Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek Ah t Plateau Spijkenisse: De Nieuwe Winkelbeleving in Jouw Buurt

Ontdek Ah t Plateau Spijkenisse: De Nieuwe Winkelbeleving in Jouw Buurt

Spijkenisse: Zakkenrollerij bij een vrouw (85) in de Albert Heijn aan 't Plateau

ah t plateau spijkenisse

Ah, t plateau Spijkenisse is een woonwijk gelegen in de gemeente Nissewaard in Nederland. Het is een gezinsvriendelijke omgeving waar rust heerst en toch alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het plateau zelf bevindt zich op een hoge heuveltop en biedt een panoramisch uitzicht over de omgeving.

De buurt is opgebouwd uit verschillende soorten woningen, van goedkope appartementen tot luxe villa’s. Er is voor elk wat wils in Ah, t plateau Spijkenisse. De ontwikkeling van de buurt begon in de jaren 90 en is voortgezet tot op de dag van vandaag. De wijk is gebouwd met aandacht voor de natuurlijke omgeving en er is veel groen en open ruimte.

Aangezien Ah, t plateau Spijkenisse een relatief nieuwe buurt is, zijn er nog enkele ontwikkelingen gaande. Er worden nieuwe huizen gebouwd en er zijn plannen voor de bouw van een nieuw winkelcentrum. Het winkelcentrum zal ervoor zorgen dat de bewoners van de buurt nog meer keuze hebben als het gaat om winkelen en recreatie.

De buurt is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes door de hele wijk en het treinstation van Spijkenisse ligt op korte afstand. Er zijn ook verschillende winkelcentra in de buurt waar je alles kunt vinden, van dagelijkse benodigdheden tot luxe items.

Ah, t plateau Spijkenisse is ideaal voor mensen die rust waarderen en toch dicht bij de stad willen wonen. De buurt heeft een lage criminaliteit en de bewoners staan bekend om hun vriendelijkheid en sociale cohesie.

FAQs

1. Zijn er scholen in Ah, t plateau Spijkenisse?
Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt, zowel basisscholen als middelbare scholen.

2. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt?
Ja, er zijn bushaltes in de hele wijk en het treinstation van Spijkenisse ligt op korte afstand.

3. Is het veilig om in Ah, t plateau Spijkenisse te wonen?
Ja, de buurt heeft een lage criminaliteit en staat bekend om zijn veiligheid.

4. Zijn er winkelcentra in de buurt?
Ja, er zijn verschillende winkelcentra in de buurt waar je alles kunt vinden, van dagelijkse benodigdheden tot luxe items.

5. Is Ah, t plateau Spijkenisse een kindvriendelijke buurt?
Ja, de buurt is kindvriendelijk en er zijn verschillende speelplaatsen en parken in de buurt.

6. Zijn er recreatiemogelijkheden in de buurt?
Ja, er zijn verschillende recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals speeltuinen, parken en sportfaciliteiten.

7. Is er parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt?
Ja, elke woning heeft toegang tot een eigen parkeerplaats en er zijn ook openbare parkeerplaatsen in de buurt.

8. Zijn er veel expats in Ah, t plateau Spijkenisse?
Hoewel er geen exacte statistieken beschikbaar zijn, zijn er wel enkele expats in de buurt.

9. Zijn er huisartsen en tandartsen in de buurt?
Ja, er zijn verschillende huisartsen en tandartsen in de buurt.

10. Is Ah, t plateau Spijkenisse geschikt voor senioren?
Ja, de buurt is geschikt voor senioren vanwege de rust en veiligheid van de buurt. Er zijn ook verschillende voorzieningen, zoals een apotheek en een gezondheidscentrum, in de buurt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: openingstijden ah plateau spijkenisse, lidl spijkenisse, albert heijn spijkenisse solliciteren, dirk spijkenisse, openingstijden lidl plateau, openingstijden ah spijkenisse sterrenhof, jumbo spijkenisse, openingstijden ah spijkenisse akkers

Bekijk de video over “ah t plateau spijkenisse”

Spijkenisse: Zakkenrollerij bij een vrouw (85) in de Albert Heijn aan ‘t Plateau

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ah t plateau spijkenisse

Spijkenisse: Zakkenrollerij bij een vrouw (85) in de Albert Heijn aan 't Plateau
Spijkenisse: Zakkenrollerij bij een vrouw (85) in de Albert Heijn aan ‘t Plateau

openingstijden ah plateau spijkenisse

De openingstijden van AH Plateau Spijkenisse

Albert Heijn, een van de grootste supermarkten in Nederland, biedt een breed scala aan voedingsmiddelen en dagelijkse benodigdheden voor zijn klanten. AH heeft tal van winkels over het hele land en een daarvan is gelegen in Spijkenisse. Hier, in Spijkenisse, is er de Albert Heijn Plateau Spijkenisse, die is uitgerust met alle benodigde faciliteiten om de klant van dienst te zijn. Vraagt u zich af over de openingstijden van deze AH-winkel? Lees dan verder om meer te weten te komen.

Informatie

Albert Heijn Plateau Spijkenisse is een supermarkt die zich bevindt in het Plateauwinkelcentrum in Spijkenisse. Deze specifieke supermarkt bevindt zich op het plein 16. Albert Heijn Plateau Spijkenisse biedt een verscheidenheid aan producten en aanverwante diensten die worden beheerd door een team van ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Openingstijden

AH Plateau Spijkenisse biedt ruime openingstijden, zodat de consument gemakkelijk toegang heeft tot hun producten en diensten. De openingstijden van de AH-winkel zijn als volgt:

Maandag: 08:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 21:00 uur
Woensdag: 08:00 – 21:00 uur
Donderdag: 08:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 21:00 uur
Zondag: 12:00 – 18:00 uur

AH Plateau Spijkenisse is dus elke dag geopend, wat erg handig is voor klanten. De openingstijden van zondag zijn weliswaar korter, maar nog steeds lang genoeg om te kunnen winkelen. Het is echter belangrijk om op te merken dat de openingstijden kunnen variëren tijdens feestdagen en speciale evenementen. Daarom is het altijd raadzaam om AH Plateau Spijkenisse voor vertrek te bellen en de actuele openingstijden te controleren.

Veiligheids- en hygiënemaatregelen

Vanwege de huidige pandemie heeft AH Plateau Spijkenisse enkele veiligheids- en hygiënemaatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen. De volgende maatregelen zijn ingevoerd:

1. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de supermarkt.
2. Er zijn fysieke afstandsmaatregelen ingesteld om ervoor te zorgen dat klanten en medewerkers voldoende afstand van elkaar houden.
3. De supermarkt wordt regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
4. De openingstijden zijn mogelijk gewijzigd om de drukte in de supermarkt te verminderen.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van AH Plateau Spijkenisse op feestdagen?

De openingstijden op feestdagen kunnen variëren, afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt door de bedrijfsleiders van de winkel. Het is daarom altijd verstandig om voor vertrek contact op te nemen met de winkel om de actuele openingstijden te weten te komen.

2. Kan ik online boodschappen doen bij AH Plateau Spijkenisse?

Ja, AH Plateau Spijkenisse biedt online winkelen aan. Klanten kunnen hun bestelling plaatsen op AH.nl en ervoor kiezen om de bestelling af te halen bij de supermarkt van hun keuze.

3. Biedt AH Plateau Spijkenisse thuiskomstservice aan?

Ja, AH Plateau Spijkenisse biedt een thuiskomstservice aan, maar deze service varieert afhankelijk van het soort product dat is gekocht. Klanten kunnen het team van AH Plateau Spijkenisse voor meer informatie vragen.

4. Zijn er kortingen beschikbaar bij AH Plateau Spijkenisse?

Ja, AH Plateau Spijkenisse biedt regelmatig kortingen op verschillende producten. Klanten kunnen de winkel bezoeken om de beschikbare kortingen te bekijken of zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige aanbiedingen.

5. Kan ik belastingvrij winkelen bij AH Plateau Spijkenisse?

Nee, AH Plateau Spijkenisse biedt geen belastingvrije winkelmogelijkheden aan.

6. Biedt AH Plateau Spijkenisse een bezorgservice aan?

Ja, AH Plateau Spijkenisse biedt een bezorgservice aan die beschikbaar is voor klanten die online boodschappen doen. Klanten krijgen de keuze om hun bestelling af te halen bij de winkel of om deze te laten bezorgen op hun adres.

7. Heeft AH Plateau Spijkenisse een klantloyaliteitsprogramma?

Ja, AH Plateau Spijkenisse biedt een klantloyaliteitsprogramma aan genaamd Mijn AH Bonus. Met dit programma kunnen klanten sparen voor kortingen en andere exclusieve aanbiedingen ontvangen. Klanten kunnen zich aanmelden voor Mijn AH Bonus op de website van Albert Heijn.

Conclusie

Albert Heijn Plateau Spijkenisse is een ideale supermarkt voor eenieder die op zoek is naar een ruime selectie aan dagelijkse benodigdheden en andere producten. Bezoekers kunnen de supermarkt gemakkelijk bereiken en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar. De ruime openingstijden en de geïmplementeerde veiligheids- en hygiënemaatregelen zullen zeker bijdragen aan een prettige ervaring voor de klanten. Door het aanbieden van online winkelen, bezorgservice en klantloyaliteitsprogramma’s draagt AH Plateau Spijkenisse bij aan een uitstekende en innovatieve klantenservice. Kortom, deze supermarkt is een must-visit voor iedereen die in Spijkenisse woont of in de buurt is.

lidl spijkenisse

Lidl is een bekende supermarktketen en heeft nu ook zijn deuren geopend in Spijkenisse. Lidl Spijkenisse is gelegen aan de Lenteakker en de supermarkt biedt een breed assortiment aan producten. Lidl is vooral bekend om zijn lage prijzen en goede kwaliteit producten. In dit artikel gaan we dieper in op Lidl Spijkenisse en wat de supermarkt te bieden heeft.

Lidl Spijkenisse: welkom in de buurt

Lidl Spijkenisse opende in maart 2020 zijn deuren en sindsdien is de supermarkt een groot succes. De supermarkt is gelegen in het winkelcentrum de Akkers, aan de Lenteakker. De supermarkt heeft een oppervlakte van 1326 vierkante meter en heeft een breed assortiment aan producten. Lidl is vooral bekend om zijn lage prijzen en goede kwaliteit producten. Lidl Spijkenisse is dan ook erg populair bij de inwoners van Spijkenisse en ver daarbuiten.

Het assortiment van Lidl Spijkenisse

Lidl Spijkenisse heeft een breed assortiment aan producten, variërend van verse groenten en fruit, tot vlees, vis en brood. De supermarkt heeft ook een groot assortiment aan biologische producten, die steeds populairder worden in Nederland. Daarnaast biedt Lidl Spijkenisse ook een groot assortiment aan veganistische en vegetarische producten aan. Lidl is continu op zoek naar manieren om zijn producten verder te ontwikkelen en te innoveren en speelt zo in op de trends en ontwikkelingen van de markt.

Lidl Spijkenisse: goedkoop en duurzaam

Lidl is vooral bekend om zijn lage prijzen en goede kwaliteit producten. Maar Lidl doet meer dan alleen het bieden van lage prijzen. De supermarkt is zich bewust van zijn verantwoordelijkheden op het gebied van duurzaamheid en heeft dan ook een aantal maatregelen genomen om zijn ecologische voetafdruk te verminderen. Zo heeft Lidl Spijkenisse LED-verlichting in de winkel geïnstalleerd om energie te besparen. Ook heeft Lidl Spijkenisse een aantal maatregelen genomen om voedselverspilling tegen te gaan, door bijvoorbeeld onverkochte producten te doneren aan lokale voedselbanken.

Lidl Spijkenisse: vriendelijk personeel

Naast het bieden van goede producten en lage prijzen is de klantenservice van Lidl ook van hoog niveau. Het personeel van Lidl Spijkenisse is vriendelijk en behulpzaam en staat altijd klaar om klanten te helpen. Het personeel is goed getraind en kan klanten bijvoorbeeld helpen bij het vinden van bepaalde producten of het geven van advies over een bepaald product.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van Lidl Spijkenisse?
Lidl Spijkenisse is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:00 uur tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Kan ik bij Lidl Spijkenisse ook online bestellen?
Ja, bij Lidl Spijkenisse is het mogelijk om online te bestellen via de website. Bestelde producten kunnen opgehaald worden in de supermarkt of thuisbezorgd worden.

Biedt Lidl Spijkenisse ook biologische producten aan?
Ja, Lidl Spijkenisse biedt een groot assortiment aan biologische producten aan.

Is er genoeg parkeergelegenheid bij Lidl Spijkenisse?
Ja, bij Lidl Spijkenisse is er genoeg parkeergelegenheid voor klanten.

Zijn de producten bij Lidl Spijkenisse van goede kwaliteit?
Ja, Lidl staat bekend om zijn goede kwaliteit producten.

Conclusie

Lidl Spijkenisse is een populaire supermarkt, gelegen aan de Lenteakker. De supermarkt heeft een breed assortiment aan producten, variërend van verse groenten en fruit, tot vlees, vis en brood. Lidl Spijkenisse is vooral bekend om zijn lage prijzen en goede kwaliteit producten, maar Lidl doet meer dan alleen het bieden van lage prijzen. De supermarkt is zich bewust van zijn verantwoordelijkheden op het gebied van duurzaamheid en heeft dan ook een aantal maatregelen genomen om zijn ecologische voetafdruk te verminderen. Het personeel van Lidl Spijkenisse is vriendelijk en behulpzaam en staat altijd klaar om klanten te helpen. De openingstijden van Lidl Spijkenisse zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 uur tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Bij Lidl Spijkenisse is het mogelijk om online te bestellen via de website. Bestelde producten kunnen opgehaald worden in de supermarkt of thuisbezorgd worden. Lidl Spijkenisse is dus een uitstekende keuze als je op zoek bent naar goede producten voor een lage prijs, met een vriendelijke service en een verantwoordelijkheid op duurzaamheid.

Meer informatie over ah t plateau spijkenisse vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ah t plateau spijkenisse. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 15 ah t plateau spijkenisse

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *