Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ahoy Valkenburg te koop: Jouw kans op een droomhuis in Nederland

Ahoy Valkenburg te koop: Jouw kans op een droomhuis in Nederland

Hans Beerten wil grootste concerthal van de Achterhoek bouwen

ahoy valkenburg te koop

Ahoy Valkenburg te koop is een initiatief van Ahoy Rotterdam, een belangrijke evenementenhal in Rotterdam. Het concept houdt in dat er een nieuwe evenementenlocatie wordt gebouwd in Valkenburg aan de Geul, Limburg. Ahoy Valkenburg is een multifunctionele locatie die geschikt is voor allerlei soorten evenementen, van beurzen en congressen tot concerten en sportevenementen. Het project is momenteel in ontwikkeling en zal naar verwachting in 2023 worden afgerond.

Wat is Ahoy Valkenburg te koop?

Ahoy Valkenburg te koop is een nieuw evenementencomplex dat momenteel wordt gebouwd in Valkenburg aan de Geul, Limburg. Het project is een initiatief van Ahoy Rotterdam, een van de grootste evenementenlocaties van Nederland. Met Ahoy Valkenburg breidt Ahoy Rotterdam zijn portfolio uit met een multifunctionele locatie die geschikt is voor allerlei soorten evenementen.

Wat kunt u verwachten van Ahoy Valkenburg te koop?

Ahoy Valkenburg te koop belooft een multifunctionele evenementenlocatie te worden die geschikt is voor diverse soorten evenementen. De locatie zal rond de 6.000 vierkante meter beslaan en een capaciteit hebben van maximaal 10.000 bezoekers. Ahoy Valkenburg te koop zal voorzien zijn van state-of-the-art technologie, waaronder een groot scherm en geluidsinstallatie, om het beste geluid en beeld te bieden voor evenementen.

Ahoy Valkenburg te koop zal twee evenementenhallen hebben, die kunnen worden samengevoegd tot één grote hal, en een congrescentrum. Het congrescentrum bestaat uit vijf kleinere zalen en is geschikt voor zowel kleinere meetings als grote congressen.

Ahoy Valkenburg te koop zal ook beschikken over voldoende parkeergelegenheid. De locatie zal worden gebouwd op een terrein van 6,5 hectare, met een groen parkachtig uitloopgebied van nog eens 10 hectare. Ahoy Valkenburg te koop zal zich richten op duurzaamheid, waarbij het gebruik zal maken van zonne-energie, een regenwateropvangsysteem en warmte- en koudeopslag.

Wie kan Ahoy Valkenburg te koop huren?

Ahoy Valkenburg is geschikt voor een breed scala aan evenementen en kan worden gehuurd door zowel particulieren als bedrijven. Het complex biedt ruimte voor beurzen, congressen, concerten en sportevenementen, en kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de huurder.

Wat is de locatie van Ahoy Valkenburg te koop?

Ahoy Valkenburg te koop wordt momenteel gebouwd in Valkenburg aan de Geul, in Limburg. De locatie is strategisch gelegen, tussen Maastricht en Heerlen, en goed bereikbaar via de snelweg. De locatie is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, dankzij een treinstation op loopafstand.

Wanneer wordt Ahoy Valkenburg te koop geopend?

Ahoy Valkenburg te koop wordt momenteel gebouwd en zal naar verwachting in 2023 worden geopend.

Kan ik Ahoy Valkenburg te koop bezoeken?

Op dit moment is Ahoy Valkenburg te koop nog in aanbouw en kan het niet worden bezocht. Zodra de locatie is geopend voor evenementen, zal het mogelijk zijn om het complex te bezoeken.

Hoe kan ik Ahoy Valkenburg te koop huren?

Ahoy Valkenburg te koop kan worden gehuurd door contact op te nemen met Ahoy Rotterdam, de eigenaar van de locatie. Ahoy Rotterdam zal een offerte op maat maken, afhankelijk van de specifieke behoeften van de huurder.

Wat zijn de voordelen van het huren van Ahoy Valkenburg te koop?

Het huren van Ahoy Valkenburg te koop biedt diverse voordelen. Ten eerste biedt de locatie state-of-the-art technologie, waardoor evenementen van de hoogste kwaliteit kunnen worden georganiseerd. Ten tweede biedt Ahoy Valkenburg te koop voldoende ruimte voor grotere evenementen en een congrescentrum voor kleinere bijeenkomsten. Ten derde is de locatie strategisch gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Tot slot zal Ahoy Valkenburg te koop een duurzaam complex zijn, met gebruik van zonne-energie en een regenwateropvangsysteem.

Wat zijn de kosten van het huren van Ahoy Valkenburg te koop?

De kosten van het huren van Ahoy Valkenburg te koop zijn afhankelijk van de specifieke wensen van de huurder. Ahoy Rotterdam zal een offerte op maat maken op basis van deze wensen.

Conclusie

Ahoy Valkenburg te koop is een nieuw evenementencomplex dat momenteel wordt gebouwd in Valkenburg aan de Geul, Limburg. De locatie wordt gebouwd door Ahoy Rotterdam en zal naar verwachting in 2023 worden geopend. Ahoy Valkenburg te koop is geschikt voor een breed scala aan evenementen, van beurzen en congressen tot concerten en sportevenementen, en biedt state-of-the-art technologie en voldoende ruimte. De locatie is strategisch gelegen en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en zal zich richten op duurzaamheid. Ahoy Valkenburg te koop kan worden gehuurd door contact op te nemen met Ahoy Rotterdam.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: hotel roo valkenburg te koop, horeca te koop gulpen, horeca te koop heerlen, hotel te koop limburg, da peco te koop, hafenstube te koop, horeca te koop kerkrade, horeca te koop roermond

Bekijk de video over “ahoy valkenburg te koop”

Hans Beerten wil grootste concerthal van de Achterhoek bouwen

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ahoy valkenburg te koop

Hans Beerten wil grootste concerthal van de Achterhoek bouwen
Hans Beerten wil grootste concerthal van de Achterhoek bouwen

hotel roo valkenburg te koop

Het is misschien een droom die uitkomt: je eigen hotel kopen en runnen. In het pittoreske stadje Valkenburg aan de Geul is nu een hotelkamer te koop die deel uitmaakt van een hotel. De kamer bevindt zich in het enige vijf sterren-hotel van de stad. Het is een uitgelezen kans om een ​​eigen bedrijf te beginnen en tegelijkertijd te wonen op een locatie waar anderen vakantie vieren. Als je op zoek bent naar een hotelroom te koop in Valkenburg, lees dan verder voor meer informatie en een FAQ over de mogelijkheden.

Het hotel

Het hotel is gevestigd in een historisch pand dat in 2005 volledig is gerenoveerd om aan de eisen van een modern vijf sterren-hotel te voldoen. Het pand ligt in het hart van Valkenburg, op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden, zoals de kasteelruïne, de grotten, de thermen en het casino.

Het hotel heeft 52 kamers en suites, allemaal ingericht in een chique, modern en comfortabel design. Er is een gastronomisch restaurant, een loungebar en een wellness-spa met eigen parkeergelegenheid. Het hotel is ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen.

De locatie

Valkenburg is een populaire bestemming voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. Het stadje heeft veel te bieden, van prachtige natuurgebieden tot cultuur en historische bezienswaardigheden. Door de centrale ligging van Valkenburg in Europa is het gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein of bus. Valkenburg ligt op slechts 20 minuten rijden van Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg, en op ongeveer 2,5 uur rijden van Amsterdam.

De kamer

De hotelroom te koop is een comfortabele tweepersoonskamer, ingericht met een tweepersoonsbed, een bureau, een kledingkast, een minibar en een televisie. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een toilet en luxe badproducten. De kamer heeft grote ramen met uitzicht op de straat en is voorzien van airconditioning.

De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter en is uitstekend geschikt voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch weekendje weg of voor individuele reizigers die de stad willen verkennen.

De verkoop

Het hotel biedt de hotelroom te koop aan voor € 149.000,-. Dit is een gedeeltelijke verkoop, omdat je de kamer niet voor onbepaalde tijd kunt gebruiken. Je mag de kamer maximaal 90 dagen per jaar gebruiken. De rest van het jaar wordt de kamer verhuurd aan andere gasten van het hotel.

Als eigenaar van de kamer krijg je inkomsten uit de verhuur van de kamer voor de 275 dagen dat het hotel open is. Het hotel biedt een aantrekkelijke verhuurgarantie van 6% over de investering gedurende de eerste vijf jaar.

Als eigenaar van de kamer hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de kamer en de rest van het pand. Het hotelmanagement zorgt voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en brengt hiervoor geen extra kosten in rekening.

FAQs

Waarom zou ik een hotelroom willen kopen?

Het kopen van een hotelroom kan een slimme investering zijn. Je krijgt een deel van de inkomsten uit de verhuur van de kamer, terwijl het hotelmanagement zorgt voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Tegelijkertijd kun je de kamer gebruiken wanneer deze niet verhuurd is en de omgeving van Valkenburg verkennen.

Moet ik belasting betalen over de inkomsten uit de verhuur van de kamer?

Ja, je moet inkomstenbelasting betalen over de inkomsten uit de verhuur van de kamer. Hoeveel belasting je moet betalen, hangt af van je persoonlijke situatie. Raadpleeg een fiscaal adviseur voor meer informatie.

Kan ik de kamer ook verhuren via Airbnb?

Nee, het is niet toegestaan ​​om de kamer te verhuren via platforms zoals Airbnb. De kamer kan alleen worden verhuurd via het hotel.

Kan ik de kamer verhuren aan vrienden en familie?

Ja, je kunt de kamer verhuren aan vrienden en familie, maar alleen als het hotel geen andere gasten heeft die de kamer willen boeken.

Hoeveel onderhoudskosten moet ik betalen?

Je hoeft geen extra kosten te betalen voor het onderhoud van de kamer en het pand. Het hotelmanagement is verantwoordelijk voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden binnen de hotelkamer en het pand.

Wat gebeurt er als het hotel verkocht wordt?

Als het hotel wordt verkocht, wordt de nieuwe eigenaar automatisch de beheerder van de kamer. Er verandert niets aan de rechten en verplichtingen die je als eigenaar van de kamer hebt.

Conclusie

Een hotelroom kopen in een vijf sterren hotel in het hart van Valkenburg is een opwindende kans voor iedereen die op zoek is naar een kansrijke investering, een tweede verblijf aan de Nederlandse kust, of een unieke manier om te wonen en werken op een locatie waar anderen van hun vakantie genieten. Of je nu een lokale investeerder bent of een internationale begunstigde, de hotelroom te koop in Valkenburg is een geweldige kans. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hotelmanagement.

horeca te koop gulpen

Horeca te koop in Gulpen: Waarom is het een goede investering?

Als je op zoek bent naar een geweldige kans om te investeren in de horeca, is Gulpen een fantastische locatie om te overwegen. Deze prachtige stad in Limburg biedt een overvloed aan toeristische attracties en bezienswaardigheden, waardoor het de ideale plek is voor ondernemers die op zoek zijn naar een locatie die zijn vruchten afwerpt. Er zijn hier tal van mogelijkheden voor horeca te koop in Gulpen, van restaurants tot cafés en bars. Hier zijn slechts enkele van de redenen waarom het investeren in deze sector in Gulpen zo’n goed idee is.

1. Gulpen is een populaire toeristische bestemming

Een van de belangrijkste redenen waarom Gulpen een geweldige locatie is om te investeren in de horeca, is vanwege de enorme populariteit als toeristische bestemming. Elk jaar trekken duizenden toeristen hierheen om te genieten van de prachtige omgeving, de culturele bezienswaardigheden en het bourgondische leven. Dit betekent dat er altijd vraag zal zijn naar horeca-ondernemingen in de stad, vooral tijdens het hoogseizoen. Als u uw investering slim plaatst, kunt u profiteren van deze toeristische stroom en een bloeiende zaak opbouwen.

2. Het is een belangrijke locatie voor evenementen

Naast zijn populariteit als toeristische bestemming, staat Gulpen ook bekend als een belangrijke locatie voor evenementen. Elk jaar worden hier tal van festivals, concerten en culturele evenementen georganiseerd, wat betekent dat er een heleboel potentiële klanten zijn die op zoek zijn naar plekken om te eten en te drinken. Door te investeren in een horeca-onderneming in Gulpen, kunt u voordeel halen uit deze stroom van bezoekers en uw bedrijf op de kaart zetten.

3. Het heeft een bloeiende culinaire scene

Gulpen heeft een bloeiende culinaire scene, met tal van uitstekende restaurants, eetgelegenheden en cafés die een breed scala aan gerechten en drankjes serveren. Als u geïnteresseerd bent in het investeren in de horeca, is Gulpen de ideale plek om uw vaardigheden te tonen en uw eigen culinaire creaties aan te bieden aan een veeleisend publiek. Met de juiste marketing en een goede planning kunt u uw eigen stempel drukken op de culinaire scene van de stad en een gevestigd merk opbouwen dat bekendstaat om zijn kwaliteit en innovatie.

4. Gulpen is een populaire plek om te wonen

Ten slotte is Gulpen ook een populaire plek om te wonen voor zowel Nederlanders als buitenlandse bezoekers. De stad heeft een hoog levensstandaard, een uitstekende infrastructuur en een bloeiende economie, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Door te investeren in een horeca-onderneming in Gulpen, kunt u profiteren van deze levendige gemeenschap en een bloeiend bedrijf opbouwen dat niet alleen gericht is op toeristen, maar ook op de lokale bevolking.

FAQs

Wat zijn enkele van de beste locaties om te investeren in de horeca in Gulpen?

Er zijn tal van geweldige locaties om te overwegen als het gaat om horeca te koop in Gulpen. Enkele van de populairste gebieden zijn het centrum van de stad, de omgeving van het station en de buurt van de belangrijkste toeristische attracties.

Is het makkelijk om horeca-ondernemingen te kopen in Gulpen?

Ja, het is relatief eenvoudig om horeca-ondernemingen te kopen in Gulpen, zolang u weet waar u moet kijken. Er zijn tal van makelaars en consultants die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste locatie en bij het onderhandelen over de prijs en andere voorwaarden.

Hoeveel kost het om een horeca-onderneming te kopen in Gulpen?

De kosten van het kopen van een horeca-onderneming in Gulpen hangen af van een aantal factoren, waaronder de grootte van de zaak, de locatie, de staat van het pand en andere factoren. Gemiddeld kunt u verwachten dat u ergens tussen de €50.000 en €1.000.000 betaalt voor een horeca-onderneming in Gulpen, hoewel de prijzen buiten deze schaal kunnen vallen.

Heb ik ervaring nodig om te investeren in de horeca in Gulpen?

Nee, u heeft geen specifieke ervaring nodig om te investeren in de horeca in Gulpen. Er zijn tal van resources en experts beschikbaar die u kunnen helpen bij het opzetten van uw bedrijf en die u kunnen adviseren over de beste manieren om te slagen in deze sector.

Moet ik een businessplan opstellen voordat ik investeer in de horeca in Gulpen?

Ja, het is sterk aanbevolen dat u een businessplan opstelt voordat u investeert in de horeca in Gulpen. Dit plan moet details bevatten over uw bedrijf, uw doelen, uw budgetten en uw marketing- en promotiestrategieën, evenals andere belangrijke informatie die u nodig heeft om uw bedrijf op te bouwen en te beheren. Een goed businessplan is essentieel voor het succes van uw horeca-onderneming en kan u helpen om uw uitgaven te beheersen en uw doelen te bereiken.

Meer informatie over ahoy valkenburg te koop vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ahoy valkenburg te koop. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 34 ahoy valkenburg te koop

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *