Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de pracht van Airborne Avenue 61 in Hoofddorp

Ontdek de pracht van Airborne Avenue 61 in Hoofddorp

Airborne 04.12.23: Cornwall Update, VARMA Initiative, Florida v UAVs

airborne avenue 61 hoofddorp

Airborne Avenue 61 is een modern, efficiënt en aantrekkelijk commercieel gebouw, gelegen in Hoofddorp, een drukke stad in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer.

Het gebouw is speciaal ontworpen om aan alle behoeften van ondernemers en bedrijven te voldoen, met inbegrip van kleine, middelgrote en grote ondernemingen en organisaties. Het is gebouwd met moderne en duurzame materialen en biedt een scala aan faciliteiten, zoals hoogwaardige studio’s, kantoren, vergaderzalen, enz.

Over de locatie

Airborne Avenue 61 is gelegen op een centrale en strategische locatie in Hoofddorp. Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het ligt op slechts een paar minuten afstand van de snelweg A4 en A5, die Amsterdam, Schiphol en andere belangrijke locaties in de omgeving verbinden. Bovendien bevindt het gebouw zich op slechts ongeveer 10 minuten rijden van Schiphol, een van de belangrijkste luchthavens van Europa.

Het gebouw is ook goed verbonden met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes en treinstations in de buurt, waaronder het treinstation Hoofddorp, dat op loopafstand ligt. Vanaf hier kunt u binnen 20 minuten naar Amsterdam, Haarlem en andere nabijgelegen steden reizen.

Over het gebouw

Airborne Avenue 61 bestaat uit vier verdiepingen en biedt verschillende soorten ruimten aan ondernemers, bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een moderne en efficiënte werkplek. Het gebouw is ontworpen met het oog op energiezuinigheid en duurzaamheid en maakt gebruik van moderne en hoogwaardige materialen.

Er zijn in totaal 34 units in het gebouw, waaronder:

– 11 studio’s
– 13 kantoren
– 1 showroom
– 9 flexplekken

De studio’s zijn geschikt voor kleine bedrijven en starters die op zoek zijn naar een compacte en betaalbare werkplek. Elke studio heeft een oppervlakte van ongeveer 30 m² en is voorzien van airconditioning, verwarming en goede verlichting. Daarnaast zijn er hoogwaardige meubels en een kitchenette met een koelkast, een waterkoker en een magnetron beschikbaar.

De kantoren zijn geschikt voor middelgrote en grote bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een ruimere werkplek. Elke kantoorruimte heeft een oppervlakte van 50-100 m² en biedt voldoende ruimte voor een team van 5-15 personen. Elke kantoorruimte is voorzien van airconditioning, verwarming en goede verlichting. Bovendien zijn hoogwaardige meubels en een kitchenette met een koelkast, een waterkoker en een magnetron beschikbaar.

De showroom is geschikt voor bedrijven die hun producten willen presenteren aan klanten en partners. De showroom heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m² en is voorzien van airconditioning, verwarming en goede verlichting. Er zijn hoogwaardige meubels en een keuken met een koelkast, een waterkoker en een magnetron beschikbaar.

De flexplekken zijn geschikt voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een tijdelijke werkplek of die vanuit huis werken. Elke flexplek heeft een oppervlakte van ongeveer 20 m² en biedt voldoende ruimte voor één of twee personen. De flexplekken zijn voorzien van airconditioning, verwarming en goede verlichting en er zijn hoogwaardige meubels beschikbaar.

Over de faciliteiten

Airborne Avenue 61 biedt een scala aan faciliteiten die het werk van ondernemers en bedrijven efficiënter en comfortabeler maken. Enkele belangrijke voorzieningen zijn:

– Een moderne receptie met professionele receptionisten die bezoekers verwelkomen en helpen met vragen en problemen.
– High-speed internettoegang en Wi-Fi in het hele gebouw.
– Een vergaderzaal voor 10-12 personen, uitgerust met moderne presentatiemiddelen.
– Parkeergelegenheid in de buurt van het gebouw.
– Een lift die toegang biedt tot alle verdiepingen van het gebouw.
– Een schoonmaakservice die dagelijks de gemeenschappelijke ruimten schoonmaakt.

Over de prijzen

De prijzen voor de verschillende units in Airborne Avenue 61 variëren op basis van de grootte van de ruimte, de duur van de huur en de specifieke behoeften van de klant. In het algemeen zijn de prijzen redelijk en concurrerend voor vergelijkbare commerciële gebouwen in de omgeving. Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de ruimten kunt u contact opnemen met de verhuurder via de website.

FAQ’s

1. Waar is Airborne Avenue 61 gevestigd?

Het commerciële gebouw Airborne Avenue 61 is gevestigd in Hoofddorp, een drukke stad in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer.

2. Welke soorten ruimten zijn beschikbaar in het gebouw?

Airborne Avenue 61 biedt een scala aan ruimten aan ondernemers en bedrijven, waaronder studio’s, kantoren, een showroom en flexplekken.

3. Wat zijn enkele van de belangrijkste faciliteiten van het gebouw?

Enkele belangrijke faciliteiten van Airborne Avenue 61 zijn onder andere een moderne receptie, high-speed internettoegang en Wi-Fi in het hele gebouw, een vergaderzaal voor 10-12 personen, parkeergelegenheid in de buurt van het gebouw, een lift die toegang biedt tot alle verdiepingen en een schoonmaakservice die dagelijks de gemeenschappelijke ruimten schoonmaakt.

4. Wat zijn de prijzen voor de verschillende units?

De prijzen voor de verschillende units in Airborne Avenue 61 variëren op basis van de grootte van de ruimte, de duur van de huur en de specifieke behoeften van de klant. Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de ruimten kunt u contact opnemen met de verhuurder via de website.

5. Wat zijn enkele van de voordelen van het werken in Airborne Avenue 61?

Enkele van de voordelen van het werken in Airborne Avenue 61 zijn onder andere de moderne en efficiënte werkplekken, de centrale en strategische locatie, de scala aan faciliteiten en de redelijke en concurrerende prijzen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “airborne avenue 61 hoofddorp”

Airborne 04.12.23: Cornwall Update, VARMA Initiative, Florida v UAVs

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan airborne avenue 61 hoofddorp

Airborne 04.12.23: Cornwall Update, VARMA Initiative, Florida v UAVs
Airborne 04.12.23: Cornwall Update, VARMA Initiative, Florida v UAVs

Meer informatie over airborne avenue 61 hoofddorp vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel airborne avenue 61 hoofddorp. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 15 airborne avenue 61 hoofddorp

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *