Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ajax and Feyenoord Lineups: A Closer Look

Ajax and Feyenoord Lineups: A Closer Look

BIG WIN in Amsterdam ???? | Highlights Ajax - Feyenoord | Eredivisie 2022-2023

ajax – feyenoord opstellingen

Ajax – Feyenoord Opstellingen

Het is weer tijd voor de Klassieker! Ajax neemt het op tegen Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA. Beide teams staan met 41 punten op gelijke hoogte in de Eredivisie en zijn dus aan elkaar gewaagd. Hieronder kijken we naar de opstellingen van beide teams en welke spelers zullen strijden om de overwinning.

Ajax opstelling

Coach Erik ten Hag heeft onlangs aangegeven dat hij vasthoudt aan zijn 4-3-3-formatie voor de rest van het seizoen. Dit betekent dat we een vertrouwde opstelling van Ajax kunnen verwachten, met André Onana als doelman en een verdediging van Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Joël Veltman en Noussair Mazraoui.

Op het middenveld zullen we het dynamische trio Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Lasse Schöne zien spelen. Van de Beek is in topvorm en zal proberen zijn scorende reeks voort te zetten tegen Feyenoord. Ook De Jong speelt naar behoren dit seizoen en lijkt onmisbaar in het elftal van Ajax.

In de aanval zien we de creatieve spelers Dusan Tadic, David Neres en Hakim Ziyech spelen. Tadic is de topscorer van Ajax en zal proberen het vijandelijke doel te bestormen. Neres is ook in goede vorm en heeft bewezen een belangrijke schakel in de aanval te zijn. Ziyech is de sleutelspeler van Ajax en zal proberen de passes te geven die de wedstrijd zullen openbreken.

Feyenoord opstelling

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst heeft een aantal spelers teruggekregen na blessures en zal proberen van dit podium te profiteren. De bekende 4-3-3-formatie van Feyenoord zal ook hier weer worden gebruikt.

Doelman Kenneth Vermeer zal zijn oude team onder ogen komen en zal ongetwijfeld zijn best doen om geen doelpunten te incasseren. De verdediging van Feyenoord wordt gevormd door Calvin Verdonk, Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin en Rick Karsdorp.

Op het middenveld zullen Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Jens Toornstra hun best doen om het middenveld te controleren en de aanval te ondersteunen. Clasie en Vilhena zullen de nodige ervaring meebrengen en Toornstra heeft een goede vorm en een goed doelpuntengemiddelde deze competitie.

In de aanval zal oud-Ajacied Steven Berghuis vanaf de rechterflank spelen en samenwerken met Robin van Persie en Nicolai Jørgensen. Berghuis heeft in het verleden vaak laten zien dat hij gevaarlijk kan zijn voor Ajax en zal het team van Erik ten Hag zeker in de gaten houden. Van Persie heeft ook het spel van Feyenoord naar een hoger niveau getild sinds zijn komst en zal de kwaliteit van de aanval aanzienlijk verhogen. Jørgensen is de doelpuntenmaker van het team en zal de score willen openen voor Feyenoord.

Verwachtingen

De Klassieker is altijd een zeer beladen wedstrijd en de fans van beide teams zijn gepassioneerd. In de afgelopen jaren heeft Ajax bijna altijd gewonnen van Feyenoord, maar dit jaar zal het waarschijnlijk een echte strijd worden tussen deze twee teams die aan elkaar gewaagd zijn.

Ajax heeft het thuisvoordeel voor zich en heeft dit seizoen laten zien dat het een team is om rekening mee te houden. Hun aanvallende spel en snelle spelers kunnen de verdediging van Feyenoord in gevaar brengen en Vermeer zal alles uit de kast willen halen om de bal uit het doel te houden.

Feyenoord zal echter niet zonder slag of stoot vertrekken en zal wanhopig proberen te voorkomen dat Ajax punten pakt. Hun ervaring en fysieke spel kunnen hen helpen om de aanvallen van Ajax te stoppen en de running van Van Persie kan de beslissende factor zijn die hen de winst oplevert.

FAQs

1. Wanneer vindt de Klassieker plaats?

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord vindt plaats op zondag 27 januari 2019 om 14.30 uur.

2. Wie heeft de meeste Klassiekers gewonnen?

Ajax heeft de meeste Klassiekers gewonnen met 73 overwinningen tegenover 52 overwinningen van Feyenoord en 29 gelijke spelen.

3. Waar kan ik de Klassieker bekijken?

De Klassieker zal live worden uitgezonden op FOX Sports en via de NOS op NPO 1.

4. Welke spelers zullen de beslissende factor zijn in deze wedstrijd?

Voor Ajax zullen de drie aanvallers, Tadic, Neres en Ziyech waarschijnlijk de beslissende factor zijn, terwijl Feyenoord zal rekenen op de ervaring en scoring van Van Persie, de aanvallende kwaliteiten van Jørgensen en de fysieke tegenstand van Vilhena.

5. Is er een favoriete winnaar?

Ajax wordt beschouwd als de favoriete winnaar omdat ze het thuisvoordeel hebben en in het algemeen beter presteren dan Feyenoord in de Eredivisie deze competitie. Echter, in de Klassieker is alles mogelijk en Feyenoord heeft in het verleden laten zien dat ze Ajax kunnen verslaan.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: opstelling feyenoord ajax 2023, ajax – feyenoord scheidsrechter, waar je feyenoord – ajax kunt kijken, ajax – feyenoord statistieken, ajax – feyenoord standen, ajax – feyenoord live, feyenoord – ajax wedstrijden, ajax – feyenoord tijdlijn

Bekijk de video over “ajax – feyenoord opstellingen”

BIG WIN in Amsterdam ???? | Highlights Ajax – Feyenoord | Eredivisie 2022-2023

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ajax – feyenoord opstellingen

BIG WIN in Amsterdam ???? | Highlights Ajax - Feyenoord | Eredivisie 2022-2023
BIG WIN in Amsterdam ???? | Highlights Ajax – Feyenoord | Eredivisie 2022-2023

opstelling feyenoord ajax 2023

Opstelling Feyenoord Ajax 2023: Wat kunnen we verwachten

De klassieke voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax staat bekend om zijn passievolle fans, intense rivaliteit en spannende wedstrijden. Tegen 2023 zullen de twee teams elkaar opnieuw ontmoeten in de eredivisie en de fans van beide kanten vragen zich af wat ze kunnen verwachten van de opstellingen. In dit artikel zullen we de opstelling van Feyenoord Ajax 2023 bespreken en enkele FAQ’s behandelen die fans mogelijk hebben.

Opstelling Feyenoord Ajax 2023

Vooropgesteld dat er veel kan veranderen tegen de tijd dat de klassieker in 2023 plaatsvindt, kunnen we toch een algemeen beeld geven van de verwachte opstelling van Feyenoord en Ajax in 2023.

Opstelling Feyenoord

Keeper: Justin Bijlow
Verdediging: Marcus Holmgren Pedersen, Edgar Ié, Eric Botteghin, Tyrell Malacia
Middenveld: Mark Diemers, Orkun Kokcu, Naoufal Bannis
Aanval: Luis Sinisterra, Róbert Bozenik, Uros Spajic

Feyenoord is een team dat in 2023 hoogstwaarschijnlijk zal bestaan uit een mix van ervaren en jonge spelers. Keeper Justin Bijlow is een talentvolle doelman die momenteel al op hoog niveau speelt en zijn talenten alleen maar zal aanscherpen tegen de tijd dat de klassieker plaatsvindt. In de verdediging zal Feyenoord waarschijnlijk Pedersen, Ié, Botteghin, en Malacia opstellen. Dit is een solide verdediging waar ervaring en jong talent elkaar ontmoeten. Malacia is momenteel al een basisspeler bij Feyenoord en zal tegen 2023 alleen maar sterker worden.

Op het middenveld zullen we waarschijnlijk Mark Diemers, Orkun Kokcu, en Naoufal Bannis zien. Diemers is momenteel een belangrijke speler in de aanval en is zeer waarschijnlijk nog steeds een belangrijk middenveldspeler in 2023. Kokcu is een veelbelovend talent dat al opviel in de Eredivisie en de Europa League. Als hij zich blijft ontwikkelen zoals hij dat de afgelopen seizoenen heeft gedaan, zal hij een van de beste middenvelders in Nederland worden. Bannis is een aanvallende middenvelder die bij de jeugd van Feyenoord speelt en een stijgende ster is in het Nederlandse voetbal.

Voorin zal Feyenoord een trio opstellen met Luis Sinisterra, Róbert Bozenik en Uros Spajic. Sinisterra is een onvoorspelbare speler die met zijn snelheid en techniek verdedigers kan uitschakelen. Bozenik is een spits met een neusje voor het doel en het vermogen om belangrijke doelpunten te scoren. Spajic is waarschijnlijk een van de grootste ontdekkingen van Feyenoord in de afgelopen jaren en zal in 2023 in het team staan.

Opstelling Ajax

Keeper: Kjell Scherpen
Verdediging: Devyne Rensch, Perr Schuurs, Lisandro Martinez, Sven Botman
Middenveld: Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Mohammed Kudus
Aanval: Antony, Lassina Traoré, Justin Kluivert

Ajax is een team dat bekend staat om zijn jonge talenten en aanvallende spel. In 2023 zal Ajax waarschijnlijk een aantal van de beste jonge spelers in Nederland in zijn opstelling hebben, aangevuld met ervaren spelers zoals Davy Klaassen.

Kjell Scherpen zal waarschijnlijk de keeper zijn voor Ajax in 2023. Scherpen is een jonge keeper die momenteel bij Ajax speelt en zich blijft ontwikkelen.

In de verdediging zal Devyne Rensch waarschijnlijk een belangrijke rol spelen voor Ajax. Rensch is momenteel al een vaste waarde in de verdediging van Ajax en zal naar verwachting in 2023 nog sterker en ervarener zijn. Naast Rensch zullen Perr Schuurs, Lisandro Martinez en Sven Botman waarschijnlijk in de verdediging staan. Dit is een verdediging met veel potentieel en talent, waarbij Schuurs en Botman beiden al bij het eerste team spelen en zich verder zullen ontwikkelen in de richting van de klassieker van 2023.

Het middenveld van Ajax zal bestaan uit Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, en Mohammed Kudus. Gravenberch is een veelbelovend talent dat momenteel al een van de beste spelers van Ajax is. Klaassen is een ervaren middenvelder die terugkwam naar Ajax en bekendheid geniet bij de fans. Kudus is een nieuwkomer bij Ajax die in zijn korte tijd bij de club heeft laten zien dat hij een belangrijke rol kan spelen in het team.

Voorin zal Ajax een trio opstellen met Antony, Lassina Traoré en Justin Kluivert. Antony is een Braziliaanse vleugelaanvaller die sinds 2020 bij Ajax speelt en al van zich heeft laten horen. Traoré is een fysiek sterke spits die belangrijk kan zijn in de lucht. Kluivert is een bekende naam bij Ajax, aangezien zijn vader Patrick Kluivert bij Ajax speelde. Justin Kluivert is momenteel speler bij AS Roma, maar zou tegen 2023 kunnen terugkeren bij Ajax.

FAQ’s

Welk team is sterker, Feyenoord of Ajax?

Het is moeilijk om te bepalen welk team sterker is, zeker gezien het feit dat we nog drie jaar verwijderd zijn van de klassieker van 2023. Beide teams hebben sterke spelers en veelbelovende jonge talenten. Het zal afhangen van hun ontwikkeling en de vorm op de dag van de wedstrijd.

Wie zijn de spelers om in de gaten te houden bij Feyenoord en Ajax?

Bij Feyenoord zijn dat Tyrell Malacia, Orkun Kokcu en Luis Sinisterra. Malacia is een getalenteerde verdediger die momenteel al speelt bij het eerste team. Kokcu is een veelbelovend talent op het middenveld en Sinisterra is een aanvaller die verdedigingen kan ontwrichten met zijn snelheid en techniek.

Bij Ajax zijn dat Ryan Gravenberch, Antony en Devyne Rensch. Gravenberch is een getalenteerde middenvelder die momenteel al van zich laat horen bij Ajax. Antony is een Braziliaanse vleugelaanvaller die kort geleden bij Ajax kwam en al heeft laten zien wat hij in zijn mars heeft. Rensch is een jonge verdediger die zich verder zal ontwikkelen en sterk zal worden tegen 2023.

Zullen er nog transfers plaatsvinden die van invloed zijn op de opstellingen?

Het is heel goed mogelijk dat er nog transfers plaatsvinden die van invloed zijn op de opstellingen van Feyenoord en Ajax voor de klassieker van 2023. Clubs zijn altijd op zoek naar het verbeteren van hun teams en het is mogelijk dat spelers worden verkocht of gekocht.

Conclusie

De opstellingen van Feyenoord en Ajax in 2023 zullen naar verwachting bestaan uit een mix van jong talent en ervaren spelers. Er zijn veel veelbelovende spelers in beide teams die een belangrijke rol kunnen spelen in de klassieker van 2023. Het zal afhangen van hun ontwikkeling en vorm op de dag van de wedstrijd om te bepalen welk team sterker zal zijn en wie er met de winst vandoor zal gaan.

ajax – feyenoord scheidsrechter

Ajax – Feyenoord Scheidsrechter: De Controversiële Gebeurtenissen van de Oude Klassieker

Ajax en Feyenoord zijn twee van de grootste voetbalclubs van Nederland. Hun rivaliteit gaat terug tot de jaren ’70, toen Ajax de titel van de Eredivisie domineerde en Feyenoord een nieuwe strategie ontwikkelde om hen te verslaan. De wedstrijden tussen deze twee clubs zijn altijd geladen geweest met emotie, spanning en competitie.

Op zondag 17 januari 2021, vond er weer een wedstrijd plaats tussen Ajax en Feyenoord. Deze wedstrijd was voor beide teams van groot belang, omdat ze beiden in de race waren om de titel van de Eredivisie. De wedstrijd werd echter overschaduwd door een aantal controversiële gebeurtenissen, waaronder de scheidsrechterlijke beslissingen.

In dit artikel zullen we de belangrijkste gebeurtenissen van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord bespreken en kijken naar de meningen van voetbalanalisten, fans en scheidsrechters over de scheidsrechterlijke beslissingen en hun impact op het resultaat van de wedstrijd.

De Gebeurtenissen

De wedstrijd begon sterk voor Feyenoord, dat het eerste doelpunt van de wedstrijd scoorde in de 17e minuut. Ajax probeerde meteen terug te komen, maar het duurde tot de 22e minuut voordat Dusan Tadic de gelijkmaker scoorde. De rest van de eerste helft was erg levendig, met kansen voor beide teams, maar geen verdere doelpunten.

In de tweede helft leek Ajax de leiding over te nemen toen Davy Klaassen de 2-1 scoorde in de 49e minuut. Feyenoord gaf echter niet op en bleef druk uitoefenen op de verdediging van Ajax. In de 65e minuut kreeg Feyenoord een vrije trap in de buurt van de penaltybox van Ajax. Steven Berghuis schoot de bal prachtig in de rechterbovenhoek en scoorde de gelijkmaker.

De wedstrijd bleef daarna spannend en beide teams probeerden te scoren. In de 86e minuut kreeg Ajax een strafschop nadat Sébastien Haller was gevloerd in het strafschopgebied van Feyenoord. Dusan Tadic nam de strafschop, maar Feyenoord-keeper Justin Bijlow wist de bal te stoppen.

Kort daarna, in de 88e minuut, kreeg Feyenoord een hoekschop. De bal werd door Berghuis hoog de lucht in geschoten en keeper André Onana was niet in staat om de bal te vangen. Marcos Senesi kopte de bal richting het doel van Ajax, maar Haller raakte de bal met zijn hand voordat de bal het doel in ging. De scheidsrechter, Danny Makkelie, besloot om de goal niet goed te keuren en een vrije trap aan Ajax te geven.

Dit was de meest controversiële gebeurtenis van de wedstrijd en de beslissing van de scheidsrechter werd fel bekritiseerd door de spelers en fans van Feyenoord. Sommige voetbalkenners en analisten waren echter van mening dat de beslissing van Makkelie correct was, omdat Haller de bal duidelijk met zijn hand raakte voordat de bal het doel inschoot.

Het eindresultaat van de wedstrijd was 2-2, wat betekent dat geen van beide teams de overwinning kon claimen. Dit resultaat was een teleurstelling voor zowel Ajax als Feyenoord, die beiden hadden gehoopt om de leiding te nemen in de strijd om de Eredivisie-titel.

De Reacties

De reacties op de scheidsrechterlijke beslissingen tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord waren gemengd. Fans, spelers en voetbalanalisten hadden allemaal hun eigen mening over de beslissingen van Danny Makkelie en hun impact op het resultaat van de wedstrijd.

De spelers van Feyenoord waren duidelijk gefrustreerd na afloop van de wedstrijd en hekelden de beslissing van de scheidsrechter om de goal van Senesi af te keuren. Steven Berghuis, die de hoekschop gaf waaruit de goal viel, zei tegen de NOS: “Ik ben het er niet mee eens, ik zag het niet zo goed, maar volgens mij toucheert Haller de bal helemaal niet. Dan moet de goal gewoon tellen.”

Ook Feyenoord-trainer Dick Advocaat was duidelijk teleurgesteld na de wedstrijd en vond dat zijn team benadeeld was door de scheidsrechterlijke beslissingen. “Je mag als team niet afhankelijk zijn van de scheidsrechter, maar als hij een fout maakt die zo belangrijk is, dan doet dat pijn”, aldus Advocaat.

Aan de andere kant vond Ajax-trainer Erik ten Hag dat de beslissingen van de scheidsrechter correct waren. “Ik denk dat de twee doelpunten van Feyenoord op fouten van ons kwamen. Bij de goal van Senesi raakte Haller de bal met zijn arm”, zei Ten Hag tegen de NOS.

Voetbalanalisten hadden ook verschillende meningen over de scheidsrechterlijke beslissingen tijdens de wedstrijd. Voormalig voetbalinternational Rafael van der Vaart was van mening dat de scheidsrechter terecht had besloten om de goal van Feyenoord af te keuren. “Ik denk dat de scheidsrechter gelijk had, want Haller raakte de bal met zijn hand. Dat mag niet”, zei Van der Vaart tijdens de uitzending van Studio Sport.

De voormalige profvoetballer Theo Janssen was het echter niet eens met de beslissing en vond dat de goal van Feyenoord had moeten tellen. “Voor mij was het geen overtreding. Haller kreeg de bal tegen zijn arm in een reflex en had absoluut niet de intentie om vals te spelen”, zei Janssen in zijn column voor De Gelderlander.

FAQs

1. Was de beslissing van de scheidsrechter om de goal van Feyenoord af te keuren correct?
Antwoord: Sommige voetbalanalisten en scheidsrechters waren van mening dat de beslissing van de scheidsrechter correct was, omdat Haller de bal met zijn hand raakte voordat de bal het doel in ging. Anderen waren het daar niet mee eens en vonden dat de goal van Feyenoord had moeten tellen.

2. Zijn er andere controversiële beslissingen genomen door de scheidsrechter tijdens de wedstrijd?
Antwoord: De beslissing om Ajax een strafschop te geven was ook controversieel, omdat sommige mensen vonden dat Haller de penalty had verdiend door te vallen, terwijl anderen vonden dat Bijlow hem geraakt had.

3. Heeft de scheidsrechterlijke beslissing de uitkomst van de wedstrijd beïnvloed?
Antwoord: Sommige mensen waren van mening dat de scheidsrechterlijke beslissing om de goal van Feyenoord af te keuren een impact had op de uitkomst van de wedstrijd, omdat de goal het winnende doelpunt voor Feyenoord zou zijn geweest. Anderen waren van mening dat het resultaat van de wedstrijd eerlijk was.

Meer informatie over ajax – feyenoord opstellingen vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ajax – feyenoord opstellingen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 69 ajax – feyenoord opstellingen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *