Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het historische pand Akerstraat 153 in Brunssum.

Ontdek het historische pand Akerstraat 153 in Brunssum.

Dommelstraat 153, 5215 BL 'S-Hertogenbosch

akerstraat 153 6445 cp brunssum

Akerstraat 153 is een adres dat vatbaar is voor een bezoek. Het is een plek waar je ontspanning, plezier en comfort kunt vinden, ongeacht wat je zoekt. Het adres is gelegen in Brunssum, in de provincie Limburg in Nederland, en heeft een postcode van 6445 CP. In dit artikel zullen we de geschiedenis van deze plek, de attracties die het biedt en enkele veelgestelde vragen over Akerstraat 153 bespreken.

Geschiedenis van Akerstraat 153

Akerstraat 153 dateert uit het begin van de 20ste eeuw. In het verleden was Brunssum een kleine gemeenschap met een gevarieerd aanbod aan bedrijven en ambachten, en Akerstraat 153 was een van de meest prominente winkels in de buurt. Het was oorspronkelijk een koopmanswinkel die huishoudelijke artikelen en benodigdheden verkocht voor de lokale bewoners.

De locatie van de winkel was bijzonder, omdat het een hoekwoning was die grensde aan twee belangrijke straten, de Akerstraat en de Rumpenerstraat. Hierdoor kreeg de winkel veel voetverkeer en werd het een drukbezochte plek in de gemeenschap. In de loop van de jaren hebben eigenaren van de winkel verschillende aanpassingen en moderniseringen aangebracht om bij te blijven met de veranderende trends en behoeften van hun klanten.

Sinds de jaren 90 is de winkel veranderd in een restaurant en is het een populair eetgelegenheid geworden voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het is een plek waar je kunt genieten van heerlijke gerechten terwijl je een prachtig uitzicht hebt op de pittoreske straten van Brunssum.

Attracties van Akerstraat 153

Er zijn verschillende attracties die Akerstraat 153 zo’n geweldige plek maken om te bezoeken. Het is een plek waar bezoekers zich op hun gemak kunnen voelen en waar ze zich kunnen ontspannen terwijl ze genieten van de uitstekende horeca en andere activiteiten die het biedt.

Restaurant

Het restaurant van Akerstraat 153 staat bekend om zijn heerlijke gerechten van hoge kwaliteit en zijn vriendelijke service. Het heeft ook een uitgebreid menu dat zowel lokale als internationale gerechten biedt. Het restaurant heeft een warme en gastvrije sfeer en het biedt een prachtig uitzicht op de straten en de nabijgelegen omgeving.

Feestzalen

Een andere attractie van Akerstraat 153 zijn de feestzalen die beschikbaar zijn voor allerlei soorten gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea en vele andere feestelijke gebeurtenissen. De zalen zijn prachtig ingericht en bieden de perfecte locatie voor het houden van een feest of evenement.

Café

Akerstraat 153 heeft ook een café waar bezoekers kunnen genieten van verfrissende drankjes en snacks. Het café is een perfecte plek om te ontspannen na een dagje winkelen of sightseeing.

Faciliteiten

Akerstraat 153 biedt ook verschillende faciliteiten voor bezoekers, zoals parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi-verbinding. Er is ook een volledig uitgeruste keuken beschikbaar voor klanten die hun eigen eten willen bereiden of voor speciale gelegenheden.

Veelgestelde vragen over Akerstraat 153

1. Wat zijn de openingsuren van Akerstraat 153?

Akerstraat 153 is zeven dagen per week geopend. Het restaurant en café zijn geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur, terwijl de feestzalen beschikbaar zijn op afspraak.

2. Wat is het aanbod van het restaurant?

Het restaurant biedt een uitgebreid menu met diverse gerechten, waaronder lokale specialiteiten, vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten en desserts.

3. Is er een dresscode voor het restaurant?

Er is geen specifieke dresscode voor het restaurant, maar het wordt altijd gewaardeerd als gasten zich netjes en respectvol kleden.

4. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Akerstraat 153?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar aan de achterkant van het gebouw.

5. Kunnen gasten hun eigen eten bereiden in de keuken van Akerstraat 153?

Ja, de keuken is volledig uitgerust en gasten kunnen de faciliteiten gebruiken om hun eigen eten te bereiden of voor speciale evenementen.

6. Biedt Akerstraat 153 catering aan voor evenementen buiten het restaurant?

Ja, Akerstraat 153 biedt cateringdiensten aan voor evenementen buiten het restaurant. Klanten kunnen contact opnemen met het restaurant voor meer informatie.

7. Hoe kunnen bezoekers reserveren bij Akerstraat 153?

Bezoekers kunnen telefonisch of via de website van Akerstraat 153 reserveren of gewoon ter plaatse binnenlopen. Reserveringen worden aanbevolen voor feestzalen en grotere groepen.

8. Is Akerstraat 153 toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja, het restaurant en de feestzalen zijn rolstoeltoegankelijk en er is een lift beschikbaar voor gasten die moeite hebben met trappen.

9. Zijn huisdieren toegestaan bij Akerstraat 153?

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in het restaurant en de feestzalen, maar ze zijn welkom in het café en op het buitenterras.

10. Biedt Akerstraat 153 speciale menu’s aan voor kinderen?

Ja, er is een speciaal kindermenu beschikbaar met gerechten die favoriet zijn bij kinderen en die tegen een redelijke prijs worden aangeboden.

Akerstraat 153 is een adres waar bezoekers een onvergetelijk ervaring kunnen hebben. Of je nu op zoek bent naar heerlijke maaltijden, feestzalen of gewoon een plek om te ontspannen, Akerstraat 153 is zeker de moeite waard om te bezoeken. Met de veelgestelde vragen hierboven moet je nu voldoende informatie hebben om deze prachtige plek te verkennen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: akerstraat 153, brunssum, funda akerstraat 153 brunssum, europarcs brunssum, brunssum vakantiepark, europarcs brunssum plattegrond, zeekoelen brunssum, chalet brunssum, brunssummerheide bezoekerscentrum

Bekijk de video over “akerstraat 153 6445 cp brunssum”

Dommelstraat 153, 5215 BL ‘S-Hertogenbosch

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan akerstraat 153 6445 cp brunssum

Dommelstraat 153, 5215 BL 'S-Hertogenbosch
Dommelstraat 153, 5215 BL ‘S-Hertogenbosch

akerstraat 153, brunssum

Akerstraat 153, Brunssum – Een geschiedenis

Akerstraat 153 is een uniek en prachtig pand in Brunssum, Nederland. Het dateert uit de 17e eeuw en heeft door de eeuwen heen verschillende doeleinden gehad. In dit artikel gaan wij dieper in op de geschiedenis van dit bijzondere pand.

Het pand was oorspronkelijk een woonhuis, maar heeft door de eeuwen heen verschillende eigenaren en gebruikers gehad. Het pand heeft gediend als woonhuis, winkel en kantoorruimte.

De oudste bekende eigenaar van het pand was een zekere Adam van Wersch, die in 1684 in het pand woonde. Vervolgens werd het pand in 1706 eigendom van Jan Geelen, die het pand gebruikte als brouwerij.

In de 19e eeuw werd het pand overgenomen door de familie Jaspers, die het gebruikte als winkel. In deze periode werd het pand uitgebreid en werden er naast de winkel ook woningen gebouwd. De familie Jaspers bleef eigenaar van het pand tot 1892.

In de 20e eeuw had het pand verschillende eigenaren en gebruikers. Zo werd het pand in 1913 verkocht aan een zekere Joseph Boumans en werd het in 1945 overgenomen door de gemeente Brunssum. In deze periode werd het pand gebruikt als kantoorruimte voor de gemeente.

In 1955 kocht een zekere Willy Simons het pand en hij bracht verschillende verbeteringen aan, waaronder het plaatsen van de karakteristieke dakkapellen op het pand.

Vandaag de dag is het pand in gebruik als woonhuis en kantoorruimte.

Akerstraat 153 – Een architectonisch juweeltje

Akerstraat 153 is niet alleen historisch interessant, maar ook architectonisch gezien een bijzonder pand. Het pand is gebouwd in de traditionele bouwstijl van de 17e eeuw en heeft verschillende kenmerken die typisch zijn voor deze stijl.

Zo heeft het pand een karakteristiek zadeldak met rode dakpannen en zijn de gevels opgetrokken uit baksteen. Ook heeft het pand opvallende raampartijen en zijn er op de zolderverdieping twee fraaie dakkapellen geplaatst.

Het pand is niet alleen van buiten bijzonder, maar ook van binnen. Zo zijn er in het pand nog verschillende originele elementen bewaard gebleven, zoals de mooie houten balkenconstructies en oude wandtegels.

Ook heeft het pand een bijzondere centrale hal met een authentieke tegelvloer en een fraai houten trappenhuis.

Akerstraat 153 – Locatie

Akerstraat 153 ligt in het centrum van Brunssum, een gezellige plaats in Zuid-Limburg. Brunssum is gelegen aan de rand van de Brunssummerheide, een uitgestrekt natuurgebied waar het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden is.

In het centrum van Brunssum zijn verschillende winkels, restaurants en café’s te vinden waar het goed toeven is. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Schutterspark en Kasteel Hoensbroek.

Het pand is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn er verschillende buslijnen die stoppen in de buurt van het pand en is het treinstation van Landgraaf op enkele kilometers afstand gelegen.

FAQ’s

Wie is de huidige eigenaar van het pand?

Het pand is in handen van een particuliere eigenaar.

Is het pand te bezichtigen?

Het pand is niet opengesteld voor publiek, maar kan alleen op afspraak worden bezichtigd.

Is het pand te huur?

Op dit moment is het pand niet te huur.

Kan het pand worden gebruikt als bruiloftslocatie?

Het pand is niet officieel als bruiloftslocatie geregistreerd, maar kan in overleg met de eigenaar eventueel wel als zodanig worden gebruikt.

Is het mogelijk om het pand te gebruiken als kantoorruimte?

Ja, het pand wordt op dit moment ook gebruikt als kantoorruimte. Het is mogelijk om met de eigenaar in contact te treden over de mogelijkheden hiervoor.

Kan het pand worden gebruikt als filmlocatie?

Ja, het pand kan in overleg met de eigenaar worden gebruikt als filmlocatie. Neem hiervoor contact op met de eigenaar van het pand.

Hoe oud is het pand?

Het pand is gebouwd in de 17e eeuw.

Is het pand een beschermd monument?

Nee, het pand is niet als monument beschermd, maar heeft wel een historische waarde.

Conclusie

Akerstraat 153 is een historisch en architectonisch interessant pand dat al eeuwenlang een bijzondere plek inneemt in het centrum van Brunssum. Het pand heeft door de eeuwen heen verschillende gebruikers gehad en heeft een rijke geschiedenis.

Het pand is niet alleen van buiten bijzonder, maar ook van binnen. Zo zijn er verschillende originele elementen bewaard gebleven en heeft het pand een bijzondere centrale hal en een fraai trappenhuis.

Het pand is goed bereikbaar en ligt centraal in het gezellige Brunssum. Het pand is niet opengesteld voor publiek, maar kan op afspraak worden bezichtigd. Het pand kan ook worden gebruikt als kantoorruimte en kan in overleg met de eigenaar als filmlocatie worden gebruikt.

funda akerstraat 153 brunssum

Funda Akerstraat 153 Brunssum – wonen in het hart van Zuid-Limburg

Funda Akerstraat is een bijzondere locatie waar luxe wonen en werken samenkomen in het hart van Brunssum. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning of naar ruimte om uw bedrijf te vestigen, Funda Akerstraat biedt u alle mogelijkheden. Het unieke karakter van deze locatie, gecombineerd met de uitstekende faciliteiten in de omgeving, maakt het tot een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een fijne woon- of werkomgeving.

Funda Akerstraat bestaat uit drie onderdelen: wonen, werken en parkeren. Het woongedeelte biedt ruimte aan 16 luxe appartementen en twee ruime penthouses, allemaal uitgerust met de nieuwste faciliteiten en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het werkgemak wordt gegarandeerd door de aanwezigheid van een kantoorruimte van ruim 800 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Hier kunt u als ondernemer uw bedrijf vestigen en profiteren van de uitstekende bereikbaarheid en het moderne karakter van het gebouw. Zowel wonen als werken zijn bereikbaar vanuit een parkeergarage met 57 parkeerplaatsen.

De locatie van Funda Akerstraat is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, maar ook behoefte hebben aan de gezelligheid en faciliteiten van de stad. Brunssum is een groene gemeente in Zuid-Limburg, omringd door prachtige natuur en uitgestrekte bosgebieden. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de mooie omgeving. Maar tegelijkertijd ligt de stad Heerlen op slechts vijf kilometer afstand, waardoor u hier ook terechtkunt voor leuke winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten in de omgeving

Wonen in Funda Akerstraat betekent wonen in een gebied met veel groen en veel rust. Maar dat betekent niet dat er niet veel te doen is in de omgeving. Integendeel, Brunssum en omgeving bieden een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de meest populaire attracties in de buurt:

Brunssummerheide: Gelegen op slechts enkele kilometers van Funda Akerstraat ligt de prachtige Brunssummerheide. Dit uitgestrekte natuurgebied is meer dan 3000 hectare groot en omvat prachtige heidevelden, bossen en vennen. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de rust en ruimte om u heen.

SnowWorld: SnowWorld is een van de meest bekende attracties in de omgeving van Brunssum. Dit indoor skiclubhuis biedt bezoekers de mogelijkheid om te skiën en snowboarden op echte sneeuw. Naast de skipistes zijn er ook restaurants, bars en andere faciliteiten.

GaiaZOO: Gelegen in Kerkrade, op slechts 10 kilometer van Funda Akerstraat, is GaiaZOO een van de meest populaire dierentuinen van Nederland. Hier kunt u meer dan 1400 dieren uit 150 verschillende diersoorten bekijken en bewonderen.

Werken in Funda Akerstraat

Naast de mogelijkheid om te wonen in Funda Akerstraat, biedt de locatie ook volop mogelijkheden voor ondernemen en werken. Het pand beschikt over een kantoorruimte van ruim 800 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Hier kunt u als ondernemer uw bedrijf vestigen en profiteren van de uitstekende bereikbaarheid en het moderne karakter van het gebouw. De kantoorruimte wordt verhuurd inclusief klimaatbeheersing, verlichting, vloerbedekking en systeemplafonds. De ruimte is gelegen op de eerste en tweede verdieping en is bereikbaar via een lift.

Wonen in Funda Akerstraat

Funda Akerstraat biedt talloze mogelijkheden om luxueus te wonen in een rustige, groene omgeving en tegelijkertijd te genieten van alles wat stedelijke gebieden te bieden hebben. Hieronder gaan we dieper in op het woongedeelte van Funda Akerstraat.

Luxe wonen in Funda Akerstraat

Het woongedeelte van Funda Akerstraat biedt ruimte aan 16 luxe appartementen en twee ruime penthouses, allemaal uitgerust met de nieuwste faciliteiten en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er zijn drie verschillende type appartementen beschikbaar, variërend van 96 tot 139 vierkante meter. De appartementen zijn gebouwd met duurzame materialen die energiebesparing bevorderen. Zo zijn ze onder andere voorzien van zonnepanelen, waardoor het energieverbruik laag blijft.

De keukens in de appartementen zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en bieden veel opbergruimte. De badkamers zijn zeer modern afgewerkt en voorzien van luxe wastafels, douches, badkuipen en vloerverwarming. Sommige appartementen beschikken daarnaast over een extra gastentoilet.

Penthouses in Funda Akerstraat

Naast de appartementen zijn er ook twee ruime penthouses beschikbaar, gelegen op de bovenste verdieping van het gebouw. De penthouses hebben een oppervlakte van 204 en 233 vierkante meter en beschikken over dezelfde luxe faciliteiten als de appartementen. De ruime woonkamers zijn voorzien van grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Verder zijn de penthouses voorzien van grote terrassen, waar u heerlijk kunt ontspannen in de zon. Beide penthouses beschikken over vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan een en suite met de master bedroom. Het interieur is modern en luxueus afgewerkt, waardoor u hier kunt genieten van het optimale woongenot.

Veiligheid in Funda Akerstraat

Funda Akerstraat is een goed beveiligde locatie die 24 uur per dag wordt bewaakt. Het complex is uitgerust met een geavanceerd camerasysteem en er is een centraal toegangscontrolesysteem dat ervoor zorgt dat alleen bewoners en hun gasten toegang hebben tot het gebouw en de parkeergarage.

FAQ’s

Hoeveel parkeerplaatsen zijn er beschikbaar in de parkeergarage van Funda Akerstraat?

Er zijn 57 parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage van Funda Akerstraat.

Is het mogelijk om als ondernemer een kantoorruimte te huren in Funda Akerstraat?

Ja, het pand beschikt over een kantoorruimte van ruim 800 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Hier kunt u als ondernemer uw bedrijf vestigen en profiteren van de uitstekende bereikbaarheid en het moderne karakter van het gebouw.

Zijn er speciale voorzieningen voor mindervaliden in Funda Akerstraat?

Ja, het pand is voorzien van een lift, waardoor ook mindervaliden gemakkelijk toegang hebben tot de appartementen en kantoorruimte.

Zijn huisdieren toegestaan in Funda Akerstraat?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in overleg met de verhuurder.

Is Funda Akerstraat goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, er zijn diverse buslijnen in de buurt van Funda Akerstraat, waardoor de locatie goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Meer informatie over akerstraat 153 6445 cp brunssum vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel akerstraat 153 6445 cp brunssum. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 48 akerstraat 153 6445 cp brunssum

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *