Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Akkerlaan Waalwijk te Koop: Een Buitenkans in het Hart van de Stad!

Akkerlaan Waalwijk te Koop: Een Buitenkans in het Hart van de Stad!

Te koop | ???????????????????????????????????????????????? ????, ????????????????????????????????????????, ????????????????????????

akkerlaan waalwijk te koop

Akkerlaan Waalwijk Te Koop: De Perfecte Investering

Op zoek naar jouw droomhuis? Of ben jij een belegger die graag wil investeren in vastgoed? Dan is de Akkerlaan in Waalwijk de perfecte plek voor jou. Met verschillende opties zoals een vrijstaande villa, een moderne eengezinswoning en ruime appartementen is er voor iedereen wel een passend aanbod. In deze blog lees je alles wat je moet weten over de woningen die momenteel te koop staan op de Akkerlaan in Waalwijk.

Locatie

De Akkerlaan bevindt zich in de wijk Landgoed Driessen in Waalwijk. De wijk is gelegen aan de noordkant van Waalwijk, tussen de snelweg A59 en de Elzenweg. In de afgelopen jaren heeft deze wijk zich ontwikkeld tot een populaire en gewilde woonwijk. De woningen aan de Akkerlaan zijn omringd door veel groen en liggen dichtbij diverse recreatiemogelijkheden zoals het recreatiegebied ‘De Langstraat’. Verder zijn er onder andere scholen, een supermarkt en een medisch centrum in de buurt.

Woningen

Er zijn verschillende woningen te vinden aan de Akkerlaan, waaronder vrijstaande villa’s, eengezinswoningen en appartementen.

Vrijstaande villa

De vrijstaande villa’s op de Akkerlaan zijn rechtstreeks verbonden met het landschap, dit door onder andere het gebruik van natuurlijke materialen en door grote raampartijen. Het exterieur van deze villa’s is modern en strak, terwijl het interieur rustiek en tijdloos is.

De villa’s hebben een royale woonkamer met grote raampartijen die veel lichtinval bieden. Daarnaast beschikken ze over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Deze woningen zijn zeer geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

Eengezinswoning

De moderne eengezinswoningen op de Akkerlaan zijn geschikt voor zowel gezinnen als starters op de woningmarkt. De woningen zijn duurzaam en energiezuinig gebouwd. De gevels hebben een strakke uitstraling en zijn voorzien van wit stucwerk en antracietkleurige kozijnen.

De eengezinswoningen beschikken over een royale woonkamer met open keuken. Daarnaast hebben ze 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De woningen hebben ook een tuin met een berging en parkeergelegenheid voor de deur.

Appartement

De appartementen aan de Akkerlaan zijn modern en strak. Ze hebben grote raampartijen die veel natuurlijke lichtinval bieden en daarnaast hebben ze een klein balkon voorzien van glas. Deze appartementen zijn geschikt voor zowel alleenstaanden als stellen.

De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, slaapkamer en een badkamer. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur. De woningen hebben ook een eigen parkeerplaats en een berging.

Prijzen

De prijzen voor de woningen aan de Akkerlaan variëren van €225.000 voor een appartement tot €675.000 voor een vrijstaande villa. De eengezinswoningen zijn geprijsd vanaf €295.000.

VvE Bijdrage

Voor de appartementen aan de Akkerlaan is er sprake van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit betekent dat de bewoners samen verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes. De kosten hiervoor worden betaald uit een maandelijkse VvE bijdrage. Deze bijdrage verschilt per appartement en ligt tussen de €77 en €129 per maand.

Bijzonderheden

– De villa’s beschikken over een grote kavel van circa 700 m² met een eigen entree en veel privacy.

– De eengezinswoningen hebben een ruime zolderverdieping die naar eigen invulling kan worden ingericht.

– Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming.

– De woningen zijn gebouwd volgens de geldende milieunormen en zijn daardoor duurzaam en energiezuinig.

Veelgestelde vragen

Wat is de ligging van de Akkerlaan?

De Akkerlaan bevindt zich in de wijk Landgoed Driessen in Waalwijk. De wijk is gelegen aan de noordkant van Waalwijk, tussen de snelweg A59 en de Elzenweg.

Welke woningen zijn er beschikbaar?

Er zijn vrijstaande villa’s, eengezinswoningen en appartementen beschikbaar.

Wat zijn de prijzen van de woningen?

De prijzen variëren van €225.000 voor een appartement tot €675.000 voor een vrijstaande villa. De eengezinswoningen zijn geprijsd vanaf €295.000.

Is er een Vereniging van Eigenaren?

Ja, voor de appartementen aan de Akkerlaan is er sprake van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Wat is de maandelijkse VvE bijdrage?

De VvE bijdrage varieert per appartement en ligt tussen de €77 en €129 per maand.

Zijn er bijzonderheden?

Ja, de villa’s beschikken over een grote kavel van circa 700 m² met een eigen entree en veel privacy. De eengezinswoningen hebben een ruime zolderverdieping die naar eigen invulling kan worden ingericht en alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming. De woningen zijn gebouwd volgens de geldende milieunormen en zijn daardoor duurzaam en energiezuinig.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een nieuw huis of een vastgoedinvestering wilt doen, dan is de Akkerlaan in Waalwijk een goede keuze. De verschillende woningen zoals de vrijstaande villa’s, eengezinswoningen en appartementen bieden voor elk wat wils. Met de moderne uitstraling, praktische indeling en duurzame bouw is de Akkerlaan zeker de investering waard. Heb je interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met de verkopende makelaar voor meer informatie.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: karakter waalwijk, bouwplannen waalwijk, boerderij te koop waalwijk, bungalow waalwijk, grotestraat 172 waalwijk, funda staete waalwijk, funda huur waalwijk, zustertoren waalwijk

Bekijk de video over “akkerlaan waalwijk te koop”

Te koop | ???????????????????????????????????????????????? ????, ????????????????????????????????????????, ????????????????????????

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan akkerlaan waalwijk te koop

Te koop | ???????????????????????????????????????????????? ????, ????????????????????????????????????????, ????????????????????????
Te koop | ???????????????????????????????????????????????? ????, ????????????????????????????????????????, ????????????????????????

karakter waalwijk

Karakter Waalwijk is een organisatie die zich richt op het bieden van zorg en ondersteuning aan kinderen en jongeren in de regio Midden-Brabant. De organisatie heeft als doel om kinderen en jongeren te helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijkheid en sociale vaardigheden, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Karakter Waalwijk biedt verschillende vormen van zorg en ondersteuning aan, waaronder ambulante hulpverlening, dagbehandeling, residentiële behandeling en pleegzorg. Elke vorm van zorg en ondersteuning is gericht op het bieden van begeleiding en behandeling op maat, zodat het kind of de jongere de juiste ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft.

Ambulante hulpverlening

Ambulante hulpverlening is bedoeld voor kinderen en jongeren die thuis wonen, maar wel extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van opvoeding, gedragsproblemen, problemen op school, en/of sociale problemen. Een ambulant begeleider van Karakter Waalwijk komt bij het kind of de jongere thuis, om samen met hem of haar en de ouders te werken aan het oplossen van de problemen en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Dagbehandeling

Dagbehandeling is bedoeld voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van gedragsproblemen, problemen op school, en/of sociale problemen. Bij dagbehandeling komt het kind of de jongere gedurende een aantal dagen per week naar een locatie van Karakter Waalwijk, waar hij of zij deelneemt aan een gestructureerd dagprogramma. Dit programma bestaat uit verschillende activiteiten, zoals therapieën, onderwijs, sport en spel.

Residentiële behandeling

Residentiële behandeling is bedoeld voor kinderen en jongeren die tijdelijk niet thuis kunnen wonen vanwege problemen op het gebied van gedrag, emotionele problemen en/of ontwikkelingsproblemen. Bij residentiële behandeling komt het kind of de jongere op een locatie van Karakter Waalwijk te wonen, waar hij of zij een intensief behandelprogramma volgt. Dit behandelprogramma is gericht op het oplossen van problemen en het aanleren van nieuwe vaardigheden, zodat het kind of de jongere zo snel mogelijk weer thuis kan wonen.

Pleegzorg

Pleegzorg is bedoeld voor kinderen en jongeren die tijdelijk niet thuis kunnen wonen, maar wel in een gezinssituatie willen verblijven. Bij pleegzorg wordt het kind of de jongere geplaatst bij een pleeggezin dat is aangesloten bij Karakter Waalwijk. Het pleeggezin biedt het kind of de jongere een veilige en stabiele opvoedsituatie, waarbij er intensieve begeleiding is vanuit Karakter Waalwijk.

FAQs

1. Voor wie is Karakter Waalwijk bedoeld?

Karakter Waalwijk is bedoeld voor kinderen en jongeren in de regio Midden-Brabant die extra zorg en ondersteuning nodig hebben op het gebied van gedrag, emotionele problemen en/of ontwikkelingsproblemen.

2. Welke vormen van zorg en ondersteuning biedt Karakter Waalwijk aan?

Karakter Waalwijk biedt verschillende vormen van zorg en ondersteuning aan, waaronder ambulante hulpverlening, dagbehandeling, residentiële behandeling en pleegzorg.

3. Wat is ambulante hulpverlening?

Ambulante hulpverlening is bedoeld voor kinderen en jongeren die thuis wonen, maar wel extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van opvoeding, gedragsproblemen, problemen op school, en/of sociale problemen. Een ambulant begeleider van Karakter Waalwijk komt bij het kind of de jongere thuis, om samen met hem of haar en de ouders te werken aan het oplossen van de problemen en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

4. Wat is dagbehandeling?

Dagbehandeling is bedoeld voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van gedragsproblemen, problemen op school, en/of sociale problemen. Bij dagbehandeling komt het kind of de jongere gedurende een aantal dagen per week naar een locatie van Karakter Waalwijk, waar hij of zij deelneemt aan een gestructureerd dagprogramma. Dit programma bestaat uit verschillende activiteiten, zoals therapieën, onderwijs, sport en spel.

5. Wat is residentiële behandeling?

Residentiële behandeling is bedoeld voor kinderen en jongeren die tijdelijk niet thuis kunnen wonen vanwege problemen op het gebied van gedrag, emotionele problemen en/of ontwikkelingsproblemen. Bij residentiële behandeling komt het kind of de jongere op een locatie van Karakter Waalwijk te wonen, waar hij of zij een intensief behandelprogramma volgt. Dit behandelprogramma is gericht op het oplossen van problemen en het aanleren van nieuwe vaardigheden, zodat het kind of de jongere zo snel mogelijk weer thuis kan wonen.

6. Wat is pleegzorg?

Pleegzorg is bedoeld voor kinderen en jongeren die tijdelijk niet thuis kunnen wonen, maar wel in een gezinssituatie willen verblijven. Bij pleegzorg wordt het kind of de jongere geplaatst bij een pleeggezin dat is aangesloten bij Karakter Waalwijk. Het pleeggezin biedt het kind of de jongere een veilige en stabiele opvoedsituatie, waarbij er intensieve begeleiding is vanuit Karakter Waalwijk.

7. Is er een wachtlijst bij Karakter Waalwijk?

Het kan voorkomen dat er een wachtlijst is bij Karakter Waalwijk. Dit hangt af van de vraag naar zorg en ondersteuning en de beschikbaarheid van plaatsen. Wij streven er wel naar om het proces van aanmelden en starten van de behandeling zo snel mogelijk te laten verlopen.

8. Zijn er kosten verbonden aan de zorg en ondersteuning van Karakter Waalwijk?

Ja, er zijn kosten verbonden aan de zorg en ondersteuning van Karakter Waalwijk. Deze kosten worden vergoed vanuit de jeugdwet, en vallen onder de verantwoordelijkheid van de gemeente waarin het kind of de jongere woont.

Karakter Waalwijk biedt zorg en ondersteuning aan kinderen en jongeren die extra hulp nodig hebben op het gebied van gedrag, emotionele problemen en/of ontwikkelingsproblemen. De organisatie biedt verschillende vormen van zorg en ondersteuning aan, die gericht zijn op maatwerk. Met behulp van de juiste begeleiding en behandeling kunnen kinderen en jongeren zich optimaal ontwikkelen en een stabiele basis leggen voor hun toekomst.

bouwplannen waalwijk

Bouwplannen Waalwijk: De toekomst van de stad

Waalwijk, een kleine stad gelegen in Noord-Brabant, heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Deze ontwikkeling heeft invloed gehad op verschillende aspecten, waaronder de bouwsector. De gemeente Waalwijk heeft de afgelopen jaren diverse bouwplannen gelanceerd die zullen bijdragen aan de toekomst van de stad. In dit artikel zullen we deze bouwplannen bespreken en de impact hiervan op de stad.

Bouwproject Liniekwartier

Het project Liniekwartier is een nieuwbouwproject gevestigd aan de noordrand van Waalwijk. Het nieuwbouwproject zal bestaan uit 170 woningen, waarbij 123 koopwoningen en 47 huurwoningen. Er zijn ook verschillende kavels beschikbaar, zodat bewoners zelf hun droomhuis kunnen realiseren. Het Liniekwartier zal zich richten op duurzaamheid en energie-efficiëntie, wat betekent dat de woningen goed geïsoleerd zullen zijn en voorzien zullen zijn van zonnepanelen.

Het Liniekwartier biedt een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis. Het nieuwbouwproject bevindt zich nabij het centrum van Waalwijk en heeft goede verbindingen met de snelweg en het openbaar vervoer. Het project is ook omgeven door groene gebieden, wat het een rustige en aangename plek maakt om te wonen. Het Liniekwartier is momenteel in ontwikkeling en de start verkoop zal in het najaar van 2021 plaatsvinden.

Logistics Valley

Waalwijk heeft zich ontwikkeld als een logistieke hotspot en heeft een belangrijke rol gespeeld in de economische groei van de regio. Logistics Valley is een initiatief van Logistiek Midden-Brabant om de logistieke sector in de regio verder te stimuleren. Het project zal zich richten op de ontwikkeling van hoogwaardige logistieke centra, het stimuleren van innovatie en het bevorderen van duurzame logistiek.

Het doel van Logistics Valley is om de regio te versterken en een leidende positie te krijgen in de Nederlandse logistieke sector. Het project zal naar verwachting duizenden banen creëren en zal bijdragen aan de economische groei van Waalwijk en de regio. Logistics Valley zal worden ontwikkeld op bedrijventerrein Haven 8, dat zich tussen de A59 en de Bergsche Maas bevindt.

Bedrijventerrein Haven 8

Bedrijventerrein Haven 8 is gelegen aan de rand van Waalwijk en is een belangrijke economische hub van de stad. Het terrein heeft een oppervlakte van 30 hectare en biedt ruimte aan verschillende bedrijven, variërend van kleine start-ups tot grote multinationals. Haven 8 is een succesvolle locatie gebleken voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale locatie, goede bereikbaarheid en moderne faciliteiten.

De gemeente Waalwijk is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuwe fase van Bedrijventerrein Haven 8. Het nieuwe gedeelte zal worden gerealiseerd op een locatie van 16 hectare en zal ruimte bieden aan verschillende soorten bedrijven. De ontwikkeling zal zich richten op duurzaamheid, wat betekent dat er verschillende maatregelen zullen worden genomen om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.

FAQs

Wat zijn de voordelen van het Liniekwartier?

Het Liniekwartier biedt verschillende voordelen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Het project bevindt zich nabij het centrum van Waalwijk en heeft goede verbindingen met de snelweg en het openbaar vervoer. Het is ook omgeven door groene gebieden, wat het een rustige en aangename plek maakt om te wonen. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van zonnepanelen, waardoor bewoners hun energierekening kunnen verlagen.

Wat is Logistics Valley?

Logistics Valley is een initiatief van Logistiek Midden-Brabant om de logistieke sector in de regio te stimuleren. Het project zal zich richten op de ontwikkeling van hoogwaardige logistieke centra, het stimuleren van innovatie en het bevorderen van duurzame logistiek. Logistics Valley zal worden ontwikkeld op bedrijventerrein Haven 8, dat zich tussen de A59 en de Bergsche Maas bevindt.

Wat is Bedrijventerrein Haven 8?

Bedrijventerrein Haven 8 is gelegen aan de rand van Waalwijk en is een belangrijke economische hub van de stad. Het terrein heeft een oppervlakte van 30 hectare en biedt ruimte aan verschillende bedrijven, variërend van kleine start-ups tot grote multinationals. De gemeente Waalwijk is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuwe fase van Bedrijventerrein Haven 8 dat zich richt op duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Meer informatie over akkerlaan waalwijk te koop vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel akkerlaan waalwijk te koop. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 45 akkerlaan waalwijk te koop

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *