Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontwikkeling Akkerlanen Waalwijk fase 2: modern wonen in groene omgeving

Ontwikkeling Akkerlanen Waalwijk fase 2: modern wonen in groene omgeving

Bouwvoortgang Hoflanen en De Lanen fase 2 in volle gang

akkerlanen waalwijk fase 2

Akkerlanen Waalwijk Fase 2: Een Geweldige Inveestering in Wonen en Leven!

Wonen in comfort en luxe is wat we allemaal willen. Akkerlanen Waalwijk Fase 2 biedt precies dat en nog veel meer. Het is een onderdeel van een prachtig wooncomplex gelegen in het hart van Waalwijk. Dit unieke project van Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling, biedt de kans om in een rustige omgeving te wonen zonder compromis te moeten sluiten op het gebied van comfort.

Akkerlanen Waalwijk Fase 2 is ontworpen met oog op kwalitatief hoogwaardig wonen. Het bestaat uit een selectie van 24 woningen, variërend van fraaie rijtjeshuizen tot ruime vrijstaande woningen. De huizen zijn gebouwd in verschillende types waardoor er voor elke smaak wat wils is. Het is ontworpen om maximaal te profiteren van de omliggend natuurgebieden, uitzicht op de landelijke omgeving en de nabijheid van verschillende faciliteiten.

Net als bij de eerste fase van Akkerlanen in Waalwijk ligt ook de focus in de tweede fase op groen, duurzaam en energie zuinig wonen. Alle woningen in deze fase zijn dan ook volledig gasloos ontwikkeld. Dit sluit aan bij de wens om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en is dus niet alleen goed voor uw eigen portemonnee, maar ook voor het milieu. Verder zijn de huizen zo ontworpen dat elke woning op een optimale manier profiteert van natuurlijk daglicht en verse lucht, wat zorgt voor fijn en gezond wonen.

De akkerlanen Waalwijk fase 2 biedt zoveel voordelen, dat het moeilijk is om ze allemaal te benoemen. Hieronder worden enkele van de belangrijkste voordelen van dit project samengevat.

Voordelen van Akkerlanen Waalwijk Fase 2

Luxe woningen: De huizen in deze fase worden ontworpen met oog op kwaliteit en luxe. Hierdoor beschikt u over optimale comfort en leefruimte.

Gasloos en duurzaam wonen: In dit project is er aandacht aan een duurzaam en energie zuinige levensstijl, met o.a. volledig gasloze woningen. Zo draagt u bij aan het milieu en bespaart u ook nog eens op uw energiekosten.

Diverse woningtypes: Akkerlanen Waalwijk Fase 2 bestaat uit verschillende types woningen, waardoor er voor elke smaak en gezinssamenstelling wat wils is. Zo vindt u altijd de woning die bij u past.

Centraal gelegen: Het project is gelegen in het hart van Waalwijk waardoor u alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en sportclubs binnen handbereik heeft.

Omgeven door natuurgebieden: Het project ligt in de nabijheid van verschillende natuurgebieden, waaronder de Biesbosch. Hierdoor geniet u van een unieke combinatie van rust en natuurlijke omgeving met alle voordelen van een stedelijke woonomgeving.

Hoogwaardige afwerking: Elk aspect van deze woningen is met oog op detail ontworpen. Van de hoogwaardige afwerking van de vloeren, tot aan de kleurstelling van de muren. Hierdoor geniet u van een prachtige uitstraling van uw woning.

FAQs over Akkerlanen Waalwijk Fase 2

1. Zijn alle huizen volledig gasloos?

Ja, Akkerlanen Waalwijk Fase 2 is volledig gasloos ontwikkeld, zodat u als bewoner kunt genieten van een duurzame en energiezuinige levensstijl. Alle woningen hebben o.a. vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping, een warmtepomp en zonnepanelen.

2. Wanneer worden de woningen opgeleverd?

De bouw van de woningen is gestart, de oplevering zal naar verwachting eind 2022 plaatsvinden.

3. Wat zijn de afmetingen van de woningen?

De woningen variëren in grootte van circa 146 m² tot 190 m², afhankelijk van het type woning.

4. Wat zijn de prijzen van de woningen?

De prijzen variëren vanaf €377.500,- tot € 669.000,- v.o.n.

5. Kan ik mijn woning aanpassen aan mijn persoonlijke stijl?

Ja, u heeft de mogelijkheid om uw woning aan te passen aan uw persoonlijke smaak. In overleg met de ontwikkelaar kunnen diverse opties besproken worden, zodat u uw woning volledig naar eigen wens kunt maken.

6. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij deze project?

Ja, elk huis beschikt over twee eigen parkeerplaatsen waarvan een parkeerplaats voorzien is van een laadpaal.

7. Wat is de locatie van het project?

Het project is gelegen op de hoek van de Kasteellaan en de Grotestraat in Waalwijk.

8. Zijn er scholen in de buurt van Akkerlanen Waalwijk Fase 2?

Ja, het project ligt op korte afstand van verschillende basisscholen en middelbare scholen.

Conclusie

Akkerlanen Waalwijk Fase 2 biedt de mogelijkheid om te wonen in een comfortabele en luxe omgeving met respect voor duurzaamheid. Het project is centraal gelegen in het hart van Waalwijk en biedt alle voorzieningen die u nodig heeft. Dit project biedt u de exclusiviteit die u verwacht in een wonencomplex met een selectie van prachtige huizen, elk ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. De verschillende types huizen bieden voor elk wat wils. De nabijheid van natuurlijke gebieden zorgt ervoor dat u optimaal kunt profiteren van de natuur. Zoekt u een ideale plek om te wonen, dan is Akkerlanen Waalwijk Fase 2 de perfecte keuze.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: akkerlanen waalwijk nieuwbouw laatste nieuws, akkerlanen waalwijk plattegrond, akkerlanen waalwijk inschrijven, akkerlanen waalwijk nieuws, akkerlanen waalwijk raad van state, bestemmingsplan akkerlanen waalwijk, akkerlanen waalwijk stikstof, loting akkerlanen waalwijk

Bekijk de video over “akkerlanen waalwijk fase 2”

Bouwvoortgang Hoflanen en De Lanen fase 2 in volle gang

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan akkerlanen waalwijk fase 2

Bouwvoortgang Hoflanen en De Lanen fase 2 in volle gang
Bouwvoortgang Hoflanen en De Lanen fase 2 in volle gang

akkerlanen waalwijk nieuwbouw laatste nieuws

Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw laatste nieuws

Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw, het laatste nieuws is belangrijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen in de vastgoedsector. Het project Akkerlanen, dat is gelegen in Waalwijk, is één van de meest opwindende projecten die momenteel in Nederland worden gerealiseerd. Het project omvat de ontwikkeling van een nieuwbouwwijk, die bestaat uit 74 woningen. Deze woningen zullen worden gebouwd op een stuk land van ongeveer 5,5 hectare en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de wensen en behoeften van moderne huizenkopers.

Het project Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw is ontwikkeld door projectontwikkelaar Van de Ven Bouw en Ontwikkeling. Het ontwerp is afkomstig van architectenbureau Van de Ven Architecten en de landschapsarchitectuur is verzorgd door MTD Landschapsarchitecten. Het project is zorgvuldig ontworpen om de omgeving te completeren en te verrijken. Het is een mooie mix van woningen en openbare groene ruimtes, zodat bewoners kunnen genieten van rust en stilte, terwijl ze toch dicht bij alle voorzieningen zijn.

Het project bestaat uit verschillende typen woningen, variërend van rijwoningen tot vrijstaande woningen en geschakelde woningen. Er is een ruime keuze aan woningen, waaronder woningen met één woonlaag, woningen met twee woonlagen en woningen met een kap. De meeste woningen zijn voorzien van een tuin en een parkeerplaats.

Het project Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 worden opgeleverd. De bouwwerkzaamheden zijn momenteel in volle gang en er wordt verwacht dat de woningen op tijd zullen worden opgeleverd. Het is dan ook een zeer belangrijke periode voor de projectontwikkelaar en het hele projectteam.

Het laatste nieuws over Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw

Het laatste nieuws over Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw is dat het project op schema blijft en dat het nog steeds een van de meest succesvolle vastgoedprojecten in Nederland is. De bouwwerkzaamheden verlopen volgens plan en er is weinig vertraging geweest als gevolg van de COVID-19-pandemie.

Het is bijvoorbeeld bekend geworden dat er nu al 60% van de woningen is verkocht. Dit is een zeer positieve ontwikkeling en toont aan dat er veel interesse is van potentiële kopers. Dit is vooral te danken aan de aantrekkelijkheid van het project en de strategisch gunstige locatie.

Een ander belangrijk nieuws over Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw is dat er nu nieuwe woningtypen beschikbaar zijn. Er zijn nu verschillende nieuwe huizen beschikbaar, waaronder vrijstaande woningen, geschakelde woningen, en appartementen. Dit opent de deur voor nieuwe kopers die op zoek zijn naar een specifiek type woning.

Er zijn ook recentelijk nieuwe details bekendgemaakt over de bezichtiging van de modelwoningen. Het is nu mogelijk om een afspraak te maken om de modelwoningen te bezichtigen en in gesprek te gaan met de verkopende makelaars.

FAQs

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw:

Waarom is Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw zo populair?

Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw is populair vanwege de gunstige ligging van de woningen, dicht bij het centrum van Waalwijk en de nabijheid van belangrijke snelwegen. Daarnaast biedt het project een breed assortiment aan woningen, variërend van rijtjeshuizen tot vrijstaande woningen en geschakelde woningen, waardoor het project een breed publiek aantrekt.

Wanneer zullen de woningen worden opgeleverd?

De woningen worden naar verwachting in de tweede helft van 2021 opgeleverd. De bouwwerkzaamheden zijn momenteel in volle gang en er wordt verwacht dat de woningen op tijd zullen worden opgeleverd.

Wat voor soort woningen zijn beschikbaar in Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw?

Er is een ruime keuze aan woningen beschikbaar in Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw, waaronder rijwoningen, vrijstaande woningen en geschakelde woningen. Er zijn ook woningen met één woonlaag, woningen met twee woonlagen en woningen met een kap. De meeste woningen zijn voorzien van een tuin en een parkeerplaats.

Is het mogelijk om de modelwoningen te bezichtigen?

Ja, het is mogelijk om de modelwoningen te bezichtigen en in gesprek te gaan met de verkopende makelaars. Maak een afspraak om de modelwoningen te bezichtigen.

Kan ik een woning kopen in Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw zonder tussenkomst van een makelaar?

Nee, het is niet mogelijk om een woning te kopen in Akkerlanen Waalwijk nieuwbouw zonder tussenkomst van een makelaar. Er zijn verschillende makelaars betrokken bij het project en het is verplicht om met een van hen samen te werken om een woning te kopen.

akkerlanen waalwijk plattegrond

Akkerlanen Waalwijk Plattegrond: Alles Wat Je Moet Weten

Akkerlanen Waalwijk is een prachtige woonwijk gelegen in de stad Waalwijk, Noord-Brabant. Het is een rustige, groene omgeving die dicht genoeg bij het stadscentrum ligt om alle voorzieningen bij de hand te hebben. De wijk biedt veel mogelijkheden voor inwoners, inclusief recreatiegebieden en supermarkten. Om een beter beeld te krijgen van de wijk en de vele voorzieningen die er te vinden zijn kunt u een akkerlanen Waalwijk plattegrond raadplegen.

In dit artikel geven we een overzicht van de belangrijkste kenmerken van Akkerlanen Waalwijk, inclusief plattegrond, en beantwoorden we de belangrijkste vragen.

Kenmerken van Akkerlanen Waalwijk

Akkerlanen Waalwijk is een gezellige en moderne wijk met veel groen en speelplekken voor kinderen. De wijk is ontworpen om een combinatie te bieden van wonen en recreëren. Het is een schone en rustige omgeving die perfect is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen.

Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar in de wijk, van appartementen tot villa’s en geschakelde huizen. De huizen zijn modern en comfortabel en bieden veel ruimte voor gezinnen en stellen. Er zijn ook veel openbare ruimtes in Akkerlanen, zoals parken en speelplekken.

De ligging van de wijk is een van de grootste voordelen. Het ligt dicht bij het centrum van Waalwijk, waar zich tal van winkels, supermarkten, en restaurants bevinden. Het is ideaal voor mensen die niet te ver van de stad willen wonen, maar toch van rust en privacy willen genieten.

Akkerlanen Waalwijk Plattegrond

Voor mensen die de Akkerlanen wijk in Waalwijk willen verkennen is de Akkerlanen Waalwijk plattegrond een handige tool. Hier is een overzicht van de gebieden en de belangrijkste voorzieningen in de wijk.

De plattegrond toont de verschillende wijken en straten binnen Akkerlanen. Elk van deze gebieden heeft zijn eigen kenmerken en voorzieningen. De wijk is in totaal vrij groot en heeft meerdere speelplekken voor kinderen, een supermarkt en eetgelegenheden, evenals een uitgestrekt bos- en wandelgebied.

In Akkerlanen vindt u ook verschillende recreatiegebieden, waaronder een park, een meertje en een strand. Deze gebieden zijn ideaal om te genieten van de natuur, te wandelen of om te picknicken.

De plattegrond toont ook de verschillende soorten huizen die beschikbaar zijn in Akkerlanen. Het varieert van appartementen tot vrijstaande huizen, waardoor er voor iedereen een geschikte woning te vinden is.

FAQ

1. Is Akkerlanen Waalwijk geschikt voor gezinnen?

Ja, de wijk is zeer geschikt voor gezinnen. Er zijn veel openbare ruimtes beschikbaar, zoals parken en speelplekken, evenals veel verschillende soorten woningen om uit te kiezen.

2. Is het moeilijk om een woning in Akkerlanen te vinden?

Niet noodzakelijk! Er zijn veel verschillende soorten woningen beschikbaar in Akkerlanen, waaronder appartementen, geschakelde huizen en villa’s. Een makelaar of huizensite kan u helpen bij het vinden van de perfecte woning in Akkerlanen.

3. Is er openbaar vervoer beschikbaar in Akkerlanen?

Ja, Akkerlanen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende busroutes die door de wijk lopen en Waalwijk heeft ook een treinstation dat op loopafstand van de wijk ligt.

4. Zijn er supermarkten beschikbaar in Akkerlanen?

Ja, er is een supermarkt in Akkerlanen. Deze supermarkt biedt een breed scala aan producten en is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van de wijk.

5. Zijn er eetgelegenheden beschikbaar in Akkerlanen?

Ja, er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar in Akkerlanen. Dit varieert van gezellige cafés tot restaurants. Deze zijn ideaal voor mensen die graag uit eten gaan of gezellig willen afspreken met vrienden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een rustige en groene omgeving om te wonen, dan is Akkerlanen Waalwijk de perfecte plek voor u. De wijk biedt veel verschillende soorten woningen, openbare ruimtes en recreatiegebieden die het ideaal maken voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar rust. Een bijkomend voordeel van de wijk is dat het dicht bij het centrum van Waalwijk ligt, waardoor alledaagse voorzieningen zoals een supermarkt en eetgelegenheden altijd in de buurt te vinden zijn.

Als u overweegt om te verhuizen naar Akkerlanen of als u gewoon wilt weten wat de wijk te bieden heeft, raadpleeg dan zeker de Akkerlanen Waalwijk plattegrond. Dit geeft u een duidelijk beeld van alle gebieden en voorzieningen in de wijk, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van een geschikte woning.

Meer informatie over akkerlanen waalwijk fase 2 vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel akkerlanen waalwijk fase 2. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 35 akkerlanen waalwijk fase 2

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *