Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Albardastraat 1 Den Haag: Een Indrukwekkend Gebouw Met Rijke Geschiedenis

Albardastraat 1 Den Haag: Een Indrukwekkend Gebouw Met Rijke Geschiedenis

Theresiastraat Den Haag part 1

albardastraat 1 den haag

Albardastraat 1 in Den Haag is een prachtige locatie, gelegen in de mooie Vogelwijk van de stad. Het is een gebied dat bekend staat om zijn rustige en groene omgeving, ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen levensstijl.

De woning aan de Albardastraat 1 is een indrukwekkend modern gebouw, opgetrokken in strak en tijdloos design. Het huis is gebouwd in 2017 en heeft vier verdiepingen, alles wat je je maar kan voorstellen in een stedelijke woning. Het heeft een woonoppervlak van ongeveer 290 vierkante meter en biedt diverse functies waarmee optimaal gebruik kan worden gemaakt van de leefruimte.

Het huis heeft een open en moderne inrichting, gekenmerkt door zijn strakke lijnen en veel licht dat door de grote ramen vrij spel heeft om binnen te stromen. De woonkamer is groot en de keuken is modern en volledig uitgerust met alle apparatuur die men nodig heeft.

Het huis heeft in totaal vijf slaapkamers en drie badkamers, allemaal afgewerkt met mooie elementen van topkwaliteit. Er is een ruime speelkamer op de tweede verdieping van het huis, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Ook buiten biedt de woning veel ruimte en mogelijkheden. Er is een mooie en goed onderhouden tuin, een groot terras en een balkon, allemaal perfect voor het genieten van het mooie weer en het buitenleven.

De wijk waarin de woning zich bevindt, staat bekend om zijn veilige en rustige omgeving. Het is een populaire en zeer gewilde locatie, in de buurt van veel van de belangrijkste voorzieningen en attracties van de stad.

FAQs

Wat is de vraagprijs voor Albardastraat 1 Den Haag?

De vraagprijs voor Albardastraat 1 Den Haag is momenteel niet bekend omdat de woning niet te koop wordt aangeboden.

Wat zijn de afmetingen van Albardastraat 1 Den Haag?

Albardastraat 1 Den Haag heeft een woonoppervlak van ongeveer 290 vierkante meter.

Hoeveel slaapkamers heeft Albardastraat 1 Den Haag?

Albardastraat 1 Den Haag heeft in totaal vijf slaapkamers.

Hoeveel badkamers heeft Albardastraat 1 Den Haag?

Albardastraat 1 Den Haag heeft in totaal drie badkamers.

Wanneer is Albardastraat 1 Den Haag gebouwd?

Albardastraat 1 Den Haag is gebouwd in 2017.

Waar is Albardastraat 1 Den Haag gelegen?

Albardastraat 1 Den Haag is gelegen in de rustige en groene wijk Vogelwijk in Den Haag.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Albardastraat 1 Den Haag?

De woning Albardastraat 1 Den Haag is een indrukwekkend modern gebouw, opgetrokken in strak en tijdloos design. Het heeft in totaal vijf slaapkamers en drie badkamers, een woonoppervlakte van circa 290 vierkante meter en biedt diverse functies waarmee optimaal gebruik kan worden gemaakt van de leefruimte.

Is Albardastraat 1 Den Haag geschikt voor gezinnen?

Ja, Albardastraat 1 Den Haag is zeer geschikt voor gezinnen, met name vanwege de vijf slaapkamers en de ruime speelkamer op de tweede verdieping.

Wat is er in de buurt van Albardastraat 1 Den Haag?

Albardastraat 1 Den Haag is gelegen in de Vogelwijk, een wijk die bekend staat om zijn rustige omgeving en groene parken. Het is ook dicht bij diverse supermarkten, winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten. Bovendien ligt het strand van Scheveningen op slechts 10 minuten fietsen van de woning.

Kan ik Albardastraat 1 Den Haag bezichtigen?

De woning Albardastraat 1 Den Haag wordt momenteel niet te koop aangeboden en is dus niet te bezichtigen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: ing bank den haag

Bekijk de video over “albardastraat 1 den haag”

Theresiastraat Den Haag part 1

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albardastraat 1 den haag

Theresiastraat Den Haag part 1
Theresiastraat Den Haag part 1

ing bank den haag

ING Bank Den Haag: Een inzicht in de grootste bank van Nederland

Als het gaat om bankieren in Nederland, is ING Bank één van de grootste en meest prominente spelers in de branche. De bank, die is gestart in Amsterdam, is sindsdien gegroeid tot een enorme organisatie, met filialen over de hele wereld. In dit artikel gaan we het hebben over ING Bank Den Haag, de grootste bank van Nederland en een van de meest populaire banken onder de Nederlandse bevolking.

Geschiedenis

De geschiedenis van ING dateert terug tot 1762, toen de Nederlandsche Bank werd opgericht. ING zelf werd opgericht in 1991, toen de fusie tussen Nationale-Nederlanden en NMB Postbank werd voltooid. Sindsdien is ING uitgegroeid tot een van de grootste financiële instellingen ter wereld, met bijna 38.000 werknemers en meer dan 38 miljoen klanten verspreid over de hele wereld.

ING Bank Den Haag: Locatie en diensten

ING Bank Den Haag bevindt zich in het hart van de stad, op de Lange Vijverberg 10. De locatie is gunstig gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het kantoor biedt een breed scala aan diensten, waaronder spaarrekeningen, leningen, hypotheken, verzekeringen, beleggingsadvies, internetbankieren en mobiele bankieren.

De bank is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Klanten kunnen op verschillende manieren contact opnemen met de bank, waaronder telefonisch, via e-mail en online chat.

ING Bank Den Haag: Klantenservice

Als het gaat om klantenservice, doet ING Bank Den Haag het uitstekend. De bank staat bekend om zijn snelle responstijd en efficiënte oplossingen. Klanten hebben toegang tot een breed scala aan ondersteuningsmiddelen, waaronder een uitgebreide online kennisbank, een speciaal telefoonnummer voor internationale gesprekken en een online chatdienst.

ING Bank Den Haag: Producten en diensten

ING Bank Den Haag biedt een breed scala aan producten en diensten aan zijn klanten, waaronder:

– Spaarrekeningen: ING Bank biedt verschillende spaarrekeningen aan die zijn ontworpen om aan de behoeften van alle soorten spaarders te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een spaarrekening met een hogere rente of een rekening waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot je spaargeld, er is altijd een optie die past bij jouw behoeften.

– Leningen: Bij ING Bank kun je terecht voor verschillende soorten leningen, waaronder persoonlijke leningen, autoleningen en hypotheken. De leningen worden aangeboden tegen aantrekkelijke rentetarieven en flexibele voorwaarden die zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

– Verzekeringen: ING Bank biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen. De verzekeringen zijn ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen en bieden uitgebreide dekking tegen een betaalbaar tarief.

– Beleggingsadvies: Voor degenen die geïnteresseerd zijn in beleggen, biedt ING Bank uitgebreid beleggingsadvies en beleggingsproducten aan. Het biedt ook online tools en hulpmiddelen om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste beleggingsopties.

– Internetbankieren en mobiele bankieren: Net als vele andere moderne banken, biedt ING Bank de mogelijkheid om te bankieren via internet en mobiele apps. Met internetbankieren kunnen klanten hun financiën bekijken, geld overmaken en rekeningen betalen vanuit het comfort van hun eigen huis. Met de mobiele app kunnen klanten hun financiën bekijken en transacties uitvoeren vanaf hun smartphone.

FAQs

1. Wat is de openingstijd van ING Bank Den Haag?

ING Bank Den Haag is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

2. Waar bevindt zich ING Bank Den Haag?

ING Bank Den Haag bevindt zich op de Lange Vijverberg 10, in het hart van de stad.

3. Welke diensten biedt ING Bank Den Haag aan?

ING Bank Den Haag biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder spaarrekeningen, leningen, hypotheken, verzekeringen, beleggingsadvies, internetbankieren en mobiele bankieren.

4. Biedt ING Bank Den Haag beleggingsadvies aan?

Ja, ING Bank Den Haag biedt uitgebreid beleggingsadvies en beleggingsproducten aan. Het biedt ook online tools en hulpmiddelen om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste beleggingsopties.

5. Biedt ING Bank Den Haag klantenservice?

Ja, ING Bank Den Haag biedt uitgebreide klantenservice aan, waaronder telefonische ondersteuning, online chat en een uitgebreide online kennisbank. De bank staat bekend om zijn snelle responstijd en efficiënte oplossingen.

Conclusie

ING Bank Den Haag is een van de grootste en meest prominente banken in Nederland. Met locaties over de hele wereld biedt de bank een breed scala aan producten en diensten aan zijn klanten, waaronder spaarrekeningen, leningen, hypotheken, verzekeringen, beleggingsadvies en moderne bankopties zoals online en mobiel bankieren. De bank staat bekend om zijn efficiënte dienstverlening en uitstekende klantenservice.

Meer informatie over albardastraat 1 den haag vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albardastraat 1 den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 90 albardastraat 1 den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *