Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Albert Einsteinweg 4: Ontdekken van een Moderne Kantoorruimte in Lelystad

Albert Einsteinweg 4: Ontdekken van een Moderne Kantoorruimte in Lelystad

✅???? Biến tần Adlee ms2 ms4 sửa chữa và hướng dẫn cài đặt

albert einsteinweg 4 8218 nh lelystad

Albert Einsteinweg 4 is een adres in de stad Lelystad in de provincie Flevoland in Nederland. Dit adres wordt vaak beschouwd als een belangrijke locatie voor de wetenschap vanwege de naam die eraan is verbonden. Het is een adres waar de wetenschap en technologie samenkomen om het menselijk leven te verbeteren. In dit artikel zullen we het adres en enkele van de belangrijke aspecten ervan bespreken.

Geschiedenis van Albert Einsteinweg 4

Het adres Albert Einsteinweg 4 dankt zijn naam aan de natuurkundige en wetenschapper Albert Einstein. Hij was een van de grootste wetenschappers aller tijden en zijn bijdragen aan de wetenschap hebben de manier waarop we de wereld zien veranderd. Hij was de eerste die de theorie van de relativiteit ontwikkelde en dit opende de deur naar vele andere ontdekkingen en uitvindingen.

Albert Einsteinweg 4 werd gebouwd in de jaren 90. Het is een modern gebouw met glazen gevels. Het is ontworpen om te fungeren als een hub voor wetenschap en technologie en biedt een platform voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Het gebouw is gelegen op het industrieterrein Larserpoort, dat direct aan de snelweg A6 ligt. Het is een ideale locatie voor bedrijven die actief zijn in de wetenschappelijke en technologische sector.

Het adres en de omgeving

Albert Einsteinweg 4 is gelegen in Leystad, dat deel uitmaakt van de provincie Flevoland. Het is een stad die bekend staat om zijn moderne architectuur en stedelijke planning. Het is ook een stad die zich richt op duurzaamheid en innovatie. De stad heeft verschillende musea, parken en recreatiegebieden die zowel inwoners als toeristen aantrekken. Het adres is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Het gebouw Albert Einsteinweg 4 is omgeven door andere bedrijfsgebouwen. De omgeving is ontwikkeld als een industrieel park en biedt een ideale locatie voor bedrijven die actief zijn in de wetenschap en technologie. Het gebouw heeft verschillende voorzieningen, waaronder een parkeerplaats, restaurant en vergaderruimte. Het gebied heeft ook een groot groen gebied dat wordt gebruikt door de bewoners en bezoekers.

Bedrijven op Albert Einsteinweg 4

Er zijn verschillende bedrijven die gevestigd zijn op Albert Einsteinweg 4. Deze bedrijven zijn actief in de wetenschap en technologie en bieden diensten en producten aan die gericht zijn op het verbeteren van de menselijke levenskwaliteit. Enkele van de bedrijven zijn:

1. Danone Nederland BV
2. Pfizer BV
3. Thermo Fisher Scientific BV
4. HG Ulfima

Danone Nederland BV is een wereldwijde onderneming die actief is in de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf produceert en distribueert zuivelproducten, water en babyvoeding. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen.

Pfizer BV is een farmaceutisch bedrijf dat medicijnen en gezondheidsproducten produceert en distribueert. Het bedrijf is actief in meer dan 150 landen en heeft een breed scala aan producten, waaronder medicijnen voor het behandelen van hiv, hepatitis en kanker.

Thermo Fisher Scientific BV is een bedrijf dat wetenschappelijke apparatuur en producten produceert. Het bedrijf is actief in de biotechnologie, farmaceutica en diagnostiek. Het heeft een breed scala aan producten, waaronder microscopen, reagentia en laboratoriumapparatuur.

HG Ulfima is een bedrijf dat zich richt op het leveren van diensten op het gebied van robotica en automatisering. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor klanten.

FAQs

Q: Waar ligt Albert Einsteinweg 4?
A: Albert Einsteinweg 4 is gelegen in Lelystad, in de provincie Flevoland.

Q: Wanneer werd Albert Einsteinweg 4 gebouwd?
A: Albert Einsteinweg 4 werd gebouwd in de jaren 90.

Q: Welke bedrijven zijn gevestigd op Albert Einsteinweg 4?
A: Er zijn verschillende bedrijven gevestigd op Albert Einsteinweg 4, waaronder Danone Nederland BV, Pfizer BV, Thermo Fisher Scientific BV en HG Ulfima.

Q: Wat voor soort bedrijven zijn gevestigd op Albert Einsteinweg 4?
A: De bedrijven gevestigd op Albert Einsteinweg 4 zijn actief in de wetenschap en technologie en bieden diensten en producten aan die gericht zijn op het verbeteren van de menselijke levenskwaliteit.

Q: Hoe is de omgeving rondom Albert Einsteinweg 4?
A: De omgeving rondom Albert Einsteinweg 4 is ontwikkeld als een industrieel park en biedt een ideale locatie voor bedrijven die actief zijn in de wetenschap en technologie. Het gebied heeft ook een groot groen gebied dat wordt gebruikt door de bewoners en bezoekers.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: albert einsteinweg 4 lelystad, albert einsteinweg 4 joure, albert einsteinweg 5, lelystad

Bekijk de video over “albert einsteinweg 4 8218 nh lelystad”

✅???? Biến tần Adlee ms2 ms4 sửa chữa và hướng dẫn cài đặt

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert einsteinweg 4 8218 nh lelystad

✅???? Biến tần Adlee ms2 ms4 sửa chữa và hướng dẫn cài đặt
✅???? Biến tần Adlee ms2 ms4 sửa chữa và hướng dẫn cài đặt

albert einsteinweg 4 lelystad

Albert Einsteinweg 4 in Lelystad is een adres dat bij veel mensen bekend is. Het is een plaats waar veel bedrijven gevestigd zijn en waar dagelijks veel mensen naartoe gaan om te werken, te winkelen of te genieten van de vele faciliteiten die hier geboden worden. In dit artikel kijken we naar wat je kunt verwachten als je Albert Einsteinweg 4 bezoekt, hoe je er kunt komen en welke bedrijven hier gevestigd zijn.

Albert Einsteinweg 4 Lelystad: De locatie

Albert Einsteinweg 4 is een locatie die in het westen van Lelystad gelegen is. Het is een plaats die zeer goed bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer. Zo kun je er op verschillende manieren naartoe gaan, bijvoorbeeld met de bus, trein of auto. Wie met de auto komt, hoeft zich geen zorgen te maken over de parkeergelegenheid. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de omgeving. Ook zijn er vaak parkeergarages waar je kunt parkeren.

Albert Einsteinweg 4 Lelystad: De faciliteiten

Albert Einsteinweg 4 biedt een groot aantal faciliteiten en mogelijkheden voor wie deze locatie bezoekt. Zo zijn er diverse winkels en bedrijven gevestigd waar je terecht kunt voor allerlei producten en diensten. Ook zijn er verschillende horecagelegenheden waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Verder zijn er ook veel bedrijven en instellingen gevestigd die zich bezighouden met bijvoorbeeld gezondheidszorg, automatisering en onderwijs.

Albert Einsteinweg 4 Lelystad: De bedrijven

Er zijn heel veel bedrijven en instellingen gevestigd op Albert Einsteinweg 4 in Lelystad. Een overzicht van de belangrijkste bedrijven:

1. Kamer van Koophandel: Dit is een organisatie die zich bezighoudt met ondersteuning en advies aan ondernemers en bedrijven in Nederland. Zo kun je hier terecht voor het starten van een bedrijf, het inschrijven van een onderneming in het handelsregister en het opstellen van contracten en algemene voorwaarden.

2. UWV: UWV is een instantie die zich inzet voor de ondersteuning van werklozen en arbeidsongeschikten. Zo kun je hier terecht voor het aanvragen van een uitkering, het vinden van een baan of het volgen van een re-integratietraject.

3. GGD Flevoland: Dit is een organisatie die zich inzet voor de gezondheid en veiligheid van de inwoners van Flevoland. Zo kun je hier terecht voor gezondheidsadvies, vaccinaties en informatie over seksuele gezondheid.

4. DHL Express: DHL Express is een internationaal koeriersbedrijf dat zich richt op de verzending van pakketten en documenten over de hele wereld.

5. ROC Flevoland: ROC Flevoland biedt opleidingen en trainingen op verschillende niveaus en vakgebieden aan. Zo kun je hier terecht voor een mbo-, hbo- of trajectopleiding op het gebied van bijvoorbeeld techniek, zorg of handel.

6. KPMG: KPMG is een internationaal accountants- en advieskantoor dat zich richt op de ondersteuning van bedrijven en organisaties op verschillende gebieden, zoals accounting, audit, belastingadvies en bedrijfsadvies.

7. Randstad: Randstad is een uitzendbureau dat zich richt op het bemiddelen van werkzoekenden naar passende banen. Zo kun je hier terecht voor tijdelijke of vaste banen in verschillende sectoren.

8. Belastingdienst: De Belastingdienst is een overheidsinstelling die zich bezighoudt met het heffen van belastingen en het innen van belastinggelden. Zo kun je hier belastingaangifte doen, toeslagen aanvragen en informatie krijgen over de belastingregels in Nederland.

9. Diagnostisch Centrum Lelystad: Dit is een medisch centrum dat zich richt op de diagnose en behandeling van ziektes en aandoeningen. Zo kun je hier terecht voor bloedonderzoek, röntgenfoto’s en andere medische onderzoeken.

10. Arbo Unie: Arbo Unie is een organisatie die zich richt op de preventie en behandeling van arbeidsgerelateerde klachten en ziektes. Zo kun je hier terecht voor advies en ondersteuning bij bijvoorbeeld stress, burn-out en ergonomische klachten.

Albert Einsteinweg 4 Lelystad: Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik Albert Einsteinweg 4 in Lelystad het beste bereiken?

Albert Einsteinweg 4 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Zo kun je er komen met buslijnen 1 en 3 vanaf station Lelystad Centrum, of met de trein naar station Lelystad Centrum en dan verder met de bus. Wie met de auto komt, kan het beste de A6 nemen en vervolgens de afslag Lelystad-Noord nemen.

2. Is er voldoende parkeergelegenheid op Albert Einsteinweg 4?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de omgeving van Albert Einsteinweg 4. Ook zijn er vaak parkeergarages waar je kunt parkeren.

3. Zijn er horecagelegenheden op Albert Einsteinweg 4?

Ja, er zijn diverse horecagelegenheden op Albert Einsteinweg 4 waar je terecht kunt voor een hapje, drankje of lunch.

4. Kan ik op Albert Einsteinweg 4 ook terecht voor winkelen?

Ja, er zijn verschillende winkels gevestigd op Albert Einsteinweg 4 waar je terecht kunt voor allerlei producten en diensten.

5. Zijn er ook andere faciliteiten op Albert Einsteinweg 4?

Ja, naast winkels en bedrijven zijn er ook diverse instellingen en organisaties gevestigd op Albert Einsteinweg 4, zoals een ROC, een medisch centrum en de Kamer van Koophandel.

6. Is Albert Einsteinweg 4 geschikt voor een dagje uit met het gezin?

Niet specifiek, maar er zijn wel enkele horecagelegenheden en winkels die interessant kunnen zijn voor gezinnen. Daarnaast is er ook een bioscoop en een zwembad in de buurt.

albert einsteinweg 4 joure

Albert Einsteinweg 4, Joure – Een prachtige locatie in het pittoreske dorp Joure, omringd door water en groen. Het gebouw op nummer 4 heeft een uniek karakter en biedt vele mogelijkheden voor bedrijven die willen werken in een inspirerende omgeving.

Het gebouw

Het pand aan de Albert Einsteinweg 4 is gebouwd in de jaren ’80 van de vorige eeuw en heeft een oppervlakte van ruim 5.000 m². Het is gelegen op een perceel van bijna 1,5 hectare en biedt veel ruimte voor parkeren en groen. Het gebouw heeft een bijzondere architectuur die geïnspireerd is door de industriële revolutie en de kenmerkende bouwstijl van de jaren ’80.

Het gebouw heeft vier verdiepingen en is voorzien van een lift. Op de begane grond bevinden zich verschillende representatieve ruimten die gebruikt kunnen worden als vergaderruimte, presentatieruimte of ontvangsthal. Op de verdiepingen zijn verschillende kantoren en werkruimten te vinden, variërend in grootte van 20 m² tot meer dan 100 m².

Op de bovenste verdieping bevindt zich een ruim dakterras dat uitkijkt over de mooie omgeving van Joure. Dit dakterras is perfect om te gebruiken tijdens zomerse dagen of voor informele bijeenkomsten en borrels.

De locatie

Joure is een dorp in de gemeente De Fryske Marren, gelegen in het zuiden van de provincie Friesland. Het dorp heeft ongeveer 13.000 inwoners en is bekend vanwege zijn geschiedenis als belangrijke plaats voor klokkenmakers.

De locatie aan de Albert Einsteinweg 4 is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het pand is gelegen aan de N359, die Joure verbindt met de stad Sneek en de snelweg A7. Ook is er een bushalte op loopafstand van het gebouw.

In de omgeving van het pand zijn verschillende bedrijventerreinen te vinden, waaronder De Ekers en Sewei. Daarnaast zijn er diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen in de buurt.

Mogelijkheden

Het gebouw aan de Albert Einsteinweg 4 biedt vele mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving. Het pand kan gebruikt worden als kantoor, showroom, opslagruimte, werkplaats of workshopruimte. Door de variatie in grootte van de ruimtes is het ook mogelijk om verschillende bedrijven in hetzelfde pand te huisvesten.

Het pand leent zich ook goed voor het organiseren van evenementen, zoals workshops, congressen en borrels. Door de ruime entree en de verschillende representatieve ruimten op de begane grond is het mogelijk om gasten op een professionele manier te ontvangen.

Er zijn verschillende huurmogelijkheden voor het gebouw, variërend van flexplekken tot het huren van een hele verdieping. De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de gewenste huurtermijn.

FAQs

1. Is er parkeergelegenheid bij het pand?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij het pand. Het perceel heeft een oppervlakte van bijna 1,5 hectare, waardoor er ruimte is voor meerdere auto’s.

2. Hoe is de bereikbaarheid van het pand?

Het pand is goed bereikbaar met de auto. Het is gelegen aan de N359, die Joure verbindt met de stad Sneek en de snelweg A7. Ook is er een bushalte op loopafstand van het gebouw.

3. Wat zijn de mogelijkheden voor het huren van ruimte in het pand?

Er zijn verschillende huurmogelijkheden voor het gebouw, variërend van flexplekken tot het huren van een hele verdieping. De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de gewenste huurtermijn.

4. Kan het pand gebruikt worden voor evenementen?

Ja, het pand leent zich goed voor het organiseren van evenementen, zoals workshops, congressen en borrels. Door de ruime entree en de verschillende representatieve ruimten op de begane grond is het mogelijk om gasten op een professionele manier te ontvangen.

5. Is het pand geschikt voor werken in de creatieve sector?

Ja, het pand is zeer geschikt voor bedrijven in de creatieve sector. Door de industriële uitstraling en de inspirerende omgeving van Joure is het een perfecte plek voor creatieve bedrijven om te werken en te inspireren.

Meer informatie over albert einsteinweg 4 8218 nh lelystad vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert einsteinweg 4 8218 nh lelystad. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 33 albert einsteinweg 4 8218 nh lelystad

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *