Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Albert Heijn opent gloednieuwe vestiging in Almere Oosterwold

Albert Heijn opent gloednieuwe vestiging in Almere Oosterwold

Albert Heijn Oosterwold Almere

albert heijn almere oosterwold

Albert Heijn Almere Oosterwold

Albert Heijn is een van de beste supermarkten van Nederland. Met tal van locaties in heel Nederland biedt Albert Heijn een scala aan producten van hoge kwaliteit en service van wereldklasse. Een van de recente locaties van Albert Heijn is hun vestiging in Almere Oosterwold, die onlangs is geopend om de bewoners te voorzien van hun dagelijkse boodschappen. Albert Heijn Almere Oosterwold is een hypermoderne en milieuvriendelijke supermarkt die aan alle eisen van de moderne consument voldoet.

Milieubewustzijn

Albert Heijn Almere Oosterwold is ontworpen om in lijn te zijn met de nieuwste milieunormen voor gebouwen. Het pand is volledig CO2-neutraal en is gebouwd met behulp van duurzame materialen. Zo is het dak bedekt met zonnepanelen die een groot deel van de energiebehoefte van de supermarkt opwekken. De supermarkt heeft ook een eigen windmolen om aanvullende energie op te wekken. Bovendien is de winkel voorzien van LED-verlichting die energiebesparend is en een lange levensduur heeft.

Winkelervaring

Albert Heijn Almere Oosterwold is ontworpen om de ultieme winkelervaring te bieden aan de klanten. Het pand is ruim en licht met grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten. De winkel is onderverdeeld in verschillende secties, wat het winkelen gemakkelijk maakt. Er is een afdeling verse groenten en fruit, een slagerij, een bakkerij, een broodjes afdeling en tal van andere secties waar klanten hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. De supermarkt heeft ook een uitgebreide selectie biologische en glutenvrije producten om aan de toenemende vraag van klanten te voldoen.

Service

Albert Heijn Almere Oosterwold biedt een service van wereldklasse aan klanten. Er is een ruime parkeergelegenheid voor klanten die met de auto komen. Er zijn ook fietsenrekken voor klanten die op de fiets komen. Het winkelpersoneel is vriendelijk en behulpzaam, klaar om klanten te helpen bij het vinden van wat ze zoeken. Klanten kunnen ook gebruik maken van zelfscankassa’s om hun eigen boodschappen af te rekenen en de wachttijd bij de kassa te verkorten.

FAQ

Q: Wat zijn de openingstijden van Albert Heijn Almere Oosterwold?
A: De supermarkt is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Q: Biedt Albert Heijn Almere Oosterwold online winkelen aan?
A: Ja, klanten kunnen online hun boodschappen doen op ah.nl en ervoor kiezen om hun boodschappen op te halen in de winkel of om ze te laten bezorgen.

Q: Biedt Albert Heijn Almere Oosterwold glutenvrije producten aan?
A: Ja, de supermarkt heeft een uitgebreide selectie glutenvrije producten beschikbaar.

Q: Is er een parkeergelegenheid bij Albert Heijn Almere Oosterwold?
A: Ja, de supermarkt heeft een ruime parkeergelegenheid voor klanten die met de auto komen.

Q: Biedt Albert Heijn Almere Oosterwold biologische producten aan?
A: Ja, de supermarkt heeft een uitgebreide selectie biologische producten beschikbaar.

Q: Is Albert Heijn Almere Oosterwold rolstoeltoegankelijk?
A: Ja, de supermarkt is volledig rolstoeltoegankelijk.

Q: Biedt Albert Heijn Almere Oosterwold zelfscankassa’s aan?
A: Ja, de supermarkt biedt zelfscankassa’s aan waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen afrekenen en de wachttijd bij de kassa kunnen verkorten.

Q: Moeten klanten in de rij staan om naar binnen te gaan vanwege Covid-19?
A: Nee, er is geen lijn buiten de deur. Maar klanten wordt gevraagd om afstand te houden en een mandje te gebruiken om het aantal klanten in de winkel te beperken.

Q: Biedt Albert Heijn Almere Oosterwold thuisbezorging aan?
A: Ja, klanten kunnen online hun boodschappen doen op ah.nl en ervoor kiezen om ze te laten bezorgen.

Q: Biedt Albert Heijn Almere Oosterwold een bezorgpas aan?
A: Ja, klanten kunnen gebruik maken van de bezorgpas om hun boodschappen te laten bezorgen tegen een gereduceerd tarief.

Conclusie

Albert Heijn Almere Oosterwold is een moderne, milieuvriendelijke en klantgerichte supermarkt die voldoet aan de behoeften van de moderne consument. Het biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten van lokale en internationale merken en heeft een vriendelijk en behulpzaam personeel dat klaar staat om klanten te helpen bij het vinden van wat ze zoeken. Klanten kunnen ook online hun boodschappen doen en gebruik maken van de bezorgservice om hun leven gemakkelijker te maken. Of u nu op zoek bent naar verse groenten en fruit, biologische producten of glutenvrije producten, Albert Heijn Almere Oosterwold heeft het allemaal. Kom langs voor een bezoek aan de supermarkt en ervaar de ultieme winkelervaring.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: albert heijn almere openingstijden, albert heijn oosterwold almere openingstijden, albert heijn almere nobelhorst, albert heijn almere centrum, albert heijn almere haven, albert heijn almere centrum station, albert heijn almere buiten, albert heijn almere openingstijden kerst

Bekijk de video over “albert heijn almere oosterwold”

Albert Heijn Oosterwold Almere

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert heijn almere oosterwold

Albert Heijn Oosterwold Almere
Albert Heijn Oosterwold Almere

albert heijn almere openingstijden

Albert Heijn is één van de grootste supermarktketens in Nederland, met vestigingen in vele steden en dorpen in het hele land. Als inwoner van Almere of als iemand die in de buurt woont, vraag je je misschien af wat de openingstijden zijn van de Albert Heijn in Almere. In dit artikel vind je alle informatie over de openingstijden van de Albert Heijn in Almere, evenals andere nuttige informatie.

Locaties van Albert Heijn in Almere

Almere is een snel groeiende stad met veel supermarkten, waaronder meerdere Albert Heijn vestigingen. Hieronder vind je een overzicht van de locaties van Albert Heijn in Almere, evenals hun openingstijden.

1. Albert Heijn Almere Centrum
Stationsstraat 12, Almere
Openingstijden: maandag – vrijdag 8:00 – 22:00, zaterdag 8:00 – 21:00, zondag 10:00 – 20:00

2. Albert Heijn Almere Buiten
Poldermolenplein 5, Almere
Openingstijden: maandag – vrijdag 8:00 – 22:00, zaterdag 8:00 – 21:00, zondag 10:00 – 20:00

3. Albert Heijn Almere Haven
Globeplein 7, Almere
Openingstijden: maandag – vrijdag 8:00 – 22:00, zaterdag 8:00 – 21:00, zondag 10:00 – 20:00

4. Albert Heijn Almere Buitenmere
Buitenmere 1A, Almere
Openingstijden: maandag – vrijdag 8:00 – 21:00, zaterdag 8:00 – 20:00, zondag 10:00 – 18:00

5. Albert Heijn Almere Parkwijk
Franse Kampweg 6, Almere
Openingstijden: maandag – vrijdag 8:00 – 22:00, zaterdag 8:00 – 21:00, zondag 10:00 – 20:00

6. Albert Heijn Almere Stad
Regisseursstraat 42, Almere
Openingstijden: maandag – vrijdag 8:00 – 22:00, zaterdag 8:00 – 21:00, zondag 10:00 – 20:00

7. Albert Heijn Almere Muziekwijk
Griegstraat 1, Almere
Openingstijden: maandag – vrijdag 7:00 – 22:00, zaterdag 7:00 – 21:00, zondag 10:00 – 20:00

8. Albert Heijn Almere Nobelhorst
Nobelhorst 155, Almere
Openingstijden: maandag – vrijdag 8:00 – 21:00, zaterdag 8:00 – 20:00, zondag 10:00 – 18:00

Wat kun je kopen bij de Albert Heijn in Almere?

De Albert Heijn in Almere biedt alles wat je nodig hebt om je dagelijkse boodschappen te doen, van verse groenten en fruit tot aan vlees, vis, zuivelproducten, brood, kaas, frisdranken en andere non-foodproducten. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan biologische en glutenvrije producten, evenals internationale producten uit verschillende keukens, waaronder Aziatisch, Mexicaans en Marokkaans.

Je kunt ook gebruik maken van online bestellingen en thuisbezorging via de AH webwinkel. Dit is handig als je geen tijd hebt om naar de supermarkt te gaan of als je liever online boodschappen doet. Je kunt je boodschappen online bestellen en ze op een door jou gekozen tijdstip laten bezorgen bij je thuis of op je werk.

FAQs:

1. Is de Albert Heijn in Almere op zondag geopend?
Ja, alle Albert Heijn vestigingen in Almere zijn op zondag geopend, maar wel met beperktere openingstijden dan op andere dagen van de week.

2. Tot hoe laat is de Albert Heijn in Almere geopend?
De openingstijden van de Albert Heijn in Almere variëren per locatie, maar over het algemeen zijn de winkels geopend tot laat in de avond. De meeste filialen zijn doordeweeks geopend tot 22 uur en in het weekend tot 21 uur.

3. Kan ik online boodschappen bestellen bij de Albert Heijn in Almere?
Ja, je kunt online boodschappen bestellen via de AH webwinkel en ze laten bezorgen bij je thuis of op je werk. Dit is handig als je geen tijd hebt om naar de supermarkt te gaan of als je liever online boodschappen doet.

4. Is er parkeergelegenheid bij de Albert Heijn in Almere?
Ja, alle Albert Heijn vestigingen in Almere hebben parkeergelegenheid in de buurt. Sommige locaties hebben gratis parkeergelegenheid, terwijl bij andere locaties betaald parkeren vereist is.

5. Biedt de Albert Heijn in Almere ook vers bereide maaltijden aan?
Ja, de Albert Heijn in Almere biedt een ruime keuze aan vers bereide maaltijden aan, waaronder Salades, sushi, en stamppot. Deze maaltijden zijn ideaal als je geen zin hebt om te koken of als je gasten over de vloer hebt.

6. Heeft de Albert Heijn in Almere ook gratis WiFi beschikbaar?
Ja, alle Albert Heijn vestigingen in Almere bieden gratis WiFi aan voor klanten. Zo kun je tijdens het winkelen online blijven.

7. Biedt de Albert Heijn in Almere ook andere diensten aan, zoals postzegels verkopen?
Ja, de Albert Heijn in Almere biedt andere diensten aan, zoals postzegels verkopen en het aannemen van pakketten. Dit is handig als je geen tijd hebt om naar de post te gaan of als je een pakketje moet afleveren.

8. Kan ik bij de Albert Heijn in Almere ook terecht voor cadeaubonnen?
Ja, de Albert Heijn in Almere biedt cadeaubonnen aan die kunnen worden ingewisseld voor producten in de supermarkt. Dit is handig als je een cadeau zoekt voor een vriend of familielid.

9. Biedt de Albert Heijn in Almere ook acties en aanbiedingen aan?
Ja, de Albert Heijn in Almere biedt tal van acties en aanbiedingen aan, zowel voor vaste klanten als voor nieuwe klanten. Deze acties zijn te vinden in de folder van de supermarkt of op de AH website.

10. Is de Albert Heijn in Almere rolstoeltoegankelijk?
Ja, alle Albert Heijn vestigingen in Almere zijn rolstoeltoegankelijk en hebben brede gangpaden en hellingbanen voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook winkelwagentjes beschikbaar met extra ruimte voor rolstoelen en scootmobielen.

Conclusie

De Albert Heijn supermarkt in Almere biedt verschillende vestigingen met ruime openingstijden en een breed assortiment van voedingsmiddelen, dranken en non-food producten. Of je nu in het centrum van Almere, in Almere Buiten, of in een andere wijk woont, er is altijd een Albert Heijn vestiging in de buurt. Naast het aanbieden van producten is de Albert Heijn in Almere ook gericht op het bieden van services aan klanten, zoals online bestellen en bezorgen, het verstrekken van cadeaubonnen en postzegels, en het aanvaarden van pakketten. Of je nu op zoek bent naar boodschappen om thuis te bereiden of een snelle, verse maaltijd voor onderweg, de Albert Heijn in Almere is de perfecte keuze voor zowel vaste als nieuwe klanten die hoge kwaliteit producten en diensten waarderen.

albert heijn oosterwold almere openingstijden

Albert Heijn is een populaire supermarktketen in Nederland en heeft vele vestigingen verspreid over het hele land. In dit artikel gaan we het hebben over de Albert Heijn in Oosterwold-Almere en de openingstijden die deze supermarkt hanteert.

De Albert Heijn in Oosterwold-Almere is gelegen aan de Markerkant 1199. Deze supermarkt is gunstig gelegen voor de bewoners van Almere en omgeving. De openingstijden van deze Albert Heijn variëren van maandag tot en met zondag, afhankelijk van de dag van de week en het tijdstip van de dag.

Openingstijden Albert Heijn Oosterwold-Almere

De openingstijden van de Albert Heijn in Oosterwold-Almere variëren van maandag tot en met zondag. Op maandag tot en met zaterdag is de Albert Heijn geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag is de Albert Heijn geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur. Let wel op dat er soms afwijkende openingstijden zijn op nationale feestdagen. Deze afwijkende openingstijden worden altijd op tijd gecommuniceerd via de Albert Heijn app en/of de website van de supermarkt.

Assortiment Albert Heijn Oosterwold-Almere

De Albert Heijn staat bekend om haar uitgebreide assortiment aan producten van hoge kwaliteit. Zo is er een uitgebreide keuze aan versproducten, zoals groenten, fruit, vlees en vis. Ook zijn er verschillende soorten zuivel verkrijgbaar en uiteraard ontbreekt het niet aan een ruim assortiment aan brood en gebak.

Naast de bekende A-merken biedt Albert Heijn ook haar eigen huismerken aan, zoals AH Basic, AH Excellent en AH Biologisch. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en vaak goedkoper dan de A-merken.

Ook biedt Albert Heijn een breed scala aan internationale producten aan, zoals Italiaanse pasta’s, Spaanse tapas en Franse kaas. Zo is er voor ieder wat wils bij Albert Heijn.

FAQ

1. Kan ik ook online boodschappen doen bij Albert Heijn Oosterwold-Almere?
Ja, dat kan zeker. Albert Heijn biedt een uitgebreide webwinkel aan waar je online boodschappen kunt bestellen. Deze boodschappen worden vervolgens thuisbezorgd of kunnen worden opgehaald bij een Pick Up Point.

2. Accepteert Albert Heijn Oosterwold-Almere ook creditcards?
Ja, bij Albert Heijn kun je betalen met verschillende betaalmiddelen, waaronder creditcards.

3. Kan ik mijn lege flessen bij Albert Heijn Oosterwold-Almere inleveren?
Ja, Albert Heijn beschikt over een flessenautomaat waar je jouw lege flessen kunt inleveren. Hiermee kun je direct het statiegeld terugkrijgen.

4. Kan ik ook gebruik maken van de zelfscan bij de Albert Heijn in Oosterwold-Almere?
Ja, bij Albert Heijn kun je gebruik maken van de zelfscan. Hiermee kun je zelf jouw boodschappen scannen en hoef je niet meer langs de kassa.

5. Kan ik ook terecht bij Albert Heijn Oosterwold-Almere voor mijn dagelijkse boodschappen als ik een dieet volg?
Ja, Albert Heijn heeft een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor mensen die een dieet volgen, bijvoorbeeld mensen die gluten- of lactosevrij eten.

6. Kan ik bij Albert Heijn Oosterwold-Almere ook terecht voor non-food producten?
Ja, Albert Heijn heeft ook een assortiment aan non-food producten, zoals schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten en kantoorartikelen.

Conclusie

De Albert Heijn in Oosterwold-Almere is een moderne supermarkt met een uitgebreid assortiment aan producten. Het is een populaire en geliefde winkel voor de bewoners van Almere en omgeving. De openingstijden van deze supermarkt variëren van maandag tot en met zondag en zijn ook op nationale feestdagen geopend, met soms afwijkende tijden. Naast het brede aanbod aan producten biedt Albert Heijn ook verschillende services aan, zoals online boodschappen doen, het zelfscan systeem en de mogelijkheid om lege flessen in te leveren. Albert Heijn in Oosterwold-Almere biedt dus voor ieder wat wils!

Meer informatie over albert heijn almere oosterwold vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert heijn almere oosterwold. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 45 albert heijn almere oosterwold

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *