Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Albert Heijn op Rijksweg 129a – de populaire supermarkt in Groningen

Albert Heijn op Rijksweg 129a – de populaire supermarkt in Groningen

Nice Bike Ride 08-08-22 (Albert Heijn Zuiderweg Hoogkerk-McDonald's Atoomweg Groningen) | DBB

albert heijn rijksweg 129a groningen

Albert Heijn Rijksweg 129a Groningen: De Plek om te Winkelen en Meer!

Albert Heijn is een van de toonaangevende supermarktketens in Nederland en is de keuze van duizenden klanten die op zoek zijn naar een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit. Met meer dan 100 jaar ervaring in de retailindustrie heeft Albert Heijn meer dan 1.000 filialen verspreid over Nederland en biedt het hoogwaardige goederen en diensten tegen betaalbare prijzen. Een van de populaire Albert Heijn-filialen in de stad Groningen is Albert Heijn Rijksweg 129a, dat ook bekend staat als de Albert Heijn Euroborg. In dit artikel bespreken we de verschillende aspecten van deze winkel, waaronder de locatie, openingstijden, speciale aanbiedingen en diensten.

Locatie

Albert Heijn Rijksweg 129a bevindt zich aan de hoofdweg van Groningen, vlakbij het Euroborg-stadion. Het filiaal ligt op een gunstige locatie, dicht bij het stadscentrum en andere belangrijke bezienswaardigheden. Het is gemakkelijk toegankelijk met de auto of het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor de klanten.

Openingstijden

Albert Heijn Rijksweg 129a is zeven dagen per week geopend en biedt ruime openingstijden om aan de behoeften van de klanten te voldoen. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. De openingstijden kunnen variëren tijdens feestdagen en speciale gelegenheden, dus het is altijd raadzaam om de website van de winkel te raadplegen voordat u een bezoek brengt.

Producten

Albert Heijn Rijksweg 129a heeft een breed scala aan producten die geschikt zijn voor elke smaak en budget. De winkel biedt dagelijkse boodschappen, vers fruit en groenten, vlees en vis, brood en banket, zuivelproducten, dranken, snacks en zoetwaren, ontbijtgranen, kant-en-klaarmaaltijden, kruidenierswaren en nog veel meer. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de normen van Albert Heijn.

Speciale aanbiedingen

Albert Heijn Rijksweg 129a biedt regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen aan klanten die op zoek zijn naar de beste deals. Deze aanbiedingen zijn beschikbaar voor een breed scala aan producten en kunnen variëren van dag tot dag. De winkel biedt ook kortingen voor studenten en ouderen die in aanmerking komen voor speciale reductiepassen. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van de winkel om regelmatig op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste kortingen en aanbiedingen.

Diensten

Albert Heijn Rijksweg 129a biedt verschillende diensten aan die het winkelen bij de winkel gemakkelijk en aangenaam maken. Klanten kunnen gebruik maken van de self-checkout kassa’s voor snelle en efficiënte betalingen. De winkel biedt ook thuisbezorging en click-and-collect services aan, zodat klanten hun boodschappen online kunnen bestellen en ze op een later tijdstip kunnen ophalen of thuis laten bezorgen. Daarnaast biedt de winkel verschillende services aan zoals postdiensten, het opladen van OV-chipkaarten, het inleveren van lege flessen en andere kleine klusjes die het leven van de klant gemakkelijker maken.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Om u te helpen bij het winkelen bij Albert Heijn Rijksweg 129a in Groningen, hebben we enkele veelgestelde vragen beantwoord die u mogelijk heeft.

1. Hoe kom ik bij Albert Heijn Rijksweg 129a in Groningen?

De winkel is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets, bus of trein. Als u met de auto komt, kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen bij de winkel. Als u met de fiets komt, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u buslijn 65 nemen en uitstappen bij de halte Europapark.

2. Wanneer is Albert Heijn Rijksweg 129a geopend?

De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. De openingstijden kunnen variëren tijdens feestdagen en speciale gelegenheden.

3. Biedt Albert Heijn Rijksweg 129a thuisbezorging aan?

Ja, de winkel biedt thuisbezorging aan via ah.nl. U kunt uw boodschappen online bestellen en op een later tijdstip laten bezorgen.

4. Hoe kan ik betalen bij Albert Heijn Rijksweg 129a?

U kunt betalen met contant geld, pinpas, creditcard of via de zelfscankassa’s. Klanten kunnen ook gebruik maken van de mobiele betaaldiensten zoals Apple Pay en Google Pay.

5. Biedt Albert Heijn Rijksweg 129a kortingen aan voor studenten en ouderen?

Ja, de winkel biedt kortingen aan voor studenten en ouderen die in aanmerking komen voor speciale reductiepassen. Deze kortingen zijn geldig op bepaalde dagen en tijden en kunnen variëren van winkel tot winkel.

Conclusie

Albert Heijn Rijksweg 129a is een van de populaire Albert Heijn-filialen gelegen in Groningen. Het biedt een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De winkel biedt ook verschillende diensten aan die het winkelen gemakkelijker en aangenamer maken. Met ruime openingstijden en speciale aanbiedingen is Albert Heijn Rijksweg 129a de ideale winkel om uw dagelijkse boodschappen te doen en nog veel meer. Bezoek vandaag nog de winkel en ontdek wat het te bieden heeft!

Trefwoorden gezocht door gebruikers: albert heijn groningen openingstijden, openingstijden albert heijn rijksweg, openingstijden albert heijn vinkhuizen, albert heijn groningen, albert heijn rijksweg 16 solliciteren, jumbo groningen

Bekijk de video over “albert heijn rijksweg 129a groningen”

Nice Bike Ride 08-08-22 (Albert Heijn Zuiderweg Hoogkerk-McDonald’s Atoomweg Groningen) | DBB

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert heijn rijksweg 129a groningen

Nice Bike Ride 08-08-22 (Albert Heijn Zuiderweg Hoogkerk-McDonald's Atoomweg Groningen) | DBB
Nice Bike Ride 08-08-22 (Albert Heijn Zuiderweg Hoogkerk-McDonald’s Atoomweg Groningen) | DBB

albert heijn groningen openingstijden

Albert Heijn is een toonaangevende supermarktketen in Nederland en heeft vestigingen door heel het land. In Groningen is er ook een Albert Heijn supermarkt met openingstijden die passen bij de verschillende levensstijlen van de inwoners. Deze supermarkt zorgt dat de klanten dagelijkse boodschappen kunnen doen op het tijdstip dat hen past. In dit artikel zullen we meer informatie delen over de Albert Heijn Groningen openingstijden.

Openingstijden van de Albert Heijn in Groningen

De openingstijden van Albert Heijn Groningen variëren van maandag tot en met zondag en zijn als volgt:

– Maandag tot en met woensdag: de supermarkt opent om 08:00 uur ‘s ochtends en sluit om 22:00 uur ‘s avonds.
– Donderdag en vrijdag: de supermarkt opent om 08:00 uur ‘s ochtends en sluit om 22:30 uur ‘s avonds.
– Zaterdag: de supermarkt opent om 08:00 uur ‘s ochtends en sluit om 22:00 uur ‘s avonds.
– Zondag: de supermarkt opent om 12:00 uur ‘s middags en sluit om 18:00 uur ‘s avonds.

Het is belangrijk op te merken dat de openingstijden van Albert Heijn Groningen tijdens feestdagen mogelijk kunnen variëren. Op dagen zoals Kerstmis, Nieuwjaarsdag en Koningsdag zijn de openingstijden aangepast en kunnen de openingstijden van de supermarkt anders zijn. Het is daarom verstandig om voorafgaand aan feestdagen de website van Albert Heijn te raadplegen zodat je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Voordelen van Albert Heijn Groningen openingstijden

De Albert Heijn Groningen openingstijden zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende stijlen en schema’s van de inwoners van Groningen. Deze supermarkt heeft als doel om zo toegankelijk mogelijk te zijn, zodat klanten uit alle delen van de stad, op elk gewenst moment, in hun behoeften kunnen voorzien.

Een aantal voordelen die Albert Heijn Groningen openingstijden biedt zijn:

1. Flexibiliteit

Voor veel mensen zijn de traditionele 9-5 werktijden verleden tijd en hebben veel mensen een flexibelere werkplanning. Tegelijkertijd zijn er ook mensen die later werken dan 18:00 uur en daarom de mogelijkheid hebben om te winkelen na het werk. Albert Heijn Groningen openingstijden zorgen ervoor dat er voor deze groepen mensen de mogelijkheid is om op elk moment van de dag boodschappen te doen.

2. Betere spreiding van mensenmassa’s

De flexibele openingstijden helpen niet alleen met individuele schema’s, ze zorgen ook voor spreiding van de mensenmassa’s. Er zijn bijvoorbeeld klanten die liever laat in de avond of vroeg in de ochtend boodschappen doen om uit de drukte te blijven en de lange wachtrijen te vermijden. Door de hele dag open te zijn, kunnen klanten zelf kiezen op welk moment zij hun boodschappen doen.

3. Gemak

De Albert Heijn Groningen openingstijden maken het gemakkelijk voor klanten om hun dag in te delen zonder te hoeven haasten om hun boodschappen te doen. Het winkelen zelf is tegenwoordig door de coronapandemie ook een stuk minder comfortabel geworden. Door flexibele openingstijden kun je op een rustiger moment boodschappen doen, waardoor je een veilige afstand kunt bewaren van andere klanten.

4. Betere planning en controle

Het hebben van de mogelijkheid om op elk gewenst moment te winkelen zorgt er ook voor dat klanten meer controle hebben over hun dagelijkse leven. Zowel studenten als werkenden kunnen hun dagelijkse leven gemakkelijker organiseren omdat ze geen boodschappen hoeven te doen tijdens de traditionele 9-5 werktijden.

5. Online winkelen

Naast de openingstijden biedt Albert Heijn Groningen ook de mogelijkheid om online te winkelen. Dit betekent dat je boodschappen kunt bestellen via de website van Albert Heijn en deze vervolgens kunt ophalen bij de supermarkt of kunt laten bezorgen. Deze service is beschikbaar voor klanten die geen tijd hebben om persoonlijk naar de supermarkt te gaan.

Veelgestelde vragen over Albert Heijn Groningen openingstijden

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen over Albert Heijn Groningen openingstijden:

1. Zijn de openingstijden van Albert Heijn Groningen op feestdagen anders?

Ja, op feestdagen kunnen de openingstijden van Albert Heijn Groningen afwijken van de gebruikelijke openingstijden. Het is verstandig om voorafgaand aan feestdagen de website van Albert Heijn te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

2. Is het mogelijk om boodschappen te laten bezorgen bij Albert Heijn Groningen?

Ja, het is mogelijk om boodschappen te laten bezorgen bij Albert Heijn Groningen. Je kunt gemakkelijk online bestellen en ervoor kiezen om je boodschappen te laten bezorgen bij jouw thuis. Bovendien kun je er ook voor kiezen om je boodschappen op te halen bij de supermarkt.

3. Zijn er emballage automaten bij Albert Heijn Groningen?

Ja, er zijn emballage automaten bij Albert Heijn Groningen. Je kunt je lege flessen en andere verpakkingen inleveren bij deze automaten en hiervoor geld terugkrijgen of ervoor kiezen om dit te doneren aan een goed doel.

4. Is er een Albert Heijn app waarmee je boodschappen kunt bestellen?

Ja, er is een Albert Heijn app waarmee je boodschappen kunt bestellen. Deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS-gebruikers en je kunt hier gemakkelijk je boodschappenlijstje samenstellen en direct bestellen.

Conclusie

In Groningen is er een Albert Heijn supermarkt die zeer flexibele openingstijden hanteert. Deze openingstijden zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende schema’s en levensstijlen van de inwoners van Groningen. De voordelen van deze openingstijden zijn onder andere flexibiliteit, betere spreiding van mensenmassa’s, gemak, betere planning, en online winkelen. Klanten kunnen ook profiteren van de mogelijkheid om hun lege verpakkingen in te leveren bij emballage automaten en gebruik te maken van de Albert Heijn app waarmee je boodschappen kunt bestellen. Het is belangrijk om te onthouden dat de openingstijden van de Albert Heijn in Groningen tijdens feestdagen kunnen afwijken en het daarom verstandig is om de website van Albert Heijn te raadplegen voor de meest recente informatie.

openingstijden albert heijn rijksweg

Albert Heijn is één van de meest bekende supermarkten in Nederland. Het biedt een breed assortiment aan producten, zoals dagelijkse benodigdheden, versproducten en uitgebreide selecties voor de kleding, huisdieren, en kookaccessoires. Het heeft ook een online winkel waar je online boodschappen kunt doen. Wat betreft de openingstijden Albert Heijn Rijksweg, het biedt flexibele uren voor de winkeliers, om de klanten van dienst te zijn. In dit artikel hebben we de openingstijden Albert Heijn Rijksweg besproken, zodat de klanten hun tijd moeiteloos en efficiënter kunnen beheren.

Openingstijden Albert Heijn Rijksweg:

Maandag tot en met donderdag

De openingstijden van Albert Heijn Rijksweg van maandag tot en met donderdag zijn van 08:00 uur tot 21:00 uur.

Vrijdag

Op vrijdag zijn de openingstijden van Albert Heijn Rijksweg van 8.00 uur tot 22.00 uur. Dit betekent dat de klanten op vrijdag een extra uur hebben om hun boodschappen te doen.

Zaterdag

Op zaterdag opent Albert Heijn Rijksweg om 08:00 uur en sluit om 20:00 uur.

Zondag

Op zondag is Albert Heijn Rijksweg gesloten. Het is een dag van rust voor de werknemers en klanten.

*Let op: Deze tijdstippen kunnen afwijken tijdens officiële feestdagen. Controleer hiervoor eerst de website van Albert Heijn Rijksweg.

Veelgestelde vragen:

1. Zijn er wijzigingen in de openingstijden Albert Heijn Rijksweg tijdens de feestdagen?
Ja, er kunnen wijzigingen worden aangebracht in de openingstijden van Albert Heijn Rijksweg tijdens de feestdagen. Het is raadzaam om de website van Albert Heijn Rijksweg te raadplegen voor de exacte openingstijden tijdens de feestdagen.

2. Is Albert Heijn Rijksweg geopend op zondag?
Nee, Albert Heijn Rijksweg is op zondag gesloten. Het is een rustdag voor de werknemers en ook voor de klanten.

3. Op welke tijden is Albert Heijn Rijksweg geopend op vrijdag?
Albert Heijn Rijksweg is op vrijdag geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur. Het is een extra uur van winkelen die de klanten krijgen op vrijdag.

4. Kan ik online boodschappen doen bij Albert Heijn Rijksweg?
Ja, het is mogelijk om online boodschappen te doen bij Albert Heijn Rijksweg. Je kunt gemakkelijk via de website van Albert Heijn Rijksweg inloggen, zoeken en bestellen wat je nodig hebt en de betaling gemakkelijk online doen. Je kunt zelfs kiezen voor een thuisbezorging of het ophalen bij een pick-up point.

5. Is er een parkeergelegenheid bij Albert Heijn Rijksweg?
Ja, er is parkeergelegenheid bij Albert Heijn Rijksweg aanwezig. Klanten kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats van de supermarkt, terwijl ze hun boodschappen doen.

6. Zijn alle producten die online beschikbaar zijn, ook beschikbaar in de fysieke winkel?
Het assortiment van Albert Heijn Rijksweg online en in de fysieke winkel kan enigszins verschillen. Het is raadzaam om de website van Albert Heijn Rijksweg te raadplegen om erachter te komen of het product dat je wilt kopen online of in de fysieke winkel beschikbaar is.

7. Kan ik contact opnemen met Albert Heijn Rijksweg voor vragen en klachten?
Ja, je kunt contact opnemen met Albert Heijn Rijksweg via verschillende kanalen voor vragen en klachten. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, wat beschikbaar is van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Je kunt ook een contactformulier invullen op de website van Albert Heijn Rijksweg. Binnen 48 uur zal er een medewerker van Albert Heijn Rijksweg contact met je opnemen om je vraag of klacht op te lossen.

Conclusie:

In dit artikel hebben we de openingstijden van Albert Heijn Rijksweg besproken, een supermarkt die bekend staat om zijn breed assortiment van producten. Albert Heijn Rijksweg biedt de klanten flexibele uren om het winkelen efficiënter en gemakkelijk te maken voor de klanten. We raadplegen de klanten om elke feestdag de website van Albert Heijn Rijksweg te bezoeken omdat de openingstijden kunnen veranderen. Op vrijdag krijgen de klanten een extra uur voor het winkelen, waardoor ze langer boodschappen kunnen doen. De klanten kunnen ook hun boodschappen online doen en ervoor kiezen om het thuis te laten bezorgen of op te halen bij een pick-up point. Albert Heijn Rijksweg biedt ook een klantenservice aan voor vragen en klachten en het is dus mogelijk om contact met hen op te nemen via verschillende kanalen. Al met al is Albert Heijn Rijksweg een uitstekende supermarkt die klanten een breed assortiment aanbiedt en hun winkelen efficiënt en gemakkelijk maakt voor de klanten.

Meer informatie over albert heijn rijksweg 129a groningen vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert heijn rijksweg 129a groningen. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 87 albert heijn rijksweg 129a groningen

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *