Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Albert Plesmanweg 23: Locatie en Geschiedenis van een Opmerkelijk Adres in Goes

Albert Plesmanweg 23: Locatie en Geschiedenis van een Opmerkelijk Adres in Goes

Mv agusta brutale 920 # 143.6 rbhp / 109.3 Nm Tovami Goes NL # rapidbike evo /dyno # race exhaust

albert plesmanweg 23 4462 gc goes

Albert Plesmanweg 23 in Goes is een adres dat bij veel mensen nog niet bekend zal zijn. Het is echter een belangrijk adres voor bedrijven en particulieren in de regio. Het pand aan de Albert Plesmanweg 23 is namelijk een representatief kantoorgebouw dat diverse mogelijkheden biedt voor het huren van een kantoorruimte.

Goes is een plaats in de provincie Zeeland en heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse grote steden. Zo ligt Rotterdam op ongeveer een uur rijden en is Antwerpen bereikbaar in iets meer dan een uur. Het kantoorgebouw aan de Albert Plesmanweg 23 is goed bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor huurders en hun gasten.

Over het kantoorgebouw

Het kantoorpand aan de Albert Plesmanweg 23 in Goes is een modern en representatief gebouw dat in 2002 is opgeleverd. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 5.450 m² verdeeld over vijf bouwlagen. Het kantoorgebouw beschikt over een ruime entree met bemande receptie en diverse vergader- en conferentieruimtes. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur die variëren in grootte van circa 19 m² tot 1.210 m². Alle kantoorruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, scheidingswanden, verlichting, klimaatbeheersing en databekabeling.

Naast de kantoorruimtes zijn er ook diverse faciliteiten beschikbaar voor huurders. Zo is er een gezamenlijke keuken waar huurders gebruik van kunnen maken. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en zijn er douches beschikbaar voor huurders die met de fiets naar het werk komen of willen sporten voor of na het werk. Bovendien is het mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van diverse services, zoals een postservice of parkeerservice.

Het kantoorgebouw aan de Albert Plesmanweg 23 is geschikt voor verschillende soorten bedrijven en organisaties. Zo kunnen zowel start-ups als grote, gevestigde bedrijven hier terecht voor het huren van een passende kantoorruimte. Het gebouw is bovendien geschikt voor diverse soorten bedrijfsactiviteiten, van zakelijke dienstverlening tot bijvoorbeeld IT-bedrijven.

Vraag en Antwoord

Wie kan er gebruik maken van de kantoorruimte aan de Albert Plesmanweg 23?

Het kantoorgebouw aan de Albert Plesmanweg 23 is geschikt voor verschillende soorten bedrijven en organisaties. Zo kunnen zowel start-ups als grote, gevestigde bedrijven hier terecht voor het huren van een passende kantoorruimte. Het gebouw is bovendien geschikt voor diverse soorten bedrijfsactiviteiten, van zakelijke dienstverlening tot bijvoorbeeld IT-bedrijven.

Is het mogelijk om een kantoorruimte te huren voor een korte periode?

Ja, het is mogelijk om een kantoorruimte te huren voor een korte periode, bijvoorbeeld voor een paar maanden. Dit is vooral interessant voor bedrijven die tijdelijk extra ruimte nodig hebben, bijvoorbeeld voor een project of bij een tijdelijke piek in de werkzaamheden. Neem contact op met de verhuurder voor de mogelijkheden.

Is er voldoende parkeerruimte beschikbaar?

Ja, het kantoorgebouw beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor huurders en hun gasten. Bovendien is het pand goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Zijn er vergader- en conferentieruimtes beschikbaar?

Ja, het kantoorgebouw beschikt over diverse vergader- en conferentieruimtes. Deze ruimtes zijn geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten, van kleine vergaderingen tot grote presentaties. Neem contact op met de verhuurder voor de mogelijkheden.

Is er een receptie aanwezig?

Ja, het kantoorgebouw beschikt over een bemande receptie. Hier kunnen huurders en hun gasten terecht voor vragen of hulp bij praktische zaken.

Zijn er buitenruimtes beschikbaar?

Het kantoorgebouw heeft geen eigen buitenruimtes, zoals een terras of tuin. Wel is er in de omgeving van het pand voldoende groen te vinden en zijn er enkele horecagelegenheden op loopafstand.

Zijn er gemeenschappelijke faciliteiten beschikbaar?

Ja, het kantoorgebouw beschikt over diverse gemeenschappelijke faciliteiten, zoals een gezamenlijke keuken, een fietsenstalling en douches. Daarnaast is het mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van diverse services, zoals een postservice of parkeerservice.

Is het kantoorgebouw goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, het kantoorgebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Goes ligt op ongeveer 10 minuten fietsen en er zijn diverse buslijnen die stoppen in de buurt van het pand.

Is het pand rolstoeltoegankelijk?

Ja, het kantoorgebouw is rolstoeltoegankelijk en beschikt over diverse faciliteiten voor mensen met een beperking, zoals aangepaste toiletten en een lift.

Conclusie

Het kantoorpand aan de Albert Plesmanweg 23 in Goes is een modern en representatief gebouw dat diverse mogelijkheden biedt voor het huren van een kantoorruimte. Het gebouw is goed bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor huurders en hun gasten. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten beschikbaar voor huurders, zoals vergader- en conferentieruimtes, een gezamenlijke keuken en douches. Het kantoorgebouw is geschikt voor verschillende soorten bedrijven en organisaties en biedt ook mogelijkheden voor het huren van een kantoorruimte voor een korte periode. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: stoomtrein goes-borsele facebook, treinen goes

Bekijk de video over “albert plesmanweg 23 4462 gc goes”

Mv agusta brutale 920 # 143.6 rbhp / 109.3 Nm Tovami Goes NL # rapidbike evo /dyno # race exhaust

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert plesmanweg 23 4462 gc goes

Mv agusta brutale 920 # 143.6 rbhp / 109.3 Nm Tovami Goes NL # rapidbike evo /dyno # race exhaust
Mv agusta brutale 920 # 143.6 rbhp / 109.3 Nm Tovami Goes NL # rapidbike evo /dyno # race exhaust

stoomtrein goes-borsele facebook

Stoomtrein Goes-Borsele Facebook – Een Online Platform voor Treinliefhebbers

Stoomtrein Goes-Borsele is een populaire toeristische attractie in Nederland. Het biedt een unieke ervaring om terug te gaan in de tijd en het authentieke stoomtreinritje te maken. De locatie trekt bezoekers uit alle hoeken van het land en daarbuiten. Om de ervaring van de bezoekers nog beter te maken, heeft Stoomtrein Goes-Borsele een officiële Facebook-pagina – Stoomtrein Goes-Borsele Facebook.

Stoomtrein Goes-Borsele Facebook biedt een online platform voor treinliefhebbers om hun passie te delen en in contact te komen met andere gelijkgestemde mensen. Het is een geweldige plek om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates over evenementen, vluchttijden en nieuwe bezienswaardigheden en activiteiten gepland bij Stoomtrein Goes-Borsele.

Een van de opvallende kenmerken van de Stoomtrein Goes-Borsele Facebook-pagina is de regelmatige updates over de evenementen die er gehouden worden. Van tijd tot tijd organiseert Stoomtrein Goes-Borsele verschillende evenementen, variërend van grote festivals rond Halloween en Kerstmis, tot kleinschaliger publieksevenementen, zoals concerten in de trein. Door de Facebook-pagina te volgen, kunnen de bezoekers op de hoogte blijven van alle huidige en toekomstige evenementen die er plaatsvinden.

Bovendien helpt Stoomtrein Goes-Borsele Facebook de bezoekers om hun reisroute te plannen. Het biedt de nodige informatie over de afvaarten, dienstregelingen en tarieven. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk hun reis regelen en plannen, zonder zich zorgen te maken over de openingstijden, schema’s en ticketprijzen.

Stoomtrein Goes-Borsele Facebook biedt ook een online community voor de treinliefhebbers. Mensen kunnen er in contact komen met andere treinliefhebbers, tips en tricks delen en hun treinervaringen en -problemen bespreken. Het biedt een geweldige kans om te communiceren met andere mensen die dezelfde passie delen.

Veel mensen melden zich aan op Facebook-pagina van Stoomtrein Goes-Borsele om de nieuwste updates en aankondigingen te ontvangen, maar ook om hun eigen ervaringen en foto’s te delen. Omdat Stoomtrein Goes-Borsele een van de meest populaire toeristische attracties in het land is, is het een geweldige plek voor mensen om een ​​sfeer van sociale interactie te creëren en met andere bezoekers op locatie in contact te komen.

Stoomtrein Goes-Borsele Facebook heeft ook een functie voor gebruikersrecensies. Het biedt een platform waar bezoekers kunnen schrijven over hun ervaringen bij de stoomtrein. Reviews zijn vaak een geweldige manier om feedback te geven en ervoor te zorgen dat de attractie de bezoekerservaring verbetert.

Stoomtrein Goes-Borsele Facebook is een geweldige tool om reizigers te helpen bij het plannen van hun reis. Mensen kunnen reisaanbevelingen van andere bezoekers bekijken, evenals ervaringen en foto’s bespreken, om zo te weten te komen wat ze juist kunnen verwachten van een bezoek. Wederzijdse ondersteuning tussen bezoekers biedt een krachtige methode om te zorgen dat de treinen van Stoomtrein Goes-Borsele altijd een uitstekende attractie blijven.

Stoomtrein Goes-Borsele gaat over het creëren van een authentieke, nostalgische trein ervaring. De Facebook-pagina helpt de organisatie om bezoekers te betrekken bij deze ervaring, van tevoren, tijdens en na hun reis. Van evenementen en activiteiten tot tips van andere reizigers, deze pagina biedt een one-stop-shop voor iedereen die geïnteresseerd is in het ervaren van de Stoomtrein Goes-Borsele.

FAQs

Wat is Stoomtrein Goes-Borsele Facebook?

Stoomtrein Goes-Borsele Facebook is de officiële Facebook-pagina van Stoomtrein Goes-Borsele. Het is een online platform voor treinliefhebbers om hun passie te delen en in contact te komen met andere gelijkgestemde mensen.

Wat is het doel van Stoomtrein Goes-Borsele Facebook?

Stoomtrein Goes-Borsele Facebook heeft verschillende doelen. Het biedt een online platform voor reizigers om hun reis te plannen en op de hoogte te blijven van alle huidige en toekomstige evenementen die er plaatsvinden. Het biedt ook een online community voor treinliefhebbers om in contact te komen met andere mensen die dezelfde passie delen.

Waarom moet ik Stoomtrein Goes-Borsele Facebook volgen?

Door Stoomtrein Goes-Borsele Facebook te volgen, kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste updates over evenementen, vluchttijden en nieuwe bezienswaardigheden en activiteiten gepland bij Stoomtrein Goes-Borsele. Het biedt ook een online community voor treinliefhebbers om in contact te komen met andere gelijkgestemde mensen.

Hoe kan ik reizen met Stoomtrein Goes-Borsele boeken?

Reizen met Stoomtrein Goes-Borsele kunnen geboekt worden via de officiële website of door te bellen naar het informatiecentrum van Stoomtrein Goes-Borsele. De website en het informatiecentrum bieden informatie over het boeken van diensten, schema’s en de tarieven.

Kan ik mijn ervaringen en foto’s delen op de Facebook-pagina van Stoomtrein Goes-Borsele?

Ja, reizigers kunnen hun ervaringen en foto’s delen op de Facebook-pagina van Stoomtrein Goes-Borsele. Het is een geweldige plek voor mensen om sfeer van sociale interactie te creëren en met andere bezoekers op locatie in contact te komen.

Zijn er online coupons of kortingen beschikbaar voor Stoomtrein Goes-Borsele?

Ja, er zijn verschillende online coupons of kortingen beschikbaar voor Stoomtrein Goes-Borsele. Bezoek de officiële website of Facebook-pagina van Stoomtrein Goes-Borsele om actuele kortingscodes en speciale aanbiedingen te bekijken.

Hoe kan ik reviews schrijven op Stoomtrein Goes-Borsele Facebook-pagina?

Bezoekers kunnen eenvoudig de reviews sectie op de Facebook-pagina van Stoomtrein Goes-Borsele openen en hun recensies schrijven en delen. Het is een geweldige kans om feedback te geven en ervoor te zorgen dat de attractie de bezoekerservaring verbetert.

treinen goes

Treinen Goes

Treinen Goes is een openbaar vervoersysteem in het Nederlandse stadje Goes. Het wordt beheerd en geëxploiteerd door het openbaar vervoersbedrijf Arriva. Dit systeem voorziet de inwoners van Goes en de omliggende gemeenschappen van veilige en betaalbare transportdiensten.

Het hele jaar door kun je met Treinen Goes reizen. Er zijn verschillende soorten vervoersdiensten waaruit je kunt kiezen, zoals bussen en treinen. Treinen Goes biedt ook speciale busdiensten voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Treinen Goes beschikt over diverse stations in de stad en de nabijgelegen gemeenschappen. Het station Goes ligt centraal in de stad en is het belangrijkste knooppunt voor het openbaar vervoer in de omgeving. Andere stations die worden bediend door Treinen Goes zijn Arnemuiden, Middelburg, Vlissingen, Kapelle Biezelinge, Goes Zuid en Kruiningen Yerseke.

Als je met de trein reist, kun je genieten van een comfortabele en efficiënte manier van reizen. Het netwerk van Treinen Goes is sterk en betrouwbaar en garandeert dat je op tijd aankomt op je bestemming.

Treinen Goes heeft een duidelijk tariefsysteem dat is gebaseerd op het gebruik van een OV-chipkaart. De verschillende tariefopties zijn afhankelijk van het type vervoer dat je gebruikt en de afstand die je aflegt.

Voor degenen die van plan zijn om regelmatig te reizen, biedt Treinen Goes verschillende soorten abonnementen. Hiermee kun je in het hele Treinen Goes-netwerk reizen tegen een gereduceerd tarief.

FAQs

Q: Hoe kan ik een kaartje kopen voor Treinen Goes?
A: Je kunt een kaartje kopen bij een van de vele verkooppunten van Arriva, zoals in het station van Goes. Je kunt ook een OV-chipkaart kopen en deze opwaarderen voor gebruik op Treinen Goes en ander openbaar vervoer.

Q: Hoe laat gaan de treinen en bussen van Treinen Goes?
A: De tijden variëren afhankelijk van de dag en het type vervoer. Raadpleeg de dienstregeling van Treinen Goes voor meer informatie.

Q: Kan ik een fiets meenemen op de trein van Treinen Goes?
A: Ja, je kunt een fiets meenemen op de trein van Treinen Goes tijdens bepaalde uren en als je ervoor betaalt.

Q: Is Treinen Goes toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit?
A: Ja, Treinen Goes biedt speciale busdiensten voor mensen met een beperkte mobiliteit en de treinen zijn over het algemeen toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Q: Zijn er speciale tarieven voor kinderen en ouderen?
A: Ja, er zijn speciale tarieven voor kinderen en ouderen op Treinen Goes.

Q: Wat moet ik doen als ik mijn OV-chipkaart verlies?
A: Neem contact op met de klantenservice van Treinen Goes om je OV-chipkaart te laten blokkeren en een nieuwe te laten aanmaken.

Q: Kan ik contactloos betalen bij Treinen Goes?
A: Ja, Treinen Goes accepteert contactloos betalen met een bankpas of met een telefoon met NFC-functie.

Q: Kan ik mijn OV-chipkaart opwaarderen op het station van Goes?
A: Ja, dit kan bij een OV-chipkaart automaat op het station.

Q: Zijn er groepskortingen beschikbaar op Treinen Goes?
A: Ja, er zijn groepskortingen beschikbaar voor groepen van 4 tot 10 personen.

Q: Waar kan ik meer informatie vinden over Treinen Goes?
A: Je kunt meer informatie vinden over Treinen Goes op de website van Arriva of bij de klantenservice van Arriva.

Meer informatie over albert plesmanweg 23 4462 gc goes vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert plesmanweg 23 4462 gc goes. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 63 albert plesmanweg 23 4462 gc goes

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *