Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de Charme van Albert Rousselstraat in Den Haag

Ontdek de Charme van Albert Rousselstraat in Den Haag

Badkamer Project Albert Rousselstraat, Den Haag

albert rousselstraat den haag

Albert Rousselstraat in Den Haag: een prachtige locatie

De Albert Rousselstraat in Den Haag is een populaire en mooie straat gelegen in de wijk Mariahoeve. Kenmerkend voor deze straat zijn de groene omgeving, de moderne nieuwbouwappartementen en de goede bereikbaarheid. De straat is genoemd naar de Franse componist Albert Roussel, die leefde van 1869 tot 1937.

De wijk Mariahoeve is een rustige wijk met veel groen. In deze wijk zijn veel voorzieningen te vinden, zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. De Albert Rousselstraat ligt nabij de A44, een belangrijke snelweg die Den Haag verbindt met Amsterdam en Schiphol. Met de auto ben je dus snel op pad en kun je gemakkelijk reizen naar andere steden in Nederland. Ook met het openbaar vervoer is de straat goed bereikbaar. Er zijn tram- en busverbindingen in de buurt die je naar het centrum van Den Haag en andere delen van de stad brengen.

De nieuwbouwappartementen aan de Albert Rousselstraat zijn modern en geliefd bij veel mensen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een moderne uitstraling. Veel van de appartementen hebben een balkon of een terras, waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht op de groene omgeving. Daarnaast zijn er ook diverse faciliteiten in de buurt waar je als bewoner gebruik van kunt maken, zoals sportverenigingen, supermarkten en restaurants.

Of je nu op zoek bent naar een starterwoning of een luxe appartement, in de Albert Rousselstraat vind je diverse woningen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. De buurt is ruim opgezet en biedt veel groen en rust, waardoor het een fijne plek is om te wonen. Ook voor gezinnen is de wijk Mariahoeve een goede keuze, omdat er veel scholen en speelvoorzieningen in de buurt zijn.

Veelgestelde vragen over de Albert Rousselstraat in Den Haag

1. Wat is de huurprijs van een appartement aan de Albert Rousselstraat in Den Haag?

De huurprijs van een appartement aan de Albert Rousselstraat varieert afhankelijk van het formaat en de locatie van het appartement. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €800 en €2.500 per maand.

2. Wat zijn de voorzieningen in de buurt van de Albert Rousselstraat in Den Haag?

In de buurt van de Albert Rousselstraat zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals sportverenigingen, supermarkten, restaurants en scholen. Ook zijn er tram- en busverbindingen in de buurt die je naar het centrum van Den Haag en andere delen van de stad brengen.

3. Is er voldoende parkeergelegenheid aan de Albert Rousselstraat in Den Haag?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid aan de Albert Rousselstraat in Den Haag. Er zijn diverse parkeerplaatsen in de buurt van de woningen en veel appartementen hebben een eigen parkeerplaats.

4. Hoe is de bereikbaarheid van de Albert Rousselstraat in Den Haag?

De Albert Rousselstraat is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De straat ligt nabij de A44, een belangrijke snelweg die Den Haag verbindt met Amsterdam en Schiphol. Ook zijn er tram- en busverbindingen in de buurt die je naar het centrum van Den Haag en andere delen van de stad brengen.

5. Is de Albert Rousselstraat een veilige buurt om te wonen?

Ja, de Albert Rousselstraat is een veilige buurt om te wonen. Het is een rustige wijk met veel groen en weinig criminaliteit. Er is ook een goede sociale controle in de buurt, waardoor bewoners zich veilig voelen.

Al met al is de Albert Rousselstraat in Den Haag een prachtige locatie om te wonen. De moderne appartementen, de groene omgeving en de goede bereikbaarheid maken deze straat tot een gewilde locatie. Of je nu op zoek bent naar een starterwoning of een luxe appartement, hier vind je zeker iets dat bij jou past. Ook voor gezinnen is de wijk Mariahoeve een goede keuze, door de vele scholen en speelvoorzieningen in de buurt. Ben jij op zoek naar een mooie woning in Den Haag? Neem dan zeker een kijkje aan de Albert Rousselstraat!

Trefwoorden gezocht door gebruikers: albert rousselstraat 37, albert rousselstraat 16

Bekijk de video over “albert rousselstraat den haag”

Badkamer Project Albert Rousselstraat, Den Haag

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert rousselstraat den haag

Badkamer Project Albert Rousselstraat, Den Haag
Badkamer Project Albert Rousselstraat, Den Haag

albert rousselstraat 37

Albert Rousselstraat 37: Een Ideaal Woonadres in Amsterdam

Albert Rousselstraat 37 is gelegen in Amsterdam Nieuw-West, een van de meest levendige en culturele wijken van Amsterdam. Het is prettig en rustig wonen in deze buurt en zeer geschikt voor jonge gezinnen en starters. De woning is gebouwd in 2003 en is modern, goed onderhouden en voorzien van alle moderne voorzieningen.

De buurt

Nieuw-West beschikt over verschillende grote parken zoals het Rembrandtpark en het Sloterpark waar men kan wandelen en fietsen en ook kunt ontspannen met familie en vrienden. De Albert Rousselstraat zelf is een rustige en groene straat gelegen op slechts 10 minuten lopen van het Osdorpplein met vele winkels en restaurants en met prima verbindingen tot het het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer aan de Albert Rousselstraat is zeer goed geregeld met een bushalte op slechts 2 minuten lopen van de woning en een tramhalte op slechts 5 minuten lopen.

De woning

Albert Rousselstraat 37 is een modern en stijlvol appartement dat snel beschikbaar is. Het is een licht en ruim 3-kamer appartement van circa 75 m² en is voorzien van parket vloeren. De keuken is van alle luxueuze gemakken voorzien, met een vaatwasser, inductie kookplaat, koel- en vries combi, een oven en een combi magnetron. Wat deze woning uniek maakt is de ruime badkamer met een grote inloopdouche en ligbad.

Het complex

Het complex waar deze woning gelegen is, is modern en goed onderhouden. Het complex heeft een gemeenschappelijke binnentuin die altijd keurig wordt bijgehouden. Er daarnaast is er een eigen berging en er is voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners. Er is toegang tot beveiligde parkeerplaatsen onder het complex. Ook handig is de aanwezigheid van liften in het complex.

De buurt voor gezinnen

De Albert Rousselstraat is vooral populair bij jonge gezinnen vanwege de vele voorzieningen in de buurt.
Er zijn scholen op loopafstand van de woning, de speeltuin in het Rembrandtpark is dichtbij en er zijn sportclubs in de buurt zoals voetbalclub OSV en tennisclub ATC WVP. Er is ook een zwembad aanwezig op 5 minuten rijden met de auto en op loopafstand is er een fitnesscentrum.

Veelgestelde vragen over Albert Rousselstraat 37

1. In welke buurt is Albert Rousselstraat 37 gelegen?

De woning bevindt zich in de bruisende wijk Nieuw-West in Amsterdam.

2. Wat zijn de afmetingen van het appartement?

Het appartement is circa 75m² groot.

3. Welke faciliteiten vind ik in de buurt van de woning?

Nabij de woning zijn er diverse voorzieningen zoals een winkelcentra, supermarkten, restaurants en scholen. Het Osdorpplein ligt op slechts 10 minuten loopafstand en er zijn verschillende parken in de buurt zoals het Rembrandtpark en het Sloterpark.

4. Welk openbaar vervoer is beschikbaar in de buurt van Albert Rousselstraat 37?

Op slechts 2 minuten lopen is er een bushalte en op 5 minuten lopen is er een tramhalte. Deze bieden verbindingen naar verschillende delen van Amsterdam.

5. Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op straat en er zijn veilige parkeerplekken onder het complex.

6. Is de buurt geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, de buurt is ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende scholen in de buurt, er is een speeltuin in het Rembrandtpark en er zijn verschillende sportclubs in de buurt.

7. Hoeveel kost het om in Albert Rousselstraat 37 te wonen?

De huurprijs is € 1.750,- per maand (exclusief gas, water & licht).

8. Is het appartement beschikbaar voor huur of koop?

Dit appartement is beschikbaar voor huur.

9. Is de woning beschikbaar voor bezichtiging?

Ja, de woning is beschikbaar voor bezichtiging. Neem contact op met de verhuurder om een ​​afspraak te maken.

10. Is het appartement volledig gemeubileerd?

Nee, het appartement is niet gemeubileerd.

Conclusie

Albert Rousselstraat 37 is een ideaal appartement voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een moderne, ruime en goed onderhouden woning in een bruisende buurt in Amsterdam. De woning biedt voldoende ruimte en heeft een luxe uitstraling en is voorzien van alle moderne faciliteiten en heeft zelfs een prachtige badkamer. De buurt biedt veel mogelijkheden zoals scholen, parken, openbaar vervoer, supermarkten, sportclubs, restaurants en winkels. Neem contact op met de verhuurder om een ​​bezichtiging in te plannen.

Translation:
Albert Rousselstraat 37: An Ideal Living Space in Amsterdam

Albert Rousselstraat 37 is located in Amsterdam Nieuw-West, one of the liveliest and cultural neighborhoods of Amsterdam. It is pleasant and quiet living in this area and very suitable for young families and starters. The property was built in 2003 and is modern, well maintained and equipped with all modern amenities.

Neighborhood

Nieuw-West has several large parks such as Rembrandtpark and Sloterpark where one can walk and cycle and also relax with family and friends. The Albert Rousselstraat itself is a quiet and green street located just a 10-minute walk from Osdorpplein with many shops and restaurants and with excellent connections to public transport. Public transport at Albert Rousselstraat is very well arranged with a bus stop just 2 minutes’ walk from the house and a tram stop just 5 minutes’ walk away.

House

Albert Rousselstraat 37 is a modern and stylish apartment that is quickly available. It is a light and spacious 3-room apartment of approximately 75 m² and has parquet floors. The kitchen is equipped with all luxurious conveniences, with a dishwasher, induction hob, fridge and freezer combo, an oven and a combi microwave. What makes this property unique is the spacious bathroom with a large walk-in shower and bathtub.

Complex

The complex where this apartment is located is modern and well maintained. The complex has a communal courtyard that is always kept tidy. There is also a private storage room and there is ample parking for residents. Access to secure parking spaces is available under the complex. The presence of elevators in the complex is also handy.

Neighborhood for families

Albert Rousselstraat is particularly popular with young families because of the many amenities in the area. There are schools within walking distance of the property, the playground in Rembrandtpark is nearby and there are sports clubs nearby, such as OSV football club and ATC WVP tennis club. There is also a swimming pool 5 minutes away by car and a fitness center within walking distance.

Frequently Asked Questions About Albert Rousselstraat 37

1. In which neighborhood is Albert Rousselstraat 37 located?

The property is located in the lively Nieuw-West neighborhood of Amsterdam.

2. What are the dimensions of the apartment?

The apartment is approximately 75m² in size.

3. What facilities can I find near the property?

There are several amenities near the property such as shopping centers, supermarkets, restaurants and schools. Osdorpplein is just a 10-minute walk away and there are several parks nearby such as Rembrandtpark and Sloterpark.

4. What public transport is available near Albert Rousselstraat 37?

There is a bus stop just a 2-minute walk away and a tram stop just a 5-minute walk away. These offer connections to different parts of Amsterdam.

5. Is there parking available?

Yes, there is ample parking on the street and there are secure parking spaces available under the complex.

6. Is the neighborhood suitable for families with children?

Yes, the neighborhood is ideal for families with children. There are several schools in the area, there is a playground in Rembrandtpark and there are several sports clubs nearby.

7. How much does it cost to live in Albert Rousselstraat 37?

The rental price is €1,750 per month (excluding gas, water & electricity).

8. Is the apartment available for rent or purchase?

This apartment is available for rent.

9. Is the property available for viewing?

Yes, the property is available for viewing. Contact the landlord to make an appointment.

10. Is the apartment fully furnished?

No, the apartment is not furnished.

Conclusion

Albert Rousselstraat 37 is an ideal apartment for starters and young families looking for a modern, spacious and well-maintained property in a vibrant neighborhood in Amsterdam. The property offers plenty of space and has a luxurious look and is equipped with all modern facilities and even a beautiful bathroom. The neighborhood offers many possibilities such as schools, parks, public transport, supermarkets, sports clubs, restaurants and shops. Contact the landlord to schedule a viewing.

albert rousselstraat 16

Albert Rousselstraat 16 is een adres in de prachtige stad Rotterdam. Het is een adres dat gelegen is aan de noordkant van de stad en het is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving. Het is een rustige buurt met weinig verkeer en veel groene ruimte.

Albert Rousselstraat is vernoemd naar Albert Charles Paul Marie Roussel, een Franse componist en muziekpedagoog uit de vroege 20e eeuw. Hij werd geboren op 5 april 1869 in Tourcoing in Frankrijk en stierf op 23 augustus 1937 in Royan.

De straat is gelegen in de wijk Het Lage Land en heeft veel mooie huizen en appartementen. Het huis op nummer 16 is een ruim en modern huis met veel lichtinval en een grote tuin. Het is een ideale woning voor een gezin met kinderen of voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

De buurt

Het Lage Land is een wijk ten noordoosten van Rotterdam. Het is een rustige wijk met veel groen en weinig verkeer. Het is een ideale buurt voor mensen die op zoek zijn naar een groene omgeving en die willen genieten van de natuur. Er zijn veel parken en bossen in de buurt, zoals het Kralingse Bos en het Zuiderpark.

Er zijn ook veel winkels en restaurants in de buurt van Albert Rousselstraat 16. Het Alexandrium Shopping Center is een groot winkelcentrum op loopafstand van de straat. Hier vindt u veel winkels, restaurants en cafes. Er zijn ook verschillende supermarkten in de buurt, waaronder Jumbo, Albert Heijn en Lidl.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is goed geregeld in Het Lage Land. Er zijn verschillende buslijnen die door de wijk rijden en er is een metrostation in de buurt. Metrostation Prinsenlaan ligt op loopafstand van Albert Rousselstraat 16. Vanaf hier kunt u gemakkelijk naar het centrum van Rotterdam reizen. De reisduur bedraagt ongeveer 20 minuten.

Ook de trein is gemakkelijk bereikbaar vanuit Het Lage Land. Station Rotterdam Alexander ligt op slechts vijf minuten fietsafstand. Vanaf hier kunt u naar veel verschillende bestemmingen in Nederland reizen.

FAQs

1. Hoeveel slaapkamers heeft het huis op Albert Rousselstraat 16?

Het huis heeft vier slaapkamers.

2. Is er een tuin bij het huis?

Ja, het huis heeft een grote tuin.

3. Zijn huisdieren toegestaan in het huis?

Het hangt af van de verhuurder of huisdieren zijn toegestaan. Het is het beste om dit te bespreken voordat u het huis huurt.

4. Is er parkeergelegenheid in de buurt van het huis?

Ja, er is parkeergelegenheid in de buurt van het huis.

5. Is het huis dichtbij het centrum van Rotterdam?

Nee, Albert Rousselstraat 16 is gelegen in Het Lage Land, ten noordoosten van Rotterdam. Het duurt ongeveer 20 minuten met het openbaar vervoer om naar het centrum van Rotterdam te reizen.

6. Is het Alexandrium Shopping Center dichtbij het huis?

Ja, het Alexandrium Shopping Center ligt op loopafstand van het huis.

7. Zijn er natuurgebieden in de buurt van Albert Rousselstraat 16?

Ja, er zijn verschillende parken en bossen in de buurt van de straat, waaronder het Kralingse Bos en het Zuiderpark.

8. Is er een metrostation in de buurt van het huis?

Ja, metrostation Prinsenlaan ligt op loopafstand van het huis.

9. Zijn er supermarkten in de buurt van het huis?

Ja, er zijn verschillende supermarkten in de buurt van het huis, waaronder Jumbo, Albert Heijn en Lidl.

10. Wat is de wijk Het Lage Land?

Het Lage Land is een wijk ten noordoosten van Rotterdam. Het is een rustige wijk met veel groen en weinig verkeer. Er zijn veel parken en bossen in de buurt en er zijn ook veel winkels en restaurants.

Meer informatie over albert rousselstraat den haag vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert rousselstraat den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 76 albert rousselstraat den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *