Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Een kennismaking met de levendige buurt van Albert van Cuijckstraat in Asten

Een kennismaking met de levendige buurt van Albert van Cuijckstraat in Asten

Albert van Cuijckstraat 9 Asten

albert van cuijckstraat asten

Albert van Cuijckstraat Asten: Een ideale bestemming voor wonen en werken

Asten is een pittoresk stadje in Noord-Brabant, dat bekend staat om haar gezellige sfeer en historische erfgoed. Het is dan ook geen verrassing dat de gemeente Asten een populaire locatie is voor mensen die op zoek zijn naar een aangename plek om te wonen en te werken. Eén van de meest populaire straten in Asten voor wonen en werken is de Albert van Cuijckstraat.

Deze straat is gelegen in het hart van Asten en heeft veel te bieden aan bezoekers en inwoners. In dit artikel zullen we alle redenen onderzoeken waarom de Albert van Cuijckstraat een ideale bestemming kan zijn voor uw volgende woning of bedrijfsruimte.

Ligging

De Albert van Cuijckstraat is centraal gelegen in Asten. Dit betekent dat u zich op loopafstand bevindt van alle belangrijke voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, restaurants en scholen. Het is ook handig dat de straat vlak bij de belangrijkste verkeersaders van de stad ligt, waardoor u snel en gemakkelijk naar andere delen van de stad en omgeving kunt reizen.

Wonen

De Albert van Cuijckstraat is een perfecte plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar comfortabel en stil wonen. De straat is vrij breed en er is voldoende ruimte voor parkeergelegenheid, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats. De woningen aan de Albert van Cuijckstraat zijn over het algemeen ruim en modern en bieden alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel leven.

Bedrijfsruimte

De Albert van Cuijckstraat is ook een geweldige bestemming voor bedrijven en ondernemers. Er zijn verschillende bedrijfsruimtes beschikbaar in de straat, die geschikt zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen. Deze ruimtes zijn betaalbaar en bieden alle faciliteiten die u nodig heeft, zoals toegang tot internet, elektriciteit, sanitair en een eigen ingang.

Faciliteiten

De Albert van Cuijckstraat heeft veel te bieden aan haar bewoners en bezoekers. Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar in de straat, waaronder een basisschool en verschillende gezellige restaurants en cafés. Daarnaast is er ook een groot winkelcentrum in de buurt, waar u een breed scala aan winkels kunt vinden, van supermarkten tot kledingwinkels en meer.

Scholen

Ouders met kinderen kunnen gerust zijn over de educatieve faciliteiten in Asten. De Albert van Cuijckstraat ligt vlak bij verschillende basisscholen en middelbare scholen. Dit maakt het gemakkelijk voor kinderen om naar school te gaan en maakt het leven van ouders veel eenvoudiger.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is een cruciale factor voor mensen die van plan zijn om in een nieuwe stad te wonen of een bedrijf te starten. De Albert van Cuijckstraat is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is een treinstation in de buurt en er zijn verschillende buslijnen die door de straat lopen. Daarnaast komt de N279, een belangrijke weg die de stad Asten verbindt met andere steden in de regio, langs de Albert van Cuijckstraat.

Veiligheid

Veiligheid is een andere belangrijke factor bij het kiezen van een nieuwe woon- of bedrijfslocatie. De Albert van Cuijckstraat is een veilige plek om te wonen en te werken, met weinig criminaliteit en een goede buurtstructuur. Het is ook goed verlicht ‘s nachts, wat zorgt voor extra veiligheid voor de bewoners en bedrijven in de straat.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde huurprijs voor een appartement in de Albert van Cuijckstraat?

De huurprijzen in de Albert van Cuijckstraat variëren afhankelijk van de grootte en de kwaliteit van de woning. Gemiddeld liggen de huurprijzen rond de € 800-€ 1200 per maand.

2. Welke buslijnen gaan door de Albert van Cuijckstraat?

De buslijnen 21, 21A, 24 en 25 gaan door de Albert van Cuijckstraat en bieden gemakkelijke toegang tot verschillende delen van de stad.

3. Is er parkeergelegenheid beschikbaar op de Albert van Cuijckstraat?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op de Albert van Cuijckstraat, zowel voor bewoners als bezoekers.

4. Zijn er openbare voorzieningen beschikbaar in de buurt van de Albert van Cuijckstraat?

Ja, er zijn verschillende openbare voorzieningen beschikbaar in de buurt van de Albert van Cuijckstraat, waaronder scholen, winkels, restaurants, cafés en supermarkten.

5. Is de Albert van Cuijckstraat een veilige buurt om te wonen en te werken?

Ja, de Albert van Cuijckstraat is een veilige buurt om te wonen en te werken, met weinig criminaliteit en een goede buurtstructuur.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een aangename en ideale bestemming om te wonen en te werken, dan is de Albert van Cuijckstraat in Asten een uitstekende keuze. Met haar centrale ligging, betaalbare huurprijzen en brede scala aan faciliteiten, biedt de straat alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en gelukkig leven.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: albert van cuijckstraat 2, asten, albert van cuijckstraat 68 asten, waardjesweg 4 asten, langstraat 17a asten, funda floralaan asten, seniorenwoning asten, wolfsberg 69 asten, achterbos 10, asten

Bekijk de video over “albert van cuijckstraat asten”

Albert van Cuijckstraat 9 Asten

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert van cuijckstraat asten

Albert van Cuijckstraat 9 Asten
Albert van Cuijckstraat 9 Asten

albert van cuijckstraat 2, asten

Albert van Cuijckstraat 2, Asten: Een prachtige locatie voor jouw volgende huis

Het kopen van een nieuw huis is een belangrijke beslissing en het vinden van de perfecte locatie is bijna net zo belangrijk als het huis zelf. Albert van Cuijckstraat 2 in Asten biedt een unieke kans voor elke persoon die op zoek is naar een rustige en veilige buurt om zich te vestigen.

De prachtige ligging van Albert van Cuijckstraat 2 biedt niet alleen de perfecte balans tussen rust en toegankelijkheid, maar ook de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving van Asten. Deze locatie bevindt zich in het hart van de stad en biedt de bewoners een vredige en comfortabele omgeving waar ze hun gezin groot kunnen brengen of simpelweg de rustige sfeer van deze groene buurt kunnen ervaren.

Kenmerken van Alber van Cuijckstraat 2

Het pand heeft een perfecte locatie en is omringd door een prachtig landschap. Asten is een stad die bekend staat om zijn rustige atmosfeer en veilige omgeving. Albert van Cuijckstraat 2 past perfect in deze omgeving en biedt een scala aan geweldige functies die het een perfecte woning voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een ervaring van luxe en comfort maken.

Allereerst heeft deze woning 3 slaapkamers en een studeerkamer die naar eigen wens kan worden ingericht. Dit biedt de bewoners voldoende ruimte om privacy te hebben of om visite te ontvangen van vrienden en familie. Verder heeft de woning een prachtige tuin waarin bewoners kunnen genieten van de zonsopgang en zonsondergang in een rustige en ontspannen sfeer.

De woning is onlangs gerenoveerd en biedt keukenvoorzieningen van hoge kwaliteit, waaronder granieten werkbladen, een koelkast, oven, fornuis en vaatwasser. Dit betekent dat de bewoners zich kunnen concentreren op het genieten van de andere aspecten van hun leven zonder zich zorgen te maken over de kwaliteit of veiligheid van hun woning.

Bewoners van Albert van Cuijckstraat 2 kunnen ook genieten van een ruime woonkamer, een elegante eetkamer en een gezellige open haard die de ruimte een warme en moderne uitstraling geven. Het huis heeft ook een garage waarin bewoners hun auto’s kunnen parkeren en zich geen zorgen hoeven te maken over mogelijke problemen met parkeren op straat.

Het huis is ook gelegen in een veilige buurt. Bewoners hoeven zich geen zorgen te maken over diefstal of andere vormen van criminaliteit. Dit betekent dat ze zich kunnen concentreren op het genieten van hun leven zonder stress, zorgen of angst.

Ligging van Albert van Cuijckstraat 2

De locatie van Albert van Cuijckstraat 2 is perfect voor gezinnen, stellen en ouderen die op zoek zijn naar een rustige en vredige omgeving. Het ligt in het hart van Asten en is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De locatie biedt ook voldoende gelegenheid om te genieten van het landschap en activiteiten buitenshuis.

De ligging van Albert van Cuijckstraat 2 biedt veel mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving. Er zijn veel prachtige parken en groene zones waar de bewoners kunnen genieten van lange wandelingen, joggingsessies of fietsen. Het is ook mogelijk om te tennissen of golfen in de buurt.

Voor gezinnen met kinderen zijn er ook veel scholen in de omgeving, zowel basis- als middelbare scholen. Dit maakt het gemakkelijk voor ouders om hun kinderen op een plek te laten studeren die zich op slechts een paar minuten afstand van hun huis bevindt.

FAQs

1. Wanneer werd Albert van Cuijckstraat 2 gebouwd?

Het huis werd oorspronkelijk in de jaren ’60 gebouwd, maar het onderging onlangs een renovatie.

2. Wat zijn de afmetingen van de woning?

De woning heeft een oppervlakte van 140m² en een perceelgrootte van 600m².

3. Wat is de vraagprijs van de woning?

De vraagprijs van de woning is momenteel 300.000 euro.

4. Wat zijn enkele van de voorzieningen in de buurt?

Er zijn veel voorzieningen in de buurt van Albert van Cuijckstraat 2, waaronder scholen, parken, supermarkten en restaurants. Het ligt ook op korte afstand van het stadscentrum.

5. Is de buurt veilig?

Ja, de buurt is veilig en is bekend om zijn rustige sfeer. Bewoners hoeven zich geen zorgen te maken over zaken als criminaliteit of diefstal.

Conclusie

Albert van Cuijckstraat 2 in Asten biedt de perfecte locatie voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van rust en veiligheid. Het huis ligt in een rustige buurt en heeft allerlei wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de omgeving. Het is een ideale woning voor gezinnen op zoek naar ruimte en comfort. De vraagprijs is redelijk en het biedt moderne hoogstaande voorzieningen voor bewoners. Al met al is Albert van Cuijckstraat 2 in Asten een must-see voor iedereen die in Luxemburg een woning zoekt.

albert van cuijckstraat 68 asten

Albert van Cuijckstraat 68 in Asten is een van de meest bekende straten van deze Brabantse gemeente. De straat heeft een rijke geschiedenis en heeft in de loop der jaren veel veranderingen ondergaan. Hieronder vindt u alle informatie die u moet weten over Albert van Cuijckstraat 68 in Asten.

De geschiedenis van Albert van Cuijckstraat 68

In het begin was de Albert van Cuijckstraat een doodlopende straat die leidde naar de spoorwegovergang. In de jaren 70 is de straat verlengd tot aan de Hagelkruisweg. In de jaren 90 is er een grote verandering geweest in de straat. Er is toen gestart met het bouwen van nieuwe woningen en appartementen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de straat een nieuwe uitstraling kreeg.

De getransformeerde straat

Tegenwoordig bestaat de Albert van Cuijkstraat uit verschillende woningen en appartementencomplexen. De woningen variëren van oude jaren 50 woningen tot nieuwe moderne woningen. Aan de straat bevindt zich een school en supermarkten. Hierdoor is het een zeer aantrekkelijke locatie om te wonen.

De omgeving

Asten is een zeer gezellig dorp in Noord-Brabant. Het is bekend om haar middenstand, horecagelegenheden en gezellige sfeer. De omgeving van Albert van Cuijckstraat 68 leent zich daarnaast uitstekend voor wandelingen of fietstochten. Het gebied rondom Asten is prachtig voor buitenactiviteiten. Het ligt namelijk in de buurt van de Brabantsche Kempen. Enkele leuke plaatsen in de buurt zijn Deurne, Helmond en Eindhoven.

FAQs

1. Waar ligt Albert van Cuijckstraat 68 in Asten?

De straat bevindt zich in het centrum van Asten.

2. Hoe is de bereikbaarheid van Albert van Cuijckstraat 68?

De straat is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die door Asten rijden. Daarnaast is het mogelijk om per trein naar Asten te reizen. Het treinstation bevindt zich op slechts enkele minuten afstand van het centrum van het dorp.

3. Kan ik parkeren in de Albert van Cuijckstraat?

Ja, er zijn parkeermogelijkheden in de straat en de omgeving. De gemeente Asten heeft parkeerregels die van toepassing zijn in de straat.

4. Wat is er te doen in de omgeving van Albert van Cuijckstraat 68?

De omgeving van Asten laat zich uitstekend lenen voor verschillende buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. Daarnaast bevinden zich in de buurt de gezellige steden Deurne, Helmond en Eindhoven.

5. Zijn er winkels in de buurt van Albert van Cuijckstraat 68?

Ja, in de straat en de omgeving bevinden zich verschillende winkels en een supermarkt.

6. Zijn er scholen in de buurt van Albert van Cuijckstraat 68?

Ja, er bevindt zich een school aan de straat.

7. Wat maakt Albert van Cuijckstraat 68 aantrekkelijk om te wonen?

De straat bevindt zich in het gezellige centrum van Asten. Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten en een school. De omgeving is prachtig voor buitenactiviteiten en de steden Deurne, Helmond en Eindhoven bevinden zich in de buurt.

Tot slot

Albert van Cuijckstraat 68 in Asten is een zeer mooie plek om te wonen. Het is centraal gelegen in het dorp en heeft alle voorzieningen in de buurt. Bovendien is de omgeving prachtig voor buitenactiviteiten en bevinden zich de steden Deurne, Helmond en Eindhoven in de buurt. Dus als u op zoek bent naar een gezellige en mooie plek om te wonen, overweeg dan zeker Albert van Cuijckstraat 68 in Asten.

Meer informatie over albert van cuijckstraat asten vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert van cuijckstraat asten. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 44 albert van cuijckstraat asten

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *