Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Verken de charme van Albert van der Meerstraat in Hengelo

Verken de charme van Albert van der Meerstraat in Hengelo

Koopwoning: Albert van der Meerstraat 4, Hengelo (O)

albert van der meerstraat hengelo

Alber van der Meerstraat in Hengelo is een belangrijke straat in de stad. Het is een levendige straat met veel bedrijven en winkels. Het is ook een belangrijke doorgangsweg voor verkeer dat de stad in en uit gaat. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis, bedrijven, winkels en andere interessante feiten over de Alber van der Meerstraat in Hengelo.

Geschiedenis van de Alber van der Meerstraat

De Alber van der Meerstraat is vernoemd naar een bekende architect uit Hengelo. Albert van der Meer was voornamelijk actief tussen 1920 en 1930 en zijn werk is nog steeds zichtbaar in de stad. De straat zelf is aangelegd in de jaren 50 en kreeg zijn naam in de jaren 60.

Bedrijven en winkels

De Alber van der Meerstraat is een belangrijke straat voor bedrijven in Hengelo. Er zijn veel bedrijven gevestigd die actief zijn op het gebied van technologie, engineering en bouw. Een van de grootste bedrijven op de Alber van der Meerstraat is Thales, een internationaal bedrijf dat actief is in de defensie-industrie. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen op deze locatie en biedt werkgelegenheid aan veel inwoners van Hengelo en omgeving.

Er zijn ook veel winkels gevestigd in de Alber van der Meerstraat. Verschillende supermarkten, drogisterijen, kleding- en schoenenwinkels zijn hier te vinden. Een van de populairste winkels in deze straat is de Albert Heijn-supermarkt. Deze supermarkt is erg groot en biedt een breed scala aan producten. Het is een populaire plek om boodschappen te doen voor de lokale bevolking.

Interessante feiten

– In het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw werd een deel van de Alber van der Meerstraat gebruikt als racebaan. Het werd officieel erkend als een racecircuit en er werden regelmatig wedstrijden gehouden. Vandaag de dag is het echter geen racecircuit meer en wordt het alleen gebruikt voor gewoon verkeer.

– In de zomer van 2017 werd de Alber van der Meerstraat opnieuw ingericht. Er werden nieuwe fietspaden en trottoirs aangelegd en er werden extra bomen geplant. Dit zorgt niet alleen voor een mooiere straat, maar ook voor meer veiligheid voor fietsers en wandelaars.

– De Alber van der Meerstraat is verbonden met andere belangrijke straten in Hengelo. Het verbindt bijvoorbeeld de Deldenerstraat met de Oldenzaalsestraat. Dit maakt het een belangrijke route voor automobilisten die van en naar Hengelo rijden.

FAQs

– Is de Albert Heijn geopend op zondag?

Ja, de Albert Heijn op de Alber van der Meerstraat is op zondag geopend. De supermarkt sluit echter wel eerder dan op andere dagen.

– Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de Alber van der Meerstraat?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de Alber van der Meerstraat. Er zijn verschillende parkeerterreinen en parkeerplaatsen in en rond de straat.

– Is de straat veilig voor fietsers?

Ja, de straat is veilig voor fietsers. Er zijn voldoende fietspaden beschikbaar en deze zijn goed onderhouden. Daarnaast is er in de zomer van 2017 geïnvesteerd in extra fietsinfrastructuur om de veiligheid verder te verbeteren.

– Is de Thales-fabriek open voor publiek?

Nee, de Thales-fabriek is niet open voor publiek. Het bedrijf werkt aan gevoelige defensieprojecten en -technologieën en heeft daarom strikte beveiligingsmaatregelen. Het is niet toegestaan om het terrein te betreden zonder toestemming van Thales.

– Welke andere bedrijven zijn er in de Alber van der Meerstraat?

Er zijn veel bedrijven gevestigd in de Alber van der Meerstraat, waaronder technische en bouwbedrijven, kleding- en schoenenwinkels, supermarkten en drogisterijen. Enkele andere bekende bedrijven zijn Pneumatiek Twente, Hanno en de Jumbo-supermarkt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: funda hengelo

Bekijk de video over “albert van der meerstraat hengelo”

Koopwoning: Albert van der Meerstraat 4, Hengelo (O)

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert van der meerstraat hengelo

Koopwoning: Albert van der Meerstraat 4, Hengelo (O)
Koopwoning: Albert van der Meerstraat 4, Hengelo (O)

funda hengelo

Funda Hengelo: Een handige gids voor huizenzoekers

Funda is een populaire website voor het zoeken naar huizen in Nederland. Het is een toonaangevend platform waarop makelaars en particuliere verkopers hun huizen aanbieden aan geïnteresseerde kopers. Een van de populaire steden in Nederland waarop Funda actief is, is Hengelo. Dit artikel bevat een diepgaande analyse van Funda Hengelo, de kenmerken die het platform biedt en de veelgestelde vragen over Funda Hengelo.

Een blik op Funda Hengelo

Funda Hengelo is een online platform dat de huizenmarkt in Hengelo verbindt met potentiële kopers en verkopers. Het is een bewezen en getest platform voor de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed in Hengelo en omgeving. Het biedt realtime informatie over de beschikbare huizen, de prijzen, de locatie, de grootte, de voorzieningen enz.

Funda Hengelo is een uitstekende bron van informatie voor huizenzoekers. Het beschrijft in detail de uiteenlopende soorten huizen die te koop zijn, van appartementen tot vrijstaande huizen en in allerlei prijsklassen. Met de filters van Funda Hengelo kunt u kiezen welk type woning u zoekt, uw budget, de grootte van de woning en zelfs de omgeving. U kunt uw zoekopdracht verfijnen op basis van buurt, cafés, winkels, parken, transport en andere soortgelijke factoren. Dit alles maakt het gemakkelijk om precies de woning te vinden die aan uw eisen voldoet.

Funda Hengelo biedt ook andere diensten, zoals taxatie en hypotheekadvies. Funda Hengelo heeft hiervoor een nauwe samenwerking met regionale makelaars en financiële adviseurs, waardoor kopers en verkopers van onroerend goed toegang hebben tot professioneel advies.

Voordelen van Funda Hengelo

Funda Hengelo is een handig platform voor huizenzoekers. Het biedt voordelen zoals:

Betaalbaar in vergelijking met inhuren van makelaars: Funda is voor iedereen die een huis zoekt, aantrekkelijk, want het vraagt geen commissie voor de transactie zelf. Als u een huis wilt kopen of huren, gaat u naar Funda en betaalt u geen vergoeding, maar een bemiddelingskosten.

Realtime en uitgebreide informatie: Funda Hengelo biedt real-time en uitgebreide informatie over de beschikbare huizen, de prijzen, de locatie, de grootte, de voorzieningen enz. Dit geeft de huizenkopers en -verkopers de mogelijkheid om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Geen limieten aan aantal huizen: Funda Hengelo heeft geen limieten aan het aantal huizen waarnaar u kunt zoeken. Met de filters kunt u de zoekopdracht verfijnen op basis van uw eisen. Hierdoor kan u snel en eenvoudig de gewenste woning vinden.

24/7 toegankelijk: Funda Hengelo is beschikbaar op elk moment van de dag. Dit betekent dat u in uw eigen tijd kunt zoeken naar huizen, zelfs ‘s avonds als u thuis bent na het werk.

Functies zoals alerts en lijstopslag: Eenmaal ingelogd op Funda Hengelo kunt u een alert instellen. U krijgt direct een melding in uw inbox wanneer een huis beschikbaar is die aan uw zoekcriteria voldoen. Funda Hengelo biedt ook een lijstopslag functie, zodat u gemakkelijk uw favoriete huizen kan opslaan.

Funda Hengelo FAQ

Wat is de betekenis van Funda?

Funda is een afkorting voor “Fundamenten”; het platform is een basis voor huizenkopers en -verkopers.

Hoe werkt Funda?

Als u op zoek bent naar een woning, gaat u naar Funda.nl en navigeert u naar het zoekgedeelte van de website. Hier kunt u de zoekopdracht verfijnen op basis van uw eisen en wensen. U krijgt dan een lijst met huizen die aan uw zoekcriteria voldoen. Het is het sterkst om u te registeren omdat u dan gebruik kunt maken van de “alert functie” en “lijstopslag functie” op Funda.nl.

Hoeveel kost Funda?

Het inschrijven en het bekijken van de woningen op Funda is gratis, maar wanneer u bijvoorbeeld een huis wil bezichtigen betaalt u hiervoor een bemiddelingskosten.

Werkt Funda landelijk?

Ja, Funda werkt landelijk. Elke stad heeft een eigen pagina met daarop alle beschikbare woningen in de gevraagde stad.

Moet ik mijn huis te koop aanbieden via Funda?

In principe wel, via Funda is uw bereik het grootst. Een verkoopmakelaar dient u aan te stellen voor het plaatsen van uw woning op Funda.nl.

Wat is het voordeel van je huis in de verkoop zetten bij een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar heeft veel ervaring en expertise in huis. Hij kent de huizenmarkt als geen ander, weet wat uw huis waard is en helpt u om de juiste beslissingen te nemen. Verder heb je geen omkijken meer naar de verkoop van uw huis, de verkoopmakelaar neemt deze stress van u af.

Conclusie

Funda Hengelo is een geweldig platform voor huizenzoekers. Het biedt realtime en uitgebreide informatie over de beschikbare huizen, de prijzen, de locatie, de grootte, de voorzieningen enz. Het is betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk op elk moment van de dag. Dit alles maakt het een betrouwbare bron voor het vinden van uw droomwoning.

Meer informatie over albert van der meerstraat hengelo vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert van der meerstraat hengelo. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 31 albert van der meerstraat hengelo

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *