Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Albert van het Hartweg in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ontdek de charme van Albert van het Hartweg in Nieuwerkerk aan den IJssel

1953 Nieuwerkerk aan den IJssel - Nieuw Leven uit 1953

albert van het hartweg nieuwerkerk aan den ijssel

Albert van het Hartweg is een belangrijke straat in Nieuwerkerk aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Deze straat is vernoemd naar Albert van het Hart, een invloedrijke figuur in de geschiedenis van Nieuwerkerk aan den IJssel.

De Albert van het Hartweg loopt door het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel en heeft een belangrijke verkeersfunctie. Daarnaast zijn er verschillende winkels en bedrijven gevestigd aan deze weg.

Geschiedenis van Albert van het Hart

Albert van het Hart was een burgemeester van Nieuwerkerk aan den IJssel en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de gemeente. Hij was burgemeester van 1901 tot 1931 en stond bekend om zijn harde werken en zijn betrokkenheid bij de gemeenschap.

In zijn tijd als burgemeester heeft Albert van het Hart veel gedaan voor de ontwikkeling van Nieuwerkerk aan den IJssel. Zo heeft hij bijvoorbeeld gezorgd voor de aanleg van nieuwe wegen en bruggen en heeft hij de bouw van scholen en andere publieke gebouwen gestimuleerd.

Ook was Albert van het Hart betrokken bij de ontwikkeling van de agrarische sector in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hij zag het belang van landbouw voor de economie van de gemeente en heeft zich daarom ingezet voor het stimuleren van deze sector.

Naast zijn werk als burgemeester was Albert van het Hart ook actief op andere gebieden. Zo was hij onder andere voorzitter van de plaatselijke muziekvereniging en van de lokale voetbalclub.

In 1931 is Albert van het Hart overleden, maar zijn invloed op Nieuwerkerk aan den IJssel is nog steeds merkbaar. De Albert van het Hartweg is vernoemd naar deze invloedrijke burgemeester en herinnert zo aan zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de gemeente.

Winkels en bedrijven aan de Albert van het Hartweg

Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid is de Albert van het Hartweg een populaire locatie voor bedrijven. Zo vind je er bijvoorbeeld een aantal supermarkten, waaronder een Albert Heijn en een Jumbo. Ook zijn er verschillende andere winkels gevestigd aan de Albert van het Hartweg, zoals een Kruidvat, een Hema en een Primera.

Daarnaast zijn er ook verschillende bedrijven te vinden aan de Albert van het Hartweg. Zo vind je er bijvoorbeeld een fietsenwinkel, een kapsalon en een bouwmarkt.

FAQs

1. Wat is de ligging van de Albert van het Hartweg?

De Albert van het Hartweg ligt in het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland.

2. Wie was Albert van het Hart?

Albert van het Hart was een burgemeester van Nieuwerkerk aan den IJssel die tussen 1901 en 1931 actief was. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de gemeente.

3. Wat is er te vinden aan de Albert van het Hartweg?

Aan de Albert van het Hartweg zijn verschillende winkels en bedrijven gevestigd, waaronder supermarkten, drogisterijen, een bouwmarkt en een fietsenwinkel.

4. Waarom is de Albert van het Hartweg vernoemd naar Albert van het Hart?

De Albert van het Hartweg is vernoemd naar Albert van het Hart omdat hij een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van Nieuwerkerk aan den IJssel. Als burgemeester heeft hij veel gedaan voor de gemeente, onder andere op het gebied van wegenbouw en ontwikkeling van de landbouwsector.

5. Wat is de bereikbaarheid van de Albert van het Hartweg?

De Albert van het Hartweg is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt en er is een parkeerplaats op loopafstand van de Albert van het Hartweg.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: albert van het hartweg 40 nieuwerkerk aan den ijssel, albert van het hartweg 17 nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk de video over “albert van het hartweg nieuwerkerk aan den ijssel”

1953 Nieuwerkerk aan den IJssel – Nieuw Leven uit 1953

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert van het hartweg nieuwerkerk aan den ijssel

1953 Nieuwerkerk aan den IJssel - Nieuw Leven uit 1953
1953 Nieuwerkerk aan den IJssel – Nieuw Leven uit 1953

albert van het hartweg 40 nieuwerkerk aan den ijssel

Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel is een prachtige locatie voor iedereen die op zoek is naar rust, ruimte en natuur. De idyllische omgeving zorgt ervoor dat de bewoners van dit adres dagelijks genieten van het mooie Hollandse landschap. Dit artikel richt zich op de geschiedenis, kenmerken en attracties van dit prachtige gebied en bevat aan het einde enkele veelgestelde vragen over Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Geschiedenis van Albert van het Hartweg 40

Het gebied waar Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel ligt heeft een lange en rijke geschiedenis. Nieuwerkerk aan den Ijssel is gelegen in de provincie Zuid-Holland en is een van de oudere steden in deze regio. De plaats dankt zijn naam aan de kerk die in de 16e eeuw op de plaats van de huidige Sint-Laurenskerk werd gebouwd. Het gebied eromheen is over het algemeen landelijk van karakter en wordt gekenmerkt door de vele boerderijen en weilanden.

Het huidige Albert van het Hartweg 40 werd rond 1928 gebouwd en maakt dus deel uit van deze historische omgeving. Inmiddels is het pand volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, maar de architectuur en uitstraling van het pand zijn nog steeds in lijn met de omgeving waarin het zich bevindt.

Kenmerken van Albert van het Hartweg 40 en omgeving

De omgeving rondom Albert van het Hartweg 40 is een van de meest idyllische in de regio. Het pand ligt midden in een uitgestrekt polderlandschap dat wordt begrensd door de rivier de Hollandse IJssel. De natuurlijke omgeving zorgt voor een prachtige plek waar mensen tot rust kunnen komen en kunnen genieten van prachtige uitzicht.

Het landschap rondom Albert van het Hartweg 40 bestaat uit weilanden waar koeien grazen, polders en kleine dorpen met karakteristieke Hollandse huizen. De Hollandse IJssel loopt langs de gehele lengte van het gebied, waardoor het een van de meest pittoreske waterwegen van Nederland is. Langs de rivier vindt men verschillende natuurpaden en fietsroutes, zodat mensen op een actieve manier het prachtige landschap kunnen ontdekken.

De gemeente Nieuwerkerk aan den Ijssel is over het algemeen een rustige en vredige gemeente, die bekend staat om haar natuurlijke schoonheid. Het gebied is ideaal om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte die de omgeving biedt. Het heeft echter ook verschillende leuke activiteiten te bieden, zoals wandelen, fietsen, varen, vissen, en zwemmen.

Attracties in Albert van het Hartweg 40 en omgeving

Hoewel Albert van het Hartweg 40 zelf geen specifieke attracties te bieden heeft, zijn er tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning in de directe omgeving. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de mooie natuurpaden te verkennen, waarbij men kan genieten van verschillende flora en fauna die in de streek leven. Het gebied is ook perfect voor fietsliefhebbers, aangezien er tal van fietsroutes zijn die langs de rivier en door het mooie landschap van Nieuwerkerk aan den Ijssel kronkelen.

De rivier Hollandse Ijssel is een van de grootste attracties in de omgeving en biedt verschillende watersportmogelijkheden. In de lente en zomer kan men hier varen op de karakteristieke Hollandse bootjes. Dit is een ideale manier om de omgeving te verkennen en te genieten van de kleurrijke en pittoreske streek. Het gebied staat ook bekend om de vele vismogelijkheden die het biedt. Er wordt hier veel gevangen, waaronder witvis, snoek, karper en roofvis, wat het een ideale plek maakt voor de visliefhebber.

Er zijn ook verschillende culturele attracties in de omgeving van Albert van het Hartweg 40. Zo is er in de buurt van Albert van het Hartweg 40 de Sint-Laurenskerk, die in de 16e eeuw werd gebouwd en waarvan de toren nog steeds staat. Het is een goed voorbeeld van de gotische architectuur in de regio en wordt beschouwd als een belangrijk cultureel erfgoed. Daarnaast is er in de buurt nog een aantal andere historische gebouwen en musea te vinden, zoals het Museumhavencafé en het Streekmuseum Krimpenerwaard.

FAQ’s

1. Wat is Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel?
– Albert van het Hartweg 40 is een idyllische locatie, gelegen in een uitgestrekt polderlandschap, dat wordt begrensd door de rivier de Hollandse IJssel. Het gebied is beroemd om zijn natuurlijke schoonheid en is een rustgevende locatie.

2. Wat is er te zien en te doen in Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel?
– De omgeving van Albert van het Hartweg 40 biedt veel mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Er zijn prachtige natuurpaden, fietsroutes, en roei- en vaarmogelijkheden langs de pittoreske rivier. Naast deze natuurlijke attracties zijn er ook verschillende culturele attracties in de buurt, zoals de Sint-Laurenskerk en het Streekmuseum Krimpenerwaard.

3. Is Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel makkelijk te bereiken?
– Ja, het gebied is vrij gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het is gelegen in de buurt van de A12 snelweg en er zijn verschillende treinstations in de buurt.

4. Kan men Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel bereiken met het openbaar vervoer?
– Ja, er zijn verschillende treinstations in de buurt waar men kan uitstappen en met de bus naar het gebied kan reizen. Men kan ook gebruik maken van de verschillende taxi- en shuttlediensten die er worden aangeboden.

Conclusie

Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel is een prachtige locatie voor iedereen die op zoek is naar rust, ruimte en natuur. Het gebied biedt tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met een prachtige natuurlijke omgeving, culturele attracties en watersportmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, of juist een actieve vakantie wilt hebben, Albert van het Hartweg 40 in Nieuwerkerk aan den Ijssel is de perfecte plek om te zijn.

albert van het hartweg 17 nieuwerkerk aan den ijssel

Albert van het Hartweg 17 Nieuwerkerk aan den IJssel: Een overzicht van deze mooie woonwijk

Als u op zoek bent naar een nieuwe plek om te wonen, dan is Albert van het Hartweg 17 in Nieuwerkerk aan den IJssel zeker de moeite waard om te bekijken. Het ligt in de mooie wijk Nieuwerkerk-West, een populaire locatie vanwege de geweldige faciliteiten en voorzieningen. In dit artikel geven wij u een overzicht van Albert van het Hartweg 17 en alles wat deze wijk te bieden heeft.

Ligging en bereikbaarheid

Albert van het Hartweg 17 ligt in de wijk Nieuwerkerk-West, een wijk die gemakkelijk bereikbaar is via de snelwegen A20 en A16. Het openbaar vervoer is ook een optie, want het treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel ligt vlakbij. Van daaruit heeft u goede verbindingen met Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Winkels en voorzieningen

Een van de grootste voordelen van wonen in Albert van het Hartweg 17 is de nabijheid van talloze winkels en voorzieningen. Op slechts enkele minuten loopafstand vindt u een grote supermarkt, de lokale boekhandel, drogisterijen en andere winkels die u nodig hebt voor uw dagelijkse boodschappen. Er is ook een gezellig winkelcentrum, met een verscheidenheid aan winkels en restaurants om uit te kiezen.

Scholen

Als u kinderen hebt, dan is het goed om te weten dat er in Nieuwerkerk aan den IJssel meerdere goede scholen zijn. Er zijn verschillende basisscholen en middelbare scholen, waaronder het Thorbecke Voortgezet Onderwijs, waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op hun toekomst.

Recreatie

In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er ook talloze recreatiemogelijkheden te vinden. Van het leuke buitenzwembad ‘t Weidebad en de mooie golfbaan GC Hitland tot de verschillende parken die u kunt bezoeken om te wandelen, fietsen of picknicken. Ervaar de schoonheid van de lokale omgeving door een bezoek te brengen aan het recreatiegebied Surfplas of het Hitlandbos.

Woningdetails

Albert van het Hartweg 17 is een prachtige woning die opvalt door zijn moderne ontwerp en groene omgeving. Het huis is gebouwd in 2005 en heeft een oppervlakte van 113 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen en een zolder. Met drie slaapkamers en een recentelijk bijgewerkte badkamer biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor een gezin. De gezellige woonkamer met open haard zorgt voor een aangename sfeer.

FAQs

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over wonen op Albert van het Hartweg 17 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

1. Zijn er parkeerfaciliteiten?

Ja, er is een parkeerplaats en een garage beschikbaar.

2. Is er een tuin aanwezig?

Ja, er is een mooie tuin met een groot terras aanwezig. Hier kunt u genieten van de zon en het groen.

3. Is het mogelijk om de woning te bezichtigen?

Ja, het is mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging. U kunt contact opnemen met de makelaar voor meer informatie.

4. Zijn er supermarkten in de buurt?

Ja, er is een grote supermarkt op slechts enkele minuten loopafstand van Albert van het Hartweg 17.

5. Is er openbaar vervoer beschikbaar?

Ja, het treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel ligt vlakbij en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

6. Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn meerdere basisscholen en middelbare scholen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

7. Zijn er recreatiemogelijkheden in de buurt?

Ja, er zijn verschillende recreatiemogelijkheden te vinden, zoals golfbanen, zwembaden, parken en recreatiegebieden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een mooie woning in een gewilde woonwijk, dan is Albert van het Hartweg 17 in Nieuwerkerk aan den IJssel zeker het overwegen waard. Met de vele voorzieningen, winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt, is dit een ideale plek om te wonen en te genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Aarzel niet om contact op te nemen met de makelaar voor meer informatie over deze prachtige woning.

Meer informatie over albert van het hartweg nieuwerkerk aan den ijssel vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert van het hartweg nieuwerkerk aan den ijssel. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 10 albert van het hartweg nieuwerkerk aan den ijssel

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *