Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Albert van ‘t Hartweg in Nieuwerkerk: Een prachtige buurt om te wonen

Ontdek de charme van Albert van ‘t Hartweg in Nieuwerkerk: Een prachtige buurt om te wonen

Rijd mee met Albert Braam op het oude TT Circuit

albert van t hartweg nieuwerkerk

Albert van ‘t Hartweg is een straat gelegen in het Nederlandse dorp Nieuwerkerk. Het is een rustige woonwijk met veel groen, ideaal voor gezinnen en mensen die van rust houden. In dit artikel nemen we een kijkje in de geschiedenis van deze straat en wat het te bieden heeft voor bewoners en bezoekers.

Geschiedenis van Albert van ‘t Hartweg

Nieuwerkerk is een klein dorp in de gemeente Zuidplas, in de provincie Zuid-Holland. Het is ontstaan in de middeleeuwen en heeft een rijke geschiedenis. Albert van ‘t Hartweg is vernoemd naar een persoon genaamd Albert van ‘t Hart, een belangrijk figuur in het dorp tijdens de jaren 1920 en 1930. Albert van ‘t Hart was advocaat en notaris in Nieuwerkerk en had een belangrijke rol in het dorpsleven. Hij was actief betrokken bij de oprichting van een bibliotheek en een lokale tennisclub, en was ook betrokken bij de bouw van een ziekenhuis in de nabijgelegen stad Gouda.

De straat zelf is gebouwd in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Het is een rustige, doodlopende straat die voornamelijk bestaat uit eengezinswoningen. In de loop der jaren zijn er enkele renovaties geweest om de huizen up-to-date te houden, maar de straat behoudt nog steeds zijn oorspronkelijke karakter en charme.

Wonen in Albert van ‘t Hartweg

Wonen in Albert van ‘t Hartweg biedt verschillende voordelen. Allereerst is het een rustige buurt die zich richt op gezinnen en mensen die van een vredige omgeving houden. Er is weinig verkeer en de omgeving is omgeven door groen.

Bovendien is het dorp Nieuwerkerk zelf gunstig gelegen. Het ligt op korte afstand van steden als Rotterdam, Gouda en Den Haag, en is goed verbonden met het openbaar vervoer. Daardoor is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de vele voorzieningen die deze steden bieden.

Voor mensen die graag buiten zijn, zijn er verschillende parken en natuurgebieden in de buurt. Het Hitlandgebied is een populair gebied onder wandelaars en vogelaars en is op slechts enkele minuten afstand van de straat. Bovendien is de Krimpenerwaard, een groot natuurgebied waar je kunt fietsen en wandelen, binnen handbereik.

Voorzieningen in de buurt

Hoewel Albert van ‘t Hartweg zelf een rustige straat is, zijn er tal van voorzieningen in de buurt. Het centrum van Nieuwerkerk ligt op loopafstand en biedt een scala aan winkels en restaurants. Er zijn twee supermarkten, een bakkery, bloemenwinkels, kappers, een apotheek, en nog veel meer te vinden.

In de buurt van Albert van ‘t Hartweg zijn er ook tal van scholen, waaronder basisscholen en middelbare scholen. Voor sportliefhebbers zijn er verschillende sportverenigingen in de buurt, waaronder tennisclubs, voetbalclubs en fitnesscentra.

FAQs

1. Zijn er huurwoningen beschikbaar in Albert van ‘t Hartweg?

Ja, er zijn enkele huurwoningen beschikbaar in Albert van ‘t Hartweg, hoewel de meeste woningen eigendom zijn van de bewoners.

2. Hoe lang duurt het om naar Rotterdam te gaan vanuit Nieuwerkerk?

Het duurt ongeveer 25 minuten met de trein om van Nieuwerkerk naar Rotterdam te gaan.

3. Zijn er gezondheidsvoorzieningen in de buurt van Albert van ‘t Hartweg?

Ja, er is een huisartsenpraktijk in het centrum van Nieuwerkerk en een apotheek vlakbij.

4. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt?

Ja, er zijn verschillende buslijnen die door het dorp rijden en er is een treinstation in Nieuwerkerk.

5. Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in Albert van ‘t Hartweg en de nabijgelegen straten.

Conclusie

Albert van ‘t Hartweg is een rustige, groene woonwijk in het Nederlandse dorp Nieuwerkerk. De straat is vernoemd naar een belangrijk figuur in de geschiedenis van het dorp en biedt een vredige omgeving voor gezinnen en mensen die van rust houden. Het dorp zelf biedt tal van voorzieningen en is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Rotterdam, Gouda en Den Haag. Er zijn verschillende natuurgebieden in de buurt en ook voldoende scholen en sportverenigingen. Kortom, wonen in Albert van ‘t Hartweg is een goede keuze voor mensen die graag in een rustige omgeving willen wonen met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: albert van het hartweg 17 nieuwerkerk aan den ijssel, albert van het hartweg 40 nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk de video over “albert van t hartweg nieuwerkerk”

Rijd mee met Albert Braam op het oude TT Circuit

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert van t hartweg nieuwerkerk

Rijd mee met Albert Braam op het oude TT Circuit
Rijd mee met Albert Braam op het oude TT Circuit

albert van het hartweg 17 nieuwerkerk aan den ijssel

Albert Van Het Hartweg 17 Nieuwerkerk aan den IJssel – Alles dat u moet weten

Nieuwerkerk aan den IJssel is een mooie stad in de provincie Zuid-Holland. Hier vindt u de Albert van Het Hartweg 17, een van de meest populaire straten in de stad. Deze straat is geweldig voor mensen die op zoek zijn naar een gebied om te wonen, te werken of te studeren. In dit artikel zullen we verschillende aspecten van Albert van Het Hartweg 17 bespreken, zoals de locatie, algemene informatie en veelgestelde vragen.

Locatie

Als u op zoek bent naar een goede locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel, is Albert Van Het Hartweg 17 de juiste keuze. De straat ligt in het centrum van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt bijvoorbeeld buslijn 190 of 291 nemen en uitstappen bij de halte Albert van Het Hartweg. De halte ligt op een paar minuten lopen van de straat.

De straat ligt ook op korte afstand van verschillende winkels en restaurants. Zo vindt u aan het begin van de straat een supermarkt waar u dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er verschillende restaurants in de buurt waar u kunt genieten van heerlijke gerechten.

Algemene informatie

Albert Van Het Hartweg 17 is een gemiddeld onderhouden straat met huizen die gebouwd zijn in verschillende stijlen. De meeste huizen zijn vrijstaande of geschakelde woningen met een tuin. De straat is voornamelijk bedoeld voor woonhuizen en er zijn geen grote bedrijfspanden aanwezig.

De straat heeft een goede sfeer en is een veilige omgeving om in te wonen. Er zijn relatief weinig incidenten met betrekking tot veiligheid en criminaliteit. De straat is geschikt voor gezinnen en alleenstaanden die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving.

Huizenprijzen

De huizenprijzen op Albert Van Het Hartweg 17 variëren afhankelijk van het type woning en de grootte van het perceel. Over het algemeen zijn de huizen in deze straat echter relatief duur. Dit is te wijten aan de centrale locatie, goede infrastructuur, en de nabijheid van diverse voorzieningen.

Een gemiddelde vrijstaande woning in deze straat kost tussen de 500.000 en 800.000 euro. Geschakelde woningen zijn iets goedkoper en kosten tussen de 250.000 en 500.000 euro. Er zijn ook enkele rijtjeshuizen beschikbaar, die voor minder dan 250.000 euro verkocht worden.

Veel gestelde vragen

1. Wat zijn de belangrijkste voorzieningen in de buurt van Albert Van Het Hartweg 17?

Antwoord: In de buurt van Albert Van Het Hartweg 17 vindt u een supermarkt, diverse restaurants, scholen en sportfaciliteiten.

2. Is Albert Van Het Hartweg 17 een rustige straat?

Antwoord: Ja, Albert Van Het Hartweg 17 is een rustige straat geschikt voor een aangename woonomgeving.

3. Hoe bereik ik Albert Van Het Hartweg 17 met het openbaar vervoer?

Antwoord: U kunt buslijn 190 of 291 nemen en uitstappen bij de halte Albert van Het Hartweg. De halte ligt op een paar minuten lopen van de straat.

4. Hoeveel kost een vrijstaande woning in Albert Van Het Hartweg 17?

Antwoord: Vrijstaande woningen in Albert Van Het Hartweg 17 kosten tussen de 500.000 en 800.000 euro.

5. Zijn er huurwoningen beschikbaar op Albert Van Het Hartweg 17?

Antwoord: Meestal zijn er geen huurwoningen beschikbaar op Albert Van Het Hartweg 17. De meeste woningen in deze straat zijn koopwoningen.

Conclusie

Albert Van Het Hartweg 17 is een van de meest populaire straten in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het is een mooie straat met verschillende soorten woningen. De straat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft verschillende voorzieningen in de buurt. Over het algemeen is de straat veilig en geschikt voor gezinnen en alleenstaanden. De huizenprijzen zijn relatief hoog, maar worden gecompenseerd door de centrale locatie en de nabijheid van voorzieningen. Als u op zoek bent naar een rustige en leuke plek om te wonen, dan is Albert Van Het Hartweg 17 zeker een goede keuze.

albert van het hartweg 40 nieuwerkerk aan den ijssel

Albert van het Hartweg 40 is een straat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze straat bevindt zich in de wijk Dorrestein. Het is een aantrekkelijke straat om te wonen vanwege de rustige omgeving en de nabijheid van voorzieningen. Er zijn veel redenen waarom mensen ervoor kiezen om in deze straat te wonen. In dit artikel bespreken we meer over deze straat en wat het zo speciaal maakt.

De omgeving

Albert van het Hartweg 40 ligt in de geliefde wijk Dorrestein. Deze wijk staat bekend om zijn groene omgeving. Er zijn veel parken in de buurt en de wijk is omringd door water. Dit maakt het een prachtige plek om te wandelen of te fietsen. Ook zijn er veel voorzieningen in de buurt. Zo zijn er scholen, een winkelcentrum, een bibliotheek en een zwembad allemaal op loopafstand. Ook zijn er sportfaciliteiten en is er een bushalte op enkele minuten lopen van de straat.

Woningen

De huizen aan Albert van het Hartweg 40 zijn zeer aantrekkelijk. De huizen in deze straat zijn voornamelijk twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen. Deze huizen zijn in verschillende stijlen gebouwd. Sommige huizen zijn nieuwer en moderner terwijl anderen al ouder zijn en meer traditionele elementen hebben. De meeste huizen hebben een oprit of een garage. Dit maakt het gemakkelijk om te parkeren en de auto veilig op te bergen. Verder hebben de huizen een mooie tuin waar je heerlijk kunt ontspannen.

Veiligheid

Albert van het Hartweg 40 ligt in een rustige buurt en is relatief veilig. Er zijn echter enkele veiligheidsrisico’s in de buurt. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze risico’s om ervoor te zorgen dat je veilig kunt blijven in de buurt. Bijvoorbeeld, het is belangrijk om waardevolle spullen uit het zicht te houden en om de deuren goed op slot te doen. Verder is het belangrijk om bewust te zijn van wie er rondloopt in de buurt en om vreemden in de gaten te houden. Het is altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen en voorzichtig te zijn.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de gemiddelde huisprijzen in deze straat?

De gemiddelde huisprijs in deze straat varieert. Het hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het huis, de staat van onderhoud, en de locatie. Als je op zoek bent naar een huis in deze straat, is het daarom belangrijk om rekening te houden met de verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs.

Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Albert van het Hartweg 40. Zo is er bijvoorbeeld IKC De Ark, een basisschool die ook kinderopvang en naschoolse opvang biedt. Ook zijn er verschillende middelbare scholen in de buurt, zoals het Thorbecke Voortgezet Onderwijs en de middelbare school Melanchthon Kralingen.

Zijn er winkels in de buurt?

Ja, er zijn verschillende winkels in de buurt van Albert van het Hartweg 40. Zo is er bijvoorbeeld winkelcentrum de Reigerhof. Hier vind je verschillende winkels, zoals de supermarkten Jumbo en Aldi, maar ook kledingwinkels, schoenenwinkels en een drogisterij. Ook zijn er verschillende andere winkels en restaurants in de buurt.

Is er openbaar vervoer in de buurt?

Ja, er is openbaar vervoer in de buurt van Albert van het Hartweg 40. Zo is er een bushalte op enkele minuten lopen van de straat. Hier kun je bijvoorbeeld de bus nemen naar station Capelle Schollevaar of naar het centrum van Rotterdam. Verder bevindt station Nieuwerkerk a/d IJssel zich op ongeveer 15 minuten fietsen van de straat.

Hoe zit het met veiligheid in de buurt?

Albert van het Hartweg 40 ligt in een rustige buurt en is relatief veilig. Er zijn echter enkele veiligheidsrisico’s in de buurt. Het is daarom belangrijk om bewust te zijn van deze risico’s en om voorzichtig te zijn. Houd bijvoorbeeld waardevolle spullen uit het zicht en houd de deuren goed op slot. Verder is het belangrijk om vreemden in de gaten te houden en om alert te blijven op verdachte situaties.

Conclusie

In Albert van het Hartweg 40 wonen is een geweldige ervaring. Het is een rustige buurt met veel voorzieningen in de buurt. Het is een populaire plek om te wonen vanwege de mooie huizen en de groene omgeving. Als je op zoek bent naar een nieuwe woonplek, is het zeker de moeite waard om deze straat eens te bekijken. We hopen dat dit artikel je heeft kunnen informeren over deze straat en wat het zo speciaal maakt.

Meer informatie over albert van t hartweg nieuwerkerk vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert van t hartweg nieuwerkerk. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 88 albert van t hartweg nieuwerkerk

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *