Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het moderne kantoorpand aan Albertus de Oudelaan 1

Ontdek het moderne kantoorpand aan Albertus de Oudelaan 1

SLIMSTE LID | Albertus - aflevering 1

albertus de oudelaan 1

Albertus de Oudelaan 1 in Nederland is een modern en stijlvol gebouw dat zijn wortels heeft in de stad Amstelveen, een welvarende woonwijk die bekend staat om luxe winkels en restaurants. Het project is ontworpen om aan de behoeften van huurders te voldoen die op zoek zijn naar comfortabele en hedendaags ingerichte appartementen, met alle voorzieningen en diensten die ze nodig hebben om van een hoogwaardige woonervaring te genieten. Het complex biedt 92 wooneenheden, variërend van studio’s tot tweekamerappartementen en penthouses, evenals een parkeergarage, een fitnessruimte en een gezellige gemeenschappelijke ruimte. In deze blog bekijken we het gebouw en de bijbehorende diensten van dichtbij, zodat je alle details hebt om te beslissen of Albertus de Oudelaan 1 het juiste adres is voor jouw wensen.

Ligging en bereikbaarheid

Albertus de Oudelaan 1 ligt in het zuidelijke deel van Amstelveen, buiten de Ring A10, maar slechts 10 minuten rijden van het centrum van Amsterdam. De locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid voor automobilisten en fietsers, met nabijgelegen toegang tot de snelweg (A9), evenals een fietspad langs de nabijgelegen Amstelrivier. De dichtstbijzijnde tramhalte voor lijn 5 (die naar Station Amsterdam Zuid en Amsterdam Centraal rijdt) ligt op ongeveer 5 minuten fietsen. Er is ook een bushalte aan de overkant van de straat, met frequente bussen naar verschillende bestemmingen in de stad. Luchthaven Schiphol ligt op 20 minuten rijden van het gebouw.

Woonruimte en ontwerp

Albertus de Oudelaan 1 bestaat uit negen verdiepingen en combineert strakke lijnen met warme materialen, waaronder verschillende soorten hout en steen, die een gevoel van rust en comfort creëren. De 92 wooneenheden zijn verdeeld over de bovenste zes verdiepingen en bieden verschillende plattegronden, variërend van 40 tot 100 vierkante meter. Alle appartementen hebben grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op de omgeving.

De studio’s zijn compact maar efficiënt en beschikken over een volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur, een eethoek, een badkamer en een aparte slaap- en leefruimte. De eenkamerappartementen zijn iets ruimer en hebben naast de woonkamer een aparte slaapkamer. De tweekamerappartementen hebben naast de woonkamer en slaapkamer ook een extra ruimte die kan worden gebruikt als werk-, opslag- of logeerkamer. De penthouses hebben een eigen dakterras van 30 vierkante meter met uitzicht op de stad en de rivier de Amstel.

Alle eenheden zijn ingericht met moderne meubels van hoge kwaliteit en beschikken over snelle wifi en een flatscreen-tv. De badkamers hebben een regendouche en een designmeubel met voldoende opbergruimte. De keukens zijn voorzien van een elektrische kookplaat, een koelkast, een vaatwasser en een magnetron. Huurders hebben de mogelijkheid om extra diensten toe te voegen, zoals wekelijkse schoonmaak of een sportschoollidmaatschap.

Gemeenschappelijke ruimtes

Een van de grote voordelen van Albertus de Oudelaan 1 zijn de gemeenschappelijke ruimtes, die zijn ontworpen om een ​​sociale en gastvrije omgeving te creëren voor alle huurders. Op de begane grond is er een gezellige lounge met comfortabele banken, tafels en stoelen, evenals een bibliotheekhoek en een televisie. Hier kunnen huurders ontspannen, werken of samenkomen met anderen voor activiteiten zoals spelletjesavonden of filmavonden.

Een andere geweldige functie is de fitnessruimte op de eerste verdieping, die voorzien is van cardio- en krachttrainingsapparatuur, gewichten, halters en stabiliteitsballen. Dit is de perfecte plek om je conditie te verbeteren en gezond te blijven, zonder dat je naar een externe sportschool hoeft te gaan.

Parkeergarage

Albertus de Oudelaan 1 heeft ook een ondergrondse parkeergarage met 72 parkeerplaatsen, die exclusief beschikbaar zijn voor huurders. Dit is een groot voordeel in een dichtbevolkt gebied waar parkeren op straat een uitdaging kan zijn. Huurders hoeven zich geen zorgen te maken over het zoeken naar een parkeerplaats en kunnen hun auto veilig en gemakkelijk parkeren in de garage. Er is ook een fietsenstalling op de begane grond, waar huurders hun fietsen kunnen stallen en beveiligen.

Veelgestelde vragen over Albertus de Oudelaan 1

Q: Wat zijn de huurprijzen bij Albertus de Oudelaan 1?

A: De huurprijzen bij Albertus de Oudelaan 1 variëren afhankelijk van het type appartement en de duur van het huurcontract. Voor een studio beginnen de prijzen bij € 1.065 per maand; voor een tweekamerappartement kunnen ze oplopen tot € 1.750 per maand.

Q: Is er een borg vereist bij het huren van een appartement?

A: Ja, er wordt een borg gevraagd die gelijk is aan één maand huur.

Q: Zijn de appartementen gemeubileerd?

A: Ja, alle appartementen zijn volledig gemeubileerd en ingericht met moderne meubels van hoge kwaliteit.

Q: Hebben de appartementen een wasmachine en droger?

A: Ja, elk appartement heeft een eigen wasmachine en droger.

Q: Wat zijn de beschikbare huurcontracten?

A: Huurcontracten zijn beschikbaar voor een minimumduur van zes maanden en kunnen worden verlengd voor maximaal twee jaar.

Q: Zijn huisdieren toegestaan ​​in de appartementen?

A: Helaas zijn huisdieren niet toegestaan ​​in de appartementen bij Albertus de Oudelaan 1.

Q: Hoe zit het met parkeren?

A: Huurders hebben toegang tot een ondergrondse parkeergarage met 72 parkeerplaatsen, die exclusief beschikbaar zijn voor huurders. Er is ook een fietsenstalling op de begane grond.

Q: Is er een fitnessruimte beschikbaar voor huurders?

A: Ja, op de eerste verdieping is er een fitnessruimte met cardio- en krachttrainingsapparatuur, gewichten, halters en stabiliteitsballen.

Conclusie

Albertus de Oudelaan 1 biedt moderne en comfortabele woonruimte met een scala aan hoogwaardige voorzieningen en diensten. Het gebouw bevindt zich in een uitstekende locatie met gemakkelijke toegang tot het centrum van Amsterdam en andere delen van de stad, terwijl het ook zorgt voor een rustige en serene woonomgeving. De appartementen zijn volledig ingericht en uitgerust met alles wat huurders nodig hebben om van hun verblijf te genieten, terwijl de gemeenschappelijke ruimtes en fitnessruimte een extra niveau van comfort en gemak bieden. Hoewel de huurprijzen misschien aan de hogere kant zijn, biedt Albertus de Oudelaan 1 zeker waar voor uw geld en kan het een uitstekende optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige woonervaring in Nederland.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: albertus de oudelaan 1 voorburg, albertus de oudelaan 2 voorburg, jeugdformaat voorburg, jeugdformaat den haag, jeugdformaat zoetermeer, jeugdformaat ouderschap blijft, laterastraat 2 naaldwijk, fleminglaan 12 rijswijk

Bekijk de video over “albertus de oudelaan 1”

SLIMSTE LID | Albertus – aflevering 1

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albertus de oudelaan 1

SLIMSTE LID | Albertus - aflevering 1
SLIMSTE LID | Albertus – aflevering 1

albertus de oudelaan 1 voorburg

Albertus de Oudelaan 1 in Voorburg is a prime location for commercial and residential properties. Located in the heart of Voorburg, this area is well connected to the rest of the city through excellent transportation links. It is a highly desirable location for businesses and individuals looking to establish themselves in this vibrant and thriving city.

About Albertus de Oudelaan 1

Albertus de Oudelaan 1 is situated in the Stadhoudersplantsoen neighborhood in Voorburg. The location is known for its quality amenities and excellent transport links. It is located just a few minutes away from the A12 motorway, which connects to other major cities in the Netherlands.

The neighborhood is well-connected to the rest of the city, with excellent access to public transportation. The nearest station, Voorburg Station, is just a five-minute walk away. The tram and bus routes also run through the area, providing easy access to other parts of the city.

The area is a mix of residential properties, commercial spaces, and green open spaces. The location is ideal for businesses as it is in close proximity to a range of amenities, including supermarkets, restaurants, and shops. The city center of The Hague is also located nearby, offering a wide range of entertainment options.

The area is ideal for families and individuals looking for a well-connected location that is close to various amenities. The neighborhood is safe, friendly, and has an excellent reputation.

Why Choose Albertus de Oudelaan 1?

Albertus de Oudelaan 1 is a prime location for both commercial and residential properties. The area is constantly developing and improving, making it an attractive location for businesses and individuals.

There are several reasons why you should consider Albertus de Oudelaan 1 for your next property investment.

Excellent Transport Links: The area is well-connected to the rest of the city, with excellent transportation links. The nearest station is just a five-minute walk away, providing easy access to other parts of the city. The A12 motorway is also easily accessible, connecting the area to other major cities in the Netherlands.

Prime Location: Albertus de Oudelaan 1 is located in the heart of Voorburg, in close proximity to various amenities. The location is ideal for businesses looking to establish themselves in the area, as well as individuals and families looking for a well-connected location with various amenities.

Vibrant Neighborhood: The area is a mix of residential and commercial properties, with a range of amenities available. The neighborhood has a vibrant atmosphere and a friendly community.

Highly Desirable Area: The area is highly desirable due to its prime location and excellent communication links. Properties in the area are in high demand, making it an attractive location for property investors.

Things to Do in Albertus de Oudelaan 1

There are plenty of things to see and do in and around Albertus de Oudelaan 1. The area is home to a range of attractions, including:

Voorburg Station: This is the nearest station to Albertus de Oudelaan 1, providing easy access to other parts of the city.

Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg: This museum is located just a short walk away from Albertus de Oudelaan 1. It offers a range of exhibitions and events, showcasing the history and culture of the local area.

Haagse Bos: This is a beautiful forested area that is located just a short distance away from Albertus de Oudelaan 1. It is an ideal location for a leisurely walk or a picnic with family and friends.

Vibes Beachclub: This beach club is located just a short drive from Albertus de Oudelaan 1. It is an ideal location to relax and enjoy the sun, sand, and sea.

FAQs

Q: Is Albertus de Oudelaan 1 a good location for businesses?

A: Yes, Albertus de Oudelaan 1 is a prime location for businesses. It is located in the heart of Voorburg, in close proximity to various amenities. The area is well-connected to the rest of the city, and the A12 motorway is easily accessible, connecting the area to other major cities in the Netherlands.

Q: Is Albertus de Oudelaan 1 a safe neighborhood to live in?

A: Yes, Albertus de Oudelaan 1 is a safe neighborhood to live in. It has an excellent reputation and is known for its friendly community.

Q: Are there green spaces in the area?

A: Yes, there are several green spaces in and around Albertus de Oudelaan 1, including the Haagse Bos.

Q: What amenities are available in the local area?

A: The local area offers a range of amenities, including supermarkets, restaurants, shops, and entertainment options. The city center of The Hague is also located nearby, offering a wide range of entertainment options.

Q: What transportation options are available in the area?

A: The area is well-connected to the rest of the city, with excellent access to public transportation. The nearest station, Voorburg Station, is just a five-minute walk away. The tram and bus routes also run through the area, providing easy access to other parts of the city. The A12 motorway is also easily accessible, connecting the area to other major cities in the Netherlands.

In Conclusion

Albertus de Oudelaan 1 is a prime location for both commercial and residential properties. It is located in the Stadhoudersplantsoen neighborhood in Voorburg, a vibrant and thriving area with excellent access to a range of amenities. The area is well-connected to the rest of the city, with excellent transportation options available. It is a highly desirable area for businesses and individuals looking to establish themselves in the area. With its excellent location, vibrant atmosphere, and range of amenities, Albertus de Oudelaan 1 is a prime location for property investors looking for their next investment opportunity.

albertus de oudelaan 2 voorburg

Albertus de Oudelaan 2 Voorburg: Een populaire woonlocatie in Nederlands

Voorburg is een zeer populaire woongemeenschap in Nederlands en staat bekend om zijn rustige woonomgeving, vriendelijkheid en verbondenheid met de gemeenschap. Een van de meest gewilde locaties in Voorburg is Albertus de Oudelaan 2.

Deze straat biedt uitstekende voorzieningen die perfect passen bij de lifestyle van verschillende bewoners. Het heeft een scala aan luxe appartementen en huizen die modern, elegant en prachtig zijn ontworpen. Wat maakt deze locatie zo bijzonder en wat zijn de voordelen ervan?

Waar ligt Albertus de Oudelaan 2?

Albertus de Oudelaan 2 is gelegen in Voorburg, een gemeente en stad in het westen van Nederlands, vlak bij Den Haag. Het is perfect gelegen in een van de meest prestigieuze en gewilde locaties in Nederland. De wijk is bekend om zijn prachtige omgeving, met de groene omgeving en waterwegen, en is thuisbasis van een aantal winkelcentra, restaurants en scholen. De straat biedt gemakkelijke toegang tot de A12 en de A13, en het station van Voorburg ligt op slechts enkele minuten afstand.

Waarom is Albertus de Oudelaan 2 zo’n gewilde locatie?

Er zijn verschillende redenen waarom Albertus de Oudelaan 2 zo’n geweldige locatie is. Ten eerste biedt het uitstekende voorzieningen voor de bewoners. Deze omvatten verschillende restaurants, winkelcentra, supermarkten en andere openbare ruimtes. Dit betekent dat elke bewoner gemakkelijk toegang heeft tot alles wat ze nodig hebben, waardoor het leven gemakkelijk en stressvrij wordt.

Ten tweede biedt de locatie een prachtige omgeving met groene parken en waterwegen in de buurt. Dit maakt het een perfecte plek voor bewoners die genieten van wandelen, fietsen of joggen, en die willen genieten van de rustige en rustgevende omgeving. Er zijn veel parken en groene gebieden in de buurt, waaronder de Vreugevoltpark, het Westbroekpark en het Haagse Bos.

Ten derde is er hier een breed aanbod aan verschillende accommodaties beschikbaar, waaronder moderne appartementen en huizen. Deze woningen zijn allemaal prachtig ontworpen en gebouwd, en bieden bewoners de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Ten slotte is Albertus de Oudelaan 2 een zeer veilige plek om te wonen. Het ligt in een rustige gemeenschap en is goed beveiligd, waardoor bewoners en hun eigendommen veilig zijn.

Welke zijn de beschikbare accommodaties in Albertus de Oudelaan 2?

Albertus de Oudelaan 2 biedt een breed scala aan woningen, waaronder moderne appartementen en huizen. Deze woningen zijn perfect voor iedereen, van gezinnen tot alleenstaanden. Elk appartement of huis wordt geleverd met verschillende voorzieningen en eigenschappen die passen bij de lifestyle van verschillende bewoners. Enkele van de populaire accommodatie-opties op deze locatie zijn:

1. Appartementen

Er zijn verschillende appartementen beschikbaar op Albertus de Oudelaan 2 die modern en elegant zijn ontworpen. Elk appartement beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder een eigen balkon, beveiligingsvoorzieningen en een parkeerplaats. Het is de perfecte plek voor jonge professionals en stelletjes.

2. Huizen

Er zijn ook verschillende huizen beschikbaar op Albertus de Oudelaan 2. Deze huizen zijn prachtig ontworpen en gebouwd, en bieden bewoners veel ruimte en comfort. Elk huis wordt geleverd met verschillende voorzieningen, waaronder een grote tuin, beveiligingsvoorzieningen en een parkeerplaats. Het is de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning.

Wat zijn de voordelen van het leven op Albertus de Oudelaan 2?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het leven op Albertus de Oudelaan 2. Hieronder volgen enkele van die voordelen:

1. Uitstekende voorzieningen

Een van de beste voordelen van het leven op deze locatie is dat het uitstekende voorzieningen biedt. Met een scala aan restaurants, winkelcentra, supermarkten en andere openbare ruimtes, hebben bewoners gemakkelijk toegang tot alles wat ze nodig hebben.

2. Prachtige omgeving

Een andere grote voordelen van het leven op Albertus de Oudelaan 2 is de prachtige omgeving. Omringd door groene parken en waterwegen, is deze locatie perfect voor elke bewoner die op zoek is naar een rustige en vredige sfeer.

3. Luxe accommodatie

Elke accommodatie is van topkwaliteit en biedt de bewoners comfort en gemak. De huizen en appartementen zijn modern ontworpen en beschikken over verschillende voorzieningen die passen bij de lifestyle van verschillende bewoners.

4. Veilige omgeving

Een groot voordeel van leven op deze locatie is de veilige omgeving. Bewoners zijn hier veilig en het is ook beveiligd om het huis veilig te houden.

Wat zijn de kosten die verbonden zijn aan het leven op Albertus de Oudelaan 2?

De kosten die verbonden zijn aan het leven op Albertus de Oudelaan 2 variëren op basis van de accommodatie-optie die u kiest. De huizen en appartementen hebben verschillende prijsklassen, afhankelijk van de grootte, locatie en voorzieningen.

Appartementen op deze locatie kosten over het algemeen tussen de €1500 en €2500 per maand. Huisvestingsopties beginnen bij ongeveer €400.000 en gaat naar meer dan €1.000.000.

FAQs

1. Wat is de beste manier om een woning te reserveren op Albertus de Oudelaan 2?

De beste manier om een woning te reserveren op Albertus de Oudelaan 2 is door contact op te nemen met een vastgoedagent op deze locatie.

2. Welke voorzieningen zijn beschikbaar op deze locatie?

Albertus de Oudelaan 2 biedt verschillende voorzieningen, waaronder verschillende restaurants, winkelcentra, supermarkten en andere openbare ruimtes.

3. Wat zijn de beschikbare accommodaties op Albertus de Oudelaan 2?

Er zijn verschillende accommodatie-opties beschikbaar op Albertus de Oudelaan 2, waaronder moderne appartementen en huizen.

4. Wat zijn de kosten verbonden aan het leven op Albertus de Oudelaan 2?

De kosten voor accommodatie op Albertus de Oudelaan 2 zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte, locatie en voorzieningen van de woning. Appartementen beginnen vanaf €1500 per maand, terwijl huizen verkrijgbaar zijn voor meer dan €1.000.000.

5. Wat is het veiligheidsniveau op deze locatie?

Albertus de Oudelaan 2 biedt een veilige omgeving voor bewoners. Het is gelegen in een rustige gemeenschap en is goed beveiligd om het huis veilig te houden.

Meer informatie over albertus de oudelaan 1 vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albertus de oudelaan 1. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 12 albertus de oudelaan 1

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *