Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de charme van Albertus de Oudelaan 2 in Voorburg

Ontdek de charme van Albertus de Oudelaan 2 in Voorburg

Online inzage: zijn er ook nadelen?

albertus de oudelaan 2 voorburg

Albertus de Oudelaan 2 is gelegen in Voorburg, een stad in de buurt van Den Haag. Deze straat is een geweldige plek om te wonen vanwege zijn rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij het stadscentrum. Het gebied rond Albertus de Oudelaan 2 biedt veel voorzieningen en faciliteiten, waaronder winkels, parken, restaurants en openbaar vervoer. In deze artikel zullen we meer praten over de belangrijkste kenmerken van deze straat en wat het betekent om hier te wonen.

Locatie

De Albertus de Oudelaan 2 is gelegen in een rustige wijk in Voorburg. De wijk is zeer gewild bij gezinnen vanwege de nabijheid van verschillende basisscholen en middelbare scholen. Bovendien zijn er veel groene ruimtes in de omgeving, waar kinderen kunnen spelen en de buurtbewoners kunnen ontspannen.

Voorzieningen

Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt van de Albertus de Oudelaan 2, waaronder supermarkten, winkels, restaurants en apotheken. De straat is ook goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor de bewoners gemakkelijk toegang hebben tot andere delen van de stad. Er zijn verschillende bushaltes en tramhaltes op loopafstand van Albertus de Oudelaan 2, evenals treinstations in de buurt.

Parks and Recreatie

Er zijn verschillende parken en recreatiegebieden in de buurt van Albertus de Oudelaan 2, waaronder Park Vreugd en Rust, Park ‘t Loo en Park Sonnenburgh. Deze parken bieden tal van activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen, inclusief picknicken, fietsen en wandelen. Het nabijgelegen strand van Scheveningen is een populaire bestemming voor liefhebbers van zeilen, windsurfen en strandactiviteiten.

Waarom hier wonen?

Albertus de Oudelaan 2 is een geweldige plek om te wonen vanwege de rustige en groene omgeving. Het stadscentrum van Den Haag is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor de bewoners toegang hebben tot alle voorzieningen van een grote stad. De buurt zelf biedt echter ook tal van voorzieningen, waardoor het leven gemakkelijker en comfortabeler wordt. Bovendien biedt de nabijheid van verschillende parken en recreatiegebieden gelegenheid om te ontspannen en vrij te ademen.

FAQs

Wat voor soort huizen vind je in de buurt van Albertus de Oudelaan 2?

De buurt biedt voornamelijk eengezinswoningen en appartementen. Er zijn verschillende stijlen en maten waaruit bewoners kunnen kiezen, variërend van traditionele huizen tot meer moderne woningen.

Zijn er basisscholen en middelbare scholen in de buurt van Albertus de Oudelaan 2?

Ja, er zijn verschillende basisscholen en middelbare scholen in de buurt van Albertus de Oudelaan 2. Voorbeelden hiervan zijn de Nutsschool Bezuidenhout, de Adelbertuschool en het Maerlant Lyceum.

Is er voldoende openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Albertus de Oudelaan 2?

Ja, er zijn verschillende bushaltes, tramhaltes en treinstations in de buurt van Albertus de Oudelaan 2, waaronder Station Laan van NOI en Station Voorburg.

Zijn er voldoende winkels en restaurants in de buurt van Albertus de Oudelaan 2?

Ja, er zijn verschillende winkels en restaurants in de buurt van Albertus de Oudelaan 2. Voorbeelden hiervan zijn Albert Heijn, Jumbo Supermarkten, HEMA, Gall & Gall en diverse lokale restaurants en cafés.

Welke parken en recreatiegebieden zijn er in de buurt van Albertus de Oudelaan 2?

Er zijn verschillende parken en recreatiegebieden in de buurt van Albertus de Oudelaan 2, waaronder Park Vreugd en Rust, Park ‘t Loo en Park Sonnenburgh. Deze parken bieden tal van activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen, inclusief picknicken, fietsen en wandelen.

Conclusie

Albertus de Oudelaan 2 is een geweldige straat om te wonen vanwege de rustige en groene omgeving. De buurt biedt tal van voorzieningen en faciliteiten, waaronder basisscholen, middelbare scholen, supermarkten, winkels, restaurants en openbaar vervoer. Bovendien zijn er verschillende parken en recreatiegebieden in de buurt van Albertus de Oudelaan 2, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en de natuur te verkennen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: huisartsenpraktijk goed voorburg, albertus de oudelaan 1 voorburg, huisarts van gelder voorburg, huisarts voorburg, het goed voorburg, huisarts buurma voorburg, bekkenbodemfysio voorburg, van gelderen huisarts

Bekijk de video over “albertus de oudelaan 2 voorburg”

Online inzage: zijn er ook nadelen?

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albertus de oudelaan 2 voorburg

Online inzage: zijn er ook nadelen?
Online inzage: zijn er ook nadelen?

huisartsenpraktijk goed voorburg

Huisartsenpraktijk Goed Voorburg: De Beste Zorg Voor Jou

Inleiding

Huisartsenpraktijk Goed Voorburg biedt de beste zorg aan haar patiënten. Op zoek naar betrouwbare en professionele medische begeleiding in een vriendelijke en aangename omgeving? Dan is Huisartsenpraktijk Goed Voorburg de juiste plek voor jou. In dit artikel introduceren we onze praktijk, bespreken we onze diensten en bereikbaarheid en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Onze Praktijk

Huisartsenpraktijk Goed Voorburg is gevestigd in het hart van Voorburg. Wij hebben jarenlange ervaring in huisartsenzorg en bieden onze patiënten een breed scala aan medische diensten. We hebben onze praktijk ingericht met moderne medische technologie die de hoogste standaarden garanderen in veiligheid en efficiëntie. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige, gepersonaliseerde zorg te bieden in een aangename en comfortabele omgeving.

Met ons team van gekwalificeerde huisartsen, assistenten en verpleegkundigen bieden wij zowel basis- als gespecialiseerde zorg. Indien nodig kunnen wij onze patiënten doorverwijzen naar medisch specialisten in hun vakgebied of samenwerken met andere zorgverleners binnen een netwerk. Wij bieden ook medische zorg aan expats en internationale studenten.

Onze Diensten

Bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg bieden wij diverse diensten aan, waaronder:

– Algemene huisartsgeneeskunde

Als huisartspraktijk zijn wij verantwoordelijk voor het verlenen van medische zorg aan patiënten met uiteenlopende ziektebeelden. Wij voeren onder andere medische onderzoeken, behandelingen en diagnoses uit bij aandoeningen zoals griep, infecties, chronische ziekten en diabetes.

– Preventieve zorg

Het voorkomen van ziekte is even belangrijk als het genezen van ziekte. Wij zetten ons in voor preventieve zorg door het geven van advies en voorlichting over een gezonde levensstijl. Bijvoorbeeld over gezonde voeding, voldoende beweging en vaccinaties. We hebben ook speciale programma’s voor bevolkingsonderzoeken zoals borstkankeronderzoek en darmkankeronderzoek.

– Spoedzorg

Ongevallen en plotselinge gezondheidsproblemen komen helaas vaak voor en vereisen spoedzorg. Wij hebben een spoedlijn die 24/7 beschikbaar is voor de behandeling van medische noodsituaties. Indien nodig kunnen wij ook thuisbezoeken afleggen.

– Reizigersgeneeskunde

Als internationale huisartspraktijk zetten wij ons in voor reizigersgeneeskunde. We bieden reisadvies en vaccinaties om onze patiënten te beschermen tegen reisgerelateerde ziektes.

– Psychologische zorg

Ten slotte bieden wij voor patiënten die te maken hebben met mentale problemen gepaste psychologische zorg. Wij bieden therapeutische behandelingen om onze patiënten te helpen bij het overwinnen van geestelijke gezondheidsproblemen.

Onze Bereikbaarheid

Wij begrijpen dat het belangrijk is om gemakkelijk en snel toegang te hebben tot medische zorg, wanneer het nodig is. Daarom werken wij met een online-afspraak-systeem waardoor het makkelijk is om een afspraak te maken binnen een afgesproken tijd. Wij accepteren patiënten die zijn verwezen naar onze praktijk via huisartsen in de omgeving van Voorburg, en bieden daarnaast onze patiënten ook mogelijkheden om op verschillende manieren contact op te nemen met onze praktijk, zoals telefonisch of via email.

Onze diensten zijn beschikbaar voor patiënten op werkdagen, en soms ook in de avonden en op zaterdagen. Wij streven ernaar om iedereen van de juiste zorg te voorzien en om snel responstijd te hebben. We hebben een spoedlijn die 24/7 bereikbaar is voor noodgevallen en urgente behoeften.

FAQ’s

1. Hoe kan ik online een afspraak maken bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg?

Je kunt online een afspraak maken door te gaan naar onze website en daar het online-afspraak-systeem te gebruiken.

2. Accepteert Huisartsenpraktijk Goed Voorburg patiënten zonder verwijsbrief van een andere huisarts?

Ja, wij accepteren nieuwe patiënten zonder verwijsbrief.

3. Biedt Huisartsenpraktijk Goed Voorburg ook thuisbezoeken aan?

Ja, wij bieden thuisbezoeken aan. Neem contact op met onze praktijk om dit te regelen.

4. Biedt Huisartsenpraktijk Goed Voorburg ook medische zorg aan expats en internationale studenten?

Ja, wij bieden medische zorg aan expats en internationale studenten.

Conclusie

Bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg werken wij hard om onze patiënten de beste medische zorg aan te bieden. Als expert in huisartsgeneeskunde staan wij altijd klaar om onze patiënten te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap in hun behandeling. We bieden een breed scala aan diensten en zijn gemakkelijk bereikbaar via de online-afspraak-systeem en onze spoedlijn. Of je nu te maken hebt met een alledaagse klacht of een specifiek medisch probleem, we zijn hier voor jouw zorgbehoeften. Neem contact op met ons om te zien hoe wij je verder kunnen helpen!

albertus de oudelaan 1 voorburg

Albertus de Oudelaan 1 is een belangrijke straat in de Nederlandse stad Voorburg. Deze straat strekt zich uit langs een prachtig deel van de stad en is de thuisbasis van diverse belangrijke gebouwen. De straat heeft ook een rijk historisch verleden en veel van de gebouwen hier hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de stad.

Vanaf de jaren vijftig werden nieuwe buurten gebouwd in Voorburg, waarbij veel aandacht werd besteed aan de kwaliteit van de bebouwing. Ook Albertus de Oudelaan 1 werd in deze tijd gebouwd. Omdat het gebouw relatief jong is, beschikt het over moderne voorzieningen en is het goed onderhouden.

Het gebouw

Albertus de Oudelaan 1 is een modern en vrijstaand gebouw, gelegen nabij het centrum van Voorburg. Het gebouw heeft vijf verdiepingen en biedt ruimte aan diverse bedrijven en organisaties. Het pand heeft een minimalistische uitstraling en heeft een tijdloos ontwerp.

Het gebouw is gebouwd met duurzame materialen en kwalitatief hoogwaardige technologie. Het ontwerp van het gebouw is zo opgezet dat er veel natuurlijk licht is in de werkruimtes. Daarnaast beschikt het pand over moderne ventilatie- en klimaatbeheersingssystemen, waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Albertus de Oudelaan 1 is niet alleen een van de meest moderne gebouwen in Voorburg, maar ook een van de meest milieuvriendelijke. Het pand is uitgerust met verschillende duurzame technologieën, zoals zonnepanelen op het dak, regenwatersystemen en energiezuinige verlichting. Ook beschikt het gebouw over een parkeergarage en een fietsenstalling.

Bedrijven en organisaties

In Albertus de Oudelaan 1 zijn diverse bedrijven en organisaties gevestigd. Een van de grote voordelen van het pand is dat het geschikt is voor bedrijven uit allerlei sectoren. Zo zijn er kantoren gevestigd van bijvoorbeeld advocatenkantoren, architectenbureaus, consultancybedrijven en non-profitorganisaties.

Daarnaast is het pand ook geschikt voor beschikbaar voor startende ondernemers en zzp’ers. Deze mensen kunnen een gemeenschappelijke werkruimte in het pand huren. Deze ruimtes zijn uitgerust met moderne technologie, zoals telefoon- en internetverbindingen en koffiemachines. Zo kunnen starters in alle rust hun bedrijf opstarten.

Geschiedenis

De geschiedenis van de straat Albertus de oudelaan gaat terug tot in de middeleeuwen. De straat werd in die tijd gebruikt als een belangrijke handelsroute tussen Amsterdam en Rotterdam. Later werd de straat opgenomen in de stad Voorburg en werd het een belangrijke plek voor de lokale economie.

In 1950 werd besloten om op deze historische locatie een nieuw pand te bouwen. Het gebouw diende als een modern alternatief voor de omliggende oude gebouwen. Na enkele jaren van ontwikkeling en bouw werd het gebouw uiteindelijk in 1959 geopend.

Sinds de opening van het gebouw is het een centrale plek in de stad. De straat werd genoemd naar de oprichter en eigenaar van het gebouw, Albertus de Oudelaan. Sinds de opening hebben veel belangrijke bedrijven en organisaties hun intrek genomen in het pand.

FAQ’s

1) Wat is de beste manier om naar Albertus de Oudelaan 1 te komen?

De Albertus de Oudelaan 1 is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op loopafstand van het treinstation van Voorburg, wat betekent dat het gemakkelijk bereikbaar is met treinen, trams en bussen. Voor mensen die met de auto komen, is er een parkeergarage op het terrein van het gebouw.

2) Wat zijn de meest bekende bedrijven die hier gehuisvest zijn?

Er zijn diverse grote en bekende bedrijven gevestigd in Albertus de Oudelaan 1. Een aantal voorbeelden zijn consultancybedrijf Deloitte, architectenbureau MVRDV en uitgeverij Wolters Kluwer.

3) Is er een gemeenschappelijke ruimte beschikbaar voor starters en zzp’ers?

Ja, Albertus de Oudelaan 1 heeft een eigen gemeenschappelijke ruimte beschikbaar voor starters en zzp’ers. Deze ruimte biedt alles wat nodig is voor het uitvoeren van werkzaamheden, zoals internet, koffiemachines en vergaderruimtes.

4) Is er een fietsenstalling beschikbaar op de locatie?

Ja, Albertus de Oudelaan 1 beschikt over een fietsenstalling. Dit is een veilige plek waar werknemers hun fietsen kunnen stallen.

5) Is het gebouw duurzaam?

Ja, Albertus de Oudelaan 1 is een van de meest milieuvriendelijke gebouwen in Voorburg. Het pand beschikt over diverse duurzame technologieën, zoals zonnepanelen, regenwatersystemen en energiezuinige verlichting. Het is ontworpen om een ​​aangenaam binnenklimaat te bieden en is gebouwd met duurzame materialen.

Conclusie

Albertus de Oudelaan 1 is een belangrijke straat in de stad Voorburg. Het gebouw staat bekend om zijn moderne en duurzame design, wat het pand zeer aantrekkelijk maakt om in te werken. Er zijn diverse bedrijven en organisaties gevestigd in het pand, variërend van grote multinationals tot kleine start-ups. Voor startende ondernemers is er een gemeenschappelijke werkruimte beschikbaar.

Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een parkeergarage beschikbaar voor mensen die met de auto komen. Al met al is Albertus de Oudelaan 1 een uitstekende locatie voor bedrijven die zich willen vestigen in Voorburg.

Meer informatie over albertus de oudelaan 2 voorburg vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albertus de oudelaan 2 voorburg. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 47 albertus de oudelaan 2 voorburg

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *