Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Albertus de Oudelaan 2: Een beeld van modern en duurzaam gebouw

Albertus de Oudelaan 2: Een beeld van modern en duurzaam gebouw

LUYỆN NGHE TIẾNG PHÁP DELF A2 #2| HỌC TIẾNG PHÁP| NGHE TIẾNG PHÁP THỤ ĐỘNG - DELF| TIẾNG PHÁP A2

albertus de oudelaan 2

Albertus De Oudelaan 2 in Nederland is een prachtige plek om te wonen. Deze locatie staat bekend om de prachtige omgeving, de uitstekende faciliteiten en de goede toegankelijkheid. In dit artikel zullen we praten over enkele van de bijzondere kenmerken van deze locatie en wat deze plek zo speciaal maakt.

Ligging van Albertus De Oudelaan 2

Albertus De Oudelaan 2 ligt in de buurt van het centrum van Nederland. De locatie bevindt zich in een rustige buurt, waardoor het de perfecte plek is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar rust en privacy. De buurt wordt omringd door parken en groengebieden, wat het een uitstekende keuze maakt voor mensen die graag buiten zijn en graag wandelen en fietsen.

Faciliteiten op Albertus De Oudelaan 2

De locatie beschikt over een breed scala aan faciliteiten die het leven van mensen gemakkelijker en comfortabeler maken. Enkele van de belangrijkste faciliteiten die beschikbaar zijn op Albertus De Oudelaan 2 zijn onder meer:

1. Parkeergelegenheid: Albertus De Oudelaan 2 heeft een eigen parkeerplaats waar bewoners hun auto kunnen parkeren. Dit betekent dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een parkeerplek.

2. Speeltuin: De locatie heeft een overdekte speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken en spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over het weer.

3. Zwembad: Albertus De Oudelaan 2 heeft ook een eigen zwembad waar bewoners gebruik van kunnen maken om te zwemmen en te ontspannen.

4. Fitnesscentrum: Voor de fitnessliefhebbers onder ons is er ook een eigen fitnesscentrum beschikbaar op de locatie.

5. Winkels: De locatie is nabij verschillende winkelcentra, supermarkten en andere handige winkels.

Voordelen van wonen op Albertus De Oudelaan 2

Als bewoner van Albertus De Oudelaan 2 profiteert u van tal van voordelen, waaronder:

1. Uitstekende locatie: De locatie van Albertus De Oudelaan 2 is zeer gunstig gelegen. Het ligt niet ver van het centrum van Nederland en is gemakkelijk bereikbaar vanaf verschillende snelwegen.

2. Veilige en rustige buurt: De buurt rond Albertus De Oudelaan 2 is zeer veilig en rustig. Hierdoor hoeven bewoners zich geen zorgen te maken over het luidruchtige verkeer en andere geluiden die normaal gesproken gepaard gaan met het leven in een stedelijk gebied.

3. Prachtige omgeving: De locatie wordt omgeven door parken en groengebieden, waardoor het de perfecte plek is voor mensen die houden van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

4. Uitstekende faciliteiten: De locatie beschikt over tal van faciliteiten die het leven van bewoners gemakkelijker en comfortabeler maken.

Veelgestelde vragen over Albertus De Oudelaan 2

1. Is Albertus De Oudelaan 2 een veilige locatie?

Ja, de locatie is zeer veilig. Het is gelegen in een veilige en rustige buurt, waardoor bewoners volledige gemoedsrust hebben.

2. Zijn er parken in de buurt van Albertus De Oudelaan 2?

Ja, de locatie bevindt zich in de buurt van verschillende parken en groengebieden, die ideaal zijn voor mensen die houden van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

3. Is er een zwembad op Albertus De Oudelaan 2?

Ja, de locatie heeft een eigen zwembad waar bewoners gebruik van kunnen maken om te zwemmen en te ontspannen.

4. Zijn er winkels in de buurt van Albertus De Oudelaan 2?

Ja, de locatie is nabij verschillende winkelcentra, supermarkten en andere handige winkels.

5. Is er een parkeerplaats beschikbaar op Albertus De Oudelaan 2?

Ja, de locatie heeft een eigen parkeerplaats waar bewoners hun auto kunnen parkeren.

6. Is er een fitnesscentrum beschikbaar op Albertus De Oudelaan 2?

Ja, voor de fitnessliefhebbers onder ons is er een eigen fitnesscentrum beschikbaar op de locatie.

7. Hoe gemakkelijk is het om Albertus De Oudelaan 2 te bereiken vanaf verschillende snelwegen?

De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf verschillende snelwegen, waardoor het zeer gunstig gelegen is voor mensen die moeten reizen voor werk of andere verplichtingen.

8. Wat zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het wonen op Albertus De Oudelaan 2?

Als bewoner van Albertus De Oudelaan 2 profiteert u van tal van voordelen, waaronder een uitstekende locatie, een veilige en rustige buurt, een prachtige omgeving en uitstekende faciliteiten die het leven gemakkelijker en comfortabeler maken.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een prachtige locatie om te wonen, is Albertus De Oudelaan 2 in Nederland de perfecte keuze. Met zijn uitstekende ligging, veilige en rustige buurt, prachtige omgeving en uitstekende faciliteiten is Albertus De Oudelaan 2 de ideale plek voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar rust en privacy. Als u geïnteresseerd bent in deze locatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaar om meer te weten te komen over de beschikbare woningen en om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: huisartsenpraktijk goed voorburg, albertus de oudelaan 1 voorburg, huisarts van gelder voorburg, het goed voorburg, huisarts buurma voorburg, goed fysio, marlies van gelder huisarts, huisartsen goes

Bekijk de video over “albertus de oudelaan 2”

LUYỆN NGHE TIẾNG PHÁP DELF A2 #2| HỌC TIẾNG PHÁP| NGHE TIẾNG PHÁP THỤ ĐỘNG – DELF| TIẾNG PHÁP A2

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albertus de oudelaan 2

LUYỆN NGHE TIẾNG PHÁP DELF A2 #2| HỌC TIẾNG PHÁP| NGHE TIẾNG PHÁP THỤ ĐỘNG - DELF| TIẾNG PHÁP A2
LUYỆN NGHE TIẾNG PHÁP DELF A2 #2| HỌC TIẾNG PHÁP| NGHE TIẾNG PHÁP THỤ ĐỘNG – DELF| TIẾNG PHÁP A2

huisartsenpraktijk goed voorburg

Huisartsenpraktijk Goed Voorburg: De plek voor betrouwbare en persoonlijke zorg

Goede medische zorg is cruciaal voor een gezond en gelukkig leven. Een betrokken huisarts kan hierbij van grote waarde zijn. Huisartsenpraktijk Goed Voorburg is zo’n huisartsenpraktijk die bekend staat om zijn persoonlijke en betrouwbare zorg voor patiënten. Hieronder leest u meer over deze praktijk en wat zij te bieden heeft.

Over Huisartsenpraktijk Goed Voorburg

Huisartsenpraktijk Goed Voorburg is gevestigd in het centrum van Voorburg. De praktijk heeft twee huisartsen, namelijk dokter Priester en dokter Debaecke, en een huisarts in opleiding, dokter Deij.

De praktijk staat bekend om zijn professionele en persoonlijke zorg voor patiënten. Zij bieden niet alleen medische zorg, maar ook praktische ondersteuning, bijvoorbeeld bij het aanvragen van medicijnen, het regelen van bloedonderzoek en het maken van afspraken met specialisten.

Daarnaast biedt Huisartsenpraktijk Goed Voorburg ook extra diensten aan zoals een uitgebreid optometrisch onderzoek, waarbij de gezondheid van de ogen worden gecheckt, en een stoppen-met-roken traject.

De praktijk is open van maandag tot en met vrijdag en behandelt patiënten uit Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Den Haag.

Betrouwbare zorg

Bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg staan patiënten op de eerste plaats en wordt er alles aan gedaan om goede en betrouwbare zorg te bieden. Dit betekent dat er ruim de tijd wordt genomen voor het consult en er altijd wordt geluisterd naar de klachten en wensen van de patiënt.

De huisartsen van de praktijk zijn medisch geschoold en uiterst bekwaam in het diagnosticeren en behandelen van allerlei ziektes en aandoeningen. Bij elk consult wordt er gezocht naar de beste oplossing voor de klachten van de individuele patiënt. Dit kan betekenen dat er medicatie wordt voorgeschreven, dat er onderzoek nodig is of dat er doorverwezen moet worden naar een specialist.

Persoonlijke zorg

Persoonlijke zorg is ook een belangrijk aspect bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg. Is het belangrijk dat elke patiënt zich op zijn gemak voelt bij de huisarts en dat er een vertrouwensband wordt opgebouwd. De huisartsen van deze praktijk zijn erg betrokken bij hun patiënten. Er wordt dan ook veel tijd uitgetrokken voor elke afspraak, zodat er in alle rust aandacht kan worden besteed aan de klachten of vragen van de patiënt.

Daarnaast is de praktijk goed bereikbaar voor vragen of overleg, zowel telefonisch als via e-mail. Er is altijd tijd en aandacht voor persoonlijke begeleiding, of het nu gaat om het aanvragen van een recept of om een duidelijke uitleg van een diagnose.

Extra diensten

Bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg worden naast de reguliere medische zorg ook extra diensten aangeboden. Deze diensten zijn erop gericht om de patiënt nog beter te kunnen helpen en ondersteunen, en om preventief te werken.

Een van deze extra diensten is het optometrisch onderzoek. Dit onderzoek is gericht op het in kaart brengen van de gezondheid van de ogen. Het is een uitgebreid onderzoek dat bekijkt of de werking van de ogen optimaal is en waar nodig een advies geeft over de vervolgstappen.

Een andere extra dienst is het stoppen-met-roken traject. Dit traject heeft als doel de patiënt te helpen en ondersteunen bij het stoppen met roken. Hierbij wordt er gekeken naar de beste aanpak op maat en wordt er begeleid door de huisarts.

Bereikbaarheid

Huisartsenpraktijk Goed Voorburg is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid in de omgeving en de praktijk is ook goed bereikbaar met de fiets. Daarnaast is de praktijk op loopafstand van station Voorburg gevestigd.

FAQ

Hieronder vindt u een aantal vragen die veelal gesteld worden over Huisartsenpraktijk Goed Voorburg.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg?

U kunt telefonisch een afspraak maken via 070-3860456. Het is daarnaast ook mogelijk om online een afspraak te maken via de website van de praktijk.

Kan ik dezelfde dag nog terecht bij de praktijk?

Als u klachten heeft die spoed vereisen, dan kunt u dezelfde dag nog terecht bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg. Neem hiervoor altijd eerst telefonisch contact op.

Hoe lang duurt een consult bij Huisartsenpraktijk Goed Voorburg?

Er wordt genoeg tijd uitgetrokken voor elke afspraak, zodat de huisarts in alle rust aandacht kan besteden aan de klachten of vragen van de patiënt. In principe duurt een consult ongeveer 10-15 minuten, maar er kan ook meer tijd worden uitgetrokken als dat nodig is.

Biedt Huisartsenpraktijk Goed Voorburg ook extra diensten aan?

Ja, de praktijk biedt extra diensten aan zoals een optometrisch onderzoek en een stoppen-met-roken traject. Dit zijn diensten die gericht zijn op het bieden van extra ondersteuning en preventief werken.

Is Huisartsenpraktijk Goed Voorburg geschikt voor patiënten met chronische klachten?

Ja, Huisartsenpraktijk Goed Voorburg is geschikt voor patiënten met chronische klachten. De huisartsen hebben veel ervaring in het behandelen van verschillende soorten aandoeningen en ziektes.

Hoe kan ik met de huisarts in contact komen?

U kunt via de telefoon of via e-mail contact opnemen met Huisartsenpraktijk Goed Voorburg. Er is altijd tijd en aandacht voor persoonlijk contact en begeleiding.

albertus de oudelaan 1 voorburg

Albertus de Oudelaan 1: Een prachtige plek om te wonen in Voorburg

Voorburg is een prachtige gemeente in Zuid-Holland, gelegen tussen Den Haag en Leiden. Het staat bekend om zijn mooie parken, historische monumenten en gezellige straatjes. En een van de meest gewilde adresjes in deze gemeente is Albertus de Oudelaan 1, een verborgen pareltje dat veel bewoners trots hun thuis noemen.

Dit appartementencomplex is gebouwd in 1976 en heeft een ideale locatie aan de rand van het charmante Oud Voorburg. Het ligt op loopafstand van het centrum van de stad, waar je allerlei winkels, restaurants en cafés kunt vinden. Ook zijn er tal van leuke activiteiten te doen in de omgeving, waaronder fietsen, wandelen en varen op de Vliet.

De appartementen in Albertus de Oudelaan 1 zijn eigendom van individuele eigenaren en zijn verdeeld over 4 woonlagen. Elk appartement heeft zijn eigen balkon of terras, waardoor je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving. Daarnaast beschikken de woningen over een ruime woonkamer, een keuken met moderne apparatuur, een badkamer en een of twee slaapkamers. De meeste appartementen zijn recentelijk gerenoveerd en zijn voorzien van luxe faciliteiten voor optimaal comfort.

Het complex heeft ook een aantal gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een afgesloten entree, een lift, een berging en een eigen parkeerplaats voor bewoners. De bewoners van Albertus de Oudelaan 1 waarderen hun woning en de gemeenschap enorm en zijn erg tevreden over hun woonomgeving.

FAQ’s:

1. Wat is de huurprijs van een appartement in Albertus de Oudelaan 1?

Albertus de Oudelaan 1 is geen appartementencomplex voor huurders, maar voor eigenaren. De woningen zijn allemaal eigendom van individuele eigenaren.

2. Wat is de grootte van de appartementen in Albertus de Oudelaan 1?

De grootte van de appartementen in Albertus de Oudelaan 1 varieert van 60m² tot 110m², afhankelijk van het aantal kamers en de locatie in het gebouw.

3. Zijn er huisdieren toegestaan in Albertus de Oudelaan 1?

In principe zijn huisdieren toegestaan in Albertus de Oudelaan 1, maar elke eigenaar heeft zijn eigen regels met betrekking tot het houden van dieren. Het is belangrijk om dit te bespreken met de eigenaar voordat u een appartement huurt.

4. Is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor de bewoners van Albertus de Oudelaan 1?

Ja, Albertus de Oudelaan 1 heeft een eigen parkeerplaats voor bewoners. Elke woning heeft één eigen parkeerplaats en er zijn ook beperkte bezoekersplaatsen beschikbaar.

5. Zijn er gemeenschappelijke faciliteiten beschikbaar in Albertus de Oudelaan 1?

Ja, Albertus de Oudelaan 1 heeft een aantal gemeenschappelijke faciliteiten, waaronder een afgesloten entree, een lift en een berging voor fietsen en andere persoonlijke bezittingen.

6. Hoe is de buurt rondom Albertus de Oudelaan 1?

De buurt rondom Albertus de Oudelaan 1 is rustig en vredig, met veel groene gebieden en een aantal historische monumenten in de buurt. U kunt ook genieten van tal van leuke activiteiten in de omgeving, waaronder fietsen, wandelen en varen op de Vliet.

7. Is er een supermarkt in de buurt van Albertus de Oudelaan 1?

Ja, er zijn verschillende supermarkten op loopafstand van Albertus de Oudelaan 1, waaronder Albert Heijn, Jumbo en Lidl.

8. Zijn er openbaar vervoer mogelijkheden in de buurt van Albertus de Oudelaan 1?

Ja, er zijn verschillende bus- en tramlijnen in de buurt van Albertus de Oudelaan 1, waaronder de tramlijnen 2 en 6 die u naar het centrum van Den Haag brengen.

9. Is Albertus de Oudelaan 1 een veilige plek om te wonen?

Ja, Albertus de Oudelaan 1 is een veilige plek om te wonen. Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree en is alleen toegankelijk voor bewoners en hun gasten. Daarnaast is er ook een actieve buurtvereniging die zorgt voor een veilige en gezellige gemeenschap.

10. Zijn er scholen in de buurt van Albertus de Oudelaan 1?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Albertus de Oudelaan 1, waaronder basisscholen en middelbare scholen. Ook zijn er verschillende kinderdagverblijven beschikbaar voor jongere kinderen.

Conclusie:

Albertus de Oudelaan 1 is een prachtige plek om te wonen in Voorburg, ideaal voor mensen die houden van rust, comfort en gemak. De woningen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over moderne faciliteiten om het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien zijn de bewoners trots op hun gemeenschap en zorgen ze samen voor een veilige en levendige buurt. Als u op zoek bent naar een nieuwe woning in Voorburg, is Albertus de Oudelaan 1 zeker het bekijken waard.

Meer informatie over albertus de oudelaan 2 vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albertus de oudelaan 2. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 77 albertus de oudelaan 2

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *