Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Albrandswaardsedijk 74: Een prachtige locatie in Poortugaal

Albrandswaardsedijk 74: Een prachtige locatie in Poortugaal

Virtuele rondleiding Antes ART kliniek in Poortugaal

albrandswaardsedijk 74 3172 aa poortugaal

Albrandswaardsedijk 74, 3172 AA Poortugaal: een geschiedenis

Albrandswaardsedijk 74 is een monumentaal pand dat gelegen is in het pittoreske dorpje Poortugaal in de provincie Zuid-Holland. Het huis is een typisch voorbeeld van de Nederlandse architectuur en heeft een interessante geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw.

Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1775 als boerenwoning. Het was eigendom van een welgestelde boer die het huis gebruikte als hoofdverblijfplaats en tevens als werkplaats voor zijn boerderij. Het huis is gebouwd in de stijl van de Hollands-classicistische architectuur. Het heeft een symmetrische voorgevel met een centrale ingang, imposante pilasters en een driehoekig fronton.

Na verloop van tijd werd het huis gekocht door een rijke koopman uit Rotterdam die het liet uitbreiden en renoveren. Het interieur werd aangepast aan de smaak van die tijd met imposante schouwen, plafondschilderingen en muurschilderingen. Er kwamen nieuwe kamers bij en de tuin werd aangepast. Het huis kreeg een representatieve functie en de naam veranderde in “Huize Albrandswaard”.

In de 19e eeuw kwam het huis in handen van de familie Van Schelven, die het huis weer liet renoveren en uitbreiden. Er kwamen nieuwe kamers bij en de tuinen werden uitgebreid. In deze tijd werd het huis ook gebruikt om feesten en partijen te geven en was het een ontmoetingsplaats voor de lokale elite.

In de jaren ’30 van de 20e eeuw kwam het huis in handen van de gemeente Albrandswaard. Het werd gebruikt als gemeentehuis en het exterieur werd gerestaureerd naar de oorspronkelijke stijl van de Hollands-classicistische architectuur.

In de jaren ’70 kwam het huis in particuliere handen en werd het opnieuw gerenoveerd en gemoderniseerd. De nieuwe eigenaren wisten de historische uitstraling te behouden en tegelijkertijd het huis aan te passen aan de eisen van de moderne tijd. Het huis werd gebruikt als woonhuis en er kwam een praktijkruimte bij.

In de huidige tijd is het huis nog steeds in particulier bezit. Het is goed onderhouden en heeft nog steeds de historische uitstraling die het in de loop der eeuwen heeft gekregen.

Veel gestelde vragen

Wat is de huidige functie van het huis?

Het huis heeft momenteel een tweeledige functie. Het wordt gebruikt als woonhuis en als praktijkruimte voor een tandartspraktijk.

Is het huis te bezichtigen?

Helaas is het huis niet te bezichtigen. Het is een particuliere woning en wordt bewoond door de eigenaren.

Kan ik buiten het huis bekijken?

Het is mogelijk om het huis van buitenaf te bekijken. De voorgevel ligt aan de Albrandswaardsedijk en is goed te zien vanaf de weg. Ook de tuin aan de achterzijde is zichtbaar vanaf de weg.

Is er documentatie beschikbaar over de geschiedenis van het huis?

Ja, er is documentatie beschikbaar over de geschiedenis van het huis. Deze documentatie is te vinden in het gemeentearchief van Albrandswaard.

Is het huis openbaar toegankelijk?

Nee, het huis is niet openbaar toegankelijk. Het is een particuliere woning en wordt bewoond door de eigenaren.

Is het huis te huur voor feesten en partijen?

Nee, het huis is niet te huur voor feesten en partijen. Het is een particuliere woning en wordt bewoond door de eigenaren.

Kan ik het huis huren voor een fotoshoot?

Het is niet mogelijk om het huis te huren voor een fotoshoot. Het is een particuliere woning en wordt bewoond door de eigenaren.

Kan ik het huis kopen?

Op dit moment is het huis niet te koop. Het is een particuliere woning en wordt bewoond door de eigenaren.

Wat maakt het huis bijzonder?

Het huis is bijzonder vanwege zijn historische uitstraling en architectuur. Het is een mooi voorbeeld van de Hollands-classicistische architectuur uit de 18e eeuw en heeft een interessante geschiedenis als boerenwoning, representatief huis voor de lokale elite en gemeentehuis.

Conclusie

Albrandswaardsedijk 74, 3172 AA Poortugaal is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. Het huis is een mooi voorbeeld van de Hollands-classicistische architectuur en heeft diverse functies gehad door de eeuwen heen. Het wordt momenteel gebruikt als woonhuis en praktijkruimte voor een tandartspraktijk. Het huis is niet openbaar toegankelijk, maar de voorgevel en de tuin zijn wel zichtbaar vanaf de weg. Het huis is een waardevol stukje geschiedenis en architectuur in de provincie Zuid-Holland.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: antes albrandswaardsedijk 74, antes poortugaal telefoonnummer, antes poortugaal kliniek a, afkickkliniek poortugaal, poortugaal kliniek rotterdam, albrandswaardsedijk poortugaal, antes poortugaal albrandswaardsedijk, albrandswaardsedijk 194 poortugaal

Bekijk de video over “albrandswaardsedijk 74 3172 aa poortugaal”

Virtuele rondleiding Antes ART kliniek in Poortugaal

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albrandswaardsedijk 74 3172 aa poortugaal

Virtuele rondleiding Antes ART kliniek in Poortugaal
Virtuele rondleiding Antes ART kliniek in Poortugaal

antes albrandswaardsedijk 74

Antes Albrandswaardsedijk 74: een bijzondere zorginstelling

Antes Albrandswaardsedijk 74 is een zorginstelling in Poortugaal, een dorp in de gemeente Albrandswaard ten zuiden van Rotterdam. De instelling biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblematiek.

De locatie is gelegen aan de Albrandswaardsedijk, een rustige en groene omgeving net buiten de stad. Het gebouw is een voormalig ziekenhuis en heeft een lange geschiedenis in de zorgsector. In 2008 werd het gebouw overgenomen door Antes en omgetoverd tot een moderne zorginstelling met een warme en huiselijke sfeer.

De instelling biedt verschillende vormen van zorg, zoals opname, dagbehandeling en ambulante behandeling. De behandelingen zijn gericht op het verminderen van klachten en het verbeteren van het functioneren in het dagelijks leven. Antes Albrandswaardsedijk 74 maakt gebruik van evidence-based behandelingen en werkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

De instelling heeft ook een specifieke focus op verslavingszorg. Antes Albrandswaardsedijk 74 heeft een eigen detoxafdeling en biedt behandelingen gericht op het stoppen met middelengebruik en het voorkomen van terugval. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de kwaliteit van leven en het versterken van het sociale netwerk.

De locatie beschikt over verschillende voorzieningen, zoals een grote tuin, sportfaciliteiten en verschillende groepsruimten. Er wordt veel aandacht besteed aan creatieve en sportieve activiteiten om het herstelproces te ondersteunen en het welzijn te bevorderen. Er is ook een eigen keuken waar gezonde en gevarieerde maaltijden worden bereid.

Antes Albrandswaardsedijk 74 is een kleinschalige instelling met een persoonlijke benadering. Er wordt gewerkt met een multidisciplinair team van zorgprofessionals, zoals psychiaters, psychologen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers. Er wordt veel aandacht besteed aan het opbouwen van een vertrouwensband tussen de cliënt en de behandelaar.

FAQs:

Wat zijn de openingstijden van de instelling?

Antes Albrandswaardsedijk 74 is een 24-uurs instelling. Cliënten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de zorgmedewerkers en er is altijd iemand aanwezig op locatie.

Hoe kan ik me aanmelden voor behandeling bij Antes Albrandswaardsedijk 74?

Om in aanmerking te komen voor behandeling bij Antes Albrandswaardsedijk 74 heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts of een andere verwijzer, zoals een psychiater. Deze verwijsbrief kun je meenemen bij je eerste intakegesprek. Je kunt je aanmelden via telefoon of e-mail.

Worden de kosten voor behandeling vergoed?

Antes Albrandswaardsedijk 74 valt onder de geestelijke gezondheidszorg en wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Dit betekent wel dat je eigen risico wordt aangesproken. De hoogte van je eigen risico kun je opvragen bij je zorgverzekeraar.

Kan ik op bezoek komen bij iemand die behandeld wordt bij Antes Albrandswaardsedijk 74?

Ja, bezoek is mogelijk. Dit gaat wel altijd in overleg met de cliënt en de behandelaar. Er zijn bezoekregels opgesteld om de privacy en rust op de instelling te waarborgen.

Is er een wachtlijst voor behandeling bij Antes Albrandswaardsedijk 74?

Dit kan per periode verschillen. Op dit moment zijn er geen lange wachttijden voor behandeling bij Antes Albrandswaardsedijk 74.

Zijn er bepaalde regels waar ik me aan moet houden als ik behandeld word bij Antes Albrandswaardsedijk 74?

Ja, er zijn bepaalde regels waar cliënten zich aan moeten houden. Dit zijn algemene huisregels, zoals het respecteren van de privacy van anderen en het naleven van afspraken en behandelingen. Deze regels worden besproken tijdens de intake en zijn terug te lezen in de cliëntenfolder.

Werkwijze Antes Albrandswaardsedijk 74

Antes Albrandswaardsedijk 74 werkt volgens een integrale en multidisciplinaire werkwijze. Er wordt gewerkt vanuit het bio-psychosociaal model, wat betekent dat er aandacht wordt besteed aan de biologische, psychologische en sociale factoren die van invloed zijn op problemen. De behandeling is gericht op het verminderen en/of oplossen van deze problemen om het functioneren in het dagelijks leven te verbeteren.

De behandelingen zijn evidence-based en worden afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie. Het behandelplan wordt samen met de cliënt opgesteld tijdens het intakegesprek. Er wordt aandacht besteed aan het opbouwen van een vertrouwensband tussen de cliënt en de behandelaar.

Antes Albrandswaardsedijk 74 heeft een specifieke focus op verslavingszorg. Er wordt aandacht besteed aan het stoppen met middelengebruik en het voorkomen van terugval. Daarnaast wordt er gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van leven en het versterken van het sociale netwerk.

Voorzieningen

Antes Albrandswaardsedijk 74 beschikt over verschillende voorzieningen om het herstelproces te ondersteunen en het welzijn van de cliënten te bevorderen. Zo is er een grote tuin waar cliënten tot rust kunnen komen en sportfaciliteiten waar sportieve activiteiten worden georganiseerd. Er zijn verschillende groepsruimten waar creatieve activiteiten worden georganiseerd, zoals muziektherapie en tekenen. Er is ook een eigen keuken waar gezonde en gevarieerde maaltijden worden bereid.

Het gebouw is modern en ruim opgezet. Er zijn verschillende huiskamers waar cliënten kunnen ontspannen en bijvoorbeeld televisie kunnen kijken. De slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer en zijn individueel ingericht.

Opname

Antes Albrandswaardsedijk 74 biedt ook de mogelijkheid tot opname wanneer dit nodig is. Bij opname verblijf je tijdelijk in de instelling en wordt er intensieve behandeling geboden. Opname kan nodig zijn wanneer het niet mogelijk is om de behandeling ambulant voort te zetten, bijvoorbeeld vanwege ernstige psychiatrische klachten.

Er wordt gestreefd naar een kortdurende opname en er wordt gewerkt aan een snelle terugkeer naar de eigen leefomgeving en/of begeleid wonen. Er wordt tegelijkertijd aandacht besteed aan het opbouwen van een sociaal netwerk en het versterken van de zelfstandigheid.

Ambulante behandeling

Naast opname biedt Antes Albrandswaardsedijk 74 ook ambulante behandeling. Dit houdt in dat je thuis blijft wonen en regelmatig afspraken hebt met je behandelaar. Ambulante behandeling is een goede optie wanneer je niet opgenomen hoeft te worden, maar wel behoefte hebt aan ondersteuning bij het verminderen van klachten.

Je kunt bij Antes Albrandswaardsedijk 74 terecht voor individuele behandeling, maar ook voor groepsbehandelingen. Er worden regelmatig workshops en trainingen aangeboden om vaardigheden te oefenen en te leren omgaan met bepaalde problemen.

Conclusie

Antes Albrandswaardsedijk 74 is een bijzondere zorginstelling in Poortugaal. De instelling biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblematiek. Er wordt gewerkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en er is veel aandacht voor het opbouwen van een vertrouwensband tussen de cliënt en de behandelaar.

Antes Albrandswaardsedijk 74 is gelegen in een rustige en groene omgeving net buiten de stad. De instelling beschikt over verschillende voorzieningen om het herstelproces te ondersteunen en het welzijn van de cliënten te bevorderen.

Er is geen lange wachtlijst voor behandeling bij Antes Albrandswaardsedijk 74 en de instelling wordt vergoed door zorgverzekeraars. Cliënten kunnen terecht voor opname of ambulante behandeling en er wordt gestreefd naar een kortdurende opname en een snelle terugkeer naar de eigen leefomgeving.

antes poortugaal telefoonnummer

Antes Poortugaal is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Deze instelling biedt een breed scala aan behandelingen en ondersteuning aan patiënten met psychische of verslavingsproblemen. Antes Poortugaal is gevestigd in Poortugaal, een dorp in de gemeente Albrandswaard, in de buurt van Rotterdam.

Het is belangrijk voor mensen die op zoek zijn naar behandeling of ondersteuning bij Antes Poortugaal, om het juiste telefoonnummer te hebben. In dit artikel zullen we het telefoonnummer van Antes Poortugaal bespreken en meer informatie geven over de instelling en de hulp die het biedt.

Telefoonnummer van Antes Poortugaal

Het telefoonnummer van Antes Poortugaal is 088-3582790. Het is belangrijk voor mensen die op zoek zijn naar behandeling of ondersteuning bij Antes Poortugaal om dit nummer te kennen. Als u dit nummer belt, wordt u doorverbonden met een medewerker van de instelling die u verder kan helpen.

Hulp en behandeling bij Antes Poortugaal

Antes Poortugaal biedt verschillende soorten behandelingen en hulp aan mensen met psychische of verslavingsproblemen. Voorbeelden van behandelingen en hulp die Antes Poortugaal biedt, zijn:

– Poliklinische behandelingen: Bij een poliklinische behandeling komt u voor behandeling naar de instelling, maar u overnacht niet in de instelling.

– Dagbehandelingen: Bij een dagbehandeling komt u voor een dagprogramma naar de instelling. U overnacht niet in de instelling, maar u besteedt een groot deel van uw dag aan therapie en ondersteuning.

– Klinische behandelingen: Bij een klinische behandeling overnacht u in de instelling en ontvangt u intensieve behandelingen en ondersteuning.

– Chronische zorg: Bij chronische zorg ontvangt u langdurige zorg en ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij ernstige psychiatrische aandoeningen.

– Verslavingszorg: Antes Poortugaal biedt hulp en behandeling aan mensen met verslavingsproblemen, zoals alcohol- en drugsverslaving.

– Forensische psychiatrische zorg: Antes Poortugaal biedt ook zorg voor mensen die in aanraking zijn gekomen met justitie en psychiatrische zorg nodig hebben.

Naast deze soorten behandelingen biedt Antes Poortugaal ook hulp en ondersteuning aan familieleden en naasten van mensen met psychische of verslavingsproblemen. Hierbij kan gedacht worden aan voorlichting, advies en ondersteuning bij het omgaan met de situatie.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik een afspraak maken bij Antes Poortugaal?

U kunt een afspraak maken bij Antes Poortugaal door te bellen naar het telefoonnummer 088-3582790. U wordt dan doorverbonden met een medewerker van de instelling die u kan helpen bij het maken van een afspraak.

2. Is er een wachtlijst voor behandeling bij Antes Poortugaal?

Het kan zijn dat er een wachtlijst is voor behandeling bij Antes Poortugaal, afhankelijk van de soort behandeling en de beschikbaarheid van plekken. Het is daarom verstandig om op tijd een afspraak te maken, zodat u op de wachtlijst kunt worden geplaatst.

3. Is behandeling bij Antes Poortugaal vergoed door de verzekering?

Ja, behandeling bij Antes Poortugaal wordt vergoed door de zorgverzekering. Dit geldt voor zowel de zorgverzekering als de aanvullende verzekering. Het kan zijn dat er een eigen risico van toepassing is.

4. Kan ik zelf kiezen welke behandeling ik krijg bij Antes Poortugaal?

Bij Antes Poortugaal wordt samen met u gekeken naar welke behandeling het beste bij uw situatie past. U kunt dus zelf uw voorkeur aangeven, maar de behandelaar zal ook advies geven op basis van uw situatie.

5. Kan ik ook hulp krijgen bij Antes Poortugaal zonder verwijzing van een huisarts?

Nee, u heeft een verwijzing van uw huisarts nodig om behandeling te kunnen krijgen bij Antes Poortugaal. Dit is een eis van de zorgverzekeraar.

Conclusie

Antes Poortugaal is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg, gevestigd in Poortugaal. De instelling biedt verschillende soorten behandelingen en hulp aan mensen met psychische of verslavingsproblemen, zoals poliklinische behandelingen, dagbehandelingen en klinische behandelingen. Ook biedt Antes Poortugaal ondersteuning aan familieleden en naasten van mensen met psychische of verslavingsproblemen. Het telefoonnummer van Antes Poortugaal is 088-3582790. Als u op zoek bent naar behandeling of hulp bij Antes Poortugaal, is het belangrijk om dit nummer te kennen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij Antes Poortugaal, dan kunt u contact opnemen met dit nummer.

Meer informatie over albrandswaardsedijk 74 3172 aa poortugaal vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albrandswaardsedijk 74 3172 aa poortugaal. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 46 albrandswaardsedijk 74 3172 aa poortugaal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *