Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Alecto DVM 200 Scherm: A Praktische Aanwinst Voor Jonge Ouders.

Alecto DVM 200 Scherm: A Praktische Aanwinst Voor Jonge Ouders.

Alecto DVM 200 monitor LCD repair

alecto dvm 200 scherm

De Alecto DVM 200 scherm – de alles-in-één babyfoon

Een goede babyfoon is onmisbaar in het huishouden wanneer je een kleintje hebt. Het is prettig om te weten dat je kindje veilig en comfortabel slaapt terwijl je bijvoorbeeld even een boodschap doet. Daarnaast is het van belang dat je een babyfoon hebt die betrouwbaar en eenvoudig in gebruik is. De Alecto DVM 200 scherm is zo’n babyfoon. Dit apparaat heeft diverse functionaliteiten die zorgen voor een veilige en comfortabele slaapomgeving voor je kleine. In dit artikel bespreken we de verschillende voordelen van de Alecto DVM 200 scherm.

Wat is de Alecto DVM 200 scherm?

De Alecto DVM 200 scherm is een babyfoon met een groot scherm van 4,3 inch. Dit scherm geeft heldere beelden weer van je baby. De camera van de babyfoon is voorzien van infrarood nachtzicht waardoor je je baby ook in het donker kunt zien. Daarnaast beschikt de camera over zoomfunctie en kun je de camera op afstand bedienen. Het is mogelijk om tot vier camera’s aan te sluiten op de babyfoon en deze afzonderlijk van elkaar te bekijken. Zo heb je altijd volledig zicht op je kindje. Naast beeld is er ook geluid. De Alecto DVM 200 scherm heeft een tweeweg communicatie waardoor je met je kindje kunt praten. De babyfoon beschikt over verschillende functies om de slaapproblemen van je kind te monitoren, zoals een temperatuurindicator en een voedingstimer. De Alecto DVM 200 scherm beschikt over functies waarmee ouders zich op hun gemak voelen en op hun baby kunnen letten zonder hun kind constant in de gaten te hoeven houden.

De voordelen van de Alecto DVM 200 scherm

De Alecto DVM 200 scherm heeft meerdere voordelen. Deze voordelen maken het apparaat een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken babyfoon.

Groot en helder scherm

De Alecto DVM 200 scherm heeft een groot scherm van 4,3 inch. Dankzij het heldere en duidelijke beeld heb je altijd zicht op je kindje en zie je precies wat er in de slaapkamer van je baby gebeurt. Het is mogelijk het scherm op afstand te bedienen. Hierdoor kun je de camera van de babyfoon draaien en inzoomen op je kindje. Zo heb je altijd het beste zicht op je kleintje.

Infrarood nachtzicht

In het donker is het vaak lastig om je baby goed te kunnen zien. Om die reden is de Alecto DVM 200 scherm voorzien van infrarood nachtzicht. Dankzij deze functie blijft het scherm verlicht in het donker zodat je je baby altijd goed kunt zien. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je baby de hele nacht veilig kan slapen.

Temperatuurindicator

Om ervoor te zorgen dat je baby comfortabel slaapt, is de Alecto DVM 200 scherm voorzien van een temperatuurindicator. De temperatuur in de slaapkamer van je kleintje wordt constant gemeten en weergegeven op het scherm van de babyfoon. Zo kun je ervoor zorgen dat de temperatuur in de slaapkamer optimaal is, waardoor je baby comfortabeler zal slapen.

Voedingstimer

Als ouder ben je druk en soms vergeet je wel eens hoe lang de laatste voeding geleden is. De Alecto DVM 200 scherm heeft een voedingstimer. Hiermee kun je de timing van de voedingen bijhouden en ervoor zorgen dat je baby op tijd en voldoende eten krijgt. Daarnaast kun je op het moment van de voeding de camera van de babyfoon aanzetten zodat je je baby tijdens het voeden in de gaten kunt houden.

Tweeweg communicatie

Met de tweeweg communicatie kun je met je kindje praten. Wanneer je bijvoorbeeld aan het koken bent, kun je via de babyfoon laten weten dat je er bent of je stelt je baby gerust wanneer het huilt. Dit is een geruststellende gedachte voor je baby en een fijn gevoel voor ouders.

FAQ’s

Wat is de afstand tussen ouderunit en babyunit?

De afstand tussen de ouderunit en de babyunit is maximaal 300 meter. Binnenshuis werkt de babyfoon vaak minder ver, afhankelijk van de constructie van het huis zoals muren, vloeren en plafonds.

Hoeveel camera’s kan ik aansluiten op de Alecto DVM 200 scherm?

De Alecto DVM 200 scherm kan aangesloten worden met maximaal vier camera’s. Hiermee kun je verschillende kinderen in verschillende kamers in de gaten houden.

Is de Alecto DVM 200 scherm gemakkelijk te installeren?

De Alecto DVM 200 scherm is erg gemakkelijk te installeren. De babyfoon vergt geen moeilijke installatie en werkt direct uit de doos. Het enige wat je hoeft te doen is de babyunit op de juiste plek zetten en de ouderunit synchroniseren.

Heeft de Alecto DVM 200 scherm helder geluid?

De Alecto DVM 200 scherm heeft helder geluid. Het is mogelijk om het volume op de ouderunit in te stellen en het is mogelijk om het geluid uit te zetten terwijl je toch het camera beeld hebt.

Kan ik de camera van de babyfoon op afstand bedienen?

Ja, je kunt de camera van de babyfoon op afstand bedienen. Hierdoor kun je de camera draaien en inzoomen op je kleintje. Zo heb je altijd het beste zicht op je kindje.

Conclusie

De Alecto DVM 200 scherm is een veelzijdige babyfoon die het leven van ouders een stuk makkelijker maakt. Je kunt je kindje altijd in de gaten houden en ervoor zorgen dat het in een veilige en comfortabele slaapomgeving slaapt. De Alecto DVM 200 scherm biedt verschillende functionaliteiten zoals een groot en helder scherm, infrarood nachtzicht, temperatuurindicator, voedingstimer en tweeweg communicatie. Hiermee is de Alecto DVM 200 scherm een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon die betrouwbaar en eenvoudig in gebruik is.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: alecto dvm-201 extra camera, extra camera alecto dvm-200, alecto dvm-201, alecto dvm-200 app, alecto dvm-200 splitscreen, alecto dvm-143 extra camera, alecto scherm vervangen, alecto dvm-200 extra camera koppelen

Bekijk de video over “alecto dvm 200 scherm”

Alecto DVM 200 monitor LCD repair

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan alecto dvm 200 scherm

Alecto DVM 200 monitor LCD repair
Alecto DVM 200 monitor LCD repair

alecto dvm-201 extra camera

De Alecto DVM-201 extra camera is een uitbreidingscamera voor de Alecto DVM-201 babyfoon. Hierdoor kan je meerdere kinderen tegelijkertijd in de gaten houden of de camera op verschillende plekken in het huis plaatsen. In dit artikel zullen we in detail de kenmerken en voordelen van de Alecto DVM-201 extra camera bespreken.

Kenmerken en voordelen

De Alecto DVM-201 extra camera is speciaal ontworpen om te werken met de Alecto DVM-201 babyfoon. Hierdoor kan je de extra camera direct koppelen aan je bestaande babyfoon, zonder dat je extra apparatuur nodig hebt. Dit maakt het koppelen en gebruiken van de extra camera erg eenvoudig.

De extra camera beschikt over een 2.4 inch kleurenscherm en nachtzicht met infrarood. Hierdoor heb je altijd een duidelijk beeld, zowel overdag als ‘s nachts. Het scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels en de camera heeft een kijkhoek van 70 graden. De camera heeft een maximale reikwijdte van 50 meter, zodat je gerust wat verder van de babykamer kan zijn.

De extra camera beschikt ook over een zoomfunctie en de mogelijkheid om het geluid te regelen. Dit betekent dat je kan inzoomen op de baby of het geluid kan harder of zachter zetten, zodat je altijd precies kan zien en horen wat er gaande is in de kamer. Door deze extra functies wordt het nog gemakkelijker om je kindje in de gaten te houden.

De Alecto DVM-201 extra camera heeft ook een unieke functie genaamd VOX. Met deze functie zal de babyfoon automatisch aangaan wanneer er geluid wordt gedetecteerd. Dit betekent dat de camera niet continu aan hoeft te staan, wat enige energie bespaart. Dit is niet alleen milieuvriendelijker, maar het geeft ook een langere levensduur van de batterij.

Bij aankoop van de Alecto DVM-201 extra camera, ontvang je ook een handleiding in het Nederlands. Hierin worden de installatie en het gebruik van de camera uitgelegd. De installatie is eenvoudig, doordat je de extra camera direct kan koppelen aan de bestaande babyfoon.

FAQs

1. Kun je meerdere extra camera’s toevoegen aan de Alecto DVM-201 babyfoon?

Ja, je kan maximaal vier extra camera’s toevoegen aan de Alecto DVM-201 babyfoon. Dit betekent dat je vier kinderen tegelijkertijd in de gaten kan houden. Dit kan handig zijn als je meerdere kinderen hebt, of als je de extra camera’s op verschillende plekken in het huis wilt plaatsen.

2. Kan de Alecto DVM-201 extra camera ook worden gebruikt zonder Alecto DVM-201 babyfoon?

Nee, de Alecto DVM-201 extra camera kan alleen worden gebruikt in combinatie met de Alecto DVM-201 babyfoon. Dit komt doordat de camera speciaal is ontworpen om te werken met de Alecto DVM-201 babyfoon en niet compatibel is met andere babyfoons.

3. Werkt de Alecto DVM-201 extra camera ook ‘s nachts?

Ja, de Alecto DVM-201 extra camera heeft nachtzicht met infrarood. Dit betekent dat je ook ‘s nachts een duidelijk beeld hebt van je kindje. Het nachtzicht is zo ontworpen dat het niet storend is voor je kindje, zodat hij of zij rustig kan slapen.

4. Kan ik het geluid regelen van de Alecto DVM-201 extra camera?

Ja, de Alecto DVM-201 extra camera heeft de mogelijkheid om het geluid te regelen. Dit betekent dat je het geluid harder of zachter kan zetten, afhankelijk van je voorkeur. Hierdoor kan je duidelijk horen wat er gaande is in de kamer van je kindje.

5. Hoe ver reikt de Alecto DVM-201 extra camera?

De Alecto DVM-201 extra camera heeft een maximale reikwijdte van 50 meter. Dit betekent dat je gerust wat verder van de babykamer kan zijn, zonder dat de verbinding verbroken wordt. De verbinding kan echter verstoord worden door obstakels, zoals muren en deuren. Hierdoor kan de reikwijdte in de praktijk iets korter zijn.

6. Kan ik de Alecto DVM-201 extra camera ook aan het plafond hangen?

Ja, je kan de Alecto DVM-201 extra camera ook aan het plafond hangen. De camera wordt geleverd met een standaard, waarmee je de camera op verschillende manieren kan plaatsen. Hierdoor kan je de camera zo ophangen, dat je altijd het beste zicht hebt op je kindje.

Conclusie

De Alecto DVM-201 extra camera is een handige uitbreiding voor de Alecto DVM-201 babyfoon. Hierdoor kan je meerdere kinderen tegelijkertijd in de gaten houden of de camera op verschillende plekken in het huis plaatsen. De extra camera beschikt over een 2.4 inch kleurenscherm en nachtzicht met infrarood. Hierdoor heb je altijd een duidelijk beeld, zowel overdag als ‘s nachts. De extra camera beschikt ook over een zoomfunctie en de mogelijkheid om het geluid te regelen. Dit betekent dat je kan inzoomen op de baby of het geluid kan harder of zachter zetten, zodat je altijd precies kan zien en horen wat er gaande is in de kamer. Door deze extra functies wordt het nog gemakkelijker om je kindje in de gaten te houden.

extra camera alecto dvm-200

De Alecto DVM-200 is een extra camera die u kunt toevoegen aan uw bestaande babyfoon. Deze camera is speciaal ontworpen om te werken met de Alecto DVM-200 babyfoon en biedt tal van mogelijkheden voor ouders die graag willen weten wat hun kindje doet terwijl ze elders bezig zijn. In deze artikel gaan we je meer vertellen over de Alecto DVM-200 extra camera en de verschillende functies die deze te bieden heeft.

Ontwerp en Kenmerken

De Alecto DVM-200 extra camera is een handige camera die aan uw babyfoon kan worden gekoppeld om er een tweede camera bij te krijgen. Het heeft een robuust en compact ontwerp dat gemakkelijk op een plank of dressoir kan worden geplaatst. De camera wordt geleverd met een oplaadbare batterij die tot wel 10 uur meegaat, waardoor u hem gemakkelijk overal in huis kunt plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de voeding.

Het apparaat heeft een reikwijdte van ongeveer 50 meter binnenshuis en tot 300 meter buitenshuis. Dit is om te verzekeren dat u altijd verbonden bent met uw kindje, ongeacht waar u zich in huis bevindt.

Het apparaat heeft een groothoeklens met een zichtveld van 120 graden. Dit betekent dat u een groter gebied kunt vastleggen, waardoor u in één opname uw kindje volledig kunt bekijken. Het apparaat is ook uitgerust met infrarood LED-lampjes die u de mogelijkheid geven om uw kindje zelfs in het donker te zien.

De Alecto DVM-200 Extra camera heeft tal van functies die u helpen volledig op de hoogte te blijven van uw kindje. Zo biedt het apparaat de mogelijkheid om op afstand te zoomen, zodat u de camera kunt instellen op de gewenste hoek voor het beste zicht. Het apparaat beschikt ook over een temperatuursensor waarmee u de temperatuur in de kamer kunt controleren. U kunt het apparaat zelfs in de stilte modus zetten, zodat u een oogje kunt houden op uw kindje zonder het risico te lopen om hem of haar wakker te maken.

Installatie en gebruik

Het installeren van de Alecto DVM-200 extra camera is zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar de instructies te volgen en binnen enkele minuten is de camera klaar voor gebruik. Het apparaat kan worden bevestigd met een schroef of met een zuignap. U kunt de camera ook draadloos gebruiken door hem simpelweg op een vlak oppervlak te plaatsen.

Het gebruik van de camera is eenvoudig en de bediening is intuïtief. Zodra u verbinding heeft gemaakt, kunt u de camera eenvoudig bedienen en gebruikmaken van de verschillende functies. U hoeft alleen maar op de knoppen te drukken om de camera te zoomen en de camera op de juiste hoek te plaatsen. Het apparaat heeft ook een groot en helder beeldscherm, zodat u gemakkelijk alle details kunt zien die u moet weten over uw kindje.

FAQ’s

Q: Kan ik de Alecto DVM-200 extra camera op meerdere babyfoons gebruiken?

A: Ja, u kunt de Alecto DVM-200 extra camera op meerdere babyfoons gebruiken. Echter raden wij sterk aan om de babyfoon alleen te gebruiken met die van dezelfde type en model.

Q: Heeft de Alecto DVM-200 extra camera een eigen oplader of kan ik deze opladen via de babyfoon?

A: Ja, de Alecto DVM-200 Extra camera wordt geleverd met een eigen oplader.

Q: Hoeveel uur kan de Alecto DVM-200 extra camera functioneren met een volle batterij?

A: De Alecto DVM-200 Extra camera heeft een oplaadbare batterij die tot wel 10 uur meegaat.

Q: Kan de Alecto DVM-200 extra camera worden gebruikt in het donker?

A: Ja, de Alecto DVM-200 extra camera is uitgerust met infrarood LED-lampjes waarmee u uw kindje kunt zien, zelfs in het donker.

Q: Kan ik de Alecto DVM-200 extra camera op afstand bedienen?

A: Ja, u kunt de camera op afstand bedienen om de zoom- en kijkhoek aan te passen.

Conclusie

De Alecto DVM-200 extra camera is een fantastische aanvulling op de Alecto DVM-200 babyfoon. Het biedt ouders tal van mogelijkheden om hun kindje in de gaten te houden, waar ze ook zijn. Het apparaat heeft een robuust en compact ontwerp, is eenvoudig te installeren en kan worden bediend met tal van handige functies. Als u op zoek bent naar een babyfoon die aan al uw behoeften voldoet, dan is de Alecto DVM-200 extra camera een goede keuze.

Meer informatie over alecto dvm 200 scherm vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel alecto dvm 200 scherm. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 64 alecto dvm 200 scherm

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *