Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Wonen aan Aleida Kramersingel 4 in Coevorden: Een Beschrijving van de Buurt

Wonen aan Aleida Kramersingel 4 in Coevorden: Een Beschrijving van de Buurt

For You

aleida kramersingel 4 coevorden

De Aleida Kramersingel 4 in Coevorden is een unieke en prachtige woning gelegen in een rustige en groene buurt. De woning heeft een bijzondere geschiedenis en is van alle gemakken voorzien. In dit artikel vind je meer informatie over de woning, de geschiedenis, en nog veel meer.

Locatie en buurt

De Aleida Kramersingel 4 is gelegen in de woonwijk Ballast, ten noorden van het centrum van Coevorden. De woning ligt vlakbij de grens met Duitsland en biedt dus een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar Duitsland. De buurt is groen en rustig, met veel bomen en parken. Het is een ideale locatie voor gezinnen met kinderen, omdat er veel speelplaatsen en scholen in de buurt zijn.

Geschiedenis

De Aleida Kramersingel 4 is gebouwd in 1930 en was oorspronkelijk een dokterswoning. Het huis heeft sindsdien verschillende eigenaren gehad en is in de loop der jaren gerenoveerd en gemoderniseerd. Toch is het karakter van het huis goed bewaard gebleven en is het nog steeds een uniek en charmant pand.

Indeling

De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter en is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich een ruime hal met toilet, een grote woonkamer met open haard, een eetkamer, een keuken en een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolder biedt veel opslagruimte.

Het interieur van de woning is licht en ruimtelijk, met veel oorspronkelijke elementen zoals glas-in-loodramen, houten vloeren en deuren, en authentieke tegels in de hal.

Tuin

De tuin van de Aleida Kramersingel 4 is een echte eyecatcher. Het is een grote en prachtige tuin op het zuiden, volledig omheind en biedt veel privacy. De tuin heeft een groot gazon, borders met bloemen en struiken, en een vijver. Het is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

De tuin heeft ook een zonneterras, waar je kunt barbecueën, dineren of de dag kunt afsluiten met een drankje. Er is ook een aparte overdekte ruimte voor het opbergen van tuinmeubelen en tuingereedschap.

FAQ’s

1. Hoeveel kost de Aleida Kramersingel 4?
De prijs van de woning is op aanvraag beschikbaar bij de verkopende makelaar.

2. Is er parkeergelegenheid bij de woning?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de buurt.

3. Is de Aleida Kramersingel 4 geschikt voor gezinnen met kinderen?
Ja, de woning is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen vanwege de ruime indeling en de groene en kindvriendelijke omgeving.

4. Is de woning gerenoveerd?
Ja, de woning is gerenoveerd en gemoderniseerd, maar heeft nog steeds veel oorspronkelijke elementen.

5. Is de woning goed bereikbaar?
Ja, de woning is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Het treinstation van Coevorden ligt op ongeveer 10 minuten fietsen.

6. Is er openbaar vervoer in de buurt?
Ja, er zijn bushaltes in de buurt en het treinstation van Coevorden ligt op ongeveer 10 minuten fietsen.

7. Zijn er winkels en restaurants in de buurt?
Ja, er zijn verschillende winkels en restaurants in de buurt, waaronder supermarkten, bakkers en een Chinees restaurant.

8. Is de woning energiezuinig?
Ja, de woning heeft energielabel C en is voorzien van dubbel glas en dakisolatie.

9. Is er airconditioning in de woning?
Nee, er is geen airconditioning in de woning.

10. Is de woning voorzien van alarmsysteem?
Ja, de woning is voorzien van een alarmsysteem.

Conclusie

De Aleida Kramersingel 4 in Coevorden is een unieke en prachtige woning gelegen in een rustige en groene buurt. De woning heeft een bijzondere geschiedenis en is van alle gemakken voorzien. Het is een ideale locatie voor gezinnen met kinderen en biedt veel privacy. De tuin is een echte eyecatcher en biedt veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de zon. Als je op zoek bent naar een karaktervolle woning in een groene omgeving, dan is de Aleida Kramersingel 4 zeker de moeite waard om te bekijken.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: aleida kramersingel coevorden

Bekijk de video over “aleida kramersingel 4 coevorden”

For You

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aleida kramersingel 4 coevorden

For You
For You

aleida kramersingel coevorden

Aleida Kramer was een zeer bekende inwoner van Coevorden, een stad in de Nederlandse provincie Drenthe. Aleida Kramersingel Coevorden, vernoemd naar deze beroemde dame, is een straat die haar eer bewijst. Het is een mooie straat die in het centrum van de stad ligt en velen aantrekt vanwege de rustige en vredige sfeer die er heerst. In deze artikel zullen we ingaan op wie Aleida Kramer was, waarom deze weg naar haar vernoemd is, en wat bezoekers van de straat kunnen verwachten.

Wie was Aleida Kramer?

Aleida Kramer werd geboren in Coevorden op 13 februari 1889. Zij was de dochter van een onderwijzer. Toen zij ouder werd, verhuisde zij naar Amsterdam om te studeren aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten. Na haar afstuderen reisde zij veel door Europa en Azië om te schilderen en haar werk te exposeren.

Aleida was een voorvechter voor vrouwenrechten en bracht dit op verschillende manieren in praktijk. Zo richtte zij een vereniging op om vrouwen te helpen die slachtoffer waren van huiselijk geweld en zette een parlementaire beweging op voor vrouwenstemrecht. Ook heeft zij zich ingezet voor de belangen van migranten. Haar invloed reikte verder dan Nederland. Zij was een activistisch lid van de Internationale Vrouwenraad en werd zo een voorbeeld voor feministen in heel de wereld.

Wat betekende Aleida Kramer voor Coevorden?

Aleida Kramer was een ondernemende en vrijgevige vrouw. Zo richtte zij een schenking op voor een weeshuis in haar geboortestad en schonk ook geld aan een school voor slechthorende kinderen. Ook maakte zij veel van haar werken beschikbaar als geschenken voor goede doelen. In Coevorden werd haar inzet voor de gemeenschap erkend en gewaardeerd. Zo werd zij ereburger van Coevorden.

Waarom is de weg vernoemd naar Aleida Kramer?

De Aleida Kramersingel Coevorden is vernoemd naar deze befaamde inwoonster van de stad vanwege haar belangrijke bijdragen aan de strijd voor vrouwenrechten en haar betekenis voor het lokale welzijn. De weg is een eerbetoon aan Aleida Kramer en aan alle dappere vrouwen die gevochten hebben voor gelijke rechten en empowerment. Gezien haar achtergrond als kunstenaar, kan de weg ook worden gezien als een erkenning voor de waarde van kunst en cultuur.

Wat is er te zien op de Aleida Kramersingel Coevorden?

De Aleida Kramersingel Coevorden is een mooie straat die perfect is om lekker rond te wandelen. Er zijn veel kleine gebouwen die elk hun eigen charme en verhalen hebben. Aan de noordkant van de straat is er bijvoorbeeld een kerk, de Gereformeerde Vrijgemaakte Kerk. Dit is een indrukwekkend gebouw met mooie architectuur dat veel bezoekers trekt.

Aan de zuidkant van de straat bevindt zich een aantal woningen, waaronder enkele mooie herenhuizen. Veel van deze woningen hebben historische waarde en hebben een verhaal te vertellen. Er is bijvoorbeeld een woning die gebouwd is in de stijl van de Amsterdamse School, een art-deco-architectonische beweging die populair was in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw.

Enkele huizen dienen tegenwoordig als praktijkruimte voor advocaten, psychologen en andere personen die daar hun beroep uitoefenen. Hierdoor is het mogelijk om te genieten van zowel de mooie oude architectuur als de dynamiek van het hedendaagse werk dat erin uitgevoerd wordt.

Een andere interessante locatie is het gebouw van het waterschap, dat zich aan het einde van de Aleida Kramersingel bevindt. Dit gebouw heeft prachtige architectuur en wordt vaak gebruikt voor vergaderingen en andere publieke bijeenkomsten van het waterschap.

FAQs over Aleida Kramersingel Coevorden

Q: Waar kan ik parkeren als ik de Aleida Kramersingel Coevorden wil bezoeken?

A: Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt van de Aleida Kramersingel. U kunt het beste gebruik maken van de parkeerplaats op het Harm Tiesingplein, een naburig plein dat slechts enkele minuten lopen van de Aleida Kramersingel ligt.

Q: Wat is de beste manier om de Aleida Kramersingel te bezoeken als ik niet in Coevorden woon?

A: Als u van plan bent om de Aleida Kramersingel te bezoeken en u woont niet in de omgeving, dan is het het beste om met de trein of de bus te reizen. Coevorden ligt namelijk vlakbij de Duitse grens en is goed bereikbaar vanuit verschillende Nederlandse steden en Duitse steden als Meppen en Rheine.

Q: Wat is er te doen in de buurt van de Aleida Kramersingel?

A: Er is veel te doen in de buurt van de Aleida Kramersingel! Als u klaar bent met het bewonderen van de straat, dan kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Kasteel Coevorden, dat op loopafstand ligt. Ook zijn er tal van andere historische bezienswaardigheden in de stad, zoals het Arsenaal, dat vroeger diende als opslagplaats voor wapens en nu een museum is, en het Stedelijk Museum, dat gewijd is aan de geschiedenis van de stad. En er zijn ook genoeg mogelijkheden om te winkelen en te genieten van lekker eten en drinken in de omliggende straten en pleinen.

Q: Welke evenementen vinden er plaats in de buurt van de Aleida Kramersingel?

A: De gemeente Coevorden organiseert elk jaar tal van evenementen en festivals. Vanwege de pandemie is dit voorlopig niet het geval, maar we hopen dat er snel weer evenementen worden georganiseerd waar u van kunt genieten.

Q: Is de Aleida Kramersingel Coevorden geschikt voor kinderen?

A: Ja, kinderen kunnen zich prima vermaken op de Aleida Kramersingel Coevorden. De straat biedt veel mogelijkheden voor leerzame wandelingen en er zijn genoeg plekken om even te stoppen en te genieten van de omgeving. Kinderen kunnen daarnaast genieten van een bezoek aan Kasteel Coevorden, dat vlakbij de straat ligt.

Meer informatie over aleida kramersingel 4 coevorden vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aleida kramersingel 4 coevorden. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 11 aleida kramersingel 4 coevorden

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *