Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de mogelijkheden van Aleida Lasonderweg 4, Hengelo

Ontdek de mogelijkheden van Aleida Lasonderweg 4, Hengelo

Real time 3D intraoperative Fluoresceine angioscopy with Alcon Ngenuity custom digital filtering

aleida lasonderweg 4 hengelo

Aleida Lasonderweg 4 in Hengelo is een belangrijke straat in deze stad in het oosten van Nederland. De weg strekt zich uit over ongeveer 1,5 kilometer en verbindt verschillende belangrijke gebieden in de stad. De straat is vernoemd naar Aleida Lasonder, een bekende landbouwhervormer in de regio.

Hieronder vindt u meer informatie over Aleida Lasonderweg 4 en wat het te bieden heeft.

Geschiedenis

Aleida Lasonderweg 4 werd oorspronkelijk ontwikkeld als een landbouwgebied in de late 19e eeuw. De regio was toen voornamelijk agrarisch en de grond werd gebruikt voor het kweken van gewassen en het houden van vee. In de jaren ’30 begon de industrialisatie van de stad Hengelo en het gebied rond de Aleida Lasonderweg begon te veranderen.

In de jaren ’60 en ’70 werd het gebied rond de Aleida Lasonderweg ontwikkeld als een woonwijk. Verschillende woonwijken werden gebouwd, waaronder de wijken de Telgen, Noork en Vossenbelt. Aleida Lasonderweg 4 ligt in de wijk Vossenbelt en is daarom een belangrijk onderdeel van deze gemeenschap.

Hedendaagse ontwikkelingen

Aleida Lasonderweg 4 is nog steeds een belangrijke straat in Hengelo en heeft de laatste jaren verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. Belangrijke mijlpalen zijn onder meer de opening van winkelcentrum Vossenbelt, dat zich langs de Aleida Lasonderweg bevindt, en de renovatie van verschillende woongebouwen.

Een andere belangrijke ontwikkeling was de bouw van het Bernardinkomplex, een complex van appartementen en kantoren dat zich aan het einde van de Aleida Lasonderweg bevindt. Dit complex bestaat uit 59 appartementen en verschillende kantoorruimtes en biedt een prachtig uitzicht op de stad Hengelo.

Activiteiten in de buurt

Er zijn verschillende activiteiten te doen rondom Aleida Lasonderweg 4 in Hengelo. Een van de hoogtepunten is het Winkelcentrum Vossenbelt, dat vlakbij de straat ligt. Dit winkelcentrum biedt een verscheidenheid aan winkels en restaurants voor bezoekers. Enkele van de belangrijkste winkels zijn een Albert Heijn supermarkt, een Kruidvat, een Hema en een Jumbo. Er zijn ook verschillende restaurants en cafes, waaronder een pizzeria en een koffiebar.

Een andere populaire activiteit is het bezoeken van het Waterpark Schelfhorst, dat zich op slechts een paar minuten afstand van de Aleida Lasonderweg bevindt. Dit waterpark is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Er zijn verschillende zwembaden en attracties, waaronder een golfslagbad en een glijbaan.

FAQ’s

1. Waar ligt Aleida Lasonderweg 4 precies?

Aleida Lasonderweg 4 bevindt zich in de wijk Vossenbelt in Hengelo, Nederland.

2. Wat zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de buurt van Aleida Lasonderweg 4?

Enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de buurt van Aleida Lasonderweg 4 zijn het winkelcentrum Vossenbelt en het Waterpark Schelfhorst.

3. Welke winkels zijn er te vinden in het winkelcentrum Vossenbelt?

Enkele van de belangrijkste winkels in het winkelcentrum Vossenbelt zijn Albert Heijn, Kruidvat, Hema en Jumbo.

4. Kan ik in de buurt van Aleida Lasonderweg 4 parkeren?

Ja, er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt van Aleida Lasonderweg 4. De parkeerplaatsen zijn gratis en over het algemeen gemakkelijk te vinden.

5. Kan ik in de buurt van Aleida Lasonderweg 4 verblijven?

Ja, er zijn verschillende accommodaties in de buurt van Aleida Lasonderweg 4, waaronder het landelijk gelegen hotel ‘t Lansink en het stijlvolle Hampshire Hotel -City Hengelo.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: aleida lasonderweg 6 hengelo

Bekijk de video over “aleida lasonderweg 4 hengelo”

Real time 3D intraoperative Fluoresceine angioscopy with Alcon Ngenuity custom digital filtering

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aleida lasonderweg 4 hengelo

Real time 3D intraoperative Fluoresceine angioscopy with Alcon Ngenuity custom digital filtering
Real time 3D intraoperative Fluoresceine angioscopy with Alcon Ngenuity custom digital filtering

aleida lasonderweg 6 hengelo

Aleida Lasonderweg 6 Hengelo: een prachtige locatie in het hart van Nederland

Hengelo is een prachtige stad in het hart van Nederland. Het is een perfecte plek om te wonen en te werken, dankzij de vele voorzieningen en de centrale ligging. Als u op zoek bent naar een inspirerende omgeving, dan is Aleida Lasonderweg 6 Hengelo de perfecte locatie voor u.

Aleida Lasonderweg 6 Hengelo is een modern kantoorgebouw, gelegen in het centrum van de stad. Het gebouw is ontworpen om aan de moderne eisen van bedrijven te voldoen en biedt verschillende faciliteiten om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

Het gebouw is ontworpen om comfort en gemak te bieden aan de gebruikers. Het gebouw heeft een modern en efficiënt ontwerp, waardoor het een ideale werkplek is. Er is voldoende daglicht en frisse lucht, waardoor het binnenklimaat comfortabel is. Het gebouw is voorzien van liftinstallaties, zodat u gemakkelijk bij de verschillende verdiepingen kunt komen. Daarnaast is er ook een parkeergarage beschikbaar, zodat u uw auto veilig kunt parkeren.

Aleida Lasonderweg 6 Hengelo ligt op een ideale locatie, vlakbij het centrum van Hengelo. Dit biedt een groot aantal voordelen, zoals de nabijheid van winkels, restaurants en andere voorzieningen. Het gebouw is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, wat handig is voor werknemers die het gebouw dagelijks bezoeken.

Als u op zoek bent naar een inspirerende en comfortabele werkplek, dan is Aleida Lasonderweg 6 Hengelo de perfecte locatie voor u. Het gebouw biedt een prachtige omgeving om te werken en te groeien, en is ontworpen om aan alle moderne eisen van bedrijven te voldoen.

FAQs

1. Wat zijn de afmetingen van Aleida Lasonderweg 6 Hengelo?

Aleida Lasonderweg 6 Hengelo is een modern kantoorgebouw, met een oppervlakte van ongeveer 5.800 m². Het gebouw bestaat uit meerdere verdiepingen en is ontworpen om aan de moderne eisen van bedrijven te voldoen.

2. Wat zijn de faciliteiten van Aleida Lasonderweg 6 Hengelo?

Aleida Lasonderweg 6 Hengelo biedt verschillende faciliteiten om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Het gebouw heeft liftinstallaties, een parkeergarage, en is voorzien van moderne en efficiënte ontwerpen om werknemers van een comfortabele werkomgeving te voorzien.

3. Waar ligt Aleida Lasonderweg 6 Hengelo?

Aleida Lasonderweg 6 Hengelo is gelegen in het hart van Nederland, in de mooie stad Hengelo.

4. Hoe wordt Aleida Lasonderweg 6 Hengelo bereikt?

Aleida Lasonderweg 6 Hengelo is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, wat handig is voor werknemers die het gebouw dagelijks bezoeken. Daarnaast is er ook een parkeergarage beschikbaar voor werknemers die met de auto komen.

5. Zijn er restaurants en winkels in de buurt van Aleida Lasonderweg 6 Hengelo?

Ja, Aleida Lasonderweg 6 Hengelo heeft de perfecte locatie nabij het centrum van Hengelo. Hier kunt u genieten van een scala aan restaurants en winkels.

6. Is Aleida Lasonderweg 6 Hengelo geschikt voor alle bedrijven?

Ja, Aleida Lasonderweg 6 Hengelo is ontworpen om aan alle moderne eisen van bedrijven te voldoen. Het biedt een inspirerende en comfortabele werkomgeving en is geschikt voor een verscheidenheid aan bedrijven.

7. Zijn er vergaderruimten beschikbaar in Aleida Lasonderweg 6 Hengelo?

Ja, Aleida Lasonderweg 6 Hengelo beschikt over vergaderruimten die kunnen worden gebruikt door werknemers van het gebouw. Deze zijn ontworpen om aan de moderne eisen van bedrijven te voldoen, en bieden de perfecte plek voor besprekingen en bijeenkomsten.

8. Wat zijn de openingstijden van Aleida Lasonderweg 6 Hengelo?

Aleida Lasonderweg 6 Hengelo is doordeweeks geopend, van maandag tot en met vrijdag. De precieze tijden kunnen variëren, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf en het personeel.

9. Is er een receptie in Aleida Lasonderweg 6 Hengelo?

Ja, Aleida Lasonderweg 6 Hengelo heeft een receptie die tijdens kantoortijden open is. De receptie biedt ondersteuning aan werknemers en bezoekers van het gebouw.

10. Hoe kan ik informatie krijgen over het huren van kantoorruimte in Aleida Lasonderweg 6 Hengelo?

U kunt informatie krijgen over het huren van kantoorruimte in Aleida Lasonderweg 6 Hengelo door contact op te nemen met de verhuurder van het gebouw. U kunt ook de website van het gebouw raadplegen voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimte.

Meer informatie over aleida lasonderweg 4 hengelo vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aleida lasonderweg 4 hengelo. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 18 aleida lasonderweg 4 hengelo

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *