Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aletta Jacobsweg 5 in Tilburg: Centrale Ligging en Modern Wonen

Aletta Jacobsweg 5 in Tilburg: Centrale Ligging en Modern Wonen

TE HUUR Aletta Jacobsweg 5 te Tilburg

aletta jacobsweg 5 tilburg

Aletta Jacobsweg 5 in Tilburg is a popular destination for students, young professionals and families looking for a comfortable, stylish and affordable home in the heart of this thriving Dutch city. Located in the bustling district of Reeshof, the apartments at Aletta Jacobsweg have become renowned for their modern design, spacious layouts and excellent facilities. In this article, we will delve into everything you need to know about what makes Aletta Jacobsweg 5 in Tilburg such a great place to live.

Wie is Aletta Jacobs?

Aletta Jacobs was de eerste vrouw die een officiële medische graad in Nederland behaalde en werkte haar hele leven lang om de emancipatie van vrouwen te bevorderen en om gendergelijkheid te bereiken. Naast actief te zijn in de medische sector, reisde Jacobs het land af om te protesteren tegen de loonkloof tussen mannen en vrouwen en om vrouwen op te roepen zich uit te spreken en politiek betrokken te raken. Haar nalatenschap wordt nog steeds gevierd in heel Nederland en haar naam is synoniem geworden voor de strijd voor vrouwenemancipatie.

Waarom Aletta Jacobs weg 5 in Tilburg?

Aletta Jacobsweg is een van de mooiste straten van Tilburg. Gelegen in de groene en rustige wijk Reeshof, biedt het de perfecte balans tussen stedelijke gemakken en ontspanning in de natuur. De appartementen in deze straat zijn allemaal nieuw gebouwd en voorzien van hoogwaardige afwerkingen en moderne apparatuur. De huurprijzen zijn zeer redelijk en bieden een geweldige prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere wijken in Tilburg.

Voor wie is Aletta Jacobs weg 5 geschikt?

De appartementen in Aletta Jacobsweg 5 zijn geschikt voor een breed scala aan huurders, waaronder:

– Studenten die op zoek zijn naar een comfortabele, betaalbare en centraal gelegen plek om te wonen tijdens hun studie
– Jonge professionals die dicht bij het centrum willen wonen, maar ook willen genieten van groene ruimtes en ontspanning in de natuur
– Gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en veilige plek om te wonen met goede voorzieningen en scholen in de buurt

Wat zijn de voorzieningen in de buurt?

Aletta Jacobsweg 5 ligt in de wijk Reeshof, die bekend staat om zijn rustige en groene omgeving. Toch zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Enkele van de belangrijkste voorzieningen in de buurt zijn:

– Winkelcentrum Heyhoef: op slechts een paar minuten lopen van Aletta Jacobsweg ligt het winkelcentrum Heyhoef. Hier vindt u een breed scala aan winkels, supermarkten, restaurants en cafes. Ook zijn er diverse medische faciliteiten en een apotheek in de buurt.
– Natuurpark Stadsbos013: dit prachtige natuurgebied ligt op slechts een paar minuten fietsen van de appartementen in Aletta Jacobsweg. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van de rust en stilte van de natuur.
– Scholen: Er zijn verschillende scholen in de buurt van Aletta Jacobsweg, waaronder basisscholen en middelbare scholen. Ook is er een internationale school in de buurt voor kinderen van expats en buitenlandse studenten.
– Openbaar vervoer: er zijn verschillende buslijnen beschikbaar in de buurt van Aletta Jacobsweg die u naar het centrum van Tilburg en andere delen van de stad kunnen brengen. Ook is het treinstation van Tilburg op slechts 10 minuten fietsen van de appartementen.

Wat zijn de appartementen zoals?

De appartementen in Aletta Jacobsweg 5 zijn nieuw gebouwd en voorzien van moderne faciliteiten en hoogwaardige afwerkingen. De appartementen zijn beschikbaar in verschillende maten, variërend van 1 tot 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een privéterras of balkon en sommige appartementen hebben zelfs een dakterras met een prachtig uitzicht over de omgeving. De keukens zijn volledig uitgerust met moderne apparatuur, zoals een vaatwasser, oven, magnetron en koelkast. Alle appartementen hebben een eigen wasmachine en droger en er is voldoende opbergruimte beschikbaar. De appartementen zijn energiezuinig en voorzien van vloerverwarming voor extra comfort.

Wat zijn de huurprijzen in Aletta Jacobsweg 5?

De huurprijzen in Aletta Jacobsweg 5 zijn zeer redelijk en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere wijken in Tilburg. De huurprijzen variëren afhankelijk van de grootte van het appartement en de duur van het huurcontract. Een appartement met één slaapkamer begint bij € 895 per maand, terwijl een appartement met drie slaapkamers kan oplopen tot € 1350 per maand.

FAQs

Q: Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Aletta Jacobsweg 5?
A: Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij de appartementen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Q: Zijn huisdieren toegestaan in de appartementen van Aletta Jacobsweg 5?
A: Ja, huisdieren zijn toegestaan in de appartementen van Aletta Jacobsweg 5. Wel kan er een extra borg gevraagd worden voor huisdieren.

Q: Zijn de appartementen gemeubileerd?
A: Nee, de appartementen zijn niet gemeubileerd. Wel zijn er opties beschikbaar om het appartement te laten inrichten, afhankelijk van uw wensen.

Q: Is er een huurovereenkomst vereist?
A: Ja, er is een huurovereenkomst vereist voor het huren van een appartement in Aletta Jacobsweg 5. Dit is ter bescherming van zowel de verhuurder als de huurder.

Q: Wat zijn de minimale huurvoorwaarden?
A: De minimale huurperiode is één jaar. Na dit jaar kan de huurperiode verlengd worden op basis van beschikbaarheid en goedkeuring van de verhuurder.

Q: Is er een borg vereist om te huren?
A: Ja, er is een borg van één maand huur vereist om een appartement te huren in Aletta Jacobsweg 5. Deze borg wordt terugbetaald aan het einde van de huurperiode, mits er geen schade aan het appartement is veroorzaakt.

Conclusie

Aletta Jacobsweg 5 in Tilburg is een uitstekende keuze voor huurders op zoek naar een comfortabele, betaalbare en goed gelegen plek om te wonen in deze mooie stad. De appartementen zijn nieuw gebouwd, goed uitgerust en voorzien van moderne faciliteiten. De rustige en groene omgeving biedt ook een perfecte balans tussen stedelijke gemakken en ontspanning in de natuur. Als je op zoek bent naar een nieuwe thuis in Tilburg, overweeg dan zeker Aletta Jacobsweg 5 als een van je topkandidaten.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aletta jacobsweg 5 tilburg”

TE HUUR Aletta Jacobsweg 5 te Tilburg

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aletta jacobsweg 5 tilburg

TE HUUR Aletta Jacobsweg 5 te Tilburg
TE HUUR Aletta Jacobsweg 5 te Tilburg

Meer informatie over aletta jacobsweg 5 tilburg vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aletta jacobsweg 5 tilburg. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 16 aletta jacobsweg 5 tilburg

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *