Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Alexander Flemingstraat 8 Oud-Beijerland: Een unieke locatie voor wonen en werken

Alexander Flemingstraat 8 Oud-Beijerland: Een unieke locatie voor wonen en werken

Oud-Beijerland is a town in the western Netherlands, in the province of South Holland.

alexander flemingstraat 8 oud-beijerland

Alexander Flemingstraat 8, Oud-Beijerland: Een Geweldige Woonplaats

Oud-Beijerland is een rustig stadje in Zuid-Holland. Het is een ideale woonplaats voor iedereen die op zoek is naar vredige en rustgevende omgeving. Alexander Flemingstraat 8 is een van de mooiste huizen in Oud-Beijerland. Het is een perfecte keuze voor mensen die comfort, authenticiteit, en rust vlak bij het water zoeken.

Het huis is gelegen aan een rustige straat. Het bestaat uit twee verdiepingen en een zolder. De begane grond is ruim en licht dankzij de grote ramen aan de voorkant van het huis. De leefruimte is open en heeft directe toegang tot de achtertuin. Deze is volledig afgeschermd en heeft veel privacy. Het is een mooie plek om te genieten van het buitenleven, te loungen in de zon of te eten met familie en vrienden.

De keuken zit in een aparte ruimte en is volledig uitgerust met moderne apparaten. Het heeft ook een groot raam dat uitkijkt op de achtertuin. De keuken is goed ontworpen en maakt optimaal gebruik van de ruimte.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De twee grote slaapkamers zijn aan de voorkant van het huis en hebben grote ramen. Deze kamers zijn licht en luchtig, en hebben veel opbergruimte. De derde kamer is perfect voor een kind slaapkamer of thuiskantoor. Het heeft ook grote ramen en uitzicht op de achtertuin.

De badkamer is modern en heeft alle benodigde faciliteiten. Het is uitgerust met een ligbad, een wastafel met opbergruimte, en een toilet. De badkamer heeft een raam, dat zorgt voor natuurlijke ventilatie en daglicht.

De zolder is toegankelijk via een vaste trap. Het is een grote ruimte die kan worden omgebouwd tot extra slaapkamer of hobbykamer. De zolder heeft verschillende ramen en is licht en luchtig.

Het huis is gebouwd in 1995 en sindsdien is het goed onderhouden. Het heeft een moderne uitstraling en is voorzien van alle moderne gemakken. Het is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een huis dat zowel comfortabel als stijlvol is.

De locatie

Alexander Flemingstraat 8 is gunstig gelegen in Oud-Beijerland. De buurt is rustig en veilig en heeft veel voorzieningen in de buurt. Scholen, winkels, supermarkten, restaurants, parken en sportfaciliteiten zijn allemaal op loopafstand van het huis. Er zijn ook uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar omliggende steden en dorpen.

Voor mensen die van watersport houden, is Oud-Beijerland een perfecte locatie. Het huis ligt op een korte afstand van het Haringvliet en het Spui. Beide hebben uitstekende faciliteiten voor varen, zwemmen en vissen.

FAQS over Alexander Flemingstraat 8

1. Is Alexander Flemingstraat 8 een goede investeringsmogelijkheid?

Ja, het huis is een goede investering, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en vredige omgeving. De huizenprijzen in Oud-Beijerland zijn de afgelopen jaren stabiel gebleven en er is een hoge vraag naar huizen in de omgeving. Het huis is perfect ontworpen en gemakkelijk te onderhouden.

2. Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van het huis. Het huis heeft ook een eigen garage voor een auto.

3. Wat voor soort verwarming is er in het huis?

Het huis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Er is ook een open haard in de woonkamer, voor extra gezelligheid.

4. Is er internet en tv in het huis?

Ja, het huis is aangesloten op het glasvezelnetwerk en heeft snel en betrouwbaar internet. Er is ook een televisieaansluiting in de woonkamer.

5. Is het huis geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, het huis is perfect voor gezinnen met kinderen. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder die kan worden omgebouwd tot extra slaapkamer. Er is ook een afgesloten achtertuin waar kinderen kunnen spelen. De buurt is veilig en kindvriendelijk. Er zijn ook verschillende scholen en speeltuinen in de buurt.

6. Is het huis goedgekeurd door een bouwtechnisch adviseur?

Ja, het huis is goedgekeurd door een bouwtechnisch adviseur en er zijn geen problemen gevonden. Het huis is goed gebouwd en goed onderhouden.

7. Is er een hypotheek beschikbaar voor het huis?

Ja, er zijn verschillende hypotheekmogelijkheden beschikbaar voor het huis. Het is raadzaam om een gesprek aan te vragen met een hypotheekadviseur voor meer informatie hierover.

8. Is er een makelaar betrokken bij de verkoop van het huis?

Ja, er is een makelaar betrokken bij de verkoop van het huis. Het is raadzaam om contact op te nemen met de makelaar voor meer informatie over bezichtigingen, de verkoopprocedure en prijsafspraken.

Conclusie

Alexander Flemingstraat 8 is een geweldige woonplaats voor mensen die op zoek zijn naar rust en authenticiteit. Het huis is goed gebouwd, goed onderhouden en voorzien van alle moderne gemakken. De buurt is veilig en kindvriendelijk, en er zijn veel voorzieningen in de buurt. Het huis is een goede investering en moet gezien worden om er volledig van te kunnen genieten.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “alexander flemingstraat 8 oud-beijerland”

Oud-Beijerland is a town in the western Netherlands, in the province of South Holland.

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan alexander flemingstraat 8 oud-beijerland

Oud-Beijerland is a town in the western Netherlands, in the province of South Holland.
Oud-Beijerland is a town in the western Netherlands, in the province of South Holland.

Meer informatie over alexander flemingstraat 8 oud-beijerland vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel alexander flemingstraat 8 oud-beijerland. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 14 alexander flemingstraat 8 oud-beijerland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *