Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Verken Alexanderveld 5 in Den Haag – Locatie en omgeving

Verken Alexanderveld 5 in Den Haag – Locatie en omgeving

Ride A4 Cycle Bridge The Hague

alexanderveld 5 2585 db den haag

AlexanderVeld 5, gelegen aan de Maanweg in het zakelijke district van Den Haag, is een modern gebouw met kantoorruimte dat flexibiliteit, service en comfort biedt aan huurders. Het pand is gebouwd in 2011 en heeft een oppervlakte van 7.200 m2 verspreid over zeven verdiepingen. Met verschillende voorzieningen en diensten, is het een ideale locatie voor bedrijven in verschillende sectoren.

Kantoorruimte

AlexanderVeld 5 biedt verschillende soorten kantoorruimten, waaronder volledig ingerichte kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Alle kantoren zijn modern uitgerust en voorzien van airconditioning. Het ontwerp van het pand zorgt voor voldoende lichtinval in alle kantoren, wat bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van de werknemers.

Service en comfort

AlexanderVeld 5 biedt verschillende services en voorzieningen om het werk van de huurders zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is er een receptie die zeven dagen per week geopend is en die helpt bij verschillende zaken, waaronder postbeheer en het ontvangen van gasten. Daarnaast is er een lift die toegang biedt tot alle verdiepingen en een fietsenstalling waar huurders hun fietsen veilig kunnen opbergen. Voor huurders die met de auto komen, is er parkeergelegenheid beschikbaar in de nabijgelegen parkeergarage.

Vergaderruimtes

AlexanderVeld 5 heeft verschillende vergaderruimtes die beschikbaar zijn voor huurders en externe gasten. De vergaderruimtes zijn modern ingericht en voorzien van verschillende faciliteiten, waaronder audiovisuele apparatuur, whiteboards en flip-overs. Daarnaast kan er catering worden verzorgd voor vergaderingen en conferenties.

Locatie

AlexanderVeld 5 ligt in het zakelijke district van Den Haag, op korte afstand van het centrum en de belangrijkste verkeersaders van de stad. Het pand ligt op twee minuten lopen van het treinstation Laan van NOI en het winkelcentrum Leidsenhage ligt op tien minuten rijden. Voor huurders die vaak reizen naar het buitenland, ligt de luchthaven Schiphol op slechts 30 minuten rijden.

FAQ’s

1. Wat maakt AlexanderVeld 5 anders dan andere kantoorruimtes in Den Haag?

AlexanderVeld 5 biedt moderne kantoorruimtes die flexibel zijn in te richten voor verschillende soorten bedrijven. Het gebouw is voorzien van verschillende voorzieningen en services, waaronder vergaderruimtes, een receptie en een fietsenstalling. Daarnaast ligt het pand op een ideale locatie in het zakelijke district van Den Haag.

2. Wat zijn de verschillende soorten kantoorruimte die beschikbaar zijn bij AlexanderVeld 5?

AlexanderVeld 5 biedt volledig ingerichte kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Alle kantoren zijn modern uitgerust en voorzien van airconditioning.

3. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij AlexanderVeld 5?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar in de nabijgelegen parkeergarage voor huurders die met de auto komen.

4. Is er catering mogelijk in de vergaderruimtes van AlexanderVeld 5?

Ja, er kan catering worden verzorgd voor vergaderingen en conferenties.

5. Wat zijn de voordelen van de locatie van AlexanderVeld 5?

Het pand ligt op korte afstand van het centrum van Den Haag en de belangrijkste verkeersaders van de stad. Het ligt op slechts twee minuten lopen van het treinstation Laan van NOI en de luchthaven Schiphol ligt op slechts 30 minuten rijden. Daarnaast zijn er verschillende winkels en restaurants in de buurt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: bergman kliniek den haag orthopedie, mauritskliniek den haag, dc kliniek den haag, bergman clinics rijswijk, dermatoloog den haag, parkbee alexanderveld, bergman kliniek vught, bergman clinics den bosch adres

Bekijk de video over “alexanderveld 5 2585 db den haag”

Ride A4 Cycle Bridge The Hague

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan alexanderveld 5 2585 db den haag

Ride A4 Cycle Bridge The Hague
Ride A4 Cycle Bridge The Hague

bergman kliniek den haag orthopedie

Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie – gespecialiseerde zorg voor uw bewegingsstelsel

De Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie is een van de meest gerenommeerde medische instellingen in Nederland. De kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen aan het bewegingsstelsel en biedt een breed scala aan chirurgische en niet-chirurgische behandelingsopties.

De orthopedische afdeling van Bergman Kliniek Den Haag is opgericht om patiënten te voorzien van hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg. Met een team van ervaren orthopedische chirurgen, fysiotherapeuten en verpleegkundigen biedt de kliniek een multidisciplinaire aanpak voor de behandeling van het bewegingsapparaat.

De kliniek is gelegen in het hart van Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien beschikt de kliniek over moderne en goed uitgeruste faciliteiten, waaronder operatiekamers, diagnostische apparatuur en fysiotherapieruimtes. Dit garandeert dat uw behandeling snel, efficiënt en comfortabel verloopt.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende behandelingsopties van Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie.

Behandelingsopties

De Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie biedt een breed scala aan behandelingsopties voor aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de meest voorkomende behandelingen in de kliniek.

1. Knievervanging

Een knievervanging is een chirurgische ingreep waarbij het beschadigde of versleten gewrichtsoppervlak van de knie wordt vervangen door een prothese. Dit kan nodig zijn bij patiënten met een versleten, beschadigd of ontstoken kniegewricht als gevolg van artritis, osteoartritis of een blessure.

De Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie biedt verschillende typen knieprothesen aan, waaronder full- en halve knieprothesen. De orthopedische chirurgen helpen u bij het kiezen van het juiste type prothese op basis van uw individuele behoeften.

2. Heupvervanging

Een heupvervanging is een chirurgische ingreep waarbij het versleten heupgewricht wordt vervangen door een prothese. Dit kan nodig zijn bij patiënten met artritis, osteoartritis of een blessure.

De Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie biedt verschillende typen heupprothesen aan, waaronder full- en halve heupprothesen. De orthopedische chirurgen helpen u bij het kiezen van het juiste type prothese op basis van uw individuele behoeften.

3. Rug- en nekchirurgie

De Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie biedt een breed scala aan chirurgische behandelingen voor rug- en nekklachten. Dit omvat onder andere hernia operaties, wervelkolomcorrecties en het verwijderen van pijnlijke botgroei.

De kliniek werkt met de nieuwste technieken om u de best mogelijke resultaten te bieden. Dit omvat onder andere het gebruik van minimaal invasieve technieken, waardoor de hersteltijd aanzienlijk wordt verkort.

4. Schouderchirurgie

De Bergman Klinik Den Haag Orthopedie biedt verschillende chirurgische behandelingen voor schouderklachten. Dit kan variëren van arthroscopische ingrepen tot het vervangen van het schoudergewricht door een prothese.

De orthopedische chirurgen helpen u bij het kiezen van de juiste behandeling op basis van uw individuele behoeften en symptomen.

5. Sportchirurgie en andere blessures

De Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie biedt behandelingen voor verschillende sportgerelateerde blessures, waaronder pees- en ligamentletsels. Dit omvat onder andere operatieve en niet-operatieve behandelingen.

De kliniek werkt met een multidisciplinaire aanpak, waardoor u niet alleen wordt behandeld voor uw blessure maar ook advies krijgt over het voorkomen van toekomstige blessures.

FAQs

Wat is de wachttijd voor een afspraak bij Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie?

De wachttijd voor een afspraak bij Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie kan variëren afhankelijk van de behandeling en de beschikbaarheid van de medische professionals. Over het algemeen streven we ernaar om u binnen enkele weken te kunnen zien. Neem contact met ons op voor meer informatie over de wachttijd voor uw specifieke behandeling.

Worden de behandelingen bij Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Veel van de behandelingen bij Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie worden vergoed door uw zorgverzekeraar, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Het is echter raadzaam om uw polisvoorwaarden na te kijken. Als u vragen heeft over vergoedingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Hoe lang duurt het herstel na een operatie?

Het herstel na een operatie bij Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie kan variëren afhankelijk van de behandeling. Over het algemeen streven we ernaar om uw herstel te maximaliseren en uw hersteltijd te minimaliseren. Dit kan worden bereikt door het gebruik van moderne technieken en het stellen van realistische doelen voor uw herstel.

Zal ik narcose nodig hebben voor mijn behandeling?

Het gebruik van narcose hangt af van de behandeling die u ondergaat. Dit zal worden besproken tijdens uw consultatie en het gebruik van narcose zal alleen worden overwogen als het medisch noodzakelijk is.

Is de Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie geschikt voor kinderen?

Ja, de Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie is geschikt voor kinderen. We begrijpen dat kinderen speciale zorg nodig hebben en we bieden een veilige en comfortabele omgeving voor kinderen tijdens hun behandeling.

Conclusie

De Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie biedt hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg voor mensen met bewegingsproblemen. Met de nieuwste technieken en technologieën kunt u de best mogelijke resultaten bereiken voor uw behandeling. Of u nu een knie- of heupvervanging nodig heeft of een sportblessure heeft opgelopen, de orthopedische chirurgen en het team van professionele medische professionals staan klaar om u te helpen.

Als u meer informatie wilt over de behandelingsopties van Bergman Kliniek Den Haag Orthopedie, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u de beste behandeling voor uw persoonlijke situatie te kiezen.

mauritskliniek den haag

De Mauritskliniek in Den Haag: hoogwaardige zorg op maat

De gezondheidszorg in Nederland staat bekend om haar hoge kwaliteit en toegankelijkheid. Een van de instellingen die hieraan bijdraagt is de Mauritskliniek in Den Haag. Deze kliniek staat bekend om haar innovatieve en persoonlijke aanpak. Hieronder leest u meer over deze kliniek en wat u kunt verwachten wanneer u hier in behandeling gaat.

Wat is de Mauritskliniek?

De Mauritskliniek is een medisch centrum dat gespecialiseerd is in dermatologie, cosmetische chirurgie en flebologie (behandelingen van spataderen). De kliniek is gevestigd in een modern en goed bereikbaar pand aan de Mauritskade in Den Haag. Het team van artsen en verpleegkundigen bestaat uit ervaren specialisten die samenwerken om patiënten de beste zorg op maat te bieden.

Wat zijn de specialisaties van de Mauritskliniek?

Zoals eerder vermeld is de Mauritskliniek gespecialiseerd in dermatologie, cosmetische chirurgie en flebologie. Hieronder leest u meer over de behandelingen die de kliniek aanbiedt binnen deze specialisaties.

Dermatologie

De dermatologen van de Mauritskliniek behandelen allerlei huidaandoeningen, zoals acne, psoriasis, eczeem, huidkanker en allergieën. Ook kunt u hier terecht voor preventieve huidcontroles en het verwijderen van moedervlekken en andere bultjes en plekjes.

Cosmetische chirurgie

De cosmetisch artsen en plastisch chirurgen van de Mauritskliniek bieden diverse behandelingen voor het gezicht, de borsten en het lichaam. Denk hierbij aan facelifts, ooglidcorrecties, liposuctie, borstvergrotingen en -verkleiningen en buikwandcorrecties.

Flebologie

Spataderen kunnen voor veel klachten zorgen, zoals pijnlijke en vermoeide benen, jeuk en zwellingen. De flebologen van de Mauritskliniek bieden diverse behandelingen, zoals sclerotherapie, endoveneuze laserbehandelingen en chirurgische ingrepen.

Hoe werkt de aanmelding bij de Mauritskliniek?

Wanneer u zich wilt aanmelden bij de Mauritskliniek, kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 070-200 22 20 of via de website www.mauritskliniek.nl. U maakt dan een afspraak voor een intakegesprek met een van de specialisten. Tijdens dit gesprek worden uw klachten en wensen besproken en wordt er een behandelplan opgesteld.

Wat kunt u verwachten van een behandeling bij de Mauritskliniek?

Wanneer u een behandeling ondergaat bij de Mauritskliniek kunt u rekenen op een hoge kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht. Het team van artsen en verpleegkundigen werkt nauw samen om u de beste behandeling op maat te bieden. Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken en de nieuwste inzichten op het gebied van dermatologie, cosmetische chirurgie en flebologie.

De kliniek beschikt over moderne en goed uitgeruste behandelkamers en operatiekamers. Ook is er een eigen laboratorium en is er een team van gespecialiseerde verpleegkundigen aanwezig. U kunt erop vertrouwen dat de behandelingen zo veilig en comfortabel mogelijk worden uitgevoerd en dat er altijd aandacht is voor uw welzijn.

FAQs

Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over de Mauritskliniek.

Wie werken er bij de Mauritskliniek?

Bij de Mauritskliniek werken dermatologen, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen, flebologen en verpleegkundigen. Alle specialisten hebben ruime ervaring in hun vakgebied en werken samen om patiënten de beste zorg op maat te bieden.

Worden behandelingen vergoed door de zorgverzekering?

Het verschilt per behandeling en per zorgverzekeraar of de behandeling vergoed wordt. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Moet ik lang wachten voor ik terecht kan?

De wachttijden voor een behandeling bij de Mauritskliniek zijn kort. U kunt meestal binnen enkele weken terecht voor een intakegesprek en de behandeling kan snel worden ingepland.

Zijn de behandelingen veilig?

Ja, alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten en zijn zo veilig mogelijk. De kliniek werkt met moderne technieken en hoge kwaliteitseisen om de behandelingen zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.

Kan ik zonder doorverwijzing bij de Mauritskliniek terecht?

Ja, u heeft geen doorverwijzing nodig om een afspraak te maken bij de Mauritskliniek. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het secretariaat om een intakegesprek in te plannen.

Conclusie

De Mauritskliniek in Den Haag biedt hoogwaardige zorg op maat voor dermatologie, cosmetische chirurgie en flebologie. Door de persoonlijke aanpak van ervaren specialisten en de nieuwste inzichten en technieken bent u bij de Mauritskliniek verzekerd van een veilige en comfortabele behandeling. U kunt zonder doorverwijzing een afspraak maken en de wachttijden zijn kort. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding van de behandeling.

Meer informatie over alexanderveld 5 2585 db den haag vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel alexanderveld 5 2585 db den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 19 alexanderveld 5 2585 db den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *