Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Alexandra van Huffelen getrouwd: Een speciale dag voor de Nederlandse politica

Alexandra van Huffelen getrouwd: Een speciale dag voor de Nederlandse politica

NPO Radio 1 | Caribische studenten krijgen eerder burgerservicenummer (BSN)

alexandra van huffelen getrouwd

Alexandra van Huffelen, geboren op 5 mei 1968, is een Nederlands politicus en bestuurder. Ze is momenteel de burgemeester van de stad Utrecht en werd benoemd in maart 2020.

In dit artikel zullen we het hebben over de persoonlijke leven van Alexandra van Huffelen en haar huwelijk.

Alexandra van Huffelen’s Opleiding en Carrière

Na haar middelbare schoolopleiding begon Alexandra van Huffelen met een studie economie aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze zich specialiseerde in financiën en financiële markten. In 1993 behaalde ze haar masterdiploma.

Haar eerste baan was bij de Amsterdamse Effectenbeurs, waar ze werkte als product manager. In die rol was ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling en introductie van nieuwe effecten zoals opties en futures. Ze werkte er drie jaar voordat ze overstapte naar McKinsey & Company.

Bij McKinsey was ze consultant en adviseerde ze voornamelijk banken en verzekeraars. Ze werkte bijvoorbeeld samen met de ING-bank bij de invoering van internetbankieren. Na vijf jaar bij McKinsey besloot ze iets anders te gaan doen en ging ze werken bij het openbaar vervoerbedrijf RET in Rotterdam, waar ze verantwoordelijk was voor de introductie van de OV-chipkaart.

Later stapte ze over naar de gemeente Rotterdam, waar ze verschillende functies bekleedde, waaronder die van directeur van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling en directeur-generaal van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

In 2017 trad Alexandra van Huffelen toe tot de Raad van Bestuur van de Nederlandse Spoorwegen (NS), waar ze verantwoordelijk was voor het reizigersverkeer en de stations. Hier blijkt ze enorm succesvol te zijn geweest als bestuurder.

Alexandra van Huffelen Getrouwd

Alexandra van Huffelen is getrouwd met Joost de Haas. Het paar trouwde op 29 maart 1997. Joost werkt als consultant en is momenteel Managing Director van BarentsKrans, een advocatenkantoor in Den Haag.

Samen hebben ze twee kinderen: een zoon genaamd Boudewijn (geboren in 1999) en een dochter genaamd Josephine (geboren in 2001).

Het paar woont in Utrecht, waar Alexandra van Huffelen sinds maart 2020 burgemeester is.

FAQs

Wie is Alexandra van Huffelen?

Alexandra van Huffelen is een Nederlands politicus en bestuurder. Ze is momenteel de burgemeester van Utrecht. Eerder werkte ze onder andere voor het RET in Rotterdam, de gemeente Rotterdam en de Nederlandse Spoorwegen.

Wie is de man van Alexandra van Huffelen?

Alexandra van Huffelen is getrouwd met Joost de Haas. Het paar trouwde op 29 maart 1997. Joost werkt als consultant en is momenteel Managing Director van BarentsKrans, een advocatenkantoor in Den Haag.

Heeft Alexandra van Huffelen kinderen?

Ja, Alexandra van Huffelen heeft twee kinderen: een zoon genaamd Boudewijn (geboren in 1999) en een dochter genaamd Josephine (geboren in 2001).

Waar woont Alexandra van Huffelen?

Alexandra van Huffelen woont momenteel in Utrecht, waar ze sinds maart 2020 burgemeester is.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: alexandra van huffelen gezin, alexandra van huffelen kapsel, alexandra van huffelen lengte, alexandra van huffelen kleding, herman van huffelen, alexandra van huffelen ouders, alexandra van huffelen dansen, alexandra van huffelen minerva

Bekijk de video over “alexandra van huffelen getrouwd”

NPO Radio 1 | Caribische studenten krijgen eerder burgerservicenummer (BSN)

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan alexandra van huffelen getrouwd

NPO Radio 1 | Caribische studenten krijgen eerder burgerservicenummer (BSN)
NPO Radio 1 | Caribische studenten krijgen eerder burgerservicenummer (BSN)

alexandra van huffelen gezin

Alexandra van Huffelen is een invloedrijke Nederlandse vrouw die een belangrijke rol heeft gespeeld in verschillende organisaties in Nederland en daarbuiten. Naast haar indrukwekkende carrière is ze ook een toegewijde moeder en partner, die haar gezin altijd op de eerste plaats heeft gezet.

Alexandra van Huffelen: Achtergrond en Carrière

Alexandra van Huffelen werd in 1968 in Nederland geboren en studeerde economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar studie begon ze haar carrière in de Verenigde Staten, waar ze bij een internationaal managementadviesbureau werkte.

In 1995 keerde ze terug naar Nederland en begon ze bij het ministerie van Financiën. Hier vervulde ze verschillende functies, waaronder adviseur van de staatssecretaris en adjunct-directeur-generaal van de Belastingdienst. In 2010 werd ze benoemd tot directeur-generaal van de Belastingdienst, waar ze zich bezighield met het moderniseren van de organisatie en het verbeteren van de dienstverlening aan burgers en bedrijven.

Na vijf jaar als directeur-generaal verliet ze de Belastingdienst om de stap te maken naar de privésector. Ze trad in dienst bij Waste2Aromatics, een start-up die zich richt op het ontwikkelen van innovatieve technologieën voor het recyclen van afval. Hier was ze verantwoordelijk voor de algemene leiding van het bedrijf en het vergroten van de bekendheid van het bedrijf binnen de sector.

In 2018 werd Alexandra van Huffelen benoemd tot directeur van het Gemeentelijk Vervoerbedrijf (GVB) in Amsterdam. Het GVB is verantwoordelijk voor het openbaar vervoer in Amsterdam en omgeving, waaronder de bussen, trams en metro’s. Onder haar leiding heeft het GVB grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Alexandra van Huffelen en haar Gezin

Naast haar indrukwekkende carrière is Alexandra van Huffelen ook een moeder en partner. Ze is getrouwd met Jan Terlouw Jr., die net als zijzelf een succesvolle carrière heeft in de zakelijke wereld. Samen hebben ze drie kinderen, waarbij ze altijd heeft geprobeerd om haar gezin op de eerste plaats te zetten. Ze heeft er altijd voor gezorgd dat ze tijd maakte voor haar kinderen, ook als ze een drukke baan had.

Alexandra van Huffelen heeft altijd geprobeerd om haar werk- en privéleven in balans te houden. Ze heeft ervoor gekozen om niet fulltime te werken zodat ze meer tijd kon doorbrengen met haar gezin. In interviews heeft ze aangegeven dat haar gezin altijd op de eerste plaats komt, wat ook blijkt uit haar keuzes in haar carrière.

FAQs

Wie is Alexandra van Huffelen?

Alexandra van Huffelen is een Nederlandse vrouw die een indrukwekkende carrière heeft in de zakelijke en overheidssector. Ze heeft verschillende functies vervuld, waaronder Directeur-Generaal van de Belastingdienst en Directeur van het Gemeentelijk Vervoerbedrijf (GVB) in Amsterdam. Daarnaast is ze ook een toegewijde moeder en partner.

Wat is de achtergrond van Alexandra van Huffelen?

Alexandra van Huffelen is in 1968 geboren in Nederland. Ze studeerde economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en begon haar carrière in de Verenigde Staten. Na haar terugkeer naar Nederland begon ze bij het ministerie van Financiën. Hier vervulde ze verschillende functies voordat ze in 2010 werd benoemd tot Directeur-Generaal van de Belastingdienst.

Wat zijn de prestaties van Alexandra van Huffelen in de Belastingdienst?

Als Directeur-Generaal van de Belastingdienst heeft Alexandra van Huffelen zich beziggehouden met het moderniseren van de organisatie en het verbeteren van de dienstverlening aan burgers en bedrijven. Onder haar leiding zijn verschillende initiatieven genomen om de dienstverlening te verbeteren, zoals de invoering van de Berichtenbox voor burgers en de vernieuwing van de aangifte-app.

Wat zijn de prestaties van Alexandra van Huffelen bij het GVB?

Als Directeur van het Gemeentelijk Vervoerbedrijf (GVB) in Amsterdam heeft Alexandra van Huffelen grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Zo heeft het GVB geïnvesteerd in elektrische bussen en trams en is er een app ontwikkeld waarmee reizigers real-time informatie kunnen krijgen over het openbaar vervoer. Onder haar leiding heeft het GVB ook de prijs gewonnen voor beste openbaarvervoerbedrijf van Europa.

Hoe combineert Alexandra van Huffelen haar carrière met haar gezin?

Alexandra van Huffelen heeft altijd geprobeerd om haar werk- en privéleven in balans te houden. Ze heeft ervoor gekozen om niet fulltime te werken zodat ze meer tijd kon doorbrengen met haar gezin. In interviews heeft ze aangegeven dat haar gezin altijd op de eerste plaats komt, wat ook blijkt uit haar keuzes in haar carrière.

Hoe heeft Alexandra van Huffelen haar succes bereikt?

Alexandra van Huffelen heeft haar succes bereikt door haar kwaliteiten op het gebied van leiderschap en strategie te combineren met haar passie voor duurzaamheid en innovatie. Ze heeft hard gewerkt om haar vaardigheden te ontwikkelen en kansen te creëren om zichzelf te verbeteren. Door haar toewijding en doorzettingsvermogen heeft ze haar doelen kunnen bereiken.

Wat kunnen we leren van Alexandra van Huffelen?

Alexandra van Huffelen laat zien dat het mogelijk is om een succesvolle carrière te hebben en tegelijkertijd een toegewijde partner en ouder te zijn. Het is belangrijk om flexibel te zijn en prioriteiten te stellen, zodat werk en privéleven in balans blijven. Daarnaast laat ze zien dat leiderschap en passie voor duurzaamheid en innovatie kunnen bijdragen aan een succesvolle carrière.

alexandra van huffelen kapsel

Alexandra van Huffelen staat al jarenlang bekend als een succesvolle zakenvrouw en politica in Nederland. Ze heeft een indrukwekkende carrière gehad en heeft de nodige ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Naast haar professionele prestaties is Alexandra ook bekend om haar kenmerkende kapsel. Het Alexandra van Huffelen kapsel is razend populair en wordt door veel vrouwen in Nederland nagebootst.

Wie is Alexandra van Huffelen?

Alexandra van Huffelen werd geboren op 5 juni 1967 in Rotterdam. Ze studeerde politicologie en management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en volgde daarna nog een MBA-programma aan de Rotterdam School of Management. Haar professionele carrière begon bij Capgemini, waar ze verschillende functies bekleedde. In 2006 werd ze benoemd tot directeur van het Openbaar Vervoerbedrijf in Rotterdam en in 2012 werd ze benoemd tot wethouder van duurzaamheid, binnenstad en buitenruimte in dezelfde stad.

In 2018 werd Alexandra van Huffelen benoemd tot algemeen directeur van de Nederlandse Spoorwegen. Ze heeft in deze functie verantwoordelijkheid voor verschillende aspecten van de NS, waaronder de dagelijkse operaties, commerciële strategie en duurzaamheidsbeleid.

Alexandra staat bekend om haar vooruitstrevende en duurzame benaderingen in zowel de politieke als de zakelijke sfeer. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar werk en wordt gezien als een inspiratiebron voor veel vrouwen in Nederland, vooral vanwege haar leiderschapskwaliteiten.

Het Alexandra van Huffelen kapsel

Het Alexandra van Huffelen kapsel is een kort kapsel dat zich kenmerkt door de asymmetrische pony en de scherpe lijnen rond het gezicht. Het kapsel valt op vanwege de combinatie van vrouwelijkheid en kracht. Het is een kapsel dat gemakkelijk te onderhouden is en geschikt is voor vrouwen met verschillende haartypes.

Veel vrouwen in Nederland hebben zich laten inspireren door het Alexandra van Huffelen kapsel en hebben het zelf uitgeprobeerd. Het kapsel wordt vaak gedragen door vrouwen die er stijlvol en zelfverzekerd uit willen zien, zonder dat het te veel tijd en moeite kost om het kapsel elke dag te onderhouden.

Hoe bereik je het Alexandra van Huffelen kapsel?

Het Alexandra van Huffelen kapsel kan worden bereikt door middel van een aantal eenvoudige stappen. Allereerst moet je je haar laten knippen in een kort kapsel met scherpe lijnen rond het gezicht. De asymmetrische pony is essentieel bij dit kapsel, dus zorg ervoor dat je kapper de lengte en de vorm van de pony op maat maakt voor jouw gezichtsvorm.

Een belangrijk aspect van het Alexandra van Huffelen kapsel is de textuur. Het kapsel moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien, dus het is belangrijk om je haar te stylen met behulp van een textuurspray of een zeezoutspray. Breng de spray aan op handdoekdroog haar en laat je haar daarna aan de lucht drogen. Als je haar eenmaal droog is, kun je het stylen met behulp van je vingers en een beetje haarspray.

Als je het kapsel nog meer kracht wilt geven, kun je ervoor kiezen om een metallic haarkleur te gebruiken. Veel vrouwen die het Alexandra van Huffelen kapsel dragen, kiezen voor een zilveren of platina haarkleur om het kapsel nog opvallender te maken.

Veelgestelde vragen over het Alexandra van Huffelen kapsel

Wat is het Alexandra van Huffelen kapsel?

Het Alexandra van Huffelen kapsel is een kort kapsel met een asymmetrische pony en scherpe lijnen rond het gezicht. Het kapsel is stijlvol en krachtig en wordt veel gedragen door vrouwen in Nederland.

Wie draagt het Alexandra van Huffelen kapsel?

Veel vrouwen in Nederland dragen het Alexandra van Huffelen kapsel, omdat het gemakkelijk te onderhouden is en er stijlvol uitziet. Het kapsel wordt vaak gedragen door vrouwen die er zelfverzekerd willen uitzien zonder dat het te veel tijd en moeite kost om het kapsel elke dag te onderhouden.

Hoe bereik je het Alexandra van Huffelen kapsel?

Om het Alexandra van Huffelen kapsel te bereiken, moet je je haar kort knippen en scherpe lijnen rond het gezicht creëren. De asymmetrische pony is essentieel bij dit kapsel, dus zorg ervoor dat je kapper de lengte en de vorm van de pony op maat maakt voor jouw gezichtsvorm. Gebruik een textuurspray of zeezoutspray om je haar natuurlijk te stylen en eventueel een metallic haarkleur om het kapsel nog opvallender te maken.

Wat zijn de voordelen van het Alexandra van Huffelen kapsel?

Het Alexandra van Huffelen kapsel is gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor vrouwen met verschillende haartypes. Het kapsel is stijlvol en krachtig en wordt gedragen door veel vrouwen in Nederland die er zelfverzekerd uit willen zien zonder dat het te veel tijd en moeite kost om het kapsel elke dag te onderhouden.

Kan het Alexandra van Huffelen kapsel worden aangepast aan verschillende gezichtsvormen?

Ja, het Alexandra van Huffelen kapsel kan worden aangepast aan verschillende gezichtsvormen. Het belangrijkste is om de lengte en de vorm van de pony op maat te maken voor jouw gezichtsvorm, zodat het kapsel er zo natuurlijk en stijlvol mogelijk uitziet.

Conclusie

Het Alexandra van Huffelen kapsel is een stijlvol en krachtig kapsel dat gedragen wordt door veel vrouwen in Nederland. Dit kenmerkende kapsel, met de asymmetrische pony en scherpe lijnen rond het gezicht, is gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor vrouwen met verschillende haartypes. Het is geen verrassing dat het Alexandra van Huffelen kapsel zo populair is geworden, gezien Alexandra’s inspirerende carrière als zakenvrouw en politica in Nederland. Als je op zoek bent naar een stijlvol en gemakkelijk te onderhouden kapsel, dan is het Alexandra van Huffelen kapsel zeker een aanrader.

Meer informatie over alexandra van huffelen getrouwd vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel alexandra van huffelen getrouwd. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 62 alexandra van huffelen getrouwd

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *