Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Wonen in Aleyda van Raephorstlaan 243, Rotterdam: Alles wat je moet weten

Wonen in Aleyda van Raephorstlaan 243, Rotterdam: Alles wat je moet weten

HomeShow | Aleyda van Raephorstlaan 135 Rotterdam

aleyda van raephorstlaan 243 rotterdam

Aleyda van Raephorstlaan 243 Rotterdam: De Perfecte Woning in een Prachtige Locatie

Rotterdam, de op één na grootste stad van Nederland, staat bekend om haar moderne architectuur, culturele diversiteit en drukke haven. De stad is een populaire bestemming voor toeristen en expats vanwege de vele bezienswaardigheden en faciliteiten die de stad biedt. Als je op zoek bent naar een woning in Rotterdam, dan is Aleyda van Raephorstlaan 243 de perfecte keuze. Deze woning is de perfecte combinatie van rust, luxe en toegankelijkheid.

Ligging

Aleyda van Raephorstlaan 243 is gelegen in de wijk Kralingen. Kralingen staat bekend om haar mooie en rustige woonomgeving. Het is een groene oase in het hart van Rotterdam. Deze wijk heeft veel parken, vijvers en historische gebouwen. Het Kralingse Bos, een van de grootste parken van Rotterdam, ligt op loopafstand van deze woning. Het park is perfect voor een ochtendwandeling, joggen of picknicken met vrienden en familie.

Woning

Deze woning is een ruim, modern en licht huis met 3 slaapkamers. Het heeft een gezellige woonkamer, eetkamer en een open keuken. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden en entertainen van gasten.

De slaapkamers zijn ruim en bieden veel daglicht en privacy. De master bedroom heeft een ensuite badkamer met een jacuzzi en een douche. De andere twee slaapkamers delen de moderne badkamer.

De woning heeft een privéparkeerplaats en een tuin. De tuin is perfect voor een barbecue of om te ontspannen na een lange dag op het werk.

Voordelen

Aleyda van Raephorstlaan 243 biedt veel voordelen voor de bewoners.

Ten eerste is de ligging ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte in een drukke stad. Kralingen is een groene oase in Rotterdam en biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Ten tweede biedt de woning veel ruimte en comfort aan de bewoners. Het huis heeft veel natuurlijk licht en is voorzien van moderne apparatuur en meubels. Er is voldoende ruimte om te wonen en te werken.

Ten slotte biedt de privéparkeerplaats de bewoners een groot gemak. De straten in Rotterdam kunnen druk en chaotisch zijn, waardoor een eigen parkeerplaats een groot voordeel is.

FAQ’s

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over Aleyda van Raephorstlaan 243 in Rotterdam:

1. Is deze woning beschikbaar voor verhuur?

Ja, deze woning is beschikbaar voor verhuur.

2. Wat is de huurprijs voor deze woning?

De huurprijs voor deze woning is afhankelijk van de huurperiode en de voorwaarden. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie.

3. Zijn er gemeenschappelijke voorzieningen beschikbaar in deze woning?

Nee, er zijn geen gemeenschappelijke voorzieningen beschikbaar in deze woning.

4. Is er een tuin bij de woning?

Ja, de woning heeft een eigen tuin.

5. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij de woning?

Ja, de woning heeft een privéparkeerplaats.

6. Is de woning geschikt voor gezinnen?

Ja, de woning is geschikt voor gezinnen. Het heeft 3 slaapkamers en biedt voldoende ruimte en comfort aan de bewoners.

7. Is de woning huisdiervriendelijk?

Ja, de woning is huisdiervriendelijk. Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht voor huisdieren.

Conclusie

Aleyda van Raephorstlaan 243 in Rotterdam is een prachtige woning in een rustige en groene omgeving. Het biedt veel ruimte, comfort en gemak aan de bewoners. De privéparkeerplaats en de tuin zijn grote voordelen van deze woning. Als je op zoek bent naar een woning in Rotterdam, dan is Aleyda van Raephorstlaan 243 een geweldige keuze. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de beschikbaarheid en voorwaarden van deze woning.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aleyda van raephorstlaan 243 rotterdam”

HomeShow | Aleyda van Raephorstlaan 135 Rotterdam

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aleyda van raephorstlaan 243 rotterdam

HomeShow | Aleyda van Raephorstlaan 135 Rotterdam
HomeShow | Aleyda van Raephorstlaan 135 Rotterdam

Meer informatie over aleyda van raephorstlaan 243 rotterdam vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aleyda van raephorstlaan 243 rotterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 43 aleyda van raephorstlaan 243 rotterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *