Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Wonen aan de Aleyda van Raephorstlaan 243: Een kijkje in dit prachtige huis

Wonen aan de Aleyda van Raephorstlaan 243: Een kijkje in dit prachtige huis

Easter Cup 2023 - Race 243 - Women Senior / Junior AB Super Final A 1500m

aleyda van raephorstlaan 243

Aleyda van Raephorstlaan 243 is een prachtig stukje vastgoed gelegen in Leidschendam, een prachtige stad in de buurt van Den Haag. Het is een prachtig huis, ideaal geschikt voor iemand die op zoek is naar een geweldige gemeenschap vol met tal van activiteiten en voorzieningen.

Eigendomsoverzicht

Aleyda van Raephorstlaan 243 is een rijtjeshuis met vier kamers en een woonoppervlakte van 130 vierkante meter. Het huis heeft een aantrekkelijk uiterlijk, zowel van binnen als van buiten, en beschikt over een mooie voortuin en een grote achtertuin die perfect is voor gezinnen die willen genieten van het buitenleven. Het huis is gebouwd in de jaren 60, maar het is duidelijk dat het in goede staat verkeert en goed is onderhouden.

Het interieur van het huis is net zo aantrekkelijk als het exterieur. De kamers zijn ruim en licht, waardoor het huis altijd gezellig en uitnodigend aanvoelt. De woonkamer is groot en beschikt over grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De keuken is modern en goed uitgerust met alles wat een chef nodig heeft om maaltijden te bereiden voor het hele gezin.

De bovenverdieping van het huis heeft drie slaapkamers, elk met voldoende opbergruimte, en een nette badkamer. De zolder is ook omgebouwd tot een trainingsruimte, perfect voor mensen die graag fit blijven.

Locatie

Aleyda van Raephorstlaan 243 is gelegen in Leidschendam, een charmante stad ten noorden van Den Haag in de provincie Zuid-Holland. De stad is gunstig gelegen, met gemakkelijke toegang tot de steden Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Dit betekent dat bewoners van Leidschendam kunnen genieten van de culturele en recreatieve activiteiten die deze steden te bieden hebben.

Leidschendam zelf is ook een geweldige stad die vol zit met voorzieningen en leuke activiteiten. Er zijn tal van winkels en restaurants, evenals een aantal prachtige parken en meren. Het is de perfecte plek voor mensen die een combinatie willen van stedelijke voordelen en een plaatselijke gemeenschapszin.

FAQs

1. Wat is het totale landoppervlak van Aleyda van Raephorstlaan 243?

Het huis ligt op een perceel van 182 vierkante meter.

2. Is er voldoende opbergruimte in het huis?

Ja, er is voldoende opbergruimte in het hele huis, inclusief in de slaapkamers en keuken. Er is ook een schuur in de achtertuin voor extra opslagruimte.

3. Is het huis gemeubileerd?

Nee, het huis is niet gemeubileerd.

4. Heeft het huis een garage?

Nee, het huis heeft geen garage, maar er is voldoende parkeergelegenheid op straat.

5. Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van het huis, zowel basisscholen als middelbare scholen.

6. Is het huis energiezuinig?

Ja, het huis is uitgerust met dubbel glas en geïsoleerde muren, waardoor het energiezuiniger is dan oudere huizen.

7. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van het huis?

Ja, er zijn verschillende haltes voor het openbaar vervoer in de buurt van het huis, waaronder bussen en trams. Dit maakt het gemakkelijk om naar Den Haag, Rotterdam en andere steden in de regio te reizen.

8. Kan ik het huis bezichtigen?

Ja, het is mogelijk om het huis op afspraak te bezichtigen. Neem contact op met de verkoopmakelaar om een bezichtiging te regelen.

Conclusie

Aleyda van Raephorstlaan 243 is een prachtige woning gelegen in een geweldige gemeenschap. Het is een perfecte omgeving voor een gezin dat op zoek is naar rust en kalmte, met ongeëvenaarde toegang tot een scala aan voorzieningen en recreatieve activiteiten. Het huis is modern en goed onderhouden, voorzien van alle gemakken en comfort die je zou verwachten van een kwaliteitswoning. Dus als je op zoek bent naar de perfecte plek om te wonen in Leidschendam, overweeg dan zeker Aleyda van Raephorstlaan 243!

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aleyda van raephorstlaan 243”

Easter Cup 2023 – Race 243 – Women Senior / Junior AB Super Final A 1500m

Zie meer informatie: vi-magento.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aleyda van raephorstlaan 243

Easter Cup 2023 - Race 243 - Women Senior / Junior AB Super Final A 1500m
Easter Cup 2023 – Race 243 – Women Senior / Junior AB Super Final A 1500m

Meer informatie over aleyda van raephorstlaan 243 vind je hier.

Zie hier meer: https://vi-magento.com/html

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aleyda van raephorstlaan 243. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 48 aleyda van raephorstlaan 243

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *