Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Rug 3 9976 Vt Lauwersoog: Een Verborgen Parel Aan Het Wad

De Rug 3 9976 Vt Lauwersoog: Een Verborgen Parel Aan Het Wad

De Rug 3 -250, 9976 VT Lauwersoog

De Rug 3 9976 Vt Lauwersoog: Een Verborgen Parel Aan Het Wad

De Rug 3 -250, 9976 Vt Lauwersoog

Keywords searched by users: de rug 3 9976 vt lauwersoog funda lauwersoog verkocht, funda lauwersoog vlinderbalg, robbenoort 119 lauwersoog, robbenoort 99 lauwersoog, de punt 20 lauwersoog, recreatie lauwersmeer, simonsgat 24 lauwersoog, de rug 335 lauwersoog

**De Rug 3 9976 VT Lauwersoog: Een Prachtig Vakantiehuis aan de Kust**

Locatie en Adres

De Rug 3, 9976 VT Lauwersoog, is een prachtig vakantiehuis gelegen aan de kust van Nederland. Lauwersoog is een populaire bestemming voor toeristen vanwege zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en recreatiemogelijkheden. Het vakantiehuis is perfect gelegen om te genieten van een ontspannen vakantie aan zee.

Woningbeschrijving en Kenmerken

De Rug 3 9976 VT Lauwersoog is een ruim en comfortabel vakantiehuis met moderne voorzieningen. Het huis beschikt over meerdere slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en een badkamer. Het interieur is smaakvol ingericht en zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Fotogalerij

Bekijk hieronder enkele foto’s van het vakantiehuis:

[Voeg hier enkele foto’s van het vakantiehuis toe]

Prijs en Aankoopinformatie

Voor prijsinformatie en meer details over de aankoop van dit vakantiehuis kunt u terecht op de volgende websites:

– [funda.nl – De Rug 3 35 9976 VT Lauwersoog (te koop)](https://www.funda.nl/recreatie/lauwersoog/huis-42140285-de-rug-3-35/)
– [funda.nl – De Rug 3 024 9976 VT Lauwersoog (verkocht)](https://www.funda.nl/recreatie/verkocht/lauwersoog/huis-88312561-de-rug-3-024/)
– [kadastralekaart.com – De Rug 3, Lauwersoog (9976 VT)](https://kadastralekaart.com/adres/lauwersoog-de-rug-3/1663200000001636)
– [jaap.nl – De Rug 3 149, Lauwersoog (te koop)](https://www.jaap.nl/te-koop/overige-de-rug-3-9976-vt-lauwersoog-001KY)
– [flexibele-makelaar.nl – Brochure De Rug 3 te Lauwersoog](https://www.flexibele-makelaar.nl/assets/uploads/realworks/de-rug-3-92-lauwersoog-4438460/brochure-de-rug-3-92-lauwersoog-82108158.pdf)
– [suyderoogh.nl – De Rug 3-60 9976 VT Lauwersoog](https://www.suyderoogh.nl/verkoop/60.html)

Voorzieningen en Faciliteiten

Het vakantiehuis op De Rug 3 9976 VT Lauwersoog is voorzien van alle gemakken. Enkele voorzieningen en faciliteiten zijn:

– Volledig uitgeruste keuken met apparatuur
– Comfortabele slaapkamers met beddengoed
– Ruime woonkamer met televisie
– Badkamer met douche en toilet
– Gratis wifi
– Privéterras met tuinmeubilair
– Parkeergelegenheid bij het huis

Omgeving en Recreatiemogelijkheden

Lauwersoog en de omgeving bieden tal van recreatiemogelijkheden. U kunt genieten van het prachtige strand, wandelen in de duinen, fietsen door de natuur en watersporten zoals zeilen en kitesurfen. Het nabijgelegen Nationaal Park Lauwersmeer is een paradijs voor natuurliefhebbers en vogelspotters. Daarnaast zijn er diverse restaurants, winkels en attracties in de omgeving om te verkennen.

Bereikbaarheid en Openbaar Vervoer

De Rug 3 9976 VT Lauwersoog is goed bereikbaar met de auto. Er is parkeergelegenheid bij het vakantiehuis. Voor reizigers die met het openbaar vervoer komen, is er een bushalte op loopafstand van het vakantiehuis die verbindingen biedt met omliggende steden en dorpen.

Interesse en Contactgegevens

Indien u geïnteresseerd bent in het vakantiehuis op De Rug 3 9976 VT Lauwersoog, neem dan contact op met de desbetreffende makelaar. De contactgegevens kunnen worden gevonden op de bovengenoemde websites.

**FAQs**

1. Wat is de prijs van het vakantiehuis op De Rug 3 9976 VT Lauwersoog?
Voor de actuele prijs en meer informatie over de aankoop van het vakantiehuis kunt u terecht op de vermelde websites zoals funda.nl, jaap.nl, en flexibele-makelaar.nl.

2. Zijn huisdieren toegestaan in het vakantiehuis op De Rug 3 9976 VT Lauwersoog?
Huisdierenbeleid kan verschillen, dus het is raadzaam om contact op te nemen met de desbetreffende makelaar voor informatie over huisdieren in het vakantiehuis.

3. Is er parkeergelegenheid bij het vakantiehuis op De Rug 3 9976 VT Lauwersoog?
Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij het vakantiehuis. U kunt uw auto veilig parkeren op het terrein.

4. Welke faciliteiten zijn er in het vakantiehuis op De Rug 3 9976 VT Lauwersoog?
Het vakantiehuis is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers, een ruime woonkamer, een badkamer en gratis wifi. Daarnaast heeft het een privéterras met tuinmeubilair.

5. Wat zijn de recreatiemogelijkheden in de omgeving van De Rug 3 9976 VT Lauwersoog?
De omgeving biedt diverse recreatiemogelijkheden, waaronder het genieten van het strand, wandelen in de duinen, fietsen door de natuur, watersporten en het verkennen van het Nationaal Park Lauwersmeer. Er zijn ook restaurants, winkels en attracties in de buurt.

6. Hoe is de bereikbaarheid van De Rug 3 9976 VT Lauwersoog?
Het vakantiehuis is goed bereikbaar met de auto. Er is parkeergelegenheid beschikbaar. Voor reizigers die met het openbaar vervoer komen, is er een bushalte op loopafstand van het vakantiehuis.

Neem voor meer informatie en vragen contact op met de desbetreffende makelaar via de vermelde contactgegevens op de bovengenoemde websites.

Categories: Update 26 De Rug 3 9976 Vt Lauwersoog

De Rug 3 -250, 9976 VT Lauwersoog
De Rug 3 -250, 9976 VT Lauwersoog

Funda Lauwersoog Verkocht

Funda Lauwersoog Verkocht: Een In-Depth Gids

Funda Lauwersoog Verkocht is een actueel en interessant onderwerp dat mensen nieuwsgierig maakt naar de mogelijkheden van vastgoed in de regio. In dit artikel gaan we dieper in op Funda Lauwersoog Verkocht en bieden we gedetailleerde informatie over dit onderwerp. We zullen specifieke concepten uitleggen en essentiële informatie verstrekken om een beter begrip te krijgen van de betekenis en relevantie van Funda Lauwersoog Verkocht. Laten we beginnen!

Wat is Funda Lauwersoog Verkocht?

Funda is een toonaangevend vastgoedplatform in Nederland. Het biedt een online platform waarop mensen huizen kunnen kopen, verkopen of huren. Funda biedt een uitgebreide lijst van verschillende soorten vastgoed, van woningen en appartementen tot vakantiehuizen en commerciële panden. Lauwersoog, gelegen in de provincie Groningen, is een pittoresk dorp dat bekend staat om zijn prachtige natuurlijke omgeving en recreatiemogelijkheden.

Funda Lauwersoog Verkocht verwijst naar vastgoedtransacties die hebben plaatsgevonden in Lauwersoog en zijn vermeld op het Funda-platform. Het verkochte vastgoed in Lauwersoog kan verschillende soorten panden omvatten, zoals huizen, vakantiehuizen, en recreatiewoningen. Het is een populaire term die mensen gebruiken om informatie te vinden over de recente vastgoedtransacties in de regio Lauwersoog.

Waarom is Funda Lauwersoog Verkocht Relevant?

Funda Lauwersoog Verkocht is relevant voor mensen die geïnteresseerd zijn in de vastgoedmarkt in Lauwersoog. Het geeft inzicht in de prijsontwikkelingen, het type vastgoed dat beschikbaar is en de populariteit van Lauwersoog als woongebied. Door naar recente verkochte panden te kijken, kunnen potentiële kopers en investeerders een idee krijgen van de marktsituatie en welke prijzen zij kunnen verwachten.

Bovendien is Lauwersoog een gebied met een prachtig landschap, gelegen aan het water en omgeven door natuurparken. Veel mensen zijn op zoek naar een vakantiehuis of een tweede woning in deze regio vanwege de rustige levensstijl en de recreatiemogelijkheden die het biedt. Funda Lauwersoog Verkocht kan hen helpen bij het vinden van een geschikt vastgoedobject dat aan hun behoeften voldoet.

Interessante Details over Funda Lauwersoog Verkocht

Om een dieper begrip te krijgen van Funda Lauwersoog Verkocht, is het nuttig om enkele interessante details te bespreken. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om in gedachten te houden:

1. Locatie: Lauwersoog is gelegen in het noorden van Nederland, aan de rand van het bekende nationaal park Lauwersmeer. Het grenst aan de Waddenzee en biedt adembenemende uitzichten en prachtige natuurlijke landschappen.

2. Vastgoedprijzen: De vastgoedprijzen in Lauwersoog kunnen variëren, afhankelijk van het type woning en de locatie. Het is belangrijk om een goed begrip te hebben van de marktwaarde van vastgoed in de regio en actuele trends.

3. Recreatiemogelijkheden: Lauwersoog trekt niet alleen mensen aan die op zoek zijn naar een woonhuis, maar ook vakantiegangers die willen genieten van de prachtige natuur en recreatiemogelijkheden. Er zijn vele activiteiten beschikbaar, zoals watersport, wandelen en fietsen.

4. Investeringspotentieel: Het kopen van vastgoed in Lauwersoog kan een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid zijn, met name voor degenen die geïnteresseerd zijn in recreatief vastgoed. Door de groeiende populariteit van de regio kan de waarde van het vastgoed op de lange termijn stijgen.

Frequently Asked Questions (FAQ)

1. Waar kan ik recent verkochte vastgoedobjecten in Lauwersoog vinden?

U kunt recent verkochte vastgoedobjecten in Lauwersoog vinden op het Funda-platform. Ze hebben een specifieke sectie gewijd aan verkochte panden waar u gedetailleerde informatie kunt vinden over de transacties.

2. Zijn er vakantiehuizen beschikbaar in Lauwersoog?

Ja, er zijn verschillende vakantiehuizen beschikbaar in Lauwersoog. U kunt kijken op het Funda-platform of contact opnemen met lokale makelaars voor meer informatie en beschikbaarheid.

3. Hoe kan ik de waarde van een vastgoedobject in Lauwersoog bepalen?

Om de waarde van een vastgoedobject in Lauwersoog te bepalen, kunt u kijken naar vergelijkbare verkochte panden in de regio, markttrends en advies inwinnen bij een professionele makelaar.

4. Wat zijn enkele populaire recreatiemogelijkheden in Lauwersoog?

Lauwersoog biedt verschillende recreatiemogelijkheden, waaronder watersportactiviteiten zoals zeilen en surfen, wandel- en fietsroutes door het nationaal park en gezellige restaurants en terrassen aan het water.

Conclusie

Funda Lauwersoog Verkocht is een boeiend onderwerp voor mensen die geïnteresseerd zijn in de vastgoedmarkt in Lauwersoog en de potentie van de regio willen verkennen. Dit artikel heeft een in-depth gids geboden, gedetailleerde informatie verstrekt en specifieke concepten uitgelegd met betrekking tot Funda Lauwersoog Verkocht. Door het begrijpen van de relevantie en betekenis van dit onderwerp kunnen potentiële kopers en investeerders weloverwogen beslissingen nemen.

Funda Lauwersoog Vlinderbalg

Funda Lauwersoog Vlinderbalg: Een Diepgaande Gids en FAQ

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing die veel onderzoek en planning vereist. Een van de prachtige locaties waar u kunt overwegen om een huis te kopen is Funda Lauwersoog Vlinderbalg. In deze uitgebreide gids bieden we gedetailleerde informatie over Funda Lauwersoog Vlinderbalg, inclusief de locatie, beschikbare huizen en andere relevante aspecten. Lees verder om alles te ontdekken wat u moet weten over Funda Lauwersoog Vlinderbalg.

## Wat is Funda Lauwersoog Vlinderbalg?

Funda Lauwersoog Vlinderbalg is een recreatiegebied gelegen in Lauwersoog, Nederland. Het staat bekend om zijn prachtige natuurlijke schoonheid en de mogelijkheid om een ​​tweede huis te kopen in een rustige en vredige omgeving. Het biedt een ontsnapping aan de drukte van de stad en is een favoriete bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

## De Rug 3-35: Huis te koop

Een van de beschikbare huizen in Funda Lauwersoog Vlinderbalg is De Rug 3-35. Dit huis is momenteel te koop en biedt een geweldige kans om een ​​tweede huis te bezitten op deze prachtige locatie. Met een vraagprijs van [€179.500,- k.k.](https://www.flexibele-makelaar.nl/assets/uploads/realworks/de-rug-3-92-lauwersoog-4438460/brochure-de-rug-3-92-lauwersoog-82108158.pdf), is dit huis een uitstekende investeringsoptie. Het huis heeft een uniek ontwerp en is voorzien van moderne voorzieningen.

## Waarom kiezen voor Funda Lauwersoog Vlinderbalg?

Funda Lauwersoog Vlinderbalg heeft verschillende aantrekkelijke aspecten die het een ideale locatie maken om een ​​tweede huis te kopen. Hier zijn een paar redenen waarom veel mensen kiezen voor Funda Lauwersoog Vlinderbalg:

1. Natuurlijke schoonheid: Het recreatiegebied biedt een prachtig landschap met bossen, meren en weelderige groene velden. Het is de perfecte plek voor natuurliefhebbers om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

2. Recreatieve activiteiten: Funda Lauwersoog Vlinderbalg biedt diverse recreatieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen, vissen en watersporten. Er is voor ieder wat wils, of u nu van avontuur houdt of rustige activiteiten verkiest.

3. Gunstige ligging: Het recreatiegebied ligt dicht bij verschillende voorzieningen, zoals winkels, restaurants en medische faciliteiten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het ontbreken van basisvoorzieningen.

4. Gemeenschapsgevoel: Funda Lauwersoog Vlinderbalg heeft een hechte gemeenschap van huiseigenaren en bewoners, waardoor u zich snel thuis zult voelen. Het is een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken en deel te nemen aan sociale activiteiten.

## Veelgestelde Vragen (FAQ)

### 1. Waar kan ik meer informatie vinden over De Rug 3-35 te koop?

Voor meer informatie over De Rug 3-35, het huis dat momenteel te koop is in Funda Lauwersoog Vlinderbalg, kunt u terecht op de volgende [link](https://www.funda.nl/recreatie/lauwersoog/huis-42140285-de-rug-3-35/). Hier vindt u gedetailleerde informatie over het huis, inclusief foto’s, voorzieningen en contactgegevens van de makelaar.

### 2. Wat is de vraagprijs voor De Rug 3-35?

De vraagprijs voor De Rug 3-35 is €179.500,- k.k. Dit omvat de kosten koper, wat betekent dat de koper verantwoordelijk is voor bijkomende kosten, zoals overdrachtsbelasting en notariskosten. U kunt meer informatie vinden over de vraagprijs en andere financiële details op de [link](https://www.flexibele-makelaar.nl/assets/uploads/realworks/de-rug-3-92-lauwersoog-4438460/brochure-de-rug-3-92-lauwersoog-82108158.pdf).

### 3. Is Funda Lauwersoog Vlinderbalg het hele jaar door toegankelijk?

Ja, Funda Lauwersoog Vlinderbalg is het hele jaar door toegankelijk. U kunt in elk seizoen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving en de vele recreatieve activiteiten die het gebied te bieden heeft.

### 4. Zijn er andere huizen te koop in Funda Lauwersoog Vlinderbalg?

Ja, naast De Rug 3-35 zijn er ook andere huizen te koop in Funda Lauwersoog Vlinderbalg. U kunt meer informatie vinden over deze huizen op verschillende verkoopplatforms en makelaarswebsites, zoals Funda en Jaap.

### 5. Zijn er verhuurmogelijkheden beschikbaar in Funda Lauwersoog Vlinderbalg?

Ja, er zijn verhuurmogelijkheden beschikbaar in Funda Lauwersoog Vlinderbalg. Veel huiseigenaren kiezen ervoor om hun huizen te verhuren als ze er zelf niet zijn. Dit kan een goede bron van extra inkomsten zijn en helpt ook bij het onderhoud van het huis.

## Conclusie

Funda Lauwersoog Vlinderbalg biedt de perfecte gelegenheid om een ​​tweede huis te kopen op een prachtige locatie in Nederland. Met de natuurlijke schoonheid, recreatieve activiteiten en een hechte gemeenschap, is het een ideale plek voor rust en ontspanning. Het huis De Rug 3-35 is momenteel te koop en biedt een geweldige investeringsmogelijkheid. Om meer te weten te komen over Funda Lauwersoog Vlinderbalg en beschikbare huizen, kunt u de verstrekte links raadplegen en contact opnemen met de betreffende makelaars. Begin vandaag nog met het plannen van uw droomtweede huis in Funda Lauwersoog Vlinderbalg!

Robbenoort 119 Lauwersoog

Robbenoort 119 Lauwersoog: Een diepgaande gids en informatieve bron

Introductie

In dit artikel zullen we diep ingaan op het onderwerp Robbenoort 119 Lauwersoog. We zullen gedetailleerde informatie verstrekken over dit specifieke onderwerp, waarbij we relevante concepten en principes duidelijk en uitgebreid uitleggen. Robbenoort 119 Lauwersoog is een locatie die veel mensen interesseert, dus we hopen dat dit artikel een nuttige gids zal zijn voor degenen die meer willen weten. Laten we beginnen!

Wat is Robbenoort 119 Lauwersoog?

Robbenoort 119 Lauwersoog is gelegen aan De Rug 3, 9976 VT Lauwersoog. Het is een bijzondere plek die veel aandacht en belangstelling trekt. Er zijn verschillende bronnen beschikbaar om meer te weten te komen over deze locatie, waaronder Funda, Jaap.nl en Kadastralekaart.com. Deze bronnen bieden waardevolle informatie over het pand en de omgeving. Bijvoorbeeld, op Funda kunt u informatie vinden over de vraagprijs, de indeling van het huis en de foto’s. Dit kan u een beter beeld geven van wat u kunt verwachten als u geïnteresseerd bent in het kopen van dit pand.

Waarom is Robbenoort 119 Lauwersoog populair?

Robbenoort 119 Lauwersoog blijkt populair te zijn vanwege verschillende factoren. Allereerst is de ligging aan De Rug 3 gunstig, met nabijgelegen voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Het is gelegen in de buurt van Natuurdorp Suyderoogh, wat een toegevoegde aantrekkingskracht kan hebben voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten.

Daarnaast biedt Robbenoort 119 Lauwersoog een aantrekkelijke vraagprijs en andere gunstige voorwaarden, zoals de indeling van het huis en de staat ervan. Het is belangrijk om over de nodige informatie te beschikken voordat u een beslissing neemt over het kopen van een woning, en de beschikbare bronnen bieden hiervoor uitkomst.

Wat zijn enkele sleutelfeatures van Robbenoort 119 Lauwersoog?

Robbenoort 119 Lauwersoog heeft een aantal kenmerken die het de moeite waard maken om onder de aandacht te brengen. Enkele sleutelfeatures zijn onder andere:

1. Ligging nabij Natuurdorp Suyderoogh: Deze locatie biedt toegang tot de natuurlijke schoonheid en recreatiemogelijkheden van Natuurdorp Suyderoogh. Bewoners kunnen genieten van wandelingen, fietstochten en andere activiteiten in een prachtige omgeving.

2. Gunstige vraagprijs: De aantrekkelijke prijs maakt het voor potentiële kopers mogelijk om een woning op deze locatie te verwerven tegen betaalbare prijzen.

3. Indeling en staat van het huis: Het is van groot belang om de indeling en staat van een woning te kennen voordat u een aankoop doet. Beschikbare bronnen geven inzicht in de indeling van Robbenoort 119 Lauwersoog en bieden foto’s om u te helpen bij uw besluitvorming.

Over Robbenoort 119 Lauwersoog zijn periode waarin een woning van eigenaar wisselt. We raden aan om regelmatig de beschikbare bronnen te raadplegen voor de meest actuele informatie.

FAQ (Veelgestelde vragen)

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Robbenoort 119 Lauwersoog:

1. Wat is de vraagprijs van Robbenoort 119 Lauwersoog?
De vraagprijs van Robbenoort 119 Lauwersoog varieert en kan worden gevonden op de websites van onroerendgoedmakelaars zoals Funda en Jaap.nl.

2. Kan ik foto’s zien van Robbenoort 119 Lauwersoog?
Ja, er zijn foto’s beschikbaar op de websites die het pand vermelden, zoals Funda en Jaap.nl.

3. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Robbenoort 119 Lauwersoog?
De woning is gelegen in de buurt van Natuurdorp Suyderoogh, dat diverse voorzieningen biedt zoals restaurants, winkels en recreatiemogelijkheden zoals fiets- en wandelpaden.

Conclusie

Robbenoort 119 Lauwersoog is een interessante locatie in Lauwersoog die veel belangstelling trekt. Met behulp van bronnen zoals Funda, Jaap.nl en Kadastralekaart.com kunt u gedetailleerde informatie vinden over dit pand en de omgeving. De gunstige vraagprijs en de ligging nabij Natuurdorp Suyderoogh maken het een aantrekkelijke optie voor potentiële kopers. Zorg ervoor dat u regelmatig de beschikbare bronnen raadpleegt voor de meest recente informatie over Robbenoort 119 Lauwersoog.

Top 34 de rug 3 9976 vt lauwersoog

De Rug 3, Lauwersoog (9976 Vt) - Kadastralekaart.Com
De Rug 3, Lauwersoog (9976 Vt) – Kadastralekaart.Com
De Rug 3-70, Lauwersoog (9976 Vt) - Kadastralekaart.Com
De Rug 3-70, Lauwersoog (9976 Vt) – Kadastralekaart.Com
De Rug 3-5, Lauwersoog (9976 Vt) - Kadastralekaart.Com
De Rug 3-5, Lauwersoog (9976 Vt) – Kadastralekaart.Com
De Rug 3-97, Lauwersoog (9976 Vt) - Kadastralekaart.Com
De Rug 3-97, Lauwersoog (9976 Vt) – Kadastralekaart.Com

See more here: vi-magento.com

Learn more about the topic de rug 3 9976 vt lauwersoog.

See more: https://vi-magento.com/dieren/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *